- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
Zuyalimmm tebrik ederim canımm inşallahhh hamişsindir. Inşallah bende öleyimdir. Aynen 2. çizgiyi bende gördüm 1 hafta 2 gündür adetim gecikti. Sanırım hamileyim. Ama doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Doktora da geç gidicem kızlar. 14 ekimde. Kısmet artıkın. Açıklamıcaktım ama sizlen paylaşmıcamda kimnen paylaşçam amaaan
Zuyalimmm tebrik ederim canımm inşallahhh hamişsindir. Inşallah bende öleyimdir. Aynen 2. çizgiyi bende gördüm 1 hafta 2 gündür adetim gecikti. Sanırım hamileyim. Ama doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Doktora da geç gidicem kızlar. 14 ekimde. Kısmet artıkın. Açıklamıcaktım ama sizlen paylaşmıcamda kimnen paylaşçam amaaan
madamııımmmmm çok sağol canımmmm inşallah hamişimdirAma korkuyorum valla kesin öğrenmeden kimselere söylemicem diyodum ama siz başkasınız onun için sadece sizinle paylaşıyorum yarın kesin belli olacak dr gidicem belirtilerde tamam ama sonuçları elime almadan sevinemiyorum bile :18::18::18:
Arkamda olduğunuzu biliyorum bebemm sizde benim peşimden hamiş haberleriyle geleceksiniz inşallaaahhhhh
zuyalimmm tebrik ederim canımm inşallahhh hamişsindir. ınşallah bende öleyimdir. Aynen 2. çizgiyi bende gördüm 1 hafta 2 gündür adetim gecikti. Sanırım hamileyim. Ama doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Doktora da geç gidicem kızlar. 14 ekimde. Kısmet artıkın. Açıklamıcaktım ama sizlen paylaşmıcamda kimnen paylaşçam amaaan
Yarın test mi yaptırıcan canım direk muayene ye mi
koleraaaaaaaammmmmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnnnnnnnn
ayyy koleraaaaammmmm canımmmm çok sevindiiiimmmmmmmmmmmm. Neden bekliyorsun okadar. Gitte biran önce içini rahatlat nolacak. AyyyGerçekten çok sevindim yaaa. Maşallah allahım sağ salim kucağına versin bebişini. Ben bu ay umutluydum zaten. Bak sen madamımda zuyalde cucu da geliyo peşinden
ayyyyyyyyyy canımmmmmmmm inanmıyorummm gözünaydın çok sevindim
Bende aynen senin gibi düşünüyorum bekliycem ve dr gitmedende kesin hamileyim demicemmm ayy ama öyle mutlu oldum ki hayde kızlar açılış yapılmıştır sırada kimler var bakalımm herkeslerin hamiş haberlerini alırız inşallahhhhh
yarın test mi yaptırıcan canım direk muayene ye mi
koleraaaaaaaammmmmmmmmmmmmm yaşasınnnnnnnnnnnnnnn
aslında ilk önce sadece kan testi yaptırmayı düşünüyorum sonucu bi alayımda ona göre hareket edicem artıkınnn:18::18::18:
ayyyyy kayınvalidem geliiyomuş accık çarşı pazar gezelim diyo ben birazdan kaçarım kızlarr daha yemekte yemedim erken dönemezsem yarın görüşürüz artıkın hepinizi öpüyorummm kendinize iyi bakın
çok teşekkür ederim kıznar . Hepinizi çok seviyorum hepimizin evlat sahibi olmasını yürekten diliyorum. Kızlar biliyosunuz geçen sefer doktorların gazabına uğradım. Ikidebir git gel çok yordular beni yollarda. şimdi bilerek gitmedim. Kese gözüksün kalp atışları nasib olursa başlasın öle gitmek istiyorum. Folik asid kullanıyorum zaten.14 ekim büyük gün anlayacağınız.
ayyyy kıslaaarrr bu şirkettekiler hepberaberce beni öldürmeye karar vermiş. asistanımda dahil. dün hastanedeydim be vicdansızlar birazcık işide siz yapında benim üstüme yüklenmeyin. dünden birdünya iş bugünde hiç susmayan telefonlar. şehir dışından görüşmeye gelen müşteriler hepsi hepsi beni beklemişbugünde herkesin aksi gibi işi çıkmışşirkette kimse yok. açlıktan ölüyorum. yemeğe bile gidemiyorum kimse olmadığı için. canım kocişim yemekten gelirken banada bi tabağa koymuş bişeyler getirmişte onu yicem şimdi. oda olmasa napıcam bilmiyorum beni bi o düşünüyo canım aşkım benim
ohh ohh ne güsell haberler okudumm yaa koleramm süperr süperr habere bak ya canım benim cok sevindirik oldummtebrikler annem ya darısı başımıza acele etme bosver dikkat et kendine yorma kendinii meleğin seninle inş .canım benim ya
madamım sen napıyon kuzum bi türlü denk gelemedik yavruşş ya şimdii kayfemii yaptımm misler gibii koştum geldimm
benimm kocişin annişi gelio perşembe kuzum okudunmu bilmem
tamam bebeğimm sen nasıl istersen ama bu sefer oldu bu iş
hade bakalım gidin de gezin aniişleeee
hep beraber bekliyoruz tontişim büyük gününü yanındayızz sırt sırta versik büyük güünüü bekliyossssssssssssssss
ohh ohh ne güsell haberler okudumm yaa koleramm süperr süperr habere bak ya canım benim cok sevindirik oldummtebrikler annem ya darısı başımıza acele etme bosver dikkat et kendine yorma kendinii meleğin seninle inş .canım benim ya
madamım sen napıyon kuzum bi türlü denk gelemedik yavruşş ya şimdii kayfemii yaptımm misler gibii koştum geldimm
benimm kocişin annişi gelio perşembe kuzum okudunmu bilmem
ayyyy kıslaaarrr bu şirkettekiler hepberaberce beni öldürmeye karar vermiş. asistanımda dahil. dün hastanedeydim be vicdansızlar birazcık işide siz yapında benim üstüme yüklenmeyin. dünden birdünya iş bugünde hiç susmayan telefonlar. şehir dışından görüşmeye gelen müşteriler hepsi hepsi beni beklemişbugünde herkesin aksi gibi işi çıkmışşirkette kimse yok. açlıktan ölüyorum. yemeğe bile gidemiyorum kimse olmadığı için. canım kocişim yemekten gelirken banada bi tabağa koymuş bişeyler getirmişte onu yicem şimdi. oda olmasa napıcam bilmiyorum beni bi o düşünüyo canım aşkım benim
zeytinimm kıyamam sana sende kız su asistanlaraa azıcık iş yapsınlar canımm ben hamişim desene aaaaa
kocişlerde olmasa halimiz duman valla Allah başından eksik etmesin tatlışımmm
çok sevindim koleram yaaa nie söylemiyon kuzum yaa bende sormuyom bekliyom ki haber versin...
ohhh amnnn
zuyalim hadi hayırlısı olsun inşallah hamilesinidr sende kuzum yaaaa
berree,cucu1984,bilgemadam+,kolera_vebasi+,kirmizicilek16,
ya kıslar ben hepinizi çok seviyorum. söylemek istedim.
bazen düşünüyorum insan tanımadığı yüzünü bile görmediği birilerini nasıl bukadar sever nasıl sürekli düşünür diye. tuhaf geliyor :44::44:
ama seviyorum hepinizi
hoşgeldin melek yüzlümm evet karşılaşamadık bi türlü evet okudum tobikimmmmhoşgelmiş sefa getirmiş yuvanızaaa hastamıymış ne bezesiymişler nerdeymişler koleramda hamişş zuuyalimde haberlere bak süper dimeee o zamnnnnnn biz daha ne duruyossssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?