bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy şimdide hasır gözüme güzel göründüüüü yaa
karar senin bebişimm ya
ayyy ev mantısııı süper olurr afiyet olsun tatlışım

hasır olanını alıcam sanırım.o içimden geçiyor canım.
ofisteki arkadaşlara sordum onlarda hasırı beğendi
ama mavilerde şuan stok sıkıntısı varmış sanırım. satıcıyla mailleşiyoruz.
75 adet mavi ihtiyacım olduğunu söyledim bakalım yardımcı olabilecek mi?

ivit bende şimdi hasırlıyı beğendimm valla cok seker görünüyooo hadi bakalım inş.... 75 tane ayarlanır bebişimmmm cok güsellerrr

merhaba kızlar..bu saat oldu temizlikle uğraşıyorum...rahat edemiyorum...çok yordum kendimide bebişide...şimdi bi şey anlamıyorum ama gece çıkıyo acısı

çok güzel bunlar gerçekten:) ben de bunun gibi şeyler yapacağım yenı doğan bebek partısı için:)
çok güzeller yaaa. bayıldım valla.

merhaba kızlar..bu saat oldu temizlikle uğraşıyorum...rahat edemiyorum...çok yordum kendimide bebişide...şimdi bi şey anlamıyorum ama gece çıkıyo acısı

canım çok yorma kendini artık riskli döneme girdik biz. dikkat etmen lazım.

çok güzel bunlar gerçekten:) ben de bunun gibi şeyler yapacağım yenı doğan bebek partısı için:)

ayy ni güselll bunlar ya cokk sekerr valla hadi bakalım inş. bizim bebişlere yaparsınnn ahh bi hamiş olsammmhayırlısı

canımcım ne temizliğiii sen dikkat et kendinee bosverrr temizliğiii falannn yorulmaaa tatlımmmm yazık ediyosunnn valla Allah korusunnnn tımammıııı yorma kendiniii

çok güzeller yaaa. bayıldım valla.

canım çok yorma kendini artık riskli döneme girdik biz. dikkat etmen lazım.

öyle canım ama sinirlerim bozuluyo evde bi şey yapmayınca...oturup ağlıyorum bu seferde bi başlayıncada dip köşe dalıyorum...sonra pişman oluyorum...daha yemek yapılacak oyy oyyy...

ne güzel şekerlerle falan uğraşmaya başlamışın...çok şeker gözüküyolar....

zeytinim gögüs ucunda pütür pütür deri kalkıyo mu bende oluyo...acaba krem mi kullanmaya başlasam..sonra yara olursa emziremem diye korkuyorum..

kızlar ben eczaneye gittim bir makyöz gelmiş mineral makyaj üürnlri için ama adam acayip becerikli tırnaklara ojeyle ebru yapıyor resmen hemen gittim 4 tane yaptı ben de bi mutlu oldum çocuklar gibi... sonra kendimi güldüm nelerle uğraşıyorum diye

Son düzenleme:

ahh cucum yaptıktan sonra bende pişman oluyorum ama bi estimi kimse mani olamıyo...ben en iyisi anneme gidim..orda hiç iş yapmıyorum...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…