bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar bi fikir soktu aklıma benim kociş yeni bi hobi gibi sizede danışıyım dedim
ben yemek yaparken yöntemim evde ne bulursam kafama göre harmanlıyıp bi yemek cıkarıyorum çoğu güzel oluyor eşimde bunları bi blog sayfası yap orda resimleriyle filan paylaşsana dedi klasik yemekler değiller çoğu uyduruk dediğimiz cinsten nasıl olur sizce

güzel fikir canım. hem kendine meşgale olur. hemde bizlerde senin takipçin oluruz. yeni yeni yemekler öğreniriz senden.

mirabaaa canımcım hosgeldinnn özledikkk valla ...
bende yoktum yarın 1 hafta olcak geleliii güzelll gectiii valla hemencik bitiverdiii kosturmacaylaaa gezmelerle geldi gectiiiii....
evimii özlemişimmm valla ben...
oyy gecmişler olsun iidir inş. simdi ardacık...
ivit hepimizin sevgililer günüü güzell gectiiii
ayyy neymişşş planlarrr mirak ettimm şimcikkk

ayy süper olur valla benimde aklımda vardı öle bişiyyyy kocişte aynen banada yap didi ama sonraaaa öle kaldıııı...
ayy yap tabii tatlışım yaa takipçilerin hazır bileeee

napıyon minnak.ne o gelmişsin sesin soluğun çıkmıyo:44:

napım minnakım gecmişi okuyodum dün öleee cıkmak zorunda kaldımmmm bakım didim niler kaynatmışsınızzz ....
nasılsınnn canımcımmm...
ben evdeyimm güneşi gördükkkk bugün hafiften bugün karlı diyolardı ama şimcilikkkkkk bişiy yokkk:44:

iyiyim canım ya ne olsun.bi yaramazlık yok çok şükür. midem fenaaa. nasıl dayanıcam 2 ay daha buna bilemiyorum. hatta 2 aydan da çok daha uzun dayanmam lazım sanırım.emzirme sürecindede ilaç kullanamam.

iyiyim canım ya ne olsun.bi yaramazlık yok çok şükür. midem fenaaa. nasıl dayanıcam 2 ay daha buna bilemiyorum. hatta 2 aydan da çok daha uzun dayanmam lazım sanırım.emzirme sürecindede ilaç kullanamam.

canım benim yaa dayanıcaksın Allah gücünü verir...kıyamam sana ya naparsın annişlik fedakarlık gerektiriyooo minnakımmmm

kızlarrr günaydın:)hoşbuldumm ve de özledim sizleri...
nasılsınız bakalımmm?
yenı planım şu :
cucumm bu cumartesi Ankara ya gelıyorum kursa başlıyorum bır haftalık bır kurs....
vee şeker hamurundan pasta yapımıı:))doğumgunlerı,diş buğdayları,ilk doğum pastaları özel gunler için cupcake ler bla bla bla:))
belkı sizlerin doğumlarına da yetişirim süprizler yaparım:)
internetten de blogum olcak ordan da takip edersiniz beni umarım:)
bir anda geldi aklıma bakalım nasıl olcak:)
cucummm geldiğimde musaıt olursan senlede görüşelim:)

ayy süpermişşş tatlım yaa...
nerde bu kurs blog acıooo herkes ne güselll ...
ayy ne güsel olurrr önce bi hamiş kalalımmm bak neler yapcam neler
müsait olursammm görüşelimm tabiii cok sevinirimmmmmmmmm

vaaaayyyy süpermiiişşş. valla fikir süper bayıldım. benim doğumada yetişseydin teyzesi yaaa
gerçekten çok güzel fikir. ne güzel bir hem hobi hem kazanç kapısı. hayırlısı olsun canım.

ayy süpermişşş tatlım yaa...
nerde bu kurs blog acıooo herkes ne güselll ...
ayy ne güsel olurrr önce bi hamiş kalalımmm bak neler yapcam neler
müsait olursammm görüşelimm tabiii cok sevinirimmmmmmmmm

Şili meydanında Tunalıya yakın canım özel bır kurs hoca ve ben varız sadece..yıllarca Funda pastanesınde pasta şefi olarak çalışmış uluslararası ödülü var hemde hamile:)son dersini bana verecek çok tatlı bır kadın..nisan başı doğum beklıyor inşallah:)
öyle işteeeee çok heyecanlıyımmmmm

tamam ozaman alt yapı calısmasına hemen başlıyorum
gül senide takip etmek güzel olur hadi hemen başlayalım çalışmalara heycan yaptım ayyy

ayy süpermişş canım yaa ni güselll bi fikir hadi bakalım hayırlı olsun eminim cok güselll pastalar yapıcaksın tatlışımmm ...
ayy hamiş şef göbişli göbişliiii o dahada güsellllllll

hadi bakalım sizde bana fikir verin blogun ismi ne olsun önerileri bekliyorum sonra kendi düşündüklerimi söylerim
sadece yemek değil güzel şeylerde paylaşıcam hayattan resimler olur bol bol

tamam ozaman alt yapı calısmasına hemen başlıyorum
gül senide takip etmek güzel olur hadi hemen başlayalım çalışmalara heycan yaptım ayyy

canım senınkıde guzel bir fikir ben de yemek konusunda marıfetlıyımdır blogumda bunlarıda paylaşmayı planlıyorum:)keyıflı olcak ..
bu aradaa koşturmaca ıle nerdeyse 2 ayımız dolmak üzre:)
bebiş çalışmaları başlasın dıyoruz artık biz:)))dua edin bana da lütfennn

hadi bakalım sizde bana fikir verin blogun ismi ne olsun önerileri bekliyorum sonra kendi düşündüklerimi söylerim
sadece yemek değil güzel şeylerde paylaşıcam hayattan resimler olur bol bol

goodjin dünyası ,hayatın tatları,goodjin minik dünyası,mutfaktagoodjinvar...
aklıma gelenler bunlar aklıma gelirse yazarım yinee ama senin buldukların daha önemliii

benim blog ismim hazır pastacı kontes:))) ne alaka demeyın hemen anlatayım ınternet dunyasında ılk nıck olarak kullanmıştım pasaklı kontes adını Can Yucel ın bır şiirinde geçer..şimdi de duşundum düşündüm aklıma en guzel bu geldı zira en guzellerı hep kullanılıyor benımkıde bu olcak:)nasıl?

file:///C:/Users/Laser%20SOS/Desktop/Devamii%20Yokk%20%20).htm
cucum yaaaaa patiklere baaakkk.çok tatlı dimeeee.

aaaaa süpermişşş bayıldımmmm ya tuttum bunu pastacı kontessssvalla cok başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…