bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

birinci hazır arkadaşımın doğumuna yapcam ıkıncısıde sana olur ınşallah cucum:)bu arada bugun ıkı tane hamıle haberı aldım çok zamandır bekleyen ıkı arkadaş çok sevındım ya darısı bize inşallahhhhh:)

ahh cucum yaptıktan sonra bende pişman oluyorum ama bi estimi kimse mani olamıyo...ben en iyisi anneme gidim..orda hiç iş yapmıyorum...((

valla popişinin üstünde oturucaksan git annişineee olmuyooo böle tatlışşş sen hamişsinnnn bunu unutma unutmamanda lasımmm göbişinde hatırlatmıyooo kısss kızıcam valla bırak eviiiiii .... götürsünnnn sağlığınızdan önemlimiiiii canımcımm

ayyy inş... canımcım yaa inş. bizde hamiş kalırısss tez zamandaaaa darısı başımıza olsunnnn sevinelimmmm şöleeee

söyliyicem bu akşam beni anneme götür diye...gitme demez zaten..doğru diyon canım..

olsun 60 olsun yetmezmiii tatlım yaaa :44kadar cok kişimiii cağırıcaksın mevlüte
iimişş 20 liraa

valla bayıldım fiyatta iyimiş
ama bende cücüye katılıyorum 60 yetmez mi canısı
yeter aslında kızlar yeterde bizim türk mantığı varya bitane kızıma alayım bitanede gelinime alayım felan yaparlarsa kalmazsa utanmayayım sonra diye. ama yeter yaa öyle olsun 60 alıcam.

artık kreme başlamamız lazım canım bende başlamadım daha. lansinoh mu ne bi krem var. o en iyisiymiş.ondan almak lazım.

evet canım başlayalım..eczaneden alıvereyim bari....

söyliyicem bu akşam beni anneme götür diye...gitme demez zaten..doğru diyon canım..

git annişine misler gibi bakar sana evde olunca durmuyosun sen ne kadar sölersek söleyelimm illa yaparsınn

türk mantığıı cok fina calışıyoooooo yaşlı teyzoşlar komediiii yaa kızımada alımmmm gelinedeee
ama yeter canımcım yaaa 60 tane de az diil yettiği kadar bosvert takma kafana

kuzum sıkı dur bişey dicem sanaaa. ay çok mutluyum şuan.

kocişin yanına gittim. dedimki oğlumuzun ismi belli olsaydı isim etiketinide yaptırırdık.
oda yaptıırr dedi. ismi belli değilki nasıl yaptırayım dedim.
oda sonuçta bu çocuğun bir ismi olacak dedi. ama ne olacak dedim. ne istiyosan onu yaptır dedi. bende öyle olmaz bu ne sadece senin nede sadece benim çocuğum dedim.
oda tamam ozaman sen ne istiyosun dedi.
bende eymen dedim.
tamam eymen olsun ama kartal eymen olsun biz eymen deriz dedi. büyürse o kartal isterse kartal kullanır dedi.
ben sevinçten uçtum tabi. tamam ben zaten öyle istiyorum dedim.
ayy çok sevindiiimmm.

umut olsun felan dedi bi. geçen kayınvalidem tuttturdu uğur olsun adı diye bende uğurdansa umut daha güzel dedim.bende önceden umut ismini çok beğenirdim dedim. oda bu sefer tutturmaz mı ayy umut olsun evet umut olsuuunn hadikızım umut olsun yaa felan diye başladı.
şimdide kociş demez mi umut olsun istersen.bende yok canım bu bizim bebeğimiz bizim istediğimiz olsun dedim

ayy çok mutluyuummm.
sonrada lafını soktu o ayrı mesele ama
yine senin istediğin oldu dedi. burdan da anlıyoruz ki ben seni daha çok seviyorum.senin üzülmene dayanamıyorum dedi

gözün aydın zeytincik ne diyoruz bi bu duruma "kadının fendi"

şekerlerimizi aldııımmmmmmm. 60 tane hasır olandan.

veeeeeeeeeeeee isim olarak daaaa KARTAL EYMEN yazdırdııımmmm

ayyyy pıtırcığımmmmm süper haber bu cok sevindimmmmmmmmmmmmmm
eymen geliooo eymen ayyyy harikaaaa ya bak kocişini bosuna sucladınnn didik sana dayanamazz kıyamamzz diyeee şimdi dahada farkındaaaaa neler cekiosunnnnn görüyoooo eee buda senin hakkın süper vallaaa bebişimmmmmm
eymen oğluşşşş isnin hayırlııı olsunnn isminlee yaşaaaaaa ömrüm uzun olsunn hep mutlu ol annişinle babişinleee inş...

hayırlııı olsun minnakımm.... KARTAL EYMEN ÖMRÜN UZUN VE SAĞLIKLI OLSUN....

çok sağol bitanem. rabbim en kısa zamanda hepinize nasip edecek.
ya şuan yazamıyorum ellerim titriyo ve ağlıyorum.
size dua ediyorum bi yandan da.
allahım en kıza zamanda size melekler nasip etsiiiinnnnn. evlatlarınız gelsiiiinnn.
sizi çok seviyorum yaaaaa

canım minnakım benim ya duygusalmııı olmuş minnoşum yirim seniiii
bende senii cok sefiyommmmmmmm
amin tatlışım amin inş. tez zamanda hamiş kalırıssss bizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…