bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

geldim kuzucum geldim geçmişi okudum baya kaynatmışsınız yaww kuzucum sabah bizi bi geziye götürdüler de öğlende ancak geldik sonrada işler vardı girmedim tontişimmmm
kuzucuğumda bugün hic gelmediiiii niden acepp tonlantısı falanmı var acabaaa:44:

canım çok güzel bir düşünce benim görümcem yapıo bundan harika şeyler ya bende bazen yardım ediyorum ona çok zevkli oluyoo başarılarr
çok güzel bunlar gerçekten:) ben de bunun gibi şeyler yapacağım yenı doğan bebek partısı için:)

zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar sevindim ki anlatamam biliyordum böyle olacağını kociş kıyamaz demiştim sana ayyy vallaha gözlerim doldu yaaa çok mutlu oldum kartal eymenimiz için heyooooooooooo

muhabbetin en güzel yerinde çıkmam gerekiyoo yaa hepinize ii akşamalar minnoşlarımm evden girerim saat 5 te burdaysanız görüşürzz

oooo süpperrr bak nasıl herşey istediğin gibi oldu kartal eymen geliyooorrrrr
evet canım öyle oldu yaa. çok sevindim.

canım minnakım benim ya duygusalmııı olmuş minnoşum yirim seniiii
bende senii cok sefiyommmmmmmm
amin tatlışım amin inş. tez zamanda hamiş kalırıssss bizdeee
duygusal oldum eveeettt. oğluşum beni böyle yaptıı. kocişimde isim konusunu kabul edince bi hoş oldum.

evet oğluşuma kardeşler geleceeeekkkk.

gezileremiii gittin sen minnakımmmm yirim seniiiii özledikkk yaffff ivit bugün bayağı bi kaynattık keskem sende olsaydın neysee günler torbaya girmdiyaaa biz hep burdayıssssss bebekimm hele ben bekçi olcam burayaaa

evet canım öyle oldu yaa. çok sevindim.

duygusal oldum eveeettt. oğluşum beni böyle yaptıı. kocişimde isim konusunu kabul edince bi hoş oldum.

evet oğluşuma kardeşler geleceeeekkkk.

yerler seniiii yerler didik sana bosuna üzdün kendiniii hic üzermi kocişinnn seniiiii deliiii
ayyy ivit ya inş... bir an önce gelir kardeşleriiiii yaş farkı cok olmazzzz inş....

zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar sevindim ki anlatamam biliyordum böyle olacağını kociş kıyamaz demiştim sana ayyy vallaha gözlerim doldu yaaa çok mutlu oldum kartal eymenimiz için heyooooooooooo

evet demiştin ama inanki ben böyle olacağını düşünmemiştim. çünkü çok kararlıydı.
ben bayadır hiç sesimi çıkarmadım. herkes isim sordu ben daha belli değil doğunca koyarız felan dedim hep. demek işe yaradı sessiz kalmam.
ah canım kocişim yaa.

yerler seniiii yerler didik sana bosuna üzdün kendiniii hic üzermi kocişinnn seniiiii deliiii
ayyy ivit ya inş... bir an önce gelir kardeşleriiiii yaş farkı cok olmazzzz inş....

dediniz kuzum dediniz de benim içime öyle bi oturmuştu ki hiç böyle olacağını düşünmedim.

Eymen güzel dimi? anlamı çok hoşuma gidiyo.
dedi bana eşim istersen araştır başka isimler. kuranda istiyosun madem belki daha güzel vardır dedi.
bende ben eymen istiyorum dedim.

bosuna dert ettin kendine neyse vardır bundada bi hayır minnakım ....
eymen cok güselllll vallaaaa bebişimmmm cok güsel ve anlamlııı hayırlı,uğurlu ,cok talihliiiii
cok güselll anlamı hayırlı bi evlat olsunnn inş.... canımın içiiii şansı bahtı acık olsun

evet evet başka isim istemiyorum eymen olsun oğluşumun adı. kartal eymenim beniiimmmm. hayırlı olsun bebeğiimmm.Talihi bahtı açık olsun.
öncü olsun oğluşum arkasından hepinizden kardeşler gelsiiinnnn. inşallaaaahhh.
amiiiiinnnnnnnnnnnn.

aminn Allahım yüreğimizdekini bilioooo inş. en yakın zamandaaa kalbimizdekiniiii göbişimizeeee kondurur ay inş... minnoşum yaaa....
oğluşuna kardeşler gelsinnnn kız erkek bol bol kardeşiii olcakkk bizde yicesss onlarıııı popilerini ısırcassss

Zeytinim vallaha 10 oglum olsa hepsine eymen koyardim oo kadan guzel yani adi gibi olsun adiyla buyusun cok mutluyummmmmm suannn

inşallah bitanem inşallah. yeris popişleriiiiii.
kıslar erkekler bisürü meleeeeekkkk. gelsinler peşpeşeeeeee.
bugün benim 3 aşkımdan biri yiğenimin doğum günüüüü. 1. yaşıı teyzeleriii.

Zeytinim vallaha 10 oglum olsa hepsine eymen koyardim oo kadan guzel yani adi gibi olsun adiyla buyusun cok mutluyummmmmm suannn

allahım bende çok mutluyuuummmm. mutluluğum yarım kalmasın inşallaaaahhhh.
sizden hamiş haberleri alalımda mutluluğum katlansııınnnn.. amiiinnnn.

inş. canımcım inş.. gelsinlerrrr
ayy maşallah iiki doğmuşşşş emirtoşşşş yerler onudaaa ya tam yemelikkk bızdıkkkkk iyiki doğdun emir iyiki doğdun emir iikiiiiiii doğdun iikiiiiiii doğdun ii kiiii doğdun emirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben cok üşüyorum sobamın boruları dolmuş kociiş gelsin temizlesin diye yakmadım ıssınmak için ütü yaptım ama bitti acıktımda cok
benim manyak kedim coştu yine teminiyo evin içinde okadar hızlı koşuyoki takip edemiyorum afacanı
bende bi çorba yapsammı dıye düşünüyorum çabucak bi mercimek açım açççç

blogun adı için düşündüklerim hangisi olsun

tarçın kabuğu
defne dalı
mutfakta şu bu var
sade meyveli
aç kedinin mutfağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…