bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

selam melekler nasılsınız...
benim karnım ağırıyo böle oldum artık yorgunluktan bu akşam evime gidip ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum paşalar gibi
çok şükür bu akşam misafirim yok...

benim karnım ağırıyo böle oldum artık yorgunluktan bu akşam evime gidip ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum paşalar gibi

selam ballı kaymakımm
reglden dime kıyamam ...
ohh bugece sölee bi uzat ayaklarını dinlen bi güsell keyif yap cayınıda demle kurubiş abır cıbırda al yanına tv aç mis misss
bende nasılll acıktımm suan varyaa içim geciooo ne yisem kiii:44:

tamam cücüm sil baştan alalım o zaman
berremmm geldimi kırmızıcıklar tam olarakk

çilek reçelim benim...(özlemişim sana riçelim demeyi )
valla ondan cucum kahveler dönüştü yoğun bir kırmızıya çok ağrıyo yanımda arkadaş raporlu olmasa gidicem eve ama ararlar sürekli evde yakın çağırırlar rahat vermezler diye gitmiyorum.
valla öle yapıcam reçelim akşmdan kalan bissürü kurbişim var çayı demleticem koçişe yan gelip yatıcam ohhh...
sende bişiler yesene balım ya aç aç durma tansiyonun düşer..

kızlar kafamı alıp bi yerlere vurasım geliyo...deli oldum ya akşamdan beri hiç mi geçmez bu ağrı...parol içtim oda etki etmedi...uyuyamıyorumda..

kızlar kafamı alıp bi yerlere vurasım geliyo...deli oldum ya akşamdan beri hiç mi geçmez bu ağrı...parol içtim oda etki etmedi...uyuyamıyorumda..

apekimm geçmiş olsun nie ağrıyo başın canını bişeyemi sıktın yoksam:26:
çık istersen birazcık hava al temiz hava her zaman iyi gelmiştir başımın ağrısına sonrada yatıp uyursun ...:26:

tamam cücüm sil baştan alalım o zaman

berremmm geldimi kırmızıcıklar tam olarakk

tımam kuzum öle yapalımmm akşama napıcaksın bebişim varmı bi plan evdemisiniz yimekte ni var

oyy gecmedimii parol etkisi cok azdırr canım ya hamişsin diye tabiii başka bişiydee içemiyosunn berroşum haklı bi yürüyüs yapsann gelsen uyusan temiz hava ii gelebilir
yada ılık bi duş al oda uyku getirir ben hemencik mayışırımm

apekimm geçmiş olsun nie ağrıyo başın canını bişeyemi sıktın yoksam:26:
çık istersen birazcık hava al temiz hava her zaman iyi gelmiştir başımın ağrısına sonrada yatıp uyursun ...:26:

sağol berrem...bilmiyorum ki ne oldu...kan basıncıyla alakalı sanırım...dün akşamdan beri böyleyim....ayy sinirlerim bozuldu ağlayıp duruyorum dahada tetikleniyo ağrı....sakinleşmem lazım...yataktan çıkasım yok..dışarısı buzzz....sabırrrr sabırrrrr...

valla bende öleyim balım ya acıkınca canım hep tatlı şeyler ister...:)
benimde üşütünce ayaklarımı çok ağrıyo karnım 2. ve 3. günleri ama daynıyorum ilaç içmeden...
havalar nasıl soğukmu kuzum..;?

geçmedi ya çok fena sıkılıyorum daralıyorum...ayyyy sakinleşmem lazımmm....:26:

ayy kıyamam ya ...
valla senin ağrıların bende olsun ben ilaç içeri etkili felan geçer ama sen içemiyosunda kıyamam RAbbim şifa versin tatlım..

ayy kıyamam ya ...
Valla senin ağrıların bende olsun ben ilaç içeri etkili felan geçer ama sen içemiyosunda kıyamam rabbim şifa versin tatlım..

ayyy canım benim sağol...yok seninde ağırmasın bi yerin...zaten ağırıyomuş...sanada şifa versin rabbim...bu gördüğün son adetin olur inş.9 ay boyunca tabi....

tatlı manyakları
ayy benimde ilk günü cok agrır cok fina olurum....
havalar buz tatlım ya geceleri -15 falan gündüz -5lerde:18:

geçmedi ya çok fena sıkılıyorum daralıyorum...ayyyy sakinleşmem lazımmm....:26:

oyy daraltma kendinii güsell seyler düşünn bi kere pc başında durmaa dikkatini bişiye vermee uzan söle uyumaya calışş

ayyy canım benim sağol...yok seninde ağırmasın bi yerin...zaten ağırıyomuş...sanada şifa versin rabbim...bu gördüğün son adetin olur inş.9 ay boyunca tabi....

amin canım benim inşallah...
cucumun dediği gibi azcık kalk pc başından oda kötü yapıyor insanı...

tatlı manyakları
ayy benimde ilk günü cok agrır cok fina olurum....
havalar buz tatlım ya geceleri -15 falan gündüz -5lerde:18:

valla tatlı manyaklarıyız hee...kombo var biliyonmu cucum sen onu kırmızı pakette çok seviyorum ben onu geçen gün kahvaltı yaptım 9,30da saat 1'e kadar 3 paket yemişim tok karına..
special k lar varya onuda günd bi büyük boy yedim geçen gün koçiş inanmadı halada inanmıyo..
ayy bizim burda çok güzel cuucm bugün güneşli 10 c felan..

ayy ivit kombo mirak ediyomm yimedimmm ama severim kesinn kocişe sölim alsın gelirke
maşallah lokumumaa bee afiyet bal olsun valla bende 9 kat cok sefiyom findukluuu haa bire hüpletiyommm bide carmen bide dido cocukluğumun vazgecilmesiiii ülker badem kraker cok seferdim artık yok piyasada ne manyak seyler sefiyoss
ohh ni güselll balım ya yok burda öle aldatıcı bi güneş cıkıoooo ama buz valla don yapıooo geceleriii:18:

hımmm yemek yok sanırım evdeyiss ama kayınvalidemede gidebilirz henüz bişi belli diil tatlımm kocişe sorim bi bakalım olabilüüüü yimek olmayınca annemis yetişşiyor imdadımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…