bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam balım...
hadi bakalım hayırlı haberler al inş... tatlışımm
annişle baban nasılll balımm

cucum naber ohh valla ne güzel ya keşke buraya da kar yağsa bende hemen perdeyi çeker kahvemi alır kitap okurum :)

ohh aman aman ii olundaa gerisi mühim diil gezin bakalım kızçeyle tabi onun yeri sıcak :)))
bizde iyiz kızlar sağolun...bugün koşmulara gezmelere gittik..2 saat oturdum yorulmuşum...eve geldiğim gibi uzanıverdim...yarında doktora gidiyoz....şeker testim yapılacak...böyle işte...

naberr tatlım iyiyim ben nolsun bebem yaa bi haftasonunu daha devirdik geldik işe işte yumurtalara ii bak sıcak tuıt kocaman olsunlar ve çatlayıversinlerr inşallah tatlımm benim gelsinler artık yaaa aaaaaaaaaaa çok uzattılar arayı valla

ohoooooooooo sen ne diosun annem bana kilotlu çorap bulamazmış yukarı çıkmıyomuş cünkü bebişliğim acaip süper ya 3- 4 yaşında bi fotom var görmen gerek yanii o derece

hadii yaa dolmişmişsin disenee tam yimelikmişşşsin kuzum yaa
ayy görmek isterdimm valla ya mirak ettim şimcikkk

ay sorma bende zamanında çok diş yaptırdım yaa çok finaaa çoookkk.
evet teyzesi benim oğlum galiba topçu olacak hiç durmuyo.
sorma tek başına yürümeden heryere yetişiyodu zaten.elinden tutup yürütmezsen kıyameti koparıyodu. elini tutuyo yanında kim varsa ha ti ha ti diyo. hadi yürüyelim diyo kendince.şimdi yandı annişi heryeri karıştırıp dökecek
çocuğu bırakıp yerlerse kıyamet kopar tabi. cadı azra.

bizde iyiz kızlar sağolun...bugün koşmulara gezmelere gittik..2 saat oturdum yorulmuşum...eve geldiğim gibi uzanıverdim...yarında doktora gidiyoz....şeker testim yapılacak...böyle işte...

gezin bakalım anne kıs test sonuçların inşallah iyi çıkar canım.

selam balım...
hadi bakalım hayırlı haberler al inş... tatlışımm
annişle baban nasılll balımm

inşallah meleğim...
annemin bu akşam üstü çıkıcak patoloji sonucu cucum babam içinde doktor ilaç vermiş reflü başlangıcı ve ünser varmış...
inşallah ikiside iyi olucaklar...

ayy siz kızınla gezmeleremii gittiniz oy oyyy... dinlenin şimdii kızınlaa minnoşş
hadii bakalım inş.. yüksek cıkmazz tatlısımmm mis gibi haberler alırsınn

dur unutmazsam bi gün screen yapar atarım sana bebüşüm valla ben şimdi olsaa öle yirim yanee
hadii yaa dolmişmişsin disenee tam yimelikmişşşsin kuzum yaa
ayy görmek isterdimm valla ya mirak ettim şimcikkk

iyi olcaklar inşallah bebeğim hiç üzülme sen rabbim sevdiklerimize sağlık versinn inşallahh
inşallah meleğim...
annemin bu akşam üstü çıkıcak patoloji sonucu cucum babam içinde doktor ilaç vermiş reflü başlangıcı ve ünser varmış...

ivit bu gidişle topcu olcakkk yeşil sahalarda izlicess minnakıı
ayy yerler onları yaa acayip tatlılarr yaa ivit işi daha zor artıkk ayaklandıı bıdık şimdiii hep peşinde olmak lasımmm
öle valla illa masa başında olcakkk cekicekk dökücek tavşanım benim yaa

inşallah meleğim...

hadi inş... hayırlı sonuclar alıcaksınızz balımmm ikiside ii olucak Allahın izniyle...

dur unutmazsam bi gün screen yapar atarım sana bebüşüm valla ben şimdi olsaa öle yirim yanee

iyi olcaklar inşallah bebeğim hiç üzülme sen rabbim sevdiklerimize sağlık versinn inşallahh

ayy ivit unutmazsan at kuzum yaa yemelik bacaklarııı görelimm dolmişim benimm

slm berre...doktor çatlatma iğnesi yaptır demedi mi sana..hazır yumurtan büyümüş 20mm falan olunca çatlatma iğnesi olsaydın...bazen yumurtalar büyüsede çatlamayıp kiste dönüşebiliyo biliyosun...

inş.güzel çıkar canım...hem gitmişken minnoşumuda görürüm...

ayy siz kızınla gezmeleremii gittiniz oy oyyy... dinlenin şimdii kızınlaa minnoşş
hadii bakalım inş.. yüksek cıkmazz tatlısımmm mis gibi haberler alırsınn

evet canım gezmelere gittik...koşmuları tanıttım kızıma :)) tahlillerde iyi çıkarsa değmeyin keyfimize....1 ay oldu görmedim kızımı ne kadar büyüdü ne kadar kilo aldı merak ediyorum....

benim minnak kızım iyi çok şükür.çok az kaldı korkuyorum :18:
rabbim hayırlısı ile sağlıkla kızıma kavuştursun beni...
sizlere d hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda

Gül soldu bülbül sustu
Gönül bahçemde yaram kanıyor
Yol açın hadi ona gideyim
Onsuz tenimi hüzün sarıyor

Duysun sesimi dünya gökler ağlasın
Gitti dönülmez yere dönmeyecek yar
Kara bağlamak düşer beyaz düşlere
Gitti bilinmez yere kaldım bi haber

Vazgeçmek için çok erken
Kor gibi yanıyoruz derken
Aldılar bana sormadan
Aşkımı benden uzağa

inşallah meleğim...

berrecim inşallah bu ay hayırlı haberler alırız senden.kocaman yumurtacıklar döllenmiştir inşallah.
annişin sonuçlar inşallah süper çıkar.
babanında merak etme ilaçlarını kullandığı müddetçe sorun yaşamaz allahın izniyle. reflünün kesin bi tedavisi yok malesef ama ilaçları kullanınca sıkıntı çekmiyosun.düzen ve dikkat gerektiren bi mide hastalığıdır.
reflü için verilen bütün ilaçları kullandım ben ama bi ilaç varki üstüne ilaç tanımamm. reflüye birebir geliyor. nexium 40 mg
bizim ailede annemde abimde bende ve eşimde de reflü var. bu ilaç hepimize çok iyi geldi.

Hep senle başlar
Sevgi sözcüğü
Söylenir gözden kalbe
Sevdalım birden sardı hasretin
Özlemin bitmez bende

Çıktım artık yoldan
Nokta koydum aşka
Seviyorum yeni yeni ben

Aldın aklımı baştan
Bende sevdan başka
İstiyorum seni seni ben

Var mısın içelim biz bu aşkı delice
Var mısın uçalım göklere
Korkmadan beraber bu yolda yürümeye
Var mısın yanalım seninle

ayy ne ii yapmışsınızzz inş. ii cıkıcak canımcımm... mirak etmezmiii insan canımcımm büyümüştür şimdii annişii ayy yerlerr yerlerr

korkma canımcımm sağlıkla alıcaksınnn kızını kucağına inş.. normal doğum dimi simdilikk...
amin canım ya inş.. hayırlısıylaa hamiş kalalım bizdee sizde sağlıkla alın minnaklarınızı kucağınızaa

ayy evet çilekim yaaa 45 günün kalmııışşş. maşallah ya nasıl geçti zaman. sağlıkla gelsin meleğin inşallah.
benim daha 101 günüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…