- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.861
benimde 18 şubat dio mımırtlama için hade hayırlısıçok çalışalımm ama benim sürekli kasıklarımda bi sızlama var tontişim ya bazen acaba hamileyimde haberimmi yok acep demeden geçemeiom düşünsene 3 aylık hamileymişim
aldım ama napim ya veririm inşallah.
valla kıyafet eksiğimiz var aslında.doğar doğmaz giyeceği pek bişey yok.
yıkamadım da daha hiçbişeyini. banyo malzemeleri ateş ölçeri bez ıslakmendil felan tamam da bi banyo filesi almam lazım.
ben pijamaları aldım ama bi pembe gecelik arıyorum bulamadım. bide sadece 1 tane emzirme sütyeni aldım. almam lazım en azından 1 tane daha. daha çokşey alınacak ama bakalım ya alırım inşallah.
ya bende odasını sonra alacaktım küçük beşiğimiz var yiğenimin beşiği. ama babam ben alıcam odasını şimdi kafama göre alsam beğenmezsiniz. siz beğenin alın ben size veririm parasını dedi. bizde aldık.
ivit yaa canım kocişim benim almaz almaz böyle arada beklemediğim anda şaşırtır beni. çok tatlıydı yaa çiçekim. resmini çekmiştim dur gösteririm şimdi.
ne yemek yapıyosuunnn
ayyy cok heyecanlı hadiii bakalım hayırlısı kuzum....
kız niler diyonnn sen öleee yoksam hamişmisinnn minnakımmm amanınnnnn noliiiii nelerr dionnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 347653 çiçeğim buuuu
Eki Görüntüle 347654 içinde böyle kalp vardı da ben hemen çıkarttım çiçeklere zarar vermesin diyee.
kız kendi kendime hayal kuruyom işte ne bilim kanama az oldu filan ya bide böle kasık batmaları yaşıyom hayal kuruyom işte keşke hamile olsam da bana aylar sonra süpriz olsa diyemerak etme hergün test yapıom bu merakla bişicik yok tertemizim
madam madam senden çok şüpeleniyorum bi git doktora bence ya bebiş varsa belli olmaz garip durumlar bunlar
ne bilimm bebeşümmm böleee değişimler falan yaşıyosunnnn olurmuu olur yaniii hayırlısı olsun meleğimmm bu ay inş. ikimiz birden hamiş kalırıssss....
sen kafacığını yormaaaa bebeğimm gelicekkk meleklerimizz inş. tez zamanda
Eki Görüntüle 347653 çiçeğim buuuu
Eki Görüntüle 347654 içinde böyle kalp vardı da ben hemen çıkarttım çiçeklere zarar vermesin diyee.
hmmm bende çok severim zeytin yağlı taze fasulyeeee.şaşırtıyolarrr bölee aradaaa süper oluyooo ama hadiii bakalımmm ciceğineee canım benim yaaa insan nasılll sevinioooooo
taze fasulye yapıyommm yani artık pişiyooo umarım güsellll olurrrr nedense cok özendiimmm alt tarafı zeytinyağlı fasulyeee
madamım sana bişe diyimmi bende senden baya şüpheleniyorum ama bişey demek istemedim hiç. hayırlısı yaa.çok değişti senin döngüler. 2 günde bitmeler felan.kız kendi kendime hayal kuruyom işte ne bilim kanama az oldu filan ya bide böle kasık batmaları yaşıyom hayal kuruyom işte keşke hamile olsam da bana aylar sonra süpriz olsa diyemerak etme hergün test yapıom bu merakla bişicik yok tertemizim
ivit bende çok beğendim. aşkum benim beni seviyomu necok güselmişşşşş minnoşummm yaaa süperrmişşş aşk sevgii ciceklerii kırmızı güllerrrrrr bayıldım valla
bebem ya valla test yapıom hep negatif aldım gene 30 tane testhobi oldu artık bende haa bu arada hep merak etmişimdir idrar testini hamile bi bayan yapsa yine çift çıkıomu acep böle 3-4 aylık olan birisi
inanıyorum cücüm bende geleceklerrr inşallah hayırlısıylabu ay ikimiz içinde heyecanlı bi bekleyiş olacak ama ben gene erkenden gelirim
zeytinimm bayıldım çiçeklerinee çok güzellerrrr
hmmm bende çok severim zeytin yağlı taze fasulyeeee.
pek çiçek almazda böyle beklemediğim bianda alıyo bazen.dün sevgililer günü herkes bekliyodu çiçek ama ben hiç beklemiyodum nedense.
aa bikezde hamile olduğumu yeni öğrendiğimiz zamanlardı. babamlar bizi dışarıda yemeğe çağırmışlardı.ben şirketten erken çıktım babamla önden gittim. kocişte sonradan geldi bana koca bir buketle gelmiştiçok mutlu olmuştum o zamanda.
madamım sana bişe diyimmi bende senden baya şüpheleniyorum ama bişey demek istemedim hiç. hayırlısı yaa.çok değişti senin döngüler. 2 günde bitmeler felan.
benm annem kardeşime hamile olduğunu öğrendiğinde benim balım kardeşim 15 haftalık olmuştu bile çoktan.
oda senn gibi böyle zamanları felan garip olmuştu. böyle azıcık oluyodu kesiliyodu hemen felan. annem yazık menapoza giriyorum zannediyodu.meğer bebiş geliyomuş hehehe. artık hareketlerini hissediyodu o yüzden doktora gitti. bi baktılar miniş vaaarrr.
ivit bende çok beğendim. aşkum benim beni seviyomu ne
dün diyorum sen beni seviyosun galiba
delisin sen yaa diyo.
inş.. kuzumm benimmm hayırlısı olsunnnn hepimiz içinnnn sende böle olumsuz düşünme gelir erkenden falannnn ii düşünelimmm ii olsun gelirsede gelsinnn napalımmmmmm hayırlısını versin Rabbimmmm elbet bizde anne olucass Allahın izniyle
ayyy bende çok sevdiiimmmmbenim aşkum bana çiçek de alırmıııışşşş.
bana diyoki şu son 1 aydır çok tatlısın sen hiç değişme
nolduki son 1 aydır dedim. ne bileyim öyle uysal öyle tatlı bişe oldun ki eski cadılığın hiç kalmadı diyo
dedim oğlunun yüzünden beni çok yoruyo sennle tartışmaya mecalim kalmıyo
valla bende şüphe ediyom hep kendimden inşallah hayırlısı olur tabi tek tesellimiz bu keşke hamile olsam çokkk mutlu olurdum valla
ayyy zeytin yaaa adamı çıldırtmışın resmen kıs sus biraz hırlaşma adamla o kızıyosa inadına sevimli ol hayat böle gider bak nasıl hoşuna gitmiş kocişinin aferim akılllı ol böle ama verdiğin cevaba da bayıldım doğrusu yaaa
ayyy mutlu olunmazmı yaaa. hep beraber mutluluktan uçarız valla.ayyy süper olur süpeeerrrr. çıldırırız şurdaaaa...
ay yok susamam ben.ama şimdi uslu kız oldum çok güçsüz oluyorum akşamları o bile kendisi kıyamıyo zaten bana. hiçbişey yaptırmıyo. akşam bi baktı benim bacaklar yine şişko olmuş hepten. diyo sen yat dinlen ben sana meyve hazırlarım.kociş bana hizmet ediyo sağolsun
ohh beee keyfe bakk aşka bak maşallah maşallahh rabbim kötü gözlerden korusun kız zeytinim isim konusu noldu geliomu hiç gündeme
canım benim hoşgeldin. değişiklik oldu senin için ne güzel. yiğenin düzelmiştir inşallah.Merhaba Kızlarrrrrr;
ne çok oldu girmeyeli,3 hafta Ankara maceramdan sonra geldim sonunda Niğde denen şehre:)Kara doydum Ankarada...
sizler neler yaptınız yenı güzel haberler var mı?
Hep aklımdaydınız ama bır turlu giremedim nete.. sürekli koşturmaca(görüşmeler,buluşmalar,yemeler,içmeler...)ile geçti Ankara günlerim..
tam donecekken de kardeşimin mınık Ardası hasta olup Samsundan Ankara ya geldi bırde o yüzden kaldım 4 gün..
bu arada sevgililer gününğz kutlu olsun:)herkesin pek neşeli geçmiş gibi ben de düne özel bir mönü hazırladım aşkıma..güzeldi..
neyse artık görüşürüz bol bolll..
bu arada yenı planlarım var sizlerlede paylaşmak ısterım..öperimmm hepiniziii kojamannn kojamannn:)))
günaydın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?