bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evettttt eymenimin kardeşi geliyoooooo inşallah bi sürü kardeş yapıcaz ona el birliği ile
bekliyoruuuzzz . en kısa zamanda peşpeşe kardeş haberleri gelsiiinnn.

ivit bebüşümm bencedeee alkışlar senin içinnnnnnnnnnnn
teşekkürleerr teşekkürleeerr. bende sizi alkışlıyoruummm

kızlar akşama ne yemek yapcaksınızzz:44:

ben yine akşama annemdeyim. abimler oraya gitmiş. annemde aradı sizde gelin dedi. bugünde yemek ten yırttık
ben bu hafta hiç yemek yapmadım yaa bi dün sadece mantı vermişti annem onu pişirdim o kadar.

biz hamiş kalalım sonra gelsin alkışlarr
ohh valla bebişşş ni güsellll anniş şimdiii ni güselll yapmıştır yemekleriii afiyet olsunn canım benimmmm süt olsun sana

biz hamiş kalalım sonra gelsin alkışlarr
ohh valla bebişşş ni güsellll anniş şimdiii ni güselll yapmıştır yemekleriii afiyet olsunn canım benimmmm süt olsun sana

süt olsun dedinde aklıma geldi. geçenlerde rüyamda eymen doğmuş. emzirmeye çalışıyorum. şakır şakır sütler akıyo ama emziremiyorum doğru düzgün hep boşa akıyo. sonra bakıyorum uçları hep yarılmış. üzülüyorum nasıl emziricem ben böyle diye.
hayır olsun.

hic bilmiyom ne anlama gelioooo:44:
hayırdır inş. bebişim hayır diyelim hayır olsunnn tatlışımmm

ivit kuzum benim canım cok fina cekiooo
aaaa niden sefmiyosunn kuzum cok güseldirrr ben bayılırımm hindistan cevizli lezzetlere yazında buzluğa atarım ben onu tıkır tıkır yirimmm manyaqmıyım acepp:44:
ayy valla yakın olaydııı gelir alırdım hepiciğini heryer kar buz marketede cıkamam valla kociş gelir 2 saate alır banaaç gözlü cucu

heeeeyy benim cücüme aç gözlü diyemessin bakim sen benim cücüm çok tatlı sen bi görsen bebiş gibi aynı onun canı ne isterse yiyebilir o zayıfçaçcık zaten öle işte bebem benim cücüm bi tane hade ben kaçar seni çook öper iii tatiler diler madamın sana

eymenimin güzeelller güzeli annesi rabim seni hiç üzmesin hep mutlu emi sennn seviyorum seni minnakım hade ii tatiller kendinizze ii bakınızz öpüldünüzzzzzz

eymenimin güzeelller güzeli annesi rabim seni hiç üzmesin hep mutlu emi sennn seviyorum seni minnakım hade ii tatiller kendinizze ii bakınızz öpüldünüzzzzzz

oyy bitanem bende seni çok sefiyoruummmm.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım benim. göbüşleri doldursun. peşpeşe kardeşler gelsin eymenee.
sana da iyi tatiller bebişim. bizde oğluşumla öpüyoruz seni teyzoş.

günaydın topikkkkk...malum haftasonu olduğu için yalnızsın....geliyimde yalnızlığını paylaşayım dedim...gece uyku yok ,gündüz uyku yok,zombi gibi dolanıyorum ortalıkta....eşimde bana penguen diyo...penguen gibi yürüyomuşum:)))

Çocukluğum henüz sıcak
İnanın sonrası yok
Sabah akşam çalışırım
Bakmayın tantanaya çok

Umutlar bir kasada
Sıkışmış bir masada
Dokuz altı yollarında
Bir ömür geçer buralarda

Sanki yarın dünden uzak
Bitmeyen bir ızdırap
Dokuz altı yollarında
Bir zincir boğazımda

Sıkar sıkar gevşetemem
Ağlayamam

Ayda yılda bir kaçamak
Kaçsak bile yaşama bak
Dokuz altı yollarında
Gülmek yasak

Savrulmuşuz odalara
Bahara ve dağlara hasret
Şu gördüğün dönerkoltuk
Sanki ömür törpüleyen rulet....

Son düzenleme:

bayıldım kuzummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…