bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Ben umduğumu buldum hayattan oda SEN
Gördüğüm Duyduğum en güzel şey onun da Adı SEN

Söz verdik biz Allah'a candan öte bir Aşkla..
bir daha gelsem dünyaya yine sen ol yanımda ..

Ben umduğumu buldum hayattan oda SEN
Gördüğüm Duyduğum en güzel şey onun da Adı SEN

Söz verdik biz Allah'a candan öte bir Aşkla..
bir daha gelsem dünyaya yine sen ol yanımda ..

Helal sana madamım.....Allah herkese böyle duygular içinde yaşamayı nasip etsin...mutluluğun daim olsun bir bebişle taçlansın inş...

miraba miraba tatlım kolera yine transta sanırımmm

:) merhaba madamımm

hımmm anladım tosbiriğimm bende ararştırim bakim belkim bulurum bişiler bu güzel anneye

sormayın kızlar tiksintiden ölüyorum.
amca hala yoğun bakımda canım. gerçi aileden haberde alamıyoruz artık.
10 gün önce haber aldık bilinçk apalıydı. ameliyat olmuştu.

merhaba topik...zeytincim slm canım...nasılsın canım?erkekin ne yapıyo....
merhaba canım. iyiyim oğluşumda iyi teyzesi. senin prenses nasıl.

dün görmeye gittim bende kuzumu.....1kg 620 gram olmuş.....11 gün önce 1kg 40 gramdı...her şey çok şükür iyi...doğum pozisyonunda şuan...doktor nstyede aldı beni...sancı 10la 20 arasında gidip geldi....doktordan sonrada eksikleri tamamlamaya çalıştık...çok yoruldum..ayacıkların acıyo ağırıyo şimdi...

maşallah prensese.
bende cumartesi gittim.oğluş 1 kg 850 gr dedi doktor. sağlığıda iyiydi çok şükür. benimkide başı aşağıda doğum pozisyonunda.ama hiç nst ye felan girmedim ben. çalışabilirraporu aldım.1 ay daha çalışıcam aksilik olmazsa.
benimde kıyafet olarak biraz eksiklerim var alacaklarım var da. cumartesi odası gelsin. annemde baya bişeyler almış gidip onun aldıklarına da bakıcam ona göre bi alışveriş yapıcam tekrar.

maşallah bebişlerimize...Al al bitmiyo valla...tam bitti diyosun eve geliyosun aaa şunuda almam lazım aaa bunuda ...bebişin ihtiyaçları bitti sayılır...ufak tefek teferuatlar kaldı....dün oto koltuğunu uyku setini kıvır zıvırını da aldık..eşyalar,biberon v.s yıkanacak...ütüler var....çantalar hazırlanacak...

kendimede aldım dün bi şeyler....şimdiden hazır bulunsun çantam dedim...onları yerleştirmeye başlayacam bundan sonra işte...erken doğum diye bi şey var ne yazık ki

halen 7 kiloda kaldım....doktor çok iyi dedi....bebiş almış ben vermişim biraz...

doktor beni nst ye aldı sanki doğuma girdim eşim dışarda duramamış yerinde:) bende beklemiyodum nste işini ama aldı işte...

zeytincim bende şu linkteki şekerleri beğendim ama daha karar veremedim Bebek şekeri, bebek çikolatası Model 0729 - Oya Organizasyon - 0212 225 97 59

senn kilon çok iyi canım yaa. ben aldıkça alıyorum. nolucak sonum bilemedim.

şekerler çok güzel canım ama fiyatı baya yüksek.sen gitti gidiyor dan bak bence çok daha uyguna alırsın.

senn kilon çok iyi canım yaa. Ben aldıkça alıyorum. Nolucak sonum bilemedim.

şekerler çok güzel canım ama fiyatı baya yüksek.sen gitti gidiyor dan bak bence çok daha uyguna alırsın.

evet canm fiyatları biraz yüksek ama çok beğendim...bu sitede çok güzel çeşitler var...çeşit çeşit yaptırıcam..orayada bakarım beğendiğim olur belki....

Doğumdan sonra sen bile anlamayacaksın nasıl kilo verdiğini....

Zeytin neler aldın bebişe ve kendine neler almayı daha düşünüyosu?

ya canım kendime 2 pijama takımı aldım bitane sabahlık görmüştüm tek onu aldım ama o sabahlığın içine pembe kısakollu bi gecelik arıyorum bulamadım.
2 terlik aldım.
taç alıcam işte lohusa tacı.

bebeğede kıyafet felan abartmadım az az aldım yiğenimden de bisürü kıyafetler var. bide abim baya bişeyler almış annem almışçok.
bebek odası alındı işte. bebek arabasınıda ben almadım oto koltuğunuda onlar hep yiğenimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…