- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.221
Herkese merhaba....cucum ne haber?? Ne ediyosun?
miraba canımcım napim yemeğimi yaptım öleee bakınıyommm sen napıyonnn tatlışş kızçenleee bakım
ohh ellerine sağlık....benim tadım yok ya...dün akşamdan beri bi baş ağırısı başladı geçmek bilmiyo...gece uyuyamadım gündüz uyuyamadım...daha yeni kahvaltı yapabildim zar zor....ilaç içmemek için ok direndim ama az önce bir tane parol içtim.....dayanılacak gibi değil....hiç halim yok güya bugü kalkıp bebişin eşyalarını yıkayacaktım kaldı...
oyy canım ya ...baş ağrısı cok finadırr uyutmas deli ederr insanıı bosver yapma bişiycik kendini iyi hissettiğin bigün yaparsın bugün dinlen keyfine bak uzat ayaklarınııı güselce ılık bi süt iç ballı uyumaya calışş inş. Hemencik gecer başın
inşallah tez vakitte yavrularınıza kavuşursunuz kızlar
bende nişanlıyım 6 ayım var hemen çocuk düşünüyorum hiç korunmayım dimi..ama bende pko var napıcam ben
küsmüyüz annem
sağol canım...ilaç aldım ya belki uyutur beni yoksa kendiliğimden uyuyacağım yok...anlaşıldıki son aylar çok zor geçecek...rabbim kolaylık ve sabır versin inş...
geldim canımcım. pırasa yapmıştı abla yidim geldim.tamam tatlım ben buralardayım
dedim hala benim kendime hayrım yok. sadece 1 günüm var ondada evi mi temizleyeyim bebeğe hazırlık mı yapayım dinleneyimmi annemi mi göreyim şaşırıyorum dedim.oyy kıyamam ya bunların hepsini halana söyleseydin ya bence trip atma hakkı senindir bundan böyle eymen baya bi büyüyene kadar da hakları yok kimsenin trip atmaya filan üzülme sen bebişim takma kafana insanlar alem işte herkes kendini düşünüyor madem hayrın yok bırak zararında olmasın dime ama
Selam canım meraba şimdiden hayırlı olsun düğününüz evlilik süper bişi bencede hiç korunma hemen doktora başvur inşallah bebeğin gelecektir
kız ne küslüğü delü bizim bilgi işlemm burda bakamıom yazdığını görmedim tontişim du bakim cüücm bana ne yzmış
geldim canımcım. pırasa yapmıştı abla yidim geldim.
dedim hala benim kendime hayrım yok. sadece 1 günüm var ondada evi mi temizleyeyim bebeğe hazırlık mı yapayım dinleneyimmi annemi mi göreyim şaşırıyorum dedim.
senin geleceğin yok ben davet edeyimde gel bari dedi. valla söz veremem dedim bende sinir oldum. inanki gücüm yok akşamları kendimi eve zor atıyorum dedim.
ohh afiyet olsun pırasada güseldirr ımmm ... bende kuru fasulye yaptımm akşamdan ıslamıştım hemencikk pişti sosunu yaptım oldu bitti...
akşam üstüne bi pilaf yaparımmm yimede yanında yat
halayı takma kafana kendi düşünsün nasıl bi düşüncesizlik ettiğiniii tatlımm bide onun tribinimi cekiceksinnn
ohh iimiş. yemekler hazır. mis gibi kuru
bende akşam yemekle uğraşmayım anneme gidip yiyeyim diyorum ama bilemedim gitsemmi. hiç halim yok bugün.manyak gibi gece korktum kendi kendime uyuyamadım
ivit böle erkenden hazırlamak ii oluyoo bebişim...
bencede git annişde mis gibi ye yemeğini sonramm gelirsiniz evinize mis gibi uzan dinlenn...
oyy minnakım ya kokmuşşş canım yaa...
kocişini uyandırsaydın ya hemencikkk ben olsam hemencik uyandırırım valla oda konusur o arada ben uyurumcokmu finayım ne
oyy canım ya başınız sağolsun Allahım sabırlar versin ... güc kuvvet versin tatlımmm kendinede dikkat et görüşürüs cnm
bilgemadam hemen nişanlıyken mi gideyim sence doktora peki gidipte ne dicem...hemen çocuk olması için nişanlıyken tedaviye başlicammı...
tımam ozaman bebişimmm görmemişşş
akşam naptın kociş gitmedimi sinemaya arada baktım yoktun kocişte erken geldi falan yazmıştım kuzumm bideee şarkıya bayıldığımııııııııııı
sabah diyorum böyle böyle oldu.diyo ne korkuyosun duanı et yat uyu. duanı et kısmı tamam da yatıp uyuyabilseydim zaten uyurdum dedim.
bakim işten çıkarken keyfim olursa anneme gider yer gelirim eve.
AMA BEBİŞİM SEN BENİM İÇİN BURDA BİŞİ YAZMAMIŞINKİİİ
valla bence bi doktora gidip söyle bende böyle böyle pko var de ve evlenince korunmayacağız çocukı istiyoruz de bence sanaa en uygun yolu gösterecek biraz deneyip te gelin diyebilir evlenince malum insanın bütün metabolizması değişii
bebem ben sana yazdım geldiğinde sen beni okumamışın dedimki kociş 10.30 ta geldi bende uyumuşum filan yazdım sende bana cevap yazsmasınnnbütün güzel şarkılar size gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?