bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

tamam tatlımm topla evi sen mis yap dağınık kalmasın bu karda kışta kimsede gelmez ya neyseekendi içimiz rahat etsin dime ama
bende öğle arasına çıkarım 12 ngibi

ben geldimm duşumuda aldım geldim valla
topladım azcık ucundannn yaa hergün yaptığım kadar birinin gelmesinden diil kıss gözümüz tahammül etmiyooo
sen naptın gittinmi yemeğe

YOK Bebem çıkmadım yaa çok soğukk burda yedim bişilerr kızlarla nostallji havası yapıyoss en somn neşe karaböcek dinledikk
ben geldimm duşumuda aldım geldim valla
topladım azcık ucundannn yaa hergün yaptığım kadar birinin gelmesinden diil kıss gözümüz tahammül etmiyooo
sen naptın gittinmi yemeğe

YOK Bebem çıkmadım yaa çok soğukk burda yedim bişilerr kızlarla nostallji havası yapıyoss en somn neşe karaböcek dinledikk

iyi yaptın kuzum ya burdada tipi seklinde kar yağıyooo valla cok finaa kocişi aradım erken gelirim didi yollar fina olur akşam saati...
ohh sefanızz olsun nostalji günleriii heee

hşşşttt fıstıklar napıyosunuz bakalım.
madamım ne bu 2 gündür naostaljik takılıyosun
cucumunda hamaratlığı üstünde yine.evini topladı bide duşunu bile almış gelmiş maşallah kıs sana.

oyyy bende gelcem size yaa kar oynıcamm kardan adam yapcam
tatlı gülüş pek yaraşır gözleri ömre bedel ah ne güzel ne güzel seni sevmek ah ne güzel ne güzeellllll
iyi yaptın kuzum ya burdada tipi seklinde kar yağıyooo valla cok finaa kocişi aradım erken gelirim didi yollar fina olur akşam saati...
ohh sefanızz olsun nostalji günleriii heee

heheh valla youtube açtıkta ne ararsak var kızlarlada hepimizin yaş grubu aynı nerdeyse o yüzden hepimiz bütün şarkıları biliyoruzz zamanımızdan kalann

yok kıs adımı hamarata cıkardınız valla duyanda cidden öleyim sanıcakk
asıcık etrafı topladım okadar yaa bide duş aldım bitti gitti
sen napıyonn bakemm minnak şey

oyyy bende gelcem size yaa kar oynıcamm kardan adam yapcam
tatlı gülüş pek yaraşır gözleri ömre bedel ah ne güzel ne güzel seni sevmek ah ne güzel ne güzeellllll

gel kıs gel akşama yetiş valla süperr suan görmeni isterdimm valla
amanın nostaljik hatun olduuu bizimm kuzu doğ benim ömrüme doğda güneş gibi ...........
kıss bende battaniye örüyomm parca parca düz örgü kücük kareler yapıyom renk renk sonram dikicem cuvaldız iğnesiyleee
bakalıminş. güsel bişiy olurr

Ayyy başladın demekk bebem aferim kıss sana bende hala başlıcam bişilerr ama ne zaman dank edcek bilmiommbence çok güzel olucak canım ne renkler var içinde anlat bakiimm

Ayyy başladın demekk bebem aferim kıss sana bende hala başlıcam bişilerr ama ne zaman dank edcek bilmiommbence çok güzel olucak canım ne renkler var içinde anlat bakiimm

turuncu,siyah,yeşil,bordo,pembe iki tane yumak daha almak istiyommm turkuaz mavisi falan valla öle tv de gördümm didim yapım hem kolay hemde güsel olur diye düşündümmm böle koltuğun köşesine atınca falan cok güselll duruyooo kocişde diooo biras büyük yap bilemedim bendee her gece örüyom 3-4 karee bakalım minnakımm resmini bulursam yada ona benzer bişiy mail atıyım sana hemen fikir olsun sanadaa

heheh valla youtube açtıkta ne ararsak var kızlarlada hepimizin yaş grubu aynı nerdeyse o yüzden hepimiz bütün şarkıları biliyoruzz zamanımızdan kalann
oohhhh sefanız olsun dinleyin annem dinleyin. miss miss. kızlar toplaşmışsınız ni güsel. biz ofiste iki sap bide ben saf saf çalışıyorum öyle müziksiz felan. benim dinlediğimi bu odunlar dinlemes ki

bak ya bide adımı hamarata çıkardınıs diyo. oturmuş battaniye örüyo yaaa.bi tarafını kaşı minnak nazar değmesin sana
bende napim gittim yimek yidim geldim. ascık çorba asda yumurtalı ıspanak as yoğurt tamaaamm.

at bebeğim bakam bende valla kar yağsa bide çalışmasam oooooff neler örerim bee bak çok canım çekti şimdii

kıs kolay bu örgüüü herkescikler yapar attım resminiii
ohh afiyet olsun minnoşumlaaa minnakımızaaa
bende acıktım hafiften valla

merhabaaaa kızlar cucum ankara ıyıce beyaz olmuş bugun annemlerı gonderdım ankara ya nasıl özledım ya kar yağışını niğde de kar yağmıyor hava guneşlı şaka gibi ya

Son düzenleme:
merhabaaaa kızlar cucum ankara ıyıce beyaz olmuş bugun annemlerı gonderdım ankara ya nasıl özledım ya kar yağışını niğde de kar yağmıyor hava guneşlı şaka gibi ya

bana merhaba yokmu yaa
nasıloldun canım.herşey yolunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…