- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.141
Hangi gün hangi dün aramadım ki.?
Sevmeye seni böyle doyamadım ki..
Bir masal gibi geçti gitti gözlerin,
Bitti yalan oldu sitem doldu sözlerim..
Bir mucize gerek derken şu hayatıma,
Gözlerinle açtım gönlümü sabahlara..
Gönül sözüm ruhum özüm canım kanım yar,
Hem gecem hemde gündüzüm aşım yaşım yar..
Bir an olsun senden uzak,
Viran olsun hayat mayat,
Neye yarar sensiz.? hayat ben dayanamam...
Canım acır yokluğuna,
Yarım kalır uykularım,
Neye yarar şarkılarım.? gel dayanamam...
bu da bu sabah ki sizler için seçtiğim şarkı
sana böle her sabah ne oluyo madamım yaa:)
benimde canım sıkkın regl oldum henüz 5 gün vardı ama..
aaaaaaaa börtü böceemmm senle ben sıyırdık vallaha benimde iki aydır öyle yaa bize bişicikler oluyo bence bizim vücut hazırlık çalışmalarına başlayınca dengesi şaştı melekçiklerimizin gelmesi çok yakındır inşallahh ben buna inanıyorum sizin çalışma olmuşmuydu bu ay bebiş için böle özel özel hanii
kız berremm yerleşiyomu acep kuzum yoksa çok mu geliuo kırmızıcıklar
Viran olsun hayat mayat,
Canım acır yokluğuna,
Yarım kalır uykularım,
günaydınnn kuzucum alıştırdın bizi her sabah isterizzz artıkkk bebişimm
günaydın berroşummm
sıkma canını balım ya napalımmm dimekki yine zamanı diilmişşş şaştık iiceee ne zmaan nolcekkk hic bilinmiooo
günaydın kuzucuğum valla öle ne yapalım zaten bu aydan hiç umudum yoktu üzülmedimki ben...
sen napıyosun meleğim ..?yedinmi mamanı..
aaa ağlama bakım üzülmüyomuşşş minnakım zamanı diil napalım beklicess baska care yok herşey güselll olucakkk tımam mı balımm
ben yiyomm şimcikkk mamalarımı öle cok uyumuşum kiiii bugün uyanıyomm gözler bi daha kapanıooo asdıcık daha diye diye 11 de uyanabildim oda zorlaaa
evet balım zamanı ne zamansa o zaman gelecek bizim minikler...
ohh afiyet olsun balım benimde gözlerim kapanıyo bir görsen kalem kapatıcı felan sürmesem korkarlar benden iş yerinde
valla bişiler oluyo meleğim yaaa
valla kırmzıı gelemdi henüz balım kahve geliyo ama açık
birde bu ay doktora gitmedim yumurta takibi için biliyosun ama belim ağırdı ve mırtladığım günü tahmin ettim öle oldu tabi Allah bilir ben sadece tahmin ettim bilemiyorum ama regldir herhalde :18::18:
günaydınnn kuzucum alıştırdın bizi her sabah isterizzz artıkkk bebişimm
günaydın berroşummm
sıkma canını balım ya napalımmm dimekki yine zamanı diilmişşş şaştık iiceee ne zmaan nolcekkk hic bilinmiooo
aaa ağlama bakım üzülmüyomuşşş minnakım zamanı diil napalım beklicess baska care yok herşey güselll olucakkk tımam mı balımm
ben yiyomm şimcikkk mamalarımı öle cok uyumuşum kiiii bugün uyanıyomm gözler bi daha kapanıooo asdıcık daha diye diye 11 de uyanabildim oda zorlaaa
Viran olsun hayat mayat,
Canım acır yokluğuna,
Yarım kalır uykularım,
noldu kuzum madamımla senin kırmızılara. napcaklarını şaşırdılar. neyse hayır olsun diyoruz. gelecek minişler gelecek. 2 aya kadar sizin minişler peşpeşe dökülecekleeerrr.
ooohhhh yine gelmiş şarkımııısss.
noldu kuzum madamımla senin kırmızılara. napcaklarını şaşırdılar. neyse hayır olsun diyoruz. gelecek minişler gelecek. 2 aya kadar sizin minişler peşpeşe dökülecekleeerrr.
kızlar sormayın bugün başıma gelenleri. çok fenayım. mide bulantısından ölüyorum.
sabah geldik asistana dedim gel ortalığı toparlayalım toplantı odasını felan müşteriler gelecek çünkü bugün. neyse oraları düzenledik. sonra ben çıktım mutfaktan yumurtamı çayımı aldım geldim odama bişeyler yiyim diye.
oturdum masama gözüme bişeyler takıldı. siyah siyah parça parça bişeyler var masamda. o sırada ofis arkadaşım dedi sana kötü bi haberim var. hayır olsun dedim.
aşağıda olduğunu düşüdüğümüz fare bizim odayada dadanmış sanırım masamda bişeyler var dedi.
geçenlerde üretim bölümünde fare olduğunu düşünmüştük çünkü o pis şeylerden aşağılardada gördük önlem olsun diye fare zehirleri koymuştuk kuytu köşelere.
neyse dedim abi böyleşeyler mi masandaki. bi baktı benim masada da var. diğer arkadaşın masaya baktık ondada var.
yerlerde köşelerde heryerde ofisi talan etmiş fare.
tabi ben başladım böğür böğür böğürmeyemasamda bardaklarım gözlüğüm.fotoğraf makinem herşeyin üstüne iyi bi çalışmış fare kardeş.
yemeğimi felanda yiyemedim tabi herşey çöpe.
masaları yerleri komple çamaşır suyuyla temizledik.
ama arkadaş da bende sanki ellerimiz pis gibi dokunduğumuz heryer pislik gibi huylanmış durumdayız. birbirimize bakıp bakıp iğreniyoruz herşeyden.
çok kötüyüm kızlaaarrrrr
günaydın tosbikimm kocaman göbişlim eymenimizin annişi dün napıyodunuz siz öle yaw pek anlayamadım gecelik mi bakıyordunuz
ya fıstıkım ben bi sabahlık aldım çok beğendiğim için almıştım. 2 takımda pijama aldım ya. şimdi o sabahlığın içine pembe kısa kollu bir gecelik almak istiyorum ama bulamıyorum. kızlarda bana yardımcı oluyolardı sağ olsunlar. ama bulamadık
bi tane fırfırikli pembe beğenmiştim. onunda satıcısıyla mailleştim. lohusa dönemi için zor olur dedi. önünde 2 düğme varmış emzirme de zor olur dedi.oda kaldı yani.
huhuuuuuuuuuuuuuuu açıksa azcıkta olsa ümidimiz varr berroşumm yerleşme rengi açık renk olurmuş diim ben sana ama tabi yanılma payımızda oldukça yüksek nasip kısmet neyse görcez sakın sıkma canını
kızlar sormayın bugün başıma gelenleri. çok fenayım. mide bulantısından ölüyorum.
sabah geldik asistana dedim gel ortalığı toparlayalım toplantı odasını felan müşteriler gelecek çünkü bugün. neyse oraları düzenledik. sonra ben çıktım mutfaktan yumurtamı çayımı aldım geldim odama bişeyler yiyim diye.
oturdum masama gözüme bişeyler takıldı. siyah siyah parça parça bişeyler var masamda. o sırada ofis arkadaşım dedi sana kötü bi haberim var. hayır olsun dedim.
aşağıda olduğunu düşüdüğümüz fare bizim odayada dadanmış sanırım masamda bişeyler var dedi.
geçenlerde üretim bölümünde fare olduğunu düşünmüştük çünkü o pis şeylerden aşağılardada gördük önlem olsun diye fare zehirleri koymuştuk kuytu köşelere.
neyse dedim abi böyleşeyler mi masandaki. bi baktı benim masada da var. diğer arkadaşın masaya baktık ondada var.
yerlerde köşelerde heryerde ofisi talan etmiş fare.
tabi ben başladım böğür böğür böğürmeyemasamda bardaklarım gözlüğüm.fotoğraf makinem herşeyin üstüne iyi bi çalışmış fare kardeş.
yemeğimi felanda yiyemedim tabi herşey çöpe.
masaları yerleri komple çamaşır suyuyla temizledik.
ama arkadaş da bende sanki ellerimiz pis gibi dokunduğumuz heryer pislik gibi huylanmış durumdayız. birbirimize bakıp bakıp iğreniyoruz herşeyden.
çok kötüyüm kızlaaarrrrr
ivit balımm gelicekler inş..
saol bebişimmm yidimmm hapur hupur
solgunmusun bebişimmm neyse bugün misafirinide atlat sonraaa akşamları erkenden uyursunn
bende kalkıp duş alım balım okişş sonram görüşürüssss mucks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?