- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.061
inş.. bebem inş.
ayy cok güselmişş botun cokta uygunmuş sen bide üstüne 30 liraya 6 taksit süper valla cok beğendim güle güle giy bebemmmm
maviside güselmişşş kuzum...
ivit güselmiş tunik tayt ama takım olarak giymeyi sevmiyom tunikle tanytıı
evet mavisini de çok beğendim ben ama benim mavim var diye arkadaş alma didi bende haklsıın dedimbebem ben biraz çıkım bakinim bakimmm ne var ne yok popom ağrıdıı otur otur
tımam bebişimmm hadii cık dolaşşşş bende evimiii toparlıyım ne yemek yapcam ona karar veriyimmm :44:
ben geldüüüüüüüüüümm ne yemek yapçakmış cücümmm
ayy dışarı çıktım bi geldim masamın üstünde bi fanus içi süslü püslü ayy kocişim göndermiş yaa ben hep diyordum ona iş yerinde balık bakayım diye oda göndermiş balıkları da sen alırsın artık yazmış canım kocişim
ayy dışarı çıktım bi geldim masamın üstünde bi fanus içi süslü püslü ayy kocişim göndermiş yaa ben hep diyordum ona iş yerinde balık bakayım diye oda göndermiş balıkları da sen alırsın artık yazmış canım kocişim
napıyon fıstıkııımmmmmm
selamm..nasılsınız bebeklerim...
ben çok yorgun argınımböyle olmayada devam edicem ..
napım minnakım markete gittim geldim hemencikkk mımırta alıyım didim ama alamadan geldim 30 lü vardı sadeceee napcam okadar mımırtayııı bayatlar diye almadımm kocişi aradımmm ben alırım aşkım didiiii öle popişime baka baka geri döndüm gitmişken rulo kat aldım aşkıtoyaa
öle işte bebişim evi sildim süpürdüm toz aldım ciceklerimi budadım mıtfağımı topladımmm okadarrrrrr şimcik popişimin üstüne oturcamm:126:
berroşumm balım iyiyiz cok sükür idare ediyoss işteee ...
sen nidenn yorgunsunnn yoğunmu işlerrr balımmmm ya
ooohhhh daha ne yapıcaksın yaff. bisürü iş yapmışsın.
cucum yaa ben taktım kafaya ama bi gecelik bulamadım.
Eki Görüntüle 350992
bak bunuda çok beğendim ama lohusa geceliği değil ya büyük beden alim dedim m-L bedeni var sadece. olurmu bilemedim.
ama istediğim böyle bişeydi işte
cumartesi doktordan sonrada bakındım.ama bulamadım hiç.
cucumm benim...
cuma akşamı kayınvalideme yemeğe gittik ordan markete eve gel yerleştir derken saat oldu 12 yarttım cumartesi akşama kadar çalıştım saat 6,30 geldim halı sdildik koçişle sonra arkadaşlara gittik onlarda bizi salmadılar saat gece 4 de eve geldim pazar sabahı 11 de kalktım bütün gün temizlik ve yemek yaptım akşama misafirm geldi yemeğe ve saat 2 de gittiler ben 3e geliyodu yattım sabah 7,30 da kalktım bu akşam ve yarın akşamda misafirim var ertelencek gibi değil daha öncede ertelemiştim ..böle işte meleğim.
balım benim ...
kıyamam sana bi ton iş yapmışsın bide üstüne misafirrr amanın bu gecede var yarındaa buna can dayanmaz bebiş yaaa
neyse Allahım gücünü kuvvetini arttırsınn üstesinden gelirsin sen....
ne yemek yapcaksın yada önceden yaptınmı inş. yapmışsındır bide onlarla gidip uğraşma evdee
neden öyle yorgunsun canım sen? hayırdır?
sağolsun bu akşam kayınvalidem yapıcak yemekleride yarın ki misafirlerde çaya geliyorlar cucum...
öle yani berren yakında yeni düşücek bu kadan tempoya valla yanımda ki iş arkadaşımda yok raporlu birde burda yoruluyorum..
önden fırfırın olduğu yerde düğme var canım. güsel görünüyo ama ya.öle valla bi ton iş yapmışımmm kalkana kadar kalkınca hemencik yapılıoo valla
valla bebem cok güzelmiş ama önden düğmesi falan varmı emzirme için rahatlık olması lasım....
L olur bence bebişim ya ama yinede sen daha ii bilirsin kendiniii ama güselmişş yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?