bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

insan zamanla nelere alışmıyo ki bi tanem...
ni güzel gelir tabi annişin..
senin kardelşin ablan varmı cucum..?
koçişin arkadaşları var canım orda samimi benim halam felan var aslında biz çok seviyorum bizde yeri çok başka istanbulun ama zaman olmadı birde havalar soğuk diye gidemedik.inşallah yaz gelsin sık sık geliriz herhal

olucakkk inş. bebemm kısmetse neden olmasınnn annişim babacım abicim yengosum azram madamım kuzumm zeytinimmm bi ton arkidişimmmmm gelmem için öleee cok sebebimm varkiii kocişimde yanımdaaa oh sefam olsunn

bende bakıyomda katoloğa berroşum dütyenlere bayıldım valla cok güseller

sanada verem cucum şifreyi...mesal atıyorum

hamile gecelikleri felan bulamadım balım ya.
acaba yok muki
yada ben mi bulamıyorum.
o gösterdiğim gecelikden de yoookkk

ona bende baktım bulamadım zeyrtinim ama bayan gecelikleri diye bi yer vardı sanırım orda vardır belki bir kaç şey bir iç giyim felan var istediğin ne varsa al geliş fiyatına diye verdim şifreyi ...

öle valla nelere alışıyoo neleree sağlık olsun yeterkiii
ivit abim var canım benimm ya
yengemlede aram cok ii cok sükür
ohh ii madem havalar ısınsınn bol bol gideris inş. ama ben yazın gidemiyom istanbula bizimkiler erdekte oluyolarr onun için direk oraya gidiyossss....
ama bahardaa kesin giderim inş..
azramın doğum gününde nisanda inş.

oyyyy berremm gelcekmiş yaaaa ayy kuzum hemen gel bak şimdi ben bekleyemem sabırsızımdır ona göre zaten buraya gelipte uğramayanları siliyom defterdenn

madamım benim ya hele ben hele ben nasıl sabırsızım havalar birazcık ısınsın hemen gelicem sen hiç merak etme..

berrem orda fina çamaşırlar gecelikler var amaaaa hepsiiii kocişe özel giymeliiikkk
ama fiyatlar baya farkediyo hakkatten. teşekkür ederim balım. bişeyler olursa alim bari. sana söylerim aldım diye.

tımam bakarım balım ama beğenicem sana gelicek bidaha bana uzun iş valla neyse ben yinede bakım bebişimmm

berrem orda fina çamaşırlar gecelikler var amaaaa hepsiiii kocişe özel giymeliiikkk
ama fiyatlar baya farkediyo hakkatten. teşekkür ederim balım. bişeyler olursa alim bari. sana söylerim aldım diye.

ivit çok çeşit var zeytinim ...istediğinizi alın kuzularım çok fark ediyo bazen gittigidiyoda felan görüyorum bazı ürünleri 10tl felan fark ediyo..hepimiz yararlanalım..

tımam bakarım balım ama beğenicem sana gelicek bidaha bana uzun iş valla neyse ben yinede bakım bebişimmm

olsun bebeğim zaten 3 güne kadar geliyo ben sana 1 günde gönderirim..biğenirsen sorun değil yani..

tımam balımm ozaman ben bakarımmm ara sıraa sölerim sana sipariş verirsem ama simcik giremiyomm zeytinimmm gezinioo sanırım neyse sonra bakarım bendeee

zaten senin anlaşamadığın biri varmı mirak ediyorum pozitif kuzum benim...
senin bu huyuna bayılıyorum yaa ..
kıss cucum biz ablamlarla oraya gelcektik sana dimiştim hatırlıyonmu ..?
ama ablam hamiş belki biz tek geliriz gelemezsekte seneye inşallah turannn köye:))

tımam balımm ozaman ben bakarımmm ara sıraa sölerim sana sipariş verirsem ama simcik giremiyomm zeytinimmm gezinioo sanırım neyse sonra bakarım bendeee

emzirme atletleri vardı ama şuan stokta yokmuş. onlar çok uygun ve çok güseldi. ben ara ara baksam olur mu?

oyy yirim ben seniii ballı lokmam yaa bende sana bayılıommm bebiş yüzlü yaa
aaaaa ivit konuşmustukk valla ne süper olurrrr
bekliyosss mutlakaaa turan köye ne zman istersennn canımcımminş. benim orda olduğum zaman gelirsiniz ayralarıs bi şekildee

kocişim geliyomuşşş sonradan bakarımm detaylı bi şekilde zeytinim sen bak ben cıkıyom simcikk muckss

yerim seni meleğim benim...
inşallah denk gelir cucum bu sene 15 gün tatilim var 1 haftası koçişin memlekete gidices hiç gitmedik diğerinde ise Allah kerim...

güle güle cucum hoşçakal...çok öpüyorum kendine cici bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…