bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

şiddetle tavsiye ediyorum cucum çayla süper gidiyo bisküvi üzerine çikolata üzerine kavrulmuş hindistan cevizi sen seviyosubn hindistan cevizini muhakkak dene bitanem...
ayy bende çok seviyom 9 kat yaa bayılıyom olsa 2 paket birden yerim aaa birde şaypalarda satılıyo sizin orda varsa şaypa gity muhakkak balım maya diye bir çıtır bulgaristan çıtırı mükemmel birşey balım

ayy kesin severim ozaman hemencik kocişe alo diim zaten bana abır cınır taşımaktan bi hal oldu minnoşum yaa
ivit bende cok sefiom 9 kat taze olursaa bide off offffff
ayy yok o şaypa didiğin yerden neyse ondanda kusur kalıyım balım

ayy aynı ben kzuum yaa bende öleyim koçiş kzııyo diyo az tutumlu olda ev alalım diyo netten çok harçıyorum mesela ayda 100 150 oluyo en az ..
kendi kendime plan yaptım koçişe dedim ben 5 ayda sana 5,000 biriktiririm dedim hayatta biriktiremezsin dedi görürsün dedim ne yapmalıyım bu iddiayı kazanmam lazım

ayy kıyamam kusur kalma balım ben sana en kısa zamanda kargolarım..:)
napalım iyi beslesinler bizi minnoşum biizm ilgiye şefkate yemeğe ihtiyacımız var anne olcaz şunun şurasında

ayy kıyamam kusur kalma balım ben sana en kısa zamanda kargolarım..:)
napalım iyi beslesinler bizi minnoşum biizm ilgiye şefkate yemeğe ihtiyacımız var anne olcaz şunun şurasında

yok bebişim yok kusur kalıyım ben yirim ben senii ya düşüncelii bıldırcınımm benim ama gercekten cok saol düşünmen sölemen yetti bana yemiş kadar oldummm....
ivit dimi ama baksınlar bizee kuzucukların annişlerineee baksınlarr ne istiyoskiii alt tarafı kombo 9 kat
baksınlar bizee daha hamiş kalcasss naz yapcass cok işimiz var

evet madamım çok ayıp valla bana ara vermem lazım kartları yanımda taşımıcam bundan sonra..
bu iddiayı kazanmalıyım Allah'ın izniyle çok heycanlıyım hee
valla zor madamım gençken ev sahibi olmalıyız ...
az bişey koymalıyız kenarıya..

bende seni yerim pamuk prensesim benim...
bu arad ben pamuk şekerine bayılıyorum ya ...
evet balım çok işimiz var çook ne nazlar yapıcaz neler aşercez bi bilseler o zaman bu istediklerimizi özlerler..

şimdi kızlar nisan ayında peygamberimizin kutlu doğum ayı ya bunun için 70000 salavat çekiyorum hoca dediki ne kadar çok dağıtırsanız o kadar sevap dedi benim 70000 imden alıp okumak isteyen bana adedini bildirebilir mi Allah kabul etsin şimdiden

hee birde tefriciyye duası varya dilek duası hani 4444 kere çekilen işte onu 100 kere okuyan 4444 defa okumuş kadar sevap alıyormuş ama hangi güne kadardı unuttum sanırım bu bi kaç gün içindeydi dileyen okuyabilir....

bende senii yirimmm
bende cok seferimmm lunapark aklıma gelir hep elma sekeride cok severimm her bişiy sefiyos maşallah bizdekii midee
öle valla sükretsinler bu ii günleriii her bişiyiii aş ercemmm Allahın izniyleeayyy hamiş kalıyımda kalalımdaa bişiycik istemem ahh ahh inş. balım inş. tez zmanda hamiş olurussssssss

salavat okurum ben madamım ama regl ken tefriciye okunmaz...
yineden bi hocaya sor istersen balım..:26:

niye hep berreye yazıon bana yasmıyon yaaa

aaa kıskandınmı madamım...kıskanç kıskanç kıskanç ..

1000 tane okurum ben kuzum Allahım kabul etsin inş...

niye hep berreye yazıon bana yasmıyon yaaa

oyy yirim ben seni sanada yasıomm bebişimmmm benimm
sende bana yasmıyon hem bugün aramızda bi iletişim kopukluğu yasıyoss hayır olsun pamukum

evet bebem okunmazz tefriciyye o zaman sen sadece salavat çekçen tabi çekersen kaç tane okuycan not alcam bura
salavat okurum ben madamım ama regl ken tefriciye okunmaz...
yineden bi hocaya sor istersen balım..:26:

aaa kıskandınmı madamım...kıskanç kıskanç kıskanç ..

tamam tatlım Allah kabul etsin inşallah yazıom adını listeye :)))

evet ya bugün bişi oldu bize sanırım ortak bi konumuz olmadı üzerine konuşacağımız hemen bulim ben yemeğin varmı minnoşum
1000 tane okurum ben kuzum Allahım kabul etsin inş...

oyy yirim ben seni sanada yasıomm bebişimmmm benimm
sende bana yasmıyon hem bugün aramızda bi iletişim kopukluğu yasıyoss hayır olsun pamukum

tımam bebeğim beni yaz listeye Allahım kabul etsin inş. şimdiden başladım cekmeyeee
ne bilem oldu bişilerr bulamadıkk bi türlüü konu
ivit yaptım yimeğimi kuru fasulye yaptımmmm yarım saate kadardaa pilaf yaparım oldu bittii turşu salata yoğurt daha nolsun dime cok sükür Allahım
sen kayınvalidenemiii gitcen aradınmı kocişinii

yaz bana madamım hmm 2000 adet..şimdiilk çekince yine alırım..ok

amin meleğim amin inşallah...

yok henüz aramadım eve giderken bi uğrarım aneme konuşim bakim ne yeme var ona göre
ooo senin menü süper yaaa bayıldıum valla benim kociş pek sevmez kuru o yüzden daha evlendiğimden beri bir kere pişirdim çok acı dime yaaa
tamam berroşum yazdım sana 2000 dane Allah kabul etsin inşallah hemen bebişlerimiz olsunnn
yaz bana madamım hmm 2000 adet..şimdiilk çekince yine alırım..ok

ben çıkıyorum servis saatim gelmiş yahu hiç farkında diilimm valla hepinizi kucaklayıp mıncıklıyorumm ii güzel sohbetler dilerim see yoouuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…