- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.841
evet canım bende çok severdim aminnnn....kızım bi doğsun dinleticem ona çok eğlenceli yaaa
ivit canım cok eğlencelii şarkı dinlet tabeeee oynar bide o şimdiii yerler onu beni yiğenim popişini sallıyomuşşş annem diooo bi kıvırıooo görsennn ölürsünnn gülmektennn popişini yerim onun yaaa
ayy ni güsel karlar yağdı bol bol ama oynayamadımkiiii. oğluşum için fedakarlık ettik kar keyfimizden.
ii çok şükür annenin düzelmesine çok sevindim canım.
kociş dedi akşam bugün sana yemek yaptıracak değilim herhalde dışarda yices dedi. gittik dışarda yedik. ben fazla kalamıyorum akşam bacaklarım şişiyo eve geldik hemen sonra.kociş maç vardı ona bakayım bi didi. bende duşa girdim tam kapı çaldı. kociş bağırıyo nerdesiiinn diye.dedim duşa giriyorum girme çık birisi geldi dedi.ii aç o zaman diyorum ama misafir sanırım ayıpolur giyin sonra girersin dedi. hızlıca giyindim gittim kapıya çiçek gelmiiişşşş. çok güzel vazoda güller geldi. meğer iş yerine gelecekmiş taa sabahtan ama getirmemişler. akşam çıkarken telefonda bağırınıyodu meğer çiçekçiyle kapışıyomuş. eve getirin demiş.
üzüldüm sonra ama ben sana bişe almadım dedim. oda dedi sen bana oğlumu verdin ömür boyu bana bişey almasan bebeğimiz dünyanın en güzel hediyesi herşeye bedel dedi banaaaaçok duygulandııımmmm.
sonra gittim duş felan aldım bisürü kıyafet gecelik denedim ama hiçbirine giremedimgittim kocişe dedim ben sana süsleneyim dedim ama hiçbişeye giremiyorum süslenemediiiimmm dedim. oda çok güldü bana.sen böyle koca göbüşün vve pijamalarınla çok tatlısın süse gerek yok dedi aşkum benim.
beni kandırıyo tabi
ama geceyi uzun geçiremiyoruz biz tabi oğluş izin vermiyoooo
valla ben meteorolojinin yalancısıyım
nasılsın meleğimmm süper gecmiş dün gece cok sevindimmm minnakımmm bizimde cok güseldiiiii ....
sen nasılll rahatca yetiştimi herşeyinnn ağdanıda yaptınmı yaptısan valla bravooo sanaaaa
AYYY ÇOK GÜZELMİŞ BEBEĞİM YAA BENDE DUYGULANDIM VALLAHA AFERİN KOCİŞİNEEE
bebişkommmm yaptım vallaha ama nasıl koştum evin içinde gör bi tek çorba yapamadım gerekte yokmuş zaten bişi yiyememdik heyecandan hepici kaldıdans ettik deli gibiydik heyecanlı duygusal off off
ayy danslar falan süpermişşş valla bizimde güseldiiii ama dans etmedikk valla fırsat olmadııı
aferim bebüşüm yaaa valla nasıl yetiştirdin hayran oldummmm ben olsam yapabilirmiydimmmm bilemedimmmcok sevindim eğlenmenizeeee canımcım arada yapalım bölee illa özel günleri beklemeyelimmm güsell oluyooo valla
miraba canım sen ilk kezmi topiğimize geliosun hosgeldin sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun
ayy sorma ya gecelikler cekmece bekliyoo yazdan yaza ancakk popişimiz donar valla o incecik seylerleee
napalım kocişlerimiz bizi seviyooo buna inancım tam kat katda giysemmm bakımsızda olsamm o da bende cok seviyosss birbirimizi cok sükür....arada böle süprizler iii oluyoooo
ii bari hemencik atarsın tencereye pişiverir ayy aynen bende vişne suyu aldım kırmızı olsun maksatmanyaqız kısss
ivit loş olucak bizdede mum ısıkları ayy aynen heyecan tavan yaptı bendedeee
şaşırtalım arada kuzum olmuyooo bölee valla
ya ben çok kilo aldım canım yaa. 5 ay bitene kadar 4.5 kilo almıştım doktorum çok iyi gidiyosun diyodu. 6. ay bitti bi gittim 1 ayda 5.5 kg almışım. doktor şok oldu. hamur işi felan yasak beyaz ekmek tatlı yok felan dedi. 7. ayımız bitti 2 kg daha almışım. toplamda 12 kgaynı şeyleri yaşıyoruz demek ki...eşim elini koyuyo göbişime tepinen kız duruyo...eşimde üzlüyo bana vurmuyo diyo...senin elin büyük geliyo benim olmadığımı anlıyo o yüzden ses çıkartmıyo diyorum...konuşmalarada çok tepki veriyo..gündüz ara ara tepişiyolar gece tepinecekleri tutuyo sıpaların...:)
zeytin kaç kilo aldın??ben 7.5 kilo almışım bu ay 1.5 kilo aldım...son 2 ay desek kaç kilo alırız acaba?
Hazırlıklar ne durumda?*
oyyy kıyamam ben yaa annesiniz siz işte
bizimde olunca çekeriz böyle sıkıntıları seveseve
evet evet bencede tontişim gayet güzeldi valla yapalım arada sırada sevinsin kocişlerr
cücüm şimdi senin tahminen yeni bat ne zaman sanırım biz arayı kısalttık batlarımız yakınlaştımı ne
hayırlısı olsun bu ay bizler için canım benimm
ya ben çok kilo aldım canım yaa. 5 ay bitene kadar 4.5 kilo almıştım doktorum çok iyi gidiyosun diyodu. 6. ay bitti bi gittim 1 ayda 5.5 kg almışım. doktor şok oldu. hamur işi felan yasak beyaz ekmek tatlı yok felan dedi. 7. ayımız bitti 2 kg daha almışım. toplamda 12 kgbiraz fazla aldım ama napim yaa.
hazırlıklarda nasıl olsun ya daha bisürü eksik var. odası hazırlanmış dün aradılar getirelim diye haftaya getirin dedim. odada bisürü ıvır zıvır var toparlayamadım. çok iş var çoookkkk.
inşallah gelecek bebişlerde çekeceksiniz tabiiii.... aman bakma söyleniyorum da sıkıntısı bile güzel düşünürsen.
en kısa zamanda gelecek canım sizin meleklerde inanıyorum.
tımam yapalım minnakımm sevinsin kocişler bizde tabii....
valla kuzum net hesabına göre 4 mart ama hep şaşmaya başladııı işte 3 aşağı 5 yukarıı o tarihler arasııı
senin ni zaman kuzucummmm ivit bizim tarihler nerdeyse eşitlendiii
hayırlısı bebekim inş. bu ay gelir bebişlerrrr inş.......
balım napıyon.
bi niden konuşmadık bugün senle. küsmüyüz ne
vallaha eşitledik cücüm batları şaşkınlık içindeyim erken gelmezse normal batım 4-5 mart gibi benimde yaşaşsınn artık herbişeyimziz bu ay eşitlendi du bide mımırtlama tarihimi hesaplimm netten sende hesapla beraberce çalışırıs
ivit kuzum eşitledikkkk valla sonundaaa artık gelsin bebişlerrrrr
benim 19 subat mımırtlamaaaa kuzummm bakalımmm calışıyosss ha bire bos durmak yokkk
aldım ama napim ya veririm inşallah.olsun canım son aylara doğru daha çok kilo alındığını biliyoduk..aldığımız sadece yağ değil...onca şey yiyoruz içiyoruz,üstümüzdeki eşyalar,ödem,bebeğin kilosu suyu v.s toplanınca artmış gibi gözüküyo...hem alsakta ne yapalım doğumdan sonra gider....
bebişimin kıyafet işi bitti..çantasını hazırlıyıcam işte...ben taşınacağım için oda takımı almadım şimdilik park yatak aldım,banyo işide tamm..biberon ,emzik,v.s alındı..süt pompasıda aldım...kendi çantamda hazırlanacak...pijama takımları gecelik emzirme südyeni falan aldım ama çook eksik varrr..yavaş yavaş toparlıyoruz işte..
ayy minnoşum napım yimek yapıyom bi yandan laf yetiştiriyomm....
olurmuuu pamukummm bilemedim valla niden konusamadık biz bugünnn
sen napıyonnn minnoşummm ciceği kapmışsınn aferim kocişine valla süper süprizzzzzz olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?