- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.821
ayy ni güsel karlar yağdı bol bol ama oynayamadımkiiii. oğluşum için fedakarlık ettik kar keyfimizden.maşallah yesin onu teyzesi..
ne güzel gerçketn bu kışı dolu dolu yaşadık burda henüz birşey yok ama kar yağışlı gösteriyor..
ben iyiyim çok şükür canım herşey yolunda annmede çok şükür iyi rahatsızlanmadı bir daha..
kociş dedi akşam bugün sana yemek yaptıracak değilim herhalde dışarda yices dedi. gittik dışarda yedik. ben fazla kalamıyorum akşam bacaklarım şişiyo eve geldik hemen sonra.kociş maç vardı ona bakayım bi didi. bende duşa girdim tam kapı çaldı. kociş bağırıyo nerdesiiinn diye.dedim duşa giriyorum girme çık birisi geldi dedi.ii aç o zaman diyorum ama misafir sanırım ayıpolur giyin sonra girersin dedi. hızlıca giyindim gittim kapıya çiçek gelmiiişşşş. çok güzel vazoda güller geldi. meğer iş yerine gelecekmiş taa sabahtan ama getirmemişler. akşam çıkarken telefonda bağırınıyodu meğer çiçekçiyle kapışıyomuş. eve getirin demiş.a ben sana hiç kıyamam yaa olsun be tatlım senin durumun apayrı bi güzel valla bende isterdim koca göbüşümle kocişi pijamalarla karşılamayı ama nasip kısmet işte çektim miniyi sürdüm kırmızı rujumu koşcişin gözleri parıldadı vallaha sonrasında işte malummmm
vallaha uzundu zeytinim ya ne yalan söylimmm
berreeemm totişimmmm napıysoun istanbul karlı yine zeytinimin dediğine göre de cumaya daha da çoğalacak vıyyy yandık
merhaba kızzlarrr....keyifler nasıl bakim??
gece uzun olduuuu valla hepimiz içinnn çokkkkkkkkk güzeldi çokkk masayada banada bayıldı kocişimmmm
orkide almış bana canlı cicekkkk benim bi orkidem vardıı kurumaya başlamıştııı üzülmüştüm o yüzden yeni bi orkide almışşş....
sizler nasılsınız kuzucuklar....
ayy dün akşam bizim geldiğimiz otobüs kaza yapmışşş cok üzüldük kocişleeee bebekte varmış melek olmuş kuzum yaaaaynı şöfördüüü yaaa öle fena oldukki ii başladııı ama sonra moralimiz bozulduuu cokkk
merhaba canım . biz iyiyiz sen nasılsın bakalım. prensesimiz nasıl.
ne durumdasın. ben artık baya zorlanmaya başladım. mide şikayetlerim inanılmaz düzeyde günlerdir uyku uyuyamıyorum.
arkadasımda urfadan geliyodu firmasını bulamadım hangi fırmanın otobusuydu
geceyi herkes güzel geçirmiş ne güzel
benim kociş kapıda görünce once bi güldü sonra vayvayvay demeye başladı ama şaşırdı
bide ben bütün gün hakkinda düşündüklerim diye bi kasenin içine küçük kağıtlara güzel şeyler yazdım teker teker açtı baktı saklıcam dedi çok begendi
ama üzgün bitti gece malesef
son anda geldi aklıma yazdım hemen süsledim yazıcıdan çıkarttım iki dakkada hazırdı
kase bulmak zor oldu bende yemek takımının sosluguna koydum
bende idare etmeye çalışıyorum canım....midem benimde çok kötü..yanıyo ama nasıl yanıyo...arada bulantılarda oluyo özellikle sabahları...uyku dersen bende de yok...çoğu zamn uyanığım...dönmekte bi hal oluyorum...gece uyumuyo kızım...babasınada rahat vermiyoruz :) ufak bi iş yapayım nefes nefese kalıyorum...çarpıntım çok var..ayy ayy işte..az kaldı dayanıcaz biraz daha ne yapalım...
1 hafta önce gitmiştik doktora 1.040 grm olmuş...34cm boyu..gayet sağlıklı dedi
senin oğluşunda iyidir inş..
aynen bende o durumdayım canım.nefes alamıyorum uyuyamıyorum.gece sürekli tepişiyo.zaten kötüyüm bide o uyumuyo hiç rahat yok. Sadece babası elini koyarsa duruyo.geceleri uyandırıyorum bazen nolur biraz karnımı tut ben uyuyayım diyorumKıyamam oda hemen elini koyup belkiyo.
Iyi ama teyzesi. Cumartesi gitmiştik biz. 1750 gr 40 cm dedi doktor. Sağlığı yerinde maşallah dedi.
aynen bende o durumdayım canım.nefes alamıyorum uyuyamıyorum.gece sürekli tepişiyo.zaten kötüyüm bide o uyumuyo hiç rahat yok. sadece babası elini koyarsa duruyo.geceleri uyandırıyorum bazen nolur biraz karnımı tut ben uyuyayım diyorumkıyamam oda hemen elini koyup belkiyo.
iyi ama teyzesi. cumartesi gitmiştik biz. 1750 gr 40 cm dedi doktor. sağlığı yerinde maşallah dedi.
biz aynı şirkette çalısıyoduk evdiz avm de bilirsin heryerde var elektronik satıştaydı sonra ben ayrıldım oda müdür oldu urfa şubesine gitti orda yaşıyolardı uzun zamandır görüşmedik netten görüşüyoduk selamlasıyoduk hatta ondan almıştı eşim sinema sistemini bana çok yardım ederdi işteyken şakacı neşeli biriydi eşimde ii anlaşıyodu onla görüşürlerdi arada ecel işte zamanı yok
KIZLAR BEN KUZUMA BU ŞARKIYI SÖYLÜYORUM:)
Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli
Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli
Hiç haber göndermedin o günden beri
Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni
Dün yine seni andım gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz bir anı oldu
Ayrılık geldi başa katlanmak gerek
Seni çok çok özledim arkadaşım eşek
Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşek
Yaban tayları çayırda tepişiyor mu
Çilli horoz kedilerle dövüşüyor mu
Sarıkız minik buzağıyı sütten kesti mi
Kuzularla oğlaklar sevişiyor mu
Uzun kulaklarını son bir kez salla
Tüm eski dostlarımdan bir haber yolla
Ayrılık geldi başa katlanmak gerek
Seni çok çok özledim arkadaşım eşek
Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşek
ayy bayılırım bu şarkıya rahmetli barışmanco nede güzel yazmışşşş yaaa cocukların dilinden öle güsel anlardıkiiii hey gidi günler...
Nasıl ağlamıştım öldüğündeeee mekanı cennet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?