- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.881
madamım naber kzuum benim bat 29 aralık oldu bitti bilem klomen kullandım 5 tane cumartesi kontrole gittim yumurtam 18mm olmuş.
daha yumurtamın çatlamısına var ama kocaman olmuş bu sefer.. geçen ay 14mm olmuştu en fazla ve çatlamışlardı..bakalım hayırlısı çarşamba tekrar gidicem..
bizde iyiz kızlar sağolun...bugün koşmulara gezmelere gittik..2 saat oturdum yorulmuşum...eve geldiğim gibi uzanıverdim...yarında doktora gidiyoz....şeker testim yapılacak...böyle işte...
madamım naber kzuum benim bat 29 aralık oldu bitti bilem klomen kullandım 5 tane cumartesi kontrole gittim yumurtam 18mm olmuş.
daha yumurtamın çatlamısına var ama kocaman olmuş bu sefer.. geçen ay 14mm olmuştu en fazla ve çatlamışlardı..bakalım hayırlısı çarşamba tekrar gidicem..
ohoooooooooo sen ne diosun annem bana kilotlu çorap bulamazmış yukarı çıkmıyomuş cünkü bebişliğim acaip süper ya 3- 4 yaşında bi fotom var görmen gerek yanii o derece
bende annişimden öğrenmiştimm valla minnoşş tarifii yazdım artık yaparsınızzz hemde cok faydalıı sen bol bol yee minnoşşş
öle bakıyommm perdeleriii topladımmm ama suan yağmıyoookahvede bayadır içmiyomm en son madamımla içmiştik valla karşılıklııı hayret valla bana yaa
ayy diş cok zor yaa babamda yaptırdıı annişimde ne cektilerrrama yapılmasada olmuyoo diş bu ihmale gelmezz....
oğluşunnn kıpır kıpır annişi maşallahhh topcu olcakkk buu oğluşşşş
ayy maşallah yaa ni güselll artıkk her yere yetişirrrr
bizim azrayıdaa oyun parkına bırakıp yemek yiyolarmışşş cığlık cığlığaa cıkarın beni burdan diyomuşşşş minnak cadıı yaaa
bizde iyiz kızlar sağolun...bugün koşmulara gezmelere gittik..2 saat oturdum yorulmuşum...eve geldiğim gibi uzanıverdim...yarında doktora gidiyoz....şeker testim yapılacak...böyle işte...
selam balım...
hadi bakalım hayırlı haberler al inş... tatlışımm
annişle baban nasılll balımm
hadii yaa dolmişmişsin disenee tam yimelikmişşşsin kuzum yaa
ayy görmek isterdimm valla ya mirak ettim şimcikkk
inşallah meleğim...
annemin bu akşam üstü çıkıcak patoloji sonucu cucum babam içinde doktor ilaç vermiş reflü başlangıcı ve ünser varmış...
inşallah ikiside iyi olucaklar...
ay sorma bende zamanında çok diş yaptırdım yaa çok finaaa çoookkk.
evet teyzesi benim oğlum galiba topçu olacak hiç durmuyo.
sorma tek başına yürümeden heryere yetişiyodu zaten.elinden tutup yürütmezsen kıyameti koparıyodu. elini tutuyo yanında kim varsa ha ti ha ti diyo. hadi yürüyelim diyo kendince.şimdi yandı annişi heryeri karıştırıp dökecek
çocuğu bırakıp yerlerse kıyamet kopar tabi. cadı azra.
gezin bakalım anne kıstest sonuçların inşallah iyi çıkar canım.
inşallah meleğim...
annemin bu akşam üstü çıkıcak patoloji sonucu cucum babam içinde doktor ilaç vermiş reflü başlangıcı ve ünser varmış...
dur unutmazsam bi gün screen yapar atarım sana bebüşüm valla ben şimdi olsaa öle yirim yanee
iyi olcaklar inşallah bebeğim hiç üzülme sen rabbim sevdiklerimize sağlık versinn inşallahh
ohh aman aman ii olundaa gerisi mühim diil gezin bakalım kızçeyle tabi onun yeri sıcak :)))
öyle canım onun yeri sıcacık...ben üşüyeyim ama o üşümesin)
naberr tatlım iyiyim ben nolsun bebem yaa bi haftasonunu daha devirdik geldik işe işte yumurtalara ii bak sıcak tuıt kocaman olsunlar ve çatlayıversinlerr inşallah tatlımm benim gelsinler artık yaaa aaaaaaaaaaa çok uzattılar arayı valla
ay sorma bende zamanında çok diş yaptırdım yaa çok finaaa çoookkk.
evet teyzesi benim oğlum galiba topçu olacak hiç durmuyo.
sorma tek başına yürümeden heryere yetişiyodu zaten.elinden tutup yürütmezsen kıyameti koparıyodu. elini tutuyo yanında kim varsa ha ti ha ti diyo. hadi yürüyelim diyo kendince.şimdi yandı annişi heryeri karıştırıp dökecek
çocuğu bırakıp yerlerse kıyamet kopar tabi. cadı azra.
gezin bakalım anne kıstest sonuçların inşallah iyi çıkar canım.
ayy siz kızınla gezmeleremii gittiniz oy oyyy... dinlenin şimdii kızınlaa minnoşş
hadii bakalım inş.. yüksek cıkmazz tatlısımmm mis gibi haberler alırsınn
inşallah meleğim...
Gül soldu bülbül sustu
Gönül bahçemde yaram kanıyor
Yol açın hadi ona gideyim
Onsuz tenimi hüzün sarıyor
Duysun sesimi dünya gökler ağlasın
Gitti dönülmez yere dönmeyecek yar
Kara bağlamak düşer beyaz düşlere
Gitti bilinmez yere kaldım bi haber
Vazgeçmek için çok erken
Kor gibi yanıyoruz derken
Aldılar bana sormadan
Aşkımı benden uzağa
slm berre...doktor çatlatma iğnesi yaptır demedi mi sana..hazır yumurtan büyümüş 20mm falan olunca çatlatma iğnesi olsaydın...bazen yumurtalar büyüsede çatlamayıp kiste dönüşebiliyo biliyosun...
inş.güzel çıkar canım...hem gitmişken minnoşumuda görürüm...
evet canım gezmelere gittik...koşmuları tanıttım kızıma :)) tahlillerde iyi çıkarsa değmeyin keyfimize....1 ay oldu görmedim kızımı ne kadar büyüdü ne kadar kilo aldı merak ediyorum....
benim minnak kızım iyi çok şükür.çok az kaldı korkuyorum :18:
rabbim hayırlısı ile sağlıkla kızıma kavuştursun beni...
sizlere d hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
benim minnak kızım iyi çok şükür.çok az kaldı korkuyorum :18:
rabbim hayırlısı ile sağlıkla kızıma kavuştursun beni...
sizlere d hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?