bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayyy cok heyecanlı hadiii bakalım hayırlısı kuzum....
kız niler diyonnn sen öleee yoksam hamişmisinnn minnakımmm amanınnnnn noliiiii nelerr dionnnnnnnnnn

şaşırtıyolarrr bölee aradaaa süper oluyooo ama hadiii bakalımmm ciceğineee canım benim yaaa insan nasılll sevinioooooo
taze fasulye yapıyommm yani artık pişiyooo umarım güsellll olurrrr nedense cok özendiimmm alt tarafı zeytinyağlı fasulyeee

kız kendi kendime hayal kuruyom işte ne bilim kanama az oldu filan ya bide böle kasık batmaları yaşıyom hayal kuruyom işte keşke hamile olsam da bana aylar sonra süpriz olsa diye merak etme hergün test yapıom bu merakla bişicik yok tertemizim
ayyy cok heyecanlı hadiii bakalım hayırlısı kuzum....
kız niler diyonnn sen öleee yoksam hamişmisinnn minnakımmm amanınnnnn noliiiii nelerr dionnnnnnnnnn

ne bilimm bebeşümmm böleee değişimler falan yaşıyosunnnn olurmuu olur yaniii hayırlısı olsun meleğimmm bu ay inş. ikimiz birden hamiş kalırıssss....
sen kafacığını yormaaaa bebeğimm gelicekkk meleklerimizz inş. tez zamanda

bebem ya valla test yapıom hep negatif aldım gene 30 tane test hobi oldu artık bende haa bu arada hep merak etmişimdir idrar testini hamile bi bayan yapsa yine çift çıkıomu acep böle 3-4 aylık olan birisi
madam madam senden çok şüpeleniyorum bi git doktora bence ya bebiş varsa belli olmaz garip durumlar bunlar

inanıyorum cücüm bende geleceklerrr inşallah hayırlısıylabu ay ikimiz içinde heyecanlı bi bekleyiş olacak ama ben gene erkenden gelirim

hmmm bende çok severim zeytin yağlı taze fasulyeeee.
pek çiçek almazda böyle beklemediğim bianda alıyo bazen.dün sevgililer günü herkes bekliyodu çiçek ama ben hiç beklemiyodum nedense.
aa bikezde hamile olduğumu yeni öğrendiğimiz zamanlardı. babamlar bizi dışarıda yemeğe çağırmışlardı.ben şirketten erken çıktım babamla önden gittim. kocişte sonradan geldi bana koca bir buketle gelmişti çok mutlu olmuştum o zamanda.

madamım sana bişe diyimmi bende senden baya şüpheleniyorum ama bişey demek istemedim hiç. hayırlısı yaa.çok değişti senin döngüler. 2 günde bitmeler felan.
benm annem kardeşime hamile olduğunu öğrendiğinde benim balım kardeşim 15 haftalık olmuştu bile çoktan.
oda senn gibi böyle zamanları felan garip olmuştu. böyle azıcık oluyodu kesiliyodu hemen felan. annem yazık menapoza giriyorum zannediyodu. meğer bebiş geliyomuş hehehe. artık hareketlerini hissediyodu o yüzden doktora gitti. bi baktılar miniş vaaarrr.

cok güselmişşşşş minnoşummm yaaa süperrmişşş aşk sevgii ciceklerii kırmızı güllerrrrrr bayıldım valla
ivit bende çok beğendim. aşkum benim beni seviyomu ne
dün diyorum sen beni seviyosun galiba
delisin sen yaa diyo.

inş.. kuzumm benimmm hayırlısı olsunnnn hepimiz içinnnn sende böle olumsuz düşünme gelir erkenden falannnn ii düşünelimmm ii olsun gelirsede gelsinnn napalımmmmmm hayırlısını versin Rabbimmmm elbet bizde anne olucass Allahın izniyle

zeytinimm bayıldım çiçeklerinee çok güzellerrrr

ayyy bende çok sevdiiimmmm benim aşkum bana çiçek de alırmıııışşşş.

bana diyoki şu son 1 aydır çok tatlısın sen hiç değişme
nolduki son 1 aydır dedim. ne bileyim öyle uysal öyle tatlı bişe oldun ki eski cadılığın hiç kalmadı diyo
dedim oğlunun yüzünden beni çok yoruyo sennle tartışmaya mecalim kalmıyo

valla bende şüphe ediyom hep kendimden inşallah hayırlısı olur tabi tek tesellimiz bu keşke hamile olsam çokkk mutlu olurdum valla
tamam bebem tamam içimde umutsuzluk yok çok şükür isyanım hiç olmadı zaten zamanı var bizim nazllıların
ayyy zeytin yaaa adamı çıldırtmışın resmen kıs sus biraz hırlaşma adamla o kızıyosa inadına sevimli ol hayat böle gider bak nasıl hoşuna gitmiş kocişinin aferim akılllı ol böle ama verdiğin cevaba da bayıldım doğrusu yaaa

ayyy mutlu olunmazmı yaaa. hep beraber mutluluktan uçarız valla. ayyy süper olur süpeeerrrr. çıldırırız şurdaaaa...

ay yok susamam ben. ama şimdi uslu kız oldum çok güçsüz oluyorum akşamları o bile kendisi kıyamıyo zaten bana. hiçbişey yaptırmıyo. akşam bi baktı benim bacaklar yine şişko olmuş hepten. diyo sen yat dinlen ben sana meyve hazırlarım.kociş bana hizmet ediyo sağolsun

ohh beee keyfe bakk aşka bak maşallah maşallahh rabbim kötü gözlerden korusun kız zeytinim isim konusu noldu geliomu hiç gündeme

ohh beee keyfe bakk aşka bak maşallah maşallahh rabbim kötü gözlerden korusun kız zeytinim isim konusu noldu geliomu hiç gündeme

ay hiç deme yaaa.sürekli herkes soruyo bize adı ne olacak felan diye.eşim diyo cabbar koyucam,abdurrezzek koyucam felan hep tuhaf tuhaf isimler söylüyo. anneside bulsun öyle bi isim ikisinide koyarız felan hep gırgıra vuruyo. bende diyorum daha belli değil doğsun o zaman koyarız.
geçen kayınvalidemlere gittik onlarda bahsini açtı. ne olacak felan diye. kayınpederim sordu sen ne istiyosun diye eymen dedim.
sonra eşim hemen o gördüğümüz çocuğu anlattı. biçocuk gördük çok tatlıydı adı eymendi şöyle yapıyodu böyle yapıyodu felan.
o zaman kayınpederimde dedi anlamı neymiş sorsaydınız felan dedi.
eşimde dedi biz biliyoruz anlamını çok anlamlı hemde kurandada geçiyo felan dedi.
ayy galiba kociş beni üzmeyeceeekkk.

kayınvalidemde başladı isimler türetmeye. uğur olsun adı felan dedi baya bi. ben önceden doruk diyodum ya.doruk koy doruk diye tutturdu bide. bende dedim anne kuranda olsun istiyorum anlamlı olsun istiyorum o yüzden vazgeçtim doruktan dedim.
o zaman uğur olsun diyo. dedim uğur güzel değil ya. uğurdansa umut daha güzel dedim.
bu seferde tutturmazmı ayyy umut olsuuuunnnn. nolur umut koyalım umut olsuunnnn. ayyy delirdiiiimmmm.
dedim anne bi doğsun hayırlısıyla. o zaman kısmet koyarız güzel bi isim inşallah adıyla yaşasın doğsun yeterki dedim kestirdim.ay nasıl bunalttılar beni anlatamam.

Merhaba Kızlarrrrrr;
ne çok oldu girmeyeli,3 hafta Ankara maceramdan sonra geldim sonunda Niğde denen şehre:)Kara doydum Ankarada...
sizler neler yaptınız yenı güzel haberler var mı?
Hep aklımdaydınız ama bır turlu giremedim nete.. sürekli koşturmaca(görüşmeler,buluşmalar,yemeler,içmeler...)ile geçti Ankara günlerim..
tam donecekken de kardeşimin mınık Ardası hasta olup Samsundan Ankara ya geldi bırde o yüzden kaldım 4 gün..
bu arada sevgililer gününğz kutlu olsun:)herkesin pek neşeli geçmiş gibi ben de düne özel bir mönü hazırladım aşkıma..güzeldi..
neyse artık görüşürüz bol bolll..
bu arada yenı planlarım var sizlerlede paylaşmak ısterım..öperimmm hepiniziii kojamannn kojamannn:)))

canım benim hoşgeldin. değişiklik oldu senin için ne güzel. yiğenin düzelmiştir inşallah.
yeni planlarınıda merak ettim fırsat bulunca paylaş bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…