bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam bebekim hosgeldin...
ivit havalar cok fina oldu yine buz gibi popişlere dikkat:18:
nerdeydinn minnakım böleee
olsun kuzum bos gecmeyin bugece çalışınnn olurmu olur sen öle takma kafana 18 şubatıda değerlendirin mutlakaaa olursa olur olmadııı bi ay daha beklicesss napalımmm alıştık artıkk

ay dur kaçırdık diye düşünme hemen. bugün çalış. hemen çatlayıp atılmıyo ki mımırtalaarr. aşk olsun hemen bu ayda gitti.

evet napalım tatlım denicez işte ama sanki dün olmadı ya bu ay boşa gitti diye düşünüyorum fosss çıktıııı üzülmüyorum sakın yanlış anlama emi sadece kaçırdığıma yanıom o kocişi de poposundan vurcammm

hosgeldin bebişş
ivit valla hemencik gitti mımırtalarrr gittiiiiiiiiii dersen olmaz calışmaya devam tam gaz

cucum bu madamın canı dayak istiyoooo. hemen boşa gitti kaçırdık fos çıktı felan ne bu madamım yaaa. aşk olsun.
ben yumurta takibine giderken doktor demişti yumurta görünmüyo çatlamış bugün yarın çalışın.
orda yumurtayı görmediği halde bugün yarıın çalışın demişti. demekki öyle hemen çatladığı gün olmuyo. hem nerden biliyosun ki dün çatladığını. sana haber mi verdi çatlarken mımırtaların. belki bugün çatlıcak. belki yarın. sen karışma mımırtaların keyfineee.
çalış sen çalış sıkı sıkı çalış

canımın içiii öle olurmu hiccc belkimdeee bu gece mımırtlıcaksınnn öle hemencikk fos cıktıı falan diye düşünmeee kuzum yaa olmazsada olmaz napalımmmm bebeğim kuzum benimmm bugece calış yarın calışşşş tımam mııı öle fos cıktı falanda yok...
baktın kociş yorgun giyseydin fırfırıkliiii eteğiniiii bebişimm ya bak nasıllll yorgunluk falan kalmazdııı yerim ben seniii yaa sakın kafana takma calışmaya devammmm

öle içine doğmuşşş mımırtlıcağııı kuzumunnn yerim onu ya üsülmüşşş zeytinimmm sen kızma minnakaaa
cok akıntısı olmuşşş ordan anlamışşş mımırtladığını bende ordan anlıyommmm valla bikaç doktorun yazısındada öle yazıyooo işte şimdi calışma zamanııııı kuzucuummmm full time calışıyossss

olsun ama yaa belkim bugün çatlıcaaakk.
madamım hemen yelkenleri suya indiriveriyo.
ama olmaskiiiii.
madamım balım benim çalış sen çalış. bakma sen mımırtalara felan. cucumun dediği gibi giy o miniyi yine bide kırmızı rujunu süüüürrr oohhh bak bakalım kociş nasıl diriliyooooo.

cucum yaa subebek doğum yaptımı ki acaba :44::44: hiç haber alamadık.merak ettim onu.ama açmıyo telefonlarımı. msn dende yazdım bikaç kez dönmedi geri.

ivit bebişimm valla haklısınnn öle hemencik yelkenleriii suya indirmek yok çalışıcasss başka careee yok öle pes etmek yokkk valla kocişler yorgun morgunn yapcass bişiyler ayıltcasss kocişleriiii
ayy bilmiyomkiii zeytinimmm ya hic haberim yokk vefasız cıktııı zatenn hadii aramıyosun sormuyosundaaa tlfonlarına niden cvp vermesin neyseee ....
doğumuna ya az kalmıştır yada doğum yapmıştır bebişimmmm Allahım sağlıkla almayı nasip etsin su bebeğiniiiii güsell bi ömrü olsun inş... su gibi olsun

kuzu bişey sorucam ya bana fikir ver.

ben düşünüyorum da bu renkli çikolatalı badem şekerlerden alıp. böyle tüllerin içine 5 er tane felan koyup böyle kurdelayla bağlasam.
hastaneye gelenlere vermek için. nasıl olur sence?
kendim bişeyler yapmak istiyorum ya.

harika olur bebişimmm cok güselmişş bunlar nerden alıcaksın nettenmii tatlışımm...
cok ii düşünmüşsünn bebişşşş cok güsel görünüyoo canım cektiii

harika olur bebişimmm cok güselmişş bunlar nerden alıcaksın nettenmii tatlışımm...
cok ii düşünmüşsünn bebişşşş cok güsel görünüyoo canım cektiii

nette de var yada avm lerde hani açık jelibon şeker çikolata felan satan standlar varya. onlarda da oluyo.
nette kilosu 35 tl. 1 kg a 200 tane felan geliyomuş. 5 li paketlesem 40 tane şeker olur.hastaneye o kadar gelen olmazda fazla fazla olsun kalanı eve gelene veririm.
kurdelanın 10 mt si 3.5 tl
tülün 50 tanesi 4 tl

oyyyy dayak geliooo kaçııııııınnnnnnnn tamam tamam halletçem bu gece merak etmeyinn sıkı çalışçamm sösss
ösür dilerimm minnaklarım yaa valla doğru diyonus heee belkide bu akşam çatladı
su bebek face yazardı bu ara yazmıyo doğurmuş olabilir tatlım

ha şöyle yaaa. hiç yakışmıyo sana böyle konuşmak fıstıkım. sen en güçlü karakterlerimisdensin.
anammm ben hemen kendini koyuveren olduğum halde geldi benim minnak. sizinde geleceeekkk. as kaldı as.
eymenime kardeş gelecek teyzesiiiiii.

iyimiş fiyatlarrr bebişim hemde cok şirin olur valla kendi yaptığın bişiy olsun oğluşunaaa onu yapmak bile ne keyiflidirrr

gelioduu vallaha zor durdurdumm
doğru diyoss tabeee sen calışmana bakkk kuzucummm mımırtaaa hesabına cok takılmaaa
bilmiyomm valla gidiş o gidiş ben bi daha haber alamadımmm su bebektenn:44:

evettttt eymenimin kardeşi geliyoooooo inşallah bi sürü kardeş yapıcaz ona el birliği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…