bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bilge madam adam diill aynurumm
bende öle düşündüm hep hayırlı değilmiş diye ama insan içten içe üzülüyor tabii kısmet.......
bende 29 yaşındayım 14 aylık evliyim istanbuldayım kamuda çlaışııyorumm 2011 nisandı sanırım hatırlamıyorum artık hep bebiş istiyoruzzz

Allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimize meleklerimizi canımcımmm aramıza hosgedinnnnnn

memnun oldum....
Cnm sen yeni evliymişsin daha çiçeği burnunda misali biz eskidik artık :)

kızlar Allah razı olsun dualarınız için amin inşallah rabbim herkeze şifa versin.bizlerde hayırlı evlat en kısa zamanda..
nasılsınız.?cucum,zeytinim,madamım

aynur sende hoşgeldin canım hemşerim aynı zamanda:)
bende bursa'da oturuyorum..

ben iyiyim tatlımm nolsun akşam olsun diye bekliyoruz bi yandan da cuma dualarımı okuyorummm annişten varmı haber

inş.. bişiy cıkmıcak sonuclardaa balımm dualarımız seninlee
ben evi süpürmeye başlıcam haftasonuda bişiy yapamam bugün hallediyim didimm

aaa ne güzel sende bursadasın neresinde?

evet aslında yeniyiz ama eşime göre biz evleneliiii çooooookk olmuş gibi hissediyor çocuk delisi bende öyleyimm gerçi hemen olsun istiyoruzz
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanında versin

ilk yıl öyle hisseder insan ne kadar çok olmuş ama yıllar geçip birlikteliğiniz vazgeçilmezliğe dönüştüğünde aaa ne çabuk geçmiş yıllar daha dün gibi dersin...eşinle birlikte daha nice yıllara arkadaşım...

amiiiiiiiinnnnnnnnn arkadaşımm aminnnnnnnn rabbim sevenleri ayırmasınnn kocişimle beni hiç ayırmasınn

aaa ne güzel sende bursadasın neresinde?

ben yunusemre mah oturuyorum yıldırım'da iş yerimede yakın evim bi teskstil fabrikasında çalışıyorum..sen neresinden?

inş.. bişiy cıkmıcak sonuclardaa balımm dualarımız seninlee
ben evi süpürmeye başlıcam haftasonuda bişiy yapamam bugün hallediyim didimm

amin inşallah cucum benim yaa..kolay gelsin sanada meleğim...

ben iyiyim tatlımm nolsun akşam olsun diye bekliyoruz bi yandan da cuma dualarımı okuyorummm annişten varmı haber

Allah kabul etsin balım..az önce aradım yemek yiyomuş hiç anlamadım uyudum uyandığımda odaya almışlardı diyor sanırım haberide yok parça aldıklarından bişey demedi..
hayırlısı olsun bakalım bugün öğleden sonda sonuçları göstericekler patoloji sonucu pazartei günü.

sağol canım benim.
hiç korkma allah yardımcısı olsun annişinin.alınan parça korkutmasın sizi. en son endoskopimde benden de alınmıştı patolojiye gitti. ben gidip sonucu bile almadım. amma meraksızım dime yaa:44: bak şimdi kafama takıldı neden almadıysam.
inşallah temiz çıkar annişin sonuçları bitanem. babanında reflü başlangıcı dimekki kapakta gevşeme varsa asit kaçıyodur yukarı o rahatsız ediyodur babanı. benim kapakta hepten açık. dik yastıkla yatsın birazcık bide yatmadan önce 3 saat felan bişey yemesin çok rahatsız olmaz. bide pastane ürünleri poğaça felan çok rahatsız eder reflüyü. aklında bulunsun.çok geçmiş olsun canımcım.

aynur hoşgeldin arkadaşım. rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana meleğini.bende bu topikin baya bi bekledikten sonra meleğine kavuşanlardanım. 25 haftalık hamişim.bi oğlum olacak. topikin en büyük erkeki benimki. en büyük kızı da kırmızı çilek diye bi arkadaşımıs var onun ki. sizdende kardeşler gelecek en kısa zamanda inşallah.

madamım bebüşüm nasılsın kuzum. edin duanızı annem edin. rabbim kabul etsin. ben ettim valla 4. hafta bebüşümü öğrendim sizinde gelecek as kaldı minnak.

aynur hoşgeldin arkadaşım. rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana meleğini.bende bu topikin baya bi bekledikten sonra meleğine kavuşanlardanım. 25 haftalık hamişim.bi oğlum olacak. topikin en büyük erkeki benimki. en büyük kızı da kırmızı çilek diye bi arkadaşımıs var onun ki. sizdende kardeşler gelecek en kısa zamanda inşallah.

memnun oldum hoş buldum zeytinn...tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin sağlıcakla darısı da bize olsun....ogluşun kardeşsiz kalmasın :)

memnun oldum hoş buldum zeytinn...tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin sağlıcakla darısı da bize olsun....ogluşun kardeşsiz kalmasın :)

sağol teyzesi allah razı olsun. kardeşsiz kalmasın tabii. topikimis bebiş dolsuuuunnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…