- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.261
ayy ivit kombo mirak ediyomm yimedimmm ama severim kesinn kocişe sölim alsın gelirke
maşallah lokumumaa bee afiyet bal olsun valla bende 9 kat cok sefiyom findukluuu haa bire hüpletiyommm bide carmen bide dido cocukluğumun vazgecilmesiiii ülker badem kraker cok seferdim artık yok piyasada ne manyak seyler sefiyoss
ohh ni güselll balım ya yok burda öle aldatıcı bi güneş cıkıoooo ama buz valla don yapıooo geceleriii:18:
hımmm yemek yok sanırım evdeyiss ama kayınvalidemede gidebilirz henüz bişi belli diil tatlımm kocişe sorim bi bakalım olabilüüüü yimek olmayınca annemis yetişşiyor imdadımızatımam kuzum öle yapalımmm akşama napıcaksın bebişim varmı bi plan evdemisiniz yimekte ni var
tatlımmm ben hamile kaldığımda bi aktarcıya girmiştik ordaki adam bana sihirli bi karışımdan bahsetti çok kuvvetli bişimiş bi macun gibi bişiydi madem hamilesiniz dedi başınız ağrıdığında şakaklarınıza bundan sürün anında geçiyor demişti sende bi aktara sor bakalım mallum ilaç içemiyosun çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer
valla tatlım yerine göre tutumluyumdur ama hep dört ayak üstüne düşerim mesela geçengün internetten polonun ayakkabısı indirime girmişti 200 tllik ayakkabı 50 tl ve benim 20 tl lik hediye çekim vardı onu kullandım bana 30 a geldi bugünde geldi botçuklarım süperler mesela böle indirimleri kaçırmıyorum aslında bekarkene çok tuutmluydum süper para biriktirirdim çokta harcardım aslında ama birikirdi şimdi birikmiyo sanırım ev masrafları kira vs vs yüzünden eskiden 3 kuruş maaşımla süper para biriktiren ben şuan şükürler olsunki ii bi maaşım var ama pek birikmiyoooo birazda bonkörüüm sanırım ben ya arkadaşlarla bişi yaparıs hemen ben elimi cebime atarım ama huyum bu seviyorrumm napim
anladım bebişim ohh valla ni güsell annişler yakınn Allahım inş. bigün bende annişime yakın otururum bölee ha bire giderimm bıktırırmışım annişi
afiyet bal olsun kuzum benimmm
şiddetle tavsiye ediyorum cucum çayla süper gidiyo bisküvi üzerine çikolata üzerine kavrulmuş hindistan cevizi sen seviyosubn hindistan cevizini muhakkak dene bitanem...
ayy bende çok seviyom 9 kat yaa bayılıyom olsa 2 paket birden yerim aaa birde şaypalarda satılıyo sizin orda varsa şaypa gity muhakkak balım maya diye bir çıtır bulgaristan çıtırı mükemmel birşey balım
valla tatlım yerine göre tutumluyumdur ama hep dört ayak üstüne düşerim mesela geçengün internetten polonun ayakkabısı indirime girmişti 200 tllik ayakkabı 50 tl ve benim 20 tl lik hediye çekim vardı onu kullandım bana 30 a geldi bugünde geldi botçuklarım süperler mesela böle indirimleri kaçırmıyorum aslında bekarkene çok tuutmluydum süper para biriktirirdim çokta harcardım aslında ama birikirdi şimdi birikmiyo sanırım ev masrafları kira vs vs yüzünden eskiden 3 kuruş maaşımla süper para biriktiren ben şuan şükürler olsunki ii bi maaşım var ama pek birikmiyoooo birazda bonkörüüm sanırım ben ya arkadaşlarla bişi yaparıs hemen ben elimi cebime atarım ama huyum bu seviyorrumm napim
ayy kesin severim ozaman hemencik kocişe alo diimzaten bana abır cınır taşımaktan bi hal oldu minnoşum yaa
ivit bende cok sefiom 9 kat taze olursaa bide off offffff
ayy yok o şaypa didiğin yerden neyse ondanda kusur kalıyım balım
hımmm yemek yok sanırım evdeyiss ama kayınvalidemede gidebilirz henüz bişi belli diil tatlımm kocişe sorim bi bakalım olabilüüüü yimek olmayınca annemis yetişşiyor imdadımıza
anladım bebişim ohh valla ni güsell annişler yakınn Allahım inş. bigün bende annişime yakın otururum bölee ha bire giderimm bıktırırmışım annişi
afiyet bal olsun kuzum benimmm
oooo sen naptın bebem yaa o kadan çok harcama bu 150 filan sadece kıyafete filan dime hımm ayda ise çok muş deettt yasak sana artıkkvalla bu iddia için yapcek bişi yok 5 ayda 5000 birikecek ona göre valla bizde ev içi uğraşıyos hep kira zor ya 700 lira kira veriyoruz çok çopk çok zorr:18: ayy aynı ben kzuum yaa bende öleyim koçiş kzııyo diyo az tutumlu olda ev alalım diyo netten çok harçıyorum mesela ayda 100 150 oluyo en az ..
kendi kendime plan yaptım koçişe dedim ben 5 ayda sana 5,000 biriktiririm dedim hayatta biriktiremezsin dedi görürsün dedim ne yapmalıyım bu iddiayı kazanmam lazım
ayy kıyamam kusur kalma balım ben sana en kısa zamanda kargolarım..:)
napalım iyi beslesinler bizi minnoşum biizm ilgiye şefkate yemeğe ihtiyacımız var anne olcaz şunun şurasında
oooo sen naptın bebem yaa o kadan çok harcama bu 150 filan sadece kıyafete filan dime hımm ayda ise çok muş deettt yasak sana artıkkvalla bu iddia için yapcek bişi yok 5 ayda 5000 birikecek ona göre valla bizde ev içi uğraşıyos hep kira zor ya 700 lira kira veriyoruz çok çopk çok zorr:18:
yok bebişim yok kusur kalıyım ben yirim ben senii ya düşüncelii bıldırcınımm benim ama gercekten cok saol düşünmen sölemen yetti bana yemiş kadar oldummm....
ivit dimi ama baksınlar bizee kuzucukların annişlerineee baksınlarr ne istiyoskiii alt tarafı kombo 9 kat
baksınlar bizee daha hamiş kalcasss naz yapcass cok işimiz var
evet madamım çok ayıp valla bana ara vermem lazım kartları yanımda taşımıcam bundan sonra..
bu iddiayı kazanmalıyım Allah'ın izniyle çok heycanlıyım hee
valla zor madamım gençken ev sahibi olmalıyız ...
az bişey koymalıyız kenarıya..
bende seni yerim pamuk prensesim benim...
bu arad ben pamuk şekerine bayılıyorum ya ...
evet balım çok işimiz var çook ne nazlar yapıcaz neler aşercez bi bilseler o zaman bu istediklerimizi özlerler..
şimdi kızlar nisan ayında peygamberimizin kutlu doğum ayı ya bunun için 70000 salavat çekiyorum hoca dediki ne kadar çok dağıtırsanız o kadar sevap dedi benim 70000 imden alıp okumak isteyen bana adedini bildirebilir mi Allah kabul etsin şimdiden
hee birde tefriciyye duası varya dilek duası hani 4444 kere çekilen işte onu 100 kere okuyan 4444 defa okumuş kadar sevap alıyormuş ama hangi güne kadardı unuttum sanırım bu bi kaç gün içindeydi dileyen okuyabilir....
niye hep berreye yazıon bana yasmıyon yaaa
şimdi kızlar nisan ayında peygamberimizin kutlu doğum ayı ya bunun için 70000 salavat çekiyorum hoca dediki ne kadar çok dağıtırsanız o kadar sevap dedi benim 70000 imden alıp okumak isteyen bana adedini bildirebilir mi Allah kabul etsin şimdiden
hee birde tefriciyye duası varya dilek duası hani 4444 kere çekilen işte onu 100 kere okuyan 4444 defa okumuş kadar sevap alıyormuş ama hangi güne kadardı unuttum sanırım bu bi kaç gün içindeydi dileyen okuyabilir....
niye hep berreye yazıon bana yasmıyon yaaa
salavat okurum ben madamım ama regl ken tefriciye okunmaz...
yineden bi hocaya sor istersen balım..:26:
aaa kıskandınmı madamım...kıskanç kıskanç kıskanç ..
1000 tane okurum ben kuzum Allahım kabul etsin inş...
oyy yirim ben seni sanada yasıomm bebişimmmm benimm
sende bana yasmıyon hem bugün aramızda bi iletişim kopukluğu yasıyoss hayır olsun pamukum
evet bebem okunmazz tefriciyye o zaman sen sadece salavat çekçen tabi çekersen kaç tane okuycan not alcam bura
tamam tatlım Allah kabul etsin inşallah yazıom adını listeye :)))
evet ya bugün bişi oldu bize sanırım ortak bi konumuz olmadı üzerine konuşacağımız hemen bulim ben yemeğin varmı minnoşum
evet bebem okunmazz tefriciyye o zaman sen sadece salavat çekçen tabi çekersen kaç tane okuycan not alcam bura
tamam tatlım Allah kabul etsin inşallah yazıom adını listeye :)))
evet ya bugün bişi oldu bize sanırım ortak bi konumuz olmadı üzerine konuşacağımız hemen bulim ben yemeğin varmı minnoşum
bende senii yirimmm
bende cok seferimmm lunapark aklıma gelir hep elma sekeride cok severimm her bişiy sefiyos maşallah bizdekii midee
öle valla sükretsinler bu ii günleriii her bişiyiii aş ercemmm Allahın izniyleeayyy hamiş kalıyımda kalalımdaa bişiycik istemem ahh ahh inş. balım inş. tez zmanda hamiş olurussssssss
tımam bebeğim beni yaz listeye Allahım kabul etsin inş. şimdiden başladım cekmeyeee
ne bilem oldu bişilerr bulamadıkk bi türlüü konu
ivit yaptım yimeğimi kuru fasulye yaptımmmm yarım saate kadardaa pilaf yaparım oldu bittii turşu salata yoğurt daha nolsun dime cok sükür Allahım
sen kayınvalidenemiii gitcen aradınmı kocişinii
yaz bana madamım hmm 2000 adet..şimdiilk çekince yine alırım..ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?