- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.801
Merhaba cücü ve bilgeadam.....
Kaybın için çok üzgünüm ama demek ki bu bebiş senin yaşam planına uygun degilmiş evren herşeyi n en hayırlısını versin.
Ben 29 yaşında ve 6 yıllık evliyim.Bursada yaşıyorum bir tekstil firmasında desinatörlük yapıyorum.
2010 nisanından beri bebiş istiyoruz.sabırla bekliyoruz :)
Merhaba cücü ve bilgeadam.....
Kaybın için çok üzgünüm ama demek ki bu bebiş senin yaşam planına uygun degilmiş evren herşeyi n en hayırlısını versin.
Ben 29 yaşında ve 6 yıllık evliyim.Bursada yaşıyorum bir tekstil firmasında desinatörlük yapıyorum.
2010 nisanından beri bebiş istiyoruz.sabırla bekliyoruz :)
bilge madam adam diill aynurumm
Bende öle düşündüm hep hayırlı değilmiş diye ama insan içten içe üzülüyor tabii kısmet.......
Bende 29 yaşındayım 14 aylık evliyim istanbuldayım kamuda çlaışııyorumm 2011 nisandı sanırım hatırlamıyorum artık hep bebiş istiyoruzzz
allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimize meleklerimizi canımcımmm aramıza hosgedinnnnnn
memnun oldum....
Cnm sen yeni evliymişsin daha çiçeği burnunda misali biz eskidik artık :)
kızlar Allah razı olsun dualarınız için amin inşallah rabbim herkeze şifa versin.bizlerde hayırlı evlat en kısa zamanda..
nasılsınız.?cucum,zeytinim,madamım
aynur sende hoşgeldin canım hemşerim aynı zamanda:)
bende bursa'da oturuyorum..
kızlar Allah razı olsun dualarınız için amin inşallah rabbim herkeze şifa versin.bizlerde hayırlı evlat en kısa zamanda..
nasılsınız.?cucum,zeytinim,madamım
kızlar allah razı olsun dualarınız için amin inşallah rabbim herkeze şifa versin.bizlerde hayırlı evlat en kısa zamanda..
Nasılsınız.?cucum,zeytinim,madamım
evet aslında yeniyiz ama eşime göre biz evleneliiii çooooookk olmuş gibi hissediyor çocuk delisi bende öyleyimm gerçi hemen olsun istiyoruzz
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanında versin
ilk yıl öyle hisseder insan ne kadar çok olmuş ama yıllar geçip birlikteliğiniz vazgeçilmezliğe dönüştüğünde aaa ne çabuk geçmiş yıllar daha dün gibi dersin...eşinle birlikte daha nice yıllara arkadaşım...
aaa ne güzel sende bursadasın neresinde?
inş.. bişiy cıkmıcak sonuclardaa balımm dualarımız seninlee
ben evi süpürmeye başlıcam haftasonuda bişiy yapamam bugün hallediyim didimm
ben iyiyim tatlımm nolsun akşam olsun diye bekliyoruz bi yandan da cuma dualarımı okuyorummm annişten varmı haber
ascık işlerimi bitiriyim gelirim okişşş cok öptüm
ben yunusemre mah oturuyorum yıldırım'da iş yerimede yakın evim bi teskstil fabrikasında çalışıyorum..sen neresinden?
bERREECİM BEN ÜÇEVLER CİVARINDA OTURUYORUM AMA İŞİM aNADOLU MAHALLESİNDE YMF UGUR TEKSTİL.BELKİ BİLİYOSUNDUR SENİN İŞYERİN HANGİSİ?
ascık işlerimi bitiriyim gelirim okişşş cok öptüm
sağol canım benim.Allah yardımcın olsun zeytinim yaa sende çok zor günler geçirmişsin..
ben zaten endoskopinin çekiminden değilde sonucundan korkuyordum özel hastanede çekildiler zaten bişey anlamamışlar az önce tlf görüştüm annem uyuyomuş hala çeken genel cerrahi doktoru babamın mide kapakçığında gevşeme var demiş annemdede yoğun gastrit varmış birde midede siyah lekelenme bunun için annmeden parça almışlar..çok dua edin ne olur inşallah bişey çıkmaz patoloji sonucundan
aynur hoşgeldin arkadaşım. rabbim en kısa zamanda nasip etsin sana meleğini.bende bu topikin baya bi bekledikten sonra meleğine kavuşanlardanım. 25 haftalık hamişim.bi oğlum olacak. topikin en büyük erkeki benimki. en büyük kızı da kırmızı çilek diye bi arkadaşımıs var onun ki.ben siteye yeni üye oldum....konulara şöyle bi göz atarken topiğinize rastladım. ben de nisan ayından beri bebiş istiyorum ve umudumu yitirmedim onun en hayırlı zamanda kalbimin başköşesine gelip yerleşeceğini biliyorum....
yarabbimmm benim güzel kocişim baba olsun nolurrrrrrsuunnn yarabbimmm
cücümünde kocişi baba olsunnnnnn
berremindee .............
aynurunda..............
cücüm hadi dualarımızı okuyak 100 kere ya varis 100 kerede la ilahe illa ente ya hannanu ya mannanu ya bediussemavati vel arzi ya zel celali vel ikram
gelsin inşallahh bebişlerrrrrrrrr
memnun oldum hoş buldum zeytinn...tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin sağlıcakla darısı da bize olsun....ogluşun kardeşsiz kalmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?