- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #3.901
Hep senle başlar
Sevgi sözcüğü
Söylenir gözden kalbe
Sevdalım birden sardı hasretin
Özlemin bitmez bende
Çıktım artık yoldan
Nokta koydum aşka
Seviyorum yeni yeni ben
Aldın aklımı baştan
Bende sevdan başka
İstiyorum seni seni ben
Var mısın içelim biz bu aşkı delice
Var mısın uçalım göklere
Korkmadan beraber bu yolda yürümeye
Var mısın yanalım seninle
Hep senle başlar
Sevgi sözcüğü
Söylenir gözden kalbe
Sevdalım birden sardı hasretin
Özlemin bitmez bende
Çıktım artık yoldan
Nokta koydum aşka
Seviyorum yeni yeni ben
Aldın aklımı baştan
Bende sevdan başka
İstiyorum seni seni ben
Var mısın içelim biz bu aşkı delice
Var mısın uçalım göklere
Korkmadan beraber bu yolda yürümeye
Var mısın yanalım seninle
ahhhh ahhhh çuk rumantik bu gacı yaaa. kucasına bak forumlardan şarkılar yolluyoooo.
zeytinim senin açlık ve tokluk şekerin kaç çıkmıştı?
ni güselmişş sözlerii minnakım kim sölüyooo bu sarkıyııı
ahhhh ahhhh çuk rumantik bu gacı yaaa. kucasına bak forumlardan şarkılar yolluyoooo.
ivit tatlışş ya cok rumantikk valla aşk sekerim aşkk
ey aşk sen nelere kadirsinnnn
ayy balım yaa hiç hatırlamıyorum inanki. bakmıştım ama unuttuumm.
benim bi aç aldılar. sonra koca bi bardak şekerli su verdiler.onu içtim. 1 er saat arayla 4 kez daha baktılar.bide her kan almada bide idrar da aldılar. sonrada sonuç verdiler. ama benm doktor çok iyi sonuçlar ama tek sorun yeterli su içmiyosun dedi. günde mutlaka 2.5 lt en az içmelisin dedi. ama ben hala o kadar içemiyorum.sabaha kadarda zırt pırt çişe gidiyorum.çişegitmekten bölük pörçük uyluyla geliyorum işe yaa
90 dı galiba. ay 100 müydü acaba :44::44: ay benim kafa gitti. ama çok kocaman bi bardak sarı bi su içtim bira bardağı kadar kocamandı.zeytincim senin açlık ve tokluk şekerin kaç çıkmıştı?kaç gr glikoz içirdiler..
ben sana hemen linki mail atıyom bebemm dinle tanıyorsun çok ii :))))
ayyy çok sefiom napamm
evet cücüm yaaa aşk işteee iiki evvlenmişim bu adamla ben
ben sana hemen linki mail atıyom bebemm dinle tanıyorsun çok ii :))))
ayyy çok sefiom napamm
evet cücüm yaaa aşk işteee iiki evvlenmişim bu adamla ben
ayy evet çilekim yaaa 45 günün kalmııışşş. maşallah ya nasıl geçti zaman. sağlıkla gelsin meleğin inşallah.
benim daha 101 günüm var.
tamm canım sağol..iletiyi görmedin diye tekrar yazdım sana...yarın öğreneceğiz artık..inş.diyete ya da insüline kalmaz işim...gece uykuları diye bi şey mi kaldı sanki...tuvalete gez,bel ağırısı,sürekli sağa sola dön,sabah olöuyo zaten...neyse çoğu bitti azı kaldı..gerçi asıl uykusuzluklar bebiş doğduktan sonra başlıyo ya..
ay 45 gün harbi çok azmış heh erken gelme ihtimalini göz önünde bulundurursak daha erken :18:
geçti canlarım ama bende kendmden geçtim...ikinci bebeği çoooook uzun zaman (belkide hiç) düşünmem herhalde
zor geçti çünkü.
şimdi 34.haftamdayım hala çalışıyorum çok zor geliyor.yaşam şartları insanı buna zorluyor,ne yapacaksın katlanıyoruz işte...
dertlendim ayol biri arabesk çalısın da dinleyek
ben bi yazı okumuştum insan öyle bir varlık ki. daha bebeğini doğurmadan vücut kendini hazırlıyor bebek bakmaya diyodu.en ağır uykusu olan insan bile doğuma yaklaştıkça geceleri sık sık uyanarak kendisini bebeğe bakmaya hazırlarmış. doğumdan sonrada bebeğe gece bakmakiçin uyanmak çok kolay olurmuş.
ivitt ya hatırladımmmm ey gidi 90 lar ne güseldii yaa bizim dönem nide olsaa
cok ii şarkı yaa saol valla bebüşşş ii hatırlattın nerelere gittimmm şuan
iiki evlenmişsinn kuzummm cok mutlu olun bi ömürrr cennete beraberce girin inş...
bende kocişimi cok sefiyommm bizde beraber girelimmm bu dünyadada cennettede ayrılmayalım inş...
bu arada ajlan büyükburç nur içinde yat mekanın cennet olsunn
ben bi yazı okumuştum insan öyle bir varlık ki. daha bebeğini doğurmadan vücut kendini hazırlıyor bebek bakmaya diyodu.en ağır uykusu olan insan bile doğuma yaklaştıkça geceleri sık sık uyanarak kendisini bebeğe bakmaya hazırlarmış. doğumdan sonrada bebeğe gece bakmakiçin uyanmak çok kolay olurmuş.
ayy cücüm hatırladın dimeee valla çaktırma burda youtube açıldı bi kaç gündür acaip eskilere dadandık kızlarla kopoyoz valla
kocişinlee biiiiirrrrrrr ömür sağlıklı sıhhatli bol bebişli yıllar sizleirn olsun annemm
herhalde rabbim herşeyi ayarlamıştır zaten kuluna öle çekemeyeceği yük vermez rabbimm
yüce rabbimiz bizi o kadar güzel yaratmış ki şükürler olsun...bizde yüklü olan şeyleri zamnanı geldikçe kullanıyoruz...
herhalde rabbim herşeyi ayarlamıştır zaten kuluna öle çekemeyeceği yük vermez rabbimm
ohh valla ii yapıyosunuz minnoşumm ozaman sana yolladım dinlemelik youtube linki ben ağlıyomm şimdikk....
amin kuzum hepimizzz sağlıklı ömürlerr huzur mutluluk içinde bebişli bi hayat yaşayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?