bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet canım bende çok severdim aminnnn....kızım bi doğsun dinleticem ona çok eğlenceli yaaa

ivit canım cok eğlencelii şarkı dinlet tabeeee oynar bide o şimdiii yerler onu beni yiğenim popişini sallıyomuşşş annem diooo bi kıvırıooo görsennn ölürsünnn gülmektennn popişini yerim onun yaaa

oyyyy ısırıcan o popişi...

nasılsın meleğimmm süper gecmiş dün gece cok sevindimmm minnakımmm bizimde cok güseldiiiii ....
sen nasılll rahatca yetiştimi herşeyinnn ağdanıda yaptınmı yaptısan valla bravooo sanaaaa

AYYY ÇOK GÜZELMİŞ BEBEĞİM YAA BENDE DUYGULANDIM VALLAHA AFERİN KOCİŞİNEEE
bebişkommmm yaptım vallaha ama nasıl koştum evin içinde gör bi tek çorba yapamadım gerekte yokmuş zaten bişi yiyememdik heyecandan hepici kaldıdans ettik deli gibiydik heyecanlı duygusal off off
nasılsın meleğimmm süper gecmiş dün gece cok sevindimmm minnakımmm bizimde cok güseldiiiii ....
sen nasılll rahatca yetiştimi herşeyinnn ağdanıda yaptınmı yaptısan valla bravooo sanaaaa

ayy danslar falan süpermişşş valla bizimde güseldiiii ama dans etmedikk valla fırsat olmadııı
aferim bebüşüm yaaa valla nasıl yetiştirdin hayran oldummmm ben olsam yapabilirmiydimmmm bilemedimmm cok sevindim eğlenmenizeeee canımcım arada yapalım bölee illa özel günleri beklemeyelimmm güsell oluyooo valla

evet evet bencede tontişim gayet güzeldi valla yapalım arada sırada sevinsin kocişlerr
cücüm şimdi senin tahminen yeni bat ne zaman sanırım biz arayı kısalttık batlarımız yakınlaştımı ne
hayırlısı olsun bu ay bizler için canım benimm

evet yeniyim canım,evet esimden yana hiçbir sıkıntım süphem yok cok şükür sen her zaman güzelsin askım der bana hep ama bakımlı olmakta lazım evde eşimize güzel görünmek daha önemli aslında ama ben eve gidince makyajımı siliyorum asıl onun için hazırlanmam gerekir:S

ya ben çok kilo aldım canım yaa. 5 ay bitene kadar 4.5 kilo almıştım doktorum çok iyi gidiyosun diyodu. 6. ay bitti bi gittim 1 ayda 5.5 kg almışım. doktor şok oldu. hamur işi felan yasak beyaz ekmek tatlı yok felan dedi. 7. ayımız bitti 2 kg daha almışım. toplamda 12 kg biraz fazla aldım ama napim yaa.
hazırlıklarda nasıl olsun ya daha bisürü eksik var. odası hazırlanmış dün aradılar getirelim diye haftaya getirin dedim. odada bisürü ıvır zıvır var toparlayamadım. çok iş var çoookkkk.

oyyy kıyamam ben yaa annesiniz siz işte
bizimde olunca çekeriz böyle sıkıntıları seveseve

inşallah gelecek bebişlerde çekeceksiniz tabiiii.... aman bakma söyleniyorum da sıkıntısı bile güzel düşünürsen.
en kısa zamanda gelecek canım sizin meleklerde inanıyorum.

tımam yapalım minnakımm sevinsin kocişler bizde tabii....
valla kuzum net hesabına göre 4 mart ama hep şaşmaya başladııı işte 3 aşağı 5 yukarıı o tarihler arasııı
senin ni zaman kuzucummmm ivit bizim tarihler nerdeyse eşitlendiii
hayırlısı bebekim inş. bu ay gelir bebişlerrrr inş.......

olsun canım son aylara doğru daha çok kilo alındığını biliyoduk..aldığımız sadece yağ değil...onca şey yiyoruz içiyoruz,üstümüzdeki eşyalar,ödem,bebeğin kilosu suyu v.s toplanınca artmış gibi gözüküyo...hem alsakta ne yapalım doğumdan sonra gider....

bebişimin kıyafet işi bitti..çantasını hazırlıyıcam işte...ben taşınacağım için oda takımı almadım şimdilik park yatak aldım,banyo işide tamm..biberon ,emzik,v.s alındı..süt pompasıda aldım...kendi çantamda hazırlanacak...pijama takımları gecelik emzirme südyeni falan aldım ama çook eksik varrr..yavaş yavaş toparlıyoruz işte..

vallaha eşitledik cücüm batları şaşkınlık içindeyim erken gelmezse normal batım 4-5 mart gibi benimde yaşaşsınn artık herbişeyimziz bu ay eşitlendi du bide mımırtlama tarihimi hesaplimm netten sende hesapla beraberce çalışırıs

balım napıyon.
bi niden konuşmadık bugün senle. küsmüyüz ne

ayy minnoşum napım yimek yapıyom bi yandan laf yetiştiriyomm....
olurmuuu pamukummm bilemedim valla niden konusamadık biz bugünnn
sen napıyonnn minnoşummm ciceği kapmışsınn aferim kocişine valla süper süprizzzzzz olmuşşş

ivit kuzum eşitledikkkk valla sonundaaa artık gelsin bebişlerrrrr
benim 19 subat mımırtlamaaaa kuzummm bakalımmm calışıyosss ha bire bos durmak yokkk

benimde 18 şubat dio mımırtlama için hade hayırlısı çok çalışalımm ama benim sürekli kasıklarımda bi sızlama var tontişim ya bazen acaba hamileyimde haberimmi yok acep demeden geçemeiom düşünsene 3 aylık hamileymişim
ivit kuzum eşitledikkkk valla sonundaaa artık gelsin bebişlerrrrr
benim 19 subat mımırtlamaaaa kuzummm bakalımmm calışıyosss ha bire bos durmak yokkk

aldım ama napim ya veririm inşallah.
valla kıyafet eksiğimiz var aslında.doğar doğmaz giyeceği pek bişey yok.
yıkamadım da daha hiçbişeyini. banyo malzemeleri ateş ölçeri bez ıslakmendil felan tamam da bi banyo filesi almam lazım.
ben pijamaları aldım ama bi pembe gecelik arıyorum bulamadım. bide sadece 1 tane emzirme sütyeni aldım. almam lazım en azından 1 tane daha. daha çokşey alınacak ama bakalım ya alırım inşallah.
ya bende odasını sonra alacaktım küçük beşiğimiz var yiğenimin beşiği. ama babam ben alıcam odasını şimdi kafama göre alsam beğenmezsiniz. siz beğenin alın ben size veririm parasını dedi. bizde aldık.

ivit yaa canım kocişim benim almaz almaz böyle arada beklemediğim anda şaşırtır beni. çok tatlıydı yaa çiçekim. resmini çekmiştim dur gösteririm şimdi.
ne yemek yapıyosuunnn

çiçeğim buuuu

içinde böyle kalp vardı da ben hemen çıkarttım çiçeklere zarar vermesin diyee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…