- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #4.961
kuzucuğumda bugün hic gelmediiiii niden acepp tonlantısı falanmı var acabaaa:44:
çok güzel bunlar gerçekten:) ben de bunun gibi şeyler yapacağım yenı doğan bebek partısı için:)
kuzum sıkı dur bişey dicem sanaaa. ay çok mutluyum şuan.
kocişin yanına gittim. dedimki oğlumuzun ismi belli olsaydı isim etiketinide yaptırırdık.
oda yaptıırr dedi. ismi belli değilki nasıl yaptırayım dedim.
oda sonuçta bu çocuğun bir ismi olacak dedi. ama ne olacak dedim. ne istiyosan onu yaptır dedi. bende öyle olmaz bu ne sadece senin nede sadece benim çocuğum dedim.
oda tamam ozaman sen ne istiyosun dedi.
bende eymen dedim.
tamam eymen olsun ama kartal eymen olsun biz eymen deriz dedi. büyürse o kartal isterse kartal kullanır dedi.
ben sevinçten uçtum tabi. tamam ben zaten öyle istiyorum dedim.
ayy çok sevindiiimmm.
umut olsun felan dedi bi. geçen kayınvalidem tuttturdu uğur olsun adı diye bende uğurdansa umut daha güzel dedim.bende önceden umut ismini çok beğenirdim dedim. oda bu sefer tutturmaz mı ayy umut olsun evet umut olsuuunn hadikızım umut olsun yaa felan diye başladı.
şimdide kociş demez mi umut olsun istersen.bende yok canım bu bizim bebeğimiz bizim istediğimiz olsun dedim
ayy çok mutluyuummm.
sonrada lafını soktu o ayrı mesele ama
yine senin istediğin oldu dedi. burdan da anlıyoruz ki ben seni daha çok seviyorum.senin üzülmene dayanamıyorum dedi
evet canım öyle oldu yaa. çok sevindim.oooo süpperrr bak nasıl herşey istediğin gibi oldu kartal eymen geliyooorrrrr
canım minnakım benim ya duygusalmııı olmuş minnoşum yirim seniiii
bende senii cok sefiyommmmmmmm
amin tatlışım amin inş. tez zamanda hamiş kalırıssss bizdeee
muhabbetin en güzel yerinde çıkmam gerekiyoo yaa hepinize ii akşamalar minnoşlarımm evden girerim saat 5 te burdaysanız görüşürzz
geldim kuzucum geldim geçmişi okudum baya kaynatmışsınız yaww kuzucum sabah bizi bi geziye götürdüler de öğlende ancak geldik sonrada işler vardı girmedim tontişimmmm
canım çok güzel bir düşünce benim görümcem yapıo bundan harika şeyler ya bende bazen yardım ediyorum ona çok zevkli oluyoo başarılarr
zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar sevindim ki anlatamam biliyordum böyle olacağını kociş kıyamaz demiştim sana ayyy vallaha gözlerim doldu yaaa çok mutlu oldum kartal eymenimiz için heyooooooooooo
evet canım öyle oldu yaa. çok sevindim.
duygusal oldum eveeettt. oğluşum beni böyle yaptıı. kocişimde isim konusunu kabul edince bi hoş oldum.
evet oğluşuma kardeşler geleceeeekkkk.
zeytinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar sevindim ki anlatamam biliyordum böyle olacağını kociş kıyamaz demiştim sana ayyy vallaha gözlerim doldu yaaa çok mutlu oldum kartal eymenimiz için heyooooooooooo
yerler seniiii yerler didik sana bosuna üzdün kendiniii hic üzermi kocişinnn seniiiii deliiii
ayyy ivit ya inş... bir an önce gelir kardeşleriiiii yaş farkı cok olmazzzz inş....
dediniz kuzum dediniz de benim içime öyle bi oturmuştu ki hiç böyle olacağını düşünmedim.
Eymen güzel dimi? anlamı çok hoşuma gidiyo.
dedi bana eşim istersen araştır başka isimler. kuranda istiyosun madem belki daha güzel vardır dedi.
bende ben eymen istiyorum dedim.
bosuna dert ettin kendine neyse vardır bundada bi hayır minnakım ....
eymen cok güselllll vallaaaa bebişimmmm cok güsel ve anlamlııı hayırlı,uğurlu ,cok talihliiiii
cok güselll anlamı hayırlı bi evlat olsunnn inş.... canımın içiiii şansı bahtı acık olsun
evet evet başka isim istemiyorum eymen olsun oğluşumun adı. kartal eymenim beniiimmmm. hayırlı olsun bebeğiimmm.Talihi bahtı açık olsun.
öncü olsun oğluşum arkasından hepinizden kardeşler gelsiiinnnn. inşallaaaahhh.
amiiiiinnnnnnnnnnnn.
dediniz kuzum dediniz de benim içime öyle bi oturmuştu ki hiç böyle olacağını düşünmedim.
Eymen güzel dimi? anlamı çok hoşuma gidiyo.
dedi bana eşim istersen araştır başka isimler. kuranda istiyosun madem belki daha güzel vardır dedi.
bende ben eymen istiyorum dedim.
maşallah meleğim evinede yetiştiiiiii
tatlışım yemeğinnn varmı akşam içinnn
Yok bebem sadece pilavim var bisi yapasimda yok valla yumurta kirarim yaww nolcek :)))
inşallah bitanem inşallah. yeris popişleriiiiii.aminn Allahım yüreğimizdekini bilioooo inş. en yakın zamandaaa kalbimizdekiniiii göbişimizeeee kondurur ay inş... minnoşum yaaa....
oğluşuna kardeşler gelsinnnn kız erkek bol bol kardeşiii olcakkk bizde yicesss onlarıııı popilerini ısırcassss
Zeytinim vallaha 10 oglum olsa hepsine eymen koyardim oo kadan guzel yani adi gibi olsun adiyla buyusun cok mutluyummmmmm suannn
inşallah bitanem inşallah. yeris popişleriiiiii.
kıslar erkekler bisürü meleeeeekkkk. gelsinler peşpeşeeeeee.
bugün benim 3 aşkımdan biri yiğenimin doğum günüüüü. 1. yaşıı teyzeleriii.
allahım bende çok mutluyuuummmm. mutluluğum yarım kalmasın inşallaaaahhhh.
sizden hamiş haberleri alalımda mutluluğum katlansııınnnn.. amiiinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?