- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.921
aaaaaaaaa ağlama bebeğim nolurrsunn ara annişi konuşş hatta beraber dinleyinnn :)))
zeytin kaç kilo aldın kuzum??ben şuan 4 4.5 arası almışım...
uff hiç sorma yaa.ben son 3 hafta acayip kilo aldım.doktor şaşıracak kontrole gidince. ne güzelaz az alıyodum bu ay birden hızlandım.şuan 8.5 kg aldım. ama görüntüde sadece karnım büyüdü gibi. sen süper almışsın yaa maşallah valla.
yok tımam kıs iyiyim annişi arasam şimdii üzülürrr tontişim yaa
ben arada dinlerimmm bu şiiri
şimdide ufuk yıldırım dinlicem ohh sefam olsunn yaradana yalvartmaaohhh süper parcaa kıs sefiyomm senii
canım dert etme kiloları ama yediklerine dikkat et belkide ediyosundur...ben 11 12 arası kahvaltı yapıyorum..b.peynir,k.peyniri zeytin yumurta arada canım patates istiyo:) birazda bal ekmek çay içmiyoru portakal ve mandalina sıkıyorum 1 bardak onu içiyorum hep.. kahvaltımı sıkı yapıyorum....3 4 gibide süt içiyorum 1 muz, 1 elma, bisküvi bazen, akşamada ne yemek yaptıysam yiyorum ama tıka basa doymuyorum zaten rahatsız ediyo...yemekten bikaç saat sonra yine meyve yiyorum...kivi nar çok yiyorum...
benimde aldığım kilolar karın ve yanlarımdan...sağlıklı bebişlerimiz doğsun kiloları zaten veririz
bende seni çook seviyorum cücümm bak orda süper şarkışlar var yaa dinle ben şimdi ghidiom canın sıkılmasın minnoşum :)
ii akşamlarr çpk öperimm
ya düzenli yemek yiyemiyorum canım ben.sabahları zaten normal kahvaltı edemiyorum hiç. bazen ekmek arası yapıp getiriyorum bazen dışardan börek poğaça felan,
öğlene de işim ne zaman azalırsa yemeğe gidiyorum yiyorum.akşamada evde yemek varsa yiyorum yoksa yorgunsam dışarıdan yiyorum yada kahvaltılık felan aperatif şeyler. ne bileyim öyle geçiştiriyorum işte. çalışırken pek bi düzen olmuyo yemek de felan.
kızlar günaydın. kimsecikler yok yine. nerelerdesinis yaaaaa
günaydın canım zeytinimm nasılsın kahvaltını ettin mi bakim meyveni yedinmi herşey yolundamı var mı sıkıntı oğlumuz nasıll
günaydın balıımmm. 1 yumurta 1 üçgen peynir 1 dilim ekmek yedim. meyve yemedim. idare ediyorum ya ara sıra sıkıntılar sancılar oluyo ama normal artık olacak. 180 gün devirmişiz oğlumla.
100 günümüz kaldı.
vayy beee zaman işte ne çabuk geçiyo nerisonamda sanırım 2 gün sonra DOĞUMU OLACAKMIŞ hatırlıyorsun dime nerisonayı
evet hatırlıyoruummm. ayyy 2 gün müüüüü. çok az kalmış. allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun.
nasılsınız minnoşlarr bende kahvaltımı taptım kar yağıyoooo cok güsell yaa
madamım kuzum nasılsın annem
zeytincim minnoş napıyon oğluşunlaaaa
nasılsınız minnoşlarr bende kahvaltımı taptım kar yağıyoooo cok güsell yaa
madamım kuzum nasılsın annem
zeytincim minnoş napıyon oğluşunlaaaa
günaydın canıımmmm. ohh ne güsel burdada biraz kar yağsın yaaa.
ben iyiyim canım benim. oğluşumda iyidir sanırım teyzesi. bi yaramazlık yok.
ayy cücüm yaaa ne güzeelll yaaa bizede yağsın yaa of yaaa kar yağsın yaa aman yaaa
naber minnoşum nassın bakam yaptın tabi kahvaltıyı mis mis oohhh al çayını geç cam kenarınaa vayy bee süpper perşembeye kadar kar varmış sizde
ben biraz evi toparlıyım gelirim yine okiş cok optumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?