- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.041
günaydın canımmm.nasılsın bebişimmm nasıl gecti haftasonuuu
günaydın canımmm.
haftasonu finaydı yaa. çok yoruldum. koçişte yoruldu.
cumartesi doktora gittim çalışabilir raporu aldım sonra biraz yürüdük kocişle dolandık boş boş.eve gittik bebek odası gelecek ya odayı boşaltmamız lazımdı. biraz onunla uğraştım yorulduk bıraktık.pazar kalkınca tekrar giriştik odayı boşalttık.kociş evi süpürdü felan. birazda hastalandım. öksürüp duruyorum.
fina bi hafta sonuydu yani
sen nasılsın canım
günaydınnn günaydın günaydınnnnnnnnnn
yeni hafta inş... cok güsellllllllll gecer canlarımm
bayıldım kuzummmmmm
günaydın canımmm.
haftasonu finaydı yaa. çok yoruldum. koçişte yoruldu.
cumartesi doktora gittim çalışabilir raporu aldım sonra biraz yürüdük kocişle dolandık boş boş.eve gittik bebek odası gelecek ya odayı boşaltmamız lazımdı. biraz onunla uğraştım yorulduk bıraktık.pazar kalkınca tekrar giriştik odayı boşalttık.kociş evi süpürdü felan. birazda hastalandım. öksürüp duruyorum.
fina bi hafta sonuydu yani
sen nasılsın canım
günaydın bebemm günaydınnnnn inşallah canım benimmm çok huzurlu geçsin aşkla geçsinnnn
hemen gönderteyim de dinle mademmmmmm
zeytin böceğim günaydın tosbikos napıyosun bakimmm ayy tontişim yaaa çok az kalmış yaa ayy heyecan dorukta vallla ben bilem heyecanlıyım dün abimlere gittim yengemde hamile allahım bi ton şey almışlar bebek arabasını da almışlar ama mükemmel orjinal bişi valla dedim bu karaşimşek midir nedir böyle harikaydı dedim buna ii davranın başına bişi gelmesin ilerde lazım olcakçok fiyakalıydı dur bakim fotosunu bulursam göndertirimm
valla finayım kuzu ya.ama daha kötü olmadan atlatmam lazım.oyy kıyamam sana hasta mı oldunn minnakımm ya....
naparsın minnak kolay diil kartal eymenin odasını hazırlıyosunuzzz
bizim haftasonuda fina diildii öle özel bişiy yapmadıkkk markete gittik biras dolaştık onun dışında evdeydikk ...
evim öle dandinikiiii biras havalar düzelsede sölee derin bi temizlik yapsammm herşey gözüme batıyooooo
temizlik yapasım var ama hava müsade etmiyooo öle üstten süpür sil
günaydın canım nasıl olim biraz hastayım. haftasonu da doktora gittim raporu felan aldım.zeytin böceğim günaydın tosbikos napıyosun bakimmm ayy tontişim yaaa çok az kalmış yaa ayy heyecan dorukta vallla ben bilem heyecanlıyım dün abimlere gittim yengemde hamile allahım bi ton şey almışlar bebek arabasını da almışlar ama mükemmel orjinal bişi valla dedim bu karaşimşek midir nedir böyle harikaydı dedim buna ii davranın başına bişi gelmesin ilerde lazım olcakçok fiyakalıydı dur bakim fotosunu bulursam göndertirimm
valla finayım kuzu ya.ama daha kötü olmadan atlatmam lazım.
haftasonu perde felan baktım oda için bide. baya tutacak ya bi model beğendim de.
önceden kayıp balık nemo modeli beğenmiştim onu alacaktım da yere kadar olmuyomuş.petek üstü oluyo bende uzun olsun daha iyi durur didim.
bitane taç da bi model beğendim.marine modeliymiş. tülün malı da çok güzel üstünde de küçük gemi nakışları var. ama fiyat da 250 felan oluyo. :44: daha bunun halısı var bide :44::44:
aman bırak kuzum ya yaparsın fırsat bulunca canın isterse.şimdi ben mecbur uğraşıyorum.çok iş var çok. biton normal kendi ütülerimiz var. bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenecek. halıları yıkatıcam perdeler yıkanıp ütülenecek. oda yerleşecek. offff çok fina çookk.
doğuma yakında bi yardımcı bulup komple dip köşe temizleticem artık kendim yapamıyorum. eşimde üstten üstten süpürüp siliyo.
dolaplar kapılar hak getire
günaydın canım nasıl olim biraz hastayım. haftasonu da doktora gittim raporu felan aldım.
sen nasılsın?
merak ettim ya nasıl bişey acaba. markası neydi.
biz bebek arabası almıyoruz yiğeniminkiler var.
günaydın kuzummm benim amin inş.. bebiş aşk hic eksik olmasın
göndertt gönderttt kuzummmm
ayy bulda görelim su fiyakalı kara şimsekiiiiiiiiiiii
valla finayım kuzu ya.ama daha kötü olmadan atlatmam lazım.
haftasonu perde felan baktım oda için bide. baya tutacak ya bi model beğendim de.
önceden kayıp balık nemo modeli beğenmiştim onu alacaktım da yere kadar olmuyomuş.petek üstü oluyo bende uzun olsun daha iyi durur didim.
bitane taç da bi model beğendim.marine modeliymiş. tülün malı da çok güzel üstünde de küçük gemi nakışları var. ama fiyat da 250 felan oluyo. :44: daha bunun halısı var bide :44::44:
aman bırak kuzum ya yaparsın fırsat bulunca canın isterse.şimdi ben mecbur uğraşıyorum.çok iş var çok. biton normal kendi ütülerimiz var. bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenecek. halıları yıkatıcam perdeler yıkanıp ütülenecek. oda yerleşecek. offff çok fina çookk.
doğuma yakında bi yardımcı bulup komple dip köşe temizleticem artık kendim yapamıyorum. eşimde üstten üstten süpürüp siliyo.
dolaplar kapılar hak getire
günaydın canım nasıl olim biraz hastayım. haftasonu da doktora gittim raporu felan aldım.
sen nasılsın?
merak ettim ya nasıl bişey acaba. markası neydi.
biz bebek arabası almıyoruz yiğeniminkiler var.
dikkat et kendine bebişim...
hemencik iyileş inş..
valla benim canım iş yapmak istiyoooo ama hava güsel olması lasımmm detay bi temizlik yapıcam onun içinde mart ayını görmem lasımmm su kar buzu atlatmak lasımmm güneşi bi görelimm hele sonraaaa
olsun kadın tutarsınnn yaptırırsın kafanı yormaaa herşey olur biterrrr tatlışımmmsağlık olsunn
dikkat et kendine bebişim...
hemencik iyileş inş..
valla benim canım iş yapmak istiyoooo ama hava güsel olması lasımmm detay bi temizlik yapıcam onun içinde mart ayını görmem lasımmm su kar buzu atlatmak lasımmm güneşi bi görelimm hele sonraaaa
olsun kadın tutarsınnn yaptırırsın kafanı yormaaa herşey olur biterrrr tatlışımmmsağlık olsunn
offf bulamadım yaaa ama döner koltuklu filan böle bebek 360 derece dönebiliyo koltuğuu hahah süperdi yaa abimi görsen sürekli onunla oynuyo yenge kızıyo çocuk binemeden bozacak bu çocuk diyo
geçmiş olsun canım yaa akşam haberlerde doktor söledi toz zencefil limon ve bal hepsinden birer kaşık sıcak suyla içilsin öksürğe birebir dedi dikkat et haa hasta olma yaww şimdi daha kaç hafta çalışçan bakimm
arabanın markası kraft ındı böle yeni çıkmış mı ne döner koltuklu pusetli sonra çocuk büyüünce puset çıkıp başka koltuk takılıyo daha büyüğü ama çok beğendim valla bende öle dedim zaten ii bakın buna ilerde bize lazım olur
ben sürekli ev çok berbat çok iş var. nasıl olucak nasıl yetişicek diye söylenip duruyorum.
eşimde diyo neden sürekli böyle mükemmeliyetçisin. süreklikafana takıyosun.sıkma kendini olur herşey felan diyo.
ben hepten delleniyorum.
peki sen neden bu kadar rahatsın? neden hiçbişeyi düşünmüyosun diye kızıyorum ona. pek relax kendileri.herşey olur herşey yetişir boşver havasında
offf bulamadım yaaa ama döner koltuklu filan böle bebek 360 derece dönebiliyo koltuğuu hahah süperdi yaa abimi görsen sürekli onunla oynuyo yenge kızıyo çocuk binemeden bozacak bu çocuk diyo
geçmiş olsun canım yaa akşam haberlerde doktor söledi toz zencefil limon ve bal hepsinden birer kaşık sıcak suyla içilsin öksürğe birebir dedi dikkat et haa hasta olma yaww şimdi daha kaç hafta çalışçan bakimm
arabanın markası kraft ındı böle yeni çıkmış mı ne döner koltuklu pusetli sonra çocuk büyüünce puset çıkıp başka koltuk takılıyo daha büyüğü ama çok beğendim valla bende öle dedim zaten ii bakın buna ilerde bize lazım olur
kız cücüm istanbul güneşli bugün hava süperrr cumartesi fenerbahçe sivas maçına gittik kuzenlerle sadece bayanlara bide çocuklkara özeldi tam 35 bin taraftar vardı hepsi fener içindi sivasa bi kişi gelmemişçooook süperdi yaa avazım çıktığı kadar bağırdım hopladım zıpladım hatta koltuktan düştük kuzenle öldük gülmekten hayatımda ilk defqa stada gittim maç izlemeye gitmeiğim günlerime yanarım valla bundan böle beni sahalarda arayın ordayımm
1 ay daha çalışıcam canım. bakalım bi sorun olmazsa. doktor dedi bu raporu aldın diye çalışmaya devam etmek zorunda değilsin kendini kötü hissettiğin zaman hemen bırak zorlama dedi.
bebek için bişeyler alınca zaten oyna oyna bitmiyo doyamıyosun. kıyafetler bile ben ilk aldığımda defalarca bakmıştım
bebem burdada güneş vardaaa aldanıp dün cıktık popişimiz dondu resmen -10 falandııı gündüzzz vaktiii düşünn...
o yüzden aldanmıyomm güneşeee
ohh valla ne ii yapmışsınızzz süperdirr kuzummm ya sahalara akmak lasımmm stress atıooo insannn bağır cağırrr oh rahatlıyosun valla...
tımam artık kociş izlerken gözüm seni arıcakkk tosbikimm...stad güzeliii
öncelikle hayırlara vesile olması niyetiyle diyelimm....
haftasonu görüştüğüm kuzenim beni iki kere olmuş rüyasında görmüş ve ikisinde de aynı şeyleri söylüyorsun bana diyor ben hamileyim ikizlerim olacak dedim zaten Allah biliyor ya gönlümdeki de bu zaten dedim
sonra bu sabah işe geldim bizim sekreter seni rüyamda gördüm dün gece dedi hamileydin ama baya büyümüş dedi 5-6 aylık filan olmuşum ama çok kolluyordun dedi (içimden zaten dedim bu sefer tutarsa baya kollanacak düşmemesi için) hava karlıymış sanki dedi ve sen kayıp düşmemek için kolluyordun kendini dedi valla dedim herkes görüyor beni bu ara hayır olsun inşallah
hayır olsun bebeğimm inş.. kuzum inş.. rüyalar gercek olur sende hamiş olursunnnn bu ay ....
tabiii kollaman lasımmm ölee hoplamak zıplamak yok kendini yormak yokk.....
hayırdır inş. hayırdır inş...
öncelikle hayırlara vesile olması niyetiyle diyelimm....
haftasonu görüştüğüm kuzenim beni iki kere olmuş rüyasında görmüş ve ikisinde de aynı şeyleri söylüyorsun bana diyor ben hamileyim ikizlerim olacak dedim zaten Allah biliyor ya gönlümdeki de bu zaten dedim
sonra bu sabah işe geldim bizim sekreter seni rüyamda gördüm dün gece dedi hamileydin ama baya büyümüş dedi 5-6 aylık filan olmuşum ama çok kolluyordun dedi (içimden zaten dedim bu sefer tutarsa baya kollanacak düşmemesi için) hava karlıymış sanki dedi ve sen kayıp düşmemek için kolluyordun kendini dedi valla dedim herkes görüyor beni bu ara hayır olsun inşallah
ayyy canım yaaa hayır olsun inşallah. gelsin meleğinde seni pamuklara saralım inşallah.
ayyy cücüm inşallah ikimis birden yaww dualarım hep o yönde valla maşallah bize maşallah cücümm...
ayy bebem şimdi trendyoldan kendime polonun ayakkabasını sipariş ettim bana bide 20 tl hediye çeki göndermişler ayakkabı 50ydi bana 30 a geliyo bide peşine utanmadan 6 taksit yaptılar yihuuuuuuuuuuuuu kısa günün karıdu bak göstertimm http://www.trendyol.com/Napa-Camel-Bayan-Bot-11K010-710/UrunDetay/6816/767274 işte bu bak bakam güsel mii
http://www.trendyol.com/Siyah-Uzun-Tunik-Taytli-Takim-660/UrunDetay/6782/761349 bak bunada sen sana çok yakışır benceeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?