- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.201
vay vay vaayyyyYatar gül harmanı gibi
Canımın dermanı gibi
Har yanında çiçek açmış
Binboğa ormanı gibi
Nesine yar nesine
Ölürüm ben sesine
Bir daha vursa idi
Nefesim nefesine...
bugünkü şarkımız zülfü livaneli 'den ....
günaydın canım.başınız sağolsun.günaydın canlarım
gelemiyorum ben topiğe bu aralar eşimin eniştesini kaybettik pazartesi eltiminde babası oluyo devamlı oradayım bi ben bide bi ablam var hizmet eden çok öptüm sizi
vay vay vaayyyyseçim süpeeerrrrr.
teşekkür ederiz madamım.
günaydın canım.başınız sağolsun.
dikkat et sende kendine çok da yorma kendini.
iyiyim yorgunum belimden ayagıma kadar agrıyo ayakta durmaktan bacagım
daha regl olmadım kürtajdan sonra çalışmalar daha başlamadı o yuzden olduktan sonra başlarız kısmetse
vay vay vaayyyyseçim süpeeerrrrr.
teşekkür ederiz madamım.
günaydın canım.başınız sağolsun.
dikkat et sende kendine çok da yorma kendini.
kıyamam ya rabbim sabırlar versin.saol zeytincim dostlar sağolsun
kimse yok ben en yakındayım bide halanın yiğeni var okadar misafir çok geliyo eltim hamile zaten perişan oldu kadın onlada ilgileniyoruz yani yorulmamak elimde deil gece ölü halde uyuyorum napıyım görevimiz gelin olarak
teşekkür ederiz canım benim.sizler için zeytinimm her güzel şey sizlere olsunn.....napıyosun bakimm
kıyamam ya rabbim sabırlar versin.
sizede güç kuvvet versin inşallah.
teşekkür ederiz canım benim.
napim yaa işteyim. önemli misafirlerimiz geldi şirket yoğun bugün. bende hala gecelik arıyorum nette
dün akşam cucumla bulmuştuk ne güsel. ama sitede var yazıyor yokmuş ellerinde.
ayy canım yeni gördüm başınız sağ olsun ya böyle zamanlarda yardım edecek insanlar çok gerekli iyi ve kötü günde her zaman yanlarında olmalıyız insanların kendine çok dikkat et yorulma dicem ama yoruluyor insan sen yinede dikkatli ol sonra çalşmlar başlasınnn
sizler için zeytinimm her güzel şey sizlere olsunn.....napıyosun bakimm
kıyamam ya rabbim sabırlar versin.
sizede güç kuvvet versin inşallah.
teşekkür ederiz canım benim.
napim yaa işteyim. önemli misafirlerimiz geldi şirket yoğun bugün. bende hala gecelik arıyorum nette
dün akşam cucumla bulmuştuk ne güsel. ama sitede var yazıyor yokmuş ellerinde.
sağ olun kızlar görüşürüz yine ben kahvaltımı yaptım hemen giyinip çıkıyorum yapıcak çok iş var bugünde
yarın sabah fırsatım olursa gelirim yine
Yatar gül harmanı gibi
Canımın dermanı gibi
Har yanında çiçek açmış
Binboğa ormanı gibi
Nesine yar nesine
Ölürüm ben sesine
Bir daha vursa idi
Nefesim nefesine...
cok ii secim kuzum yaaa bayılırım
nasılsın bakım dün gece girdinmi msn e baktım arasıra ama yoktunn benim kocişte erken geldi zatennn
bugünkü şarkımız zülfü livaneli 'den ....
günaydın canlarım
gelemiyorum ben topiğe bu aralar eşimin eniştesini kaybettik pazartesi eltiminde babası oluyo devamlı oradayım bi ben bide bi ablam var hizmet eden çok öptüm sizi
nasılsın bebiş ayy yokmuymuşşş gecelikkk gıcıklarrr kandırıkcılık yaptılarrr yaa orda var diooo:44:
var yazıyo dedim yanlış koymuşlardır diyo kadın.
kısa kol gecelikler yok dedi.
ayy gıcıklar yaa neyse bebişşş o ilk aradığını al olmadııı oda güseldiii yinede bakarıs ama hep aynı seyler cıkıoooo hepiciğine baktıkk
ay sıkıldım artık aramaktan. hep aynı şeylere bakıp duruyorum.
dün aradığım adamı arayıp alıcam. inşallah bedeni rengi vardır.
inşç canım kıss niden öle bıkıp usanıyosunnnn valla ben bile zevkle arıyommm güsell seyler bunlar tatlım yaa
bugün hiç keyfim yok canım ya.uykusuzum gerginim. acayip bi bıkkınlık var üstümde.
gece kalktım sanki karşı odada biri var bana bakıyo gibi bi tedirgin oldum uyuyamadım bidaha da. ondan sanırım.
1 saat kadar öncede halam aradı bi ton trip atıyo. arayıp sormuyosun çıkıp gelmiyosun. ya ne düşüncesiz bu millet ya.
kimse demiyo bu kız hem hamile hem çalışıyo hem evi idare ediyo.cumarteside çalışıyo sadece 1 pazarı var.bi yandan evle uğraş bi yandan bebeğe hazırlık yap.
kimse demiyo bu kızın bişeye ihtiyacı varmı. biz gidelim yanına bi yardımımız dokunur mu?
varsa yoksa her arayan bi trip atıyo bana. gelmiyosun aramıyosun. benim zaten kendime hayrım yok artık zorla işe gelip gidiyorum.
trip atacaksanız aramayın ya.
haksız mıyım ama canım ya. iice sinirlendim bugün.
oyy yirim seniii sinirli bıdık olmuşş bugünn...
öle bebişim herkes kendini düşünüyoooo hep aranmak istiyooo kendi arasın sorsun yiğeniniii büyüklük yapsın yok haklısın valla calışıyosun hamilesinnn evi idare et bide trip cek olcak iş diil valla ayyy bosver sen minnoşşşsinirlenme eymenide üzme
kuzum ben bi yemek yiyip geleyim olur mu? konuşuruz gelince
bugün hiç keyfim yok canım ya.uykusuzum gerginim. acayip bi bıkkınlık var üstümde.
gece kalktım sanki karşı odada biri var bana bakıyo gibi bi tedirgin oldum uyuyamadım bidaha da. ondan sanırım.
1 saat kadar öncede halam aradı bi ton trip atıyo. arayıp sormuyosun çıkıp gelmiyosun. ya ne düşüncesiz bu millet ya.
kimse demiyo bu kız hem hamile hem çalışıyo hem evi idare ediyo.cumarteside çalışıyo sadece 1 pazarı var.bi yandan evle uğraş bi yandan bebeğe hazırlık yap.
kimse demiyo bu kızın bişeye ihtiyacı varmı. biz gidelim yanına bi yardımımız dokunur mu?
varsa yoksa her arayan bi trip atıyo bana. gelmiyosun aramıyosun. benim zaten kendime hayrım yok artık zorla işe gelip gidiyorum.
trip atacaksanız aramayın ya.
haksız mıyım ama canım ya. iice sinirlendim bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?