bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

haklısın cucum ya zor tabiiki sen gerçekten sabırlısın...
bebişiniz olunca pek canın sıkılmaz bebişle vakit geçer.bende hep öyle diyorum eşime şimdi sen geç gelince evde çok sessizlik oluy bi bebkl olsa ne güzel diyorum inşalah rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepiciğimize...
nereye gidiceksiniz peki bellimi...1 yıldan sonra

bende çok beğendim zeytinim tam yazlık.. 14,9 aldım:)
sen zaten kimseyi çağırma bu saatden sonra zeytinim ne kaldı şunun şurasında
bak sana ne dicem benim o ilk gösterdiğin pembe gecelik varya o markada üyeliğim var
ama sadece kendime alıyorum uygun fiyata arkaaşlarımada uyguna alıyorum kar amaçlı değil yani.
sana şifremi adresi felan vereyim bir bak istersen..?
beğenirsen alırsın bana gelir ben sana gönderirim zeytinim ...

hangisi kuzum miorre mi. nerden üye oldun ki hangi siteee?

ayy cücüm yaa biz ne zaman giyces bunları yaaaaaQUOTE=cucu1984;23216125]Eki Görüntüle 351065 Eki Görüntüle 351066 Eki Görüntüle 351067
bunlarda 30 lira bebişim
[/QUOTE]

bi bilsem ne zaman giycess kuzummm inş. en kısa zamandaa
ayy tosbikimin annişi geliooo yaşasınnn:124:
cok selam söle öpüyorum ellerinden nanaklarındaaa...
ivit kuzum özel yapım oluncaaa cok pahalı oluyoooo
ivit ni güsell hazırlar var şimdi hem uygun hemideee güsell kaliteliii alın mis gibi annişeeee

gönderebilirsen bakim canım

sabrediyoruzz balım napalım iyiki aşkıtom var kocişim benim yaaa...
öle bebişimiz olsaa ni güsell vakit geciririsss annesinin kuzusu gelicek inş. hepimizin meleğiii ama ozaman daha zor ben tek başıma nası bakarımmm bebeğim ya ozaman eşe dosta daha cok ihityac olurr annişine ihtiyacın olurrr sonucta torunları özlerler benim işim olunca annişe bırakırımmm bunlar hep destekk ailenin yanında olması büyük şansss kıymetini bilin kızlarr yalnızlık cok zor
istanbul düşünüyorusss cok yüksek ihtimalll inş...

ohh ni güzel valla...
evet kuzucuğum sen çok şanslısın çok tatlısın...
bizde çok şanslıyız senin gibi bir meleği tanıdığımız için..
bu arada sabah yazdığı o şiire bayıldım..

inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh inşaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cücümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişleri beraber büyütçez buna kalben inanıyooooooommmm bennnnnn heyoooo

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh bebeğim bende buna yürekten inanıyommmm inş... kuzucumm birlikteee omuz omuza büyütcess kuzularımızıı

evet tatlım haklısın...
ama üzülme bebiş olunca zaten 9 ay geçiçek belki doğamn kadar gidersiniz gidemeseniz bile annişleriniz sizin yanınıza gelir bakmaya
çok sevindim bu arada istanbul olduğuna akşam dedim koçişe benim madamım üsküdara yakınmış galiba hiç karışmam gidice ben ona gidicem dedim tımam dedi..sende orda olursan buluşuruk hep beraber...

yok üzülmüyom alıştımmm balım herşey dahada güsel olucak inanıyomm kocişim beni üzmezzz ben nerde mutlu olucaksam oraya götürür beni...
zaten annişee diyom hamiş kalınca doğuma 1 ay kala valizi topla yanımdasınnn didimmm nasıl gülüyooo sen bakıcan ben uyucamm yasık bana diyomm şimdiden moda girdimmm
ayy ni zaman gelceksiniz siz istanbulaa bakem buluşmazmıyızzz balımmm ya ni güselll olurrrrr

evet bebeğim evet inşallah hayallerimiz gerçek olsun inşallahhh
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh bebeğim bende buna yürekten inanıyommmm inş... kuzucumm birlikteee omuz omuza büyütcess kuzularımızıı

oyyyy berremm gelcekmiş yaaaa ayy kuzum hemen gel bak şimdi ben bekleyemem sabırsızımdır ona göre zaten buraya gelipte uğramayanları siliyom defterdenn

hamile gecelikleri felan bulamadım balım ya.
acaba yok muki
yada ben mi bulamıyorum.
o gösterdiğim gecelikden de yoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…