bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

blogun adı için düşündüklerim hangisi olsun

tarçın kabuğu
defne dalı
mutfakta şu bu var
sade meyveli
aç kedinin mutfağı

canım aç kedinin mutfağı ya da defne dalı ben beğendım:)bu arada ben dün blogumu yavaşcıktan actım:)))Pastacı Kontes yazarsanız google dan henuz yapım aşamasında ama olsun:)senınde hayırlı olsun goodjincim:)

günaydın kızlar...
nasılsınız ? hava çok güzel her taraf bembeyaz..
goodjin canım hayırlı olsun blogun..bence tarçın kabuğu:)

gülburak hoşgeldin canım naber..?seninde hayırlı olsun pastacı kontes:)

blogun adı için düşündüklerim hangisi olsun

tarçın kabuğu
defne dalı
mutfakta şu bu var
sade meyveli
aç kedinin mutfağı

canımcım bence aç kedinin mutfağı yada tarcın kabuğu karar seninnn belkide acmışsındırrhayırlı olsunnnn canımcım

msn'den mı görüşüyorsunuz siz bakımm kıskandımm

miraba canımcım ivit arada msndende görüşüyorusss canımcım özelden yazarsan senide ekleyelimmm minnoş kıskanmaaa
bu arada yazdım google cıkmadııı tatlımm sadece kadınlar kulubündeki pastacı kontes yazılarııı cıkıoooo:44:

kızlar merhabaaaaa. nasılsınız bakalım.
gulburakcım hayırlı olsun bloğun canım.

mirabaaaaaa zeytin gözlümmmm iyiyiz sen nasılsın kartal eymen nasıllarrrrrrr

günaydınnn balımmm
ivit heryer bembeyazz süperr yaaa gece daha bi güselll oluyooo el değmemişşşş maden gibii valla gündüzzzzzz camura dönüşüyoooo hafiftennn

ayyyy nasıl acıktım nidense bugün. midem kazınıyo. kociş cumaya gitti. gelsinde yemeğe gidim hemen.

merhaba kızlarrr......nasılız bakalım??

miraba canımcım iyiyiz sen nasılsınnnn minnoşş kızcenle ararn nasıl annişe gitmiyomusun vazmıı gectinnnn popişinin üstüne otur bugün dinlennnn keyif yap

merhaba bebüşüm. oğluş da iyi teyzesi. bi yaramazlık yok şuan. kendisi yaramaz o kadar.

mirabaaaaa minnakımmm....
ohh ii olsun keyfi yerindeee tabeee sıcacık annişinin göbişindeeee yerler onuuu topcu olcakk annişiii enerjisi ordannn

ayyyy nasıl acıktım nidense bugün. midem kazınıyo. kociş cumaya gitti. gelsinde yemeğe gidim hemen.

Allah kabul etsiinn bebişim hayırlı cumalar olsun hepimizee....
oy oyyy acıkmış benim minnakım hadi bakalım kocişin gelsinde hemencikkk yemeğini yemeye gittt pamıkummm

merhaba canıımmm .biz iyyiz bebüşümle.sen nasılsın.prenses iyimi?

merhaba canm..bebiş iyi canım keyfi yerinde tepinip duruyo....senin kuzunda tepiniyo kesin

mirabaaaaa minnakımmm....
ohh ii olsun keyfi yerindeee tabeee sıcacık annişinin göbişindeeee yerler onuuu topcu olcakk annişiii enerjisi ordannn
ister topçuu ister popçuu ne isterse onu olsun çirkin oğlum.
ama topçu olma ihtimali yülsek. o bacaklar hiçmi durmaz

ister topçuu ister popçuu ne isterse onu olsun çirkin oğlum.
Ama topçu olma ihtimali yülsek. O bacaklar hiçmi durmaz

öle valla ne istiyosa onu olsun ama yüksek ihtimalll topcu olcakkkk tepişippp duruyoo baksana idman yapıyooo boşmu dursun yani sende annesiii

selam güzel topikin güzel insanları napıyonuz bakemm ben sabahtan beridir koşturuyom ahanda yeni oturdum sayılır popişimin üstüne bu nasıl soğuk bi hava yaww dondum resmenn

cücüüümm dün geceyi değerlendiremedik kociş çok yorgundu uyudu kaldı yaaa bende ona dememiştim bugün mımırtladım diyeee bu ay gene kaçırdık offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…