bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy ni güsel karlar yağdı bol bol ama oynayamadımkiiii. oğluşum için fedakarlık ettik kar keyfimizden.
ii çok şükür annenin düzelmesine çok sevindim canım.

kociş dedi akşam bugün sana yemek yaptıracak değilim herhalde dışarda yices dedi. gittik dışarda yedik. ben fazla kalamıyorum akşam bacaklarım şişiyo eve geldik hemen sonra.kociş maç vardı ona bakayım bi didi. bende duşa girdim tam kapı çaldı. kociş bağırıyo nerdesiiinn diye.dedim duşa giriyorum girme çık birisi geldi dedi.ii aç o zaman diyorum ama misafir sanırım ayıpolur giyin sonra girersin dedi. hızlıca giyindim gittim kapıya çiçek gelmiiişşşş. çok güzel vazoda güller geldi. meğer iş yerine gelecekmiş taa sabahtan ama getirmemişler. akşam çıkarken telefonda bağırınıyodu meğer çiçekçiyle kapışıyomuş. eve getirin demiş.
üzüldüm sonra ama ben sana bişe almadım dedim. oda dedi sen bana oğlumu verdin ömür boyu bana bişey almasan bebeğimiz dünyanın en güzel hediyesi herşeye bedel dedi banaaaa çok duygulandııımmmm.

sonra gittim duş felan aldım bisürü kıyafet gecelik denedim ama hiçbirine giremedim gittim kocişe dedim ben sana süsleneyim dedim ama hiçbişeye giremiyorum süslenemediiiimmm dedim. oda çok güldü bana.sen böyle koca göbüşün vve pijamalarınla çok tatlısın süse gerek yok dedi aşkum benim.
beni kandırıyo tabi

ama geceyi uzun geçiremiyoruz biz tabi oğluş izin vermiyoooo
berreeemm totişimmmm napıysoun istanbul karlı yine zeytinimin dediğine göre de cumaya daha da çoğalacak vıyyy yandık

valla ben meteorolojinin yalancısıyım

kızlaaarrrr neden kimse bişey yazmıyo yaaa.dünden bu yana bişeyde yokki geçmişi okuyosunuz diyeyim.

gece uzun olduuuu valla hepimiz içinnn çokkkkkkkkk güzeldi çokkk masayada banada bayıldı kocişimmmm
orkide almış bana canlı cicekkkk benim bi orkidem vardıı kurumaya başlamıştııı üzülmüştüm o yüzden yeni bi orkide almışşş....
sizler nasılsınız kuzucuklar....
ayy dün akşam bizim geldiğimiz otobüs kaza yapmışşş cok üzüldük kocişleeee bebekte varmış melek olmuş kuzum yaaa aynı şöfördüüü yaaa öle fena oldukki ii başladııı ama sonra moralimiz bozulduuu cokkk

arkadasımda urfadan geliyodu firmasını bulamadım hangi fırmanın otobusuydu

merhaba canım . biz iyiyiz sen nasılsın bakalım. prensesimiz nasıl.
ne durumdasın. ben artık baya zorlanmaya başladım. mide şikayetlerim inanılmaz düzeyde günlerdir uyku uyuyamıyorum.

bende idare etmeye çalışıyorum canım....midem benimde çok kötü..yanıyo ama nasıl yanıyo...arada bulantılarda oluyo özellikle sabahları...uyku dersen bende de yok...çoğu zamn uyanığım...dönmekte bi hal oluyorum...gece uyumuyo kızım...babasınada rahat vermiyoruz :) ufak bi iş yapayım nefes nefese kalıyorum...çarpıntım çok var..ayy ayy işte..az kaldı dayanıcaz biraz daha ne yapalım...

1 hafta önce gitmiştik doktora 1.040 grm olmuş...34cm boyu..gayet sağlıklı dedi

senin oğluşunda iyidir inş..

arkadasımda urfadan geliyodu firmasını bulamadım hangi fırmanın otobusuydu

urfa astor canımcım....
ayy kıyamam ya senin arkadaşındı demek cok üzüldüm ya içim sızladı
ama cok hızlıymış 120 km de giden arabayı sollamış düşün yaniii nasıl vericek hesabını can taşıyosun sen
mynette dün vardı resimleri haberin görüntüleriiii

geceyi herkes güzel geçirmiş ne güzel
benim kociş kapıda görünce once bi güldü sonra vayvayvay demeye başladı ama şaşırdı
bide ben bütün gün hakkinda düşündüklerim diye bi kasenin içine küçük kağıtlara güzel şeyler yazdım teker teker açtı baktı saklıcam dedi çok begendi
ama üzgün bitti gece malesef

evet bizimdi aynı güsel başladı ama üzücü bitti canım yaa
ayyy ni güsel düşünmüşsünnn süpermişş bu fikir valla

son anda geldi aklıma yazdım hemen süsledim yazıcıdan çıkarttım iki dakkada hazırdı
kase bulmak zor oldu bende yemek takımının sosluguna koydum

aynen bende o durumdayım canım.nefes alamıyorum uyuyamıyorum.gece sürekli tepişiyo.zaten kötüyüm bide o uyumuyo hiç rahat yok. sadece babası elini koyarsa duruyo.geceleri uyandırıyorum bazen nolur biraz karnımı tut ben uyuyayım diyorum kıyamam oda hemen elini koyup belkiyo.

iyi ama teyzesi. cumartesi gitmiştik biz. 1750 gr 40 cm dedi doktor. sağlığı yerinde maşallah dedi.

biz aynı şirkette çalısıyoduk evdiz avm de bilirsin heryerde var elektronik satıştaydı sonra ben ayrıldım oda müdür oldu urfa şubesine gitti orda yaşıyolardı uzun zamandır görüşmedik netten görüşüyoduk selamlasıyoduk hatta ondan almıştı eşim sinema sistemini bana çok yardım ederdi işteyken şakacı neşeli biriydi eşimde ii anlaşıyodu onla görüşürlerdi arada ecel işte zamanı yok

aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki...eşim elini koyuyo göbişime tepinen kız duruyo...eşimde üzlüyo bana vurmuyo diyo...senin elin büyük geliyo benim olmadığımı anlıyo o yüzden ses çıkartmıyo diyorum...konuşmalarada çok tepki veriyo..gündüz ara ara tepişiyolar gece tepinecekleri tutuyo sıpaların...:)

zeytin kaç kilo aldın??ben 7.5 kilo almışım bu ay 1.5 kilo aldım...son 2 ay desek kaç kilo alırız acaba?

Hazırlıklar ne durumda?*

oyyy kıyamam ben yaa annesiniz siz işte
bizimde olunca çekeriz böyle sıkıntıları seveseve

ayy canım benim yaa nasıl üzüldüm içim acıdı yaaa başın sağolsun ötesi yok işte ecel dediğin gibi ama tedbirde lasımmm şöfor insan taşıdığın can taşıdığın farkında olsaymışşşş belkiii bu kadar kötüsü yaşanmıcaktııı takdiri ilahi dicek laf yokkk mekanları cennet olsun

KIZLAR BEN KUZUMA BU ŞARKIYI SÖYLÜYORUM:)

Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli
Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli
Hiç haber göndermedin o günden beri
Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni

Dün yine seni andım gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz bir anı oldu
Ayrılık geldi başa katlanmak gerek
Seni çok çok özledim arkadaşım eşek

Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşek

Yaban tayları çayırda tepişiyor mu
Çilli horoz kedilerle dövüşüyor mu
Sarıkız minik buzağıyı sütten kesti mi
Kuzularla oğlaklar sevişiyor mu

Uzun kulaklarını son bir kez salla
Tüm eski dostlarımdan bir haber yolla
Ayrılık geldi başa katlanmak gerek
Seni çok çok özledim arkadaşım eşek
Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşek

ayy bayılırım bu şarkıya rahmetli Barışmanco nede güzel yazmışşşş yaaa cocukların dilinden öle güsel anlardıkiiii hey gidi günler...
nasıl ağlamıştım öldüğündeeee mekanı cennet olsun...

evet canım bende çok severdim aminnnn....kızım bi doğsun dinleticem ona çok eğlenceli yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…