bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Evet evet gelsin tontişler ya belirtiler varmı cücüm hiç hissettiğin bişiciklerr
ok tatlım ama mp3 olursa dinleyebilirz
ses sistemi varsa ben maille göndereyim cnm.

günaydınnn minnakım kramplar falan girmiş kıyamam yaaa kocişide panik yaptınnnn panik atak kocişler yaaa

ayy ivit cok severim bende bu sarkıyıı cok güseldir tam aşk şarkısı

günaydın canım benim. ya sorma nasıl korktu kıyamam.panik oldu hepten.

bende çok sefiyorum bu şarkıyııııı.

ay cucum hani bi patik almıştım ya canverse benziyodu. 8 tl di.ücretsiz kargo yazıyodu felan. sende al hemen çok güsel felan demiştin.
anca bugün geldi. ve resimdekiyle alakasız. gelen hiç güsel değil. patiğin yarısı makreme ipiyle yapmış.parlak parlak yarısı normal örgü ipi. saçma sapan bişey olmuş. beğenmedim hiç
hemde kargoücreti yok yazıyodu ya. 6 tl kargo ücreti ödedim bide.

bu arada geceliğide kargoya vermişler

ayy canım almasaydın ya kargo ücreti yok yazıyoo sonucta nasıl bi kandırmacaaa insanlar ne acaip olmus ya işte bilemiyosun bebiş ya resimde cok güsel görünüyoduuu neyse napcaksın sağlık olsunnn bebişimmm ama irtibata gecebiliyosan bi ara benceee 6 lira bişiy diilde insan kandırılmasına sinir oluyoooo

kadına da mesaj yazdım zaten. dedim bu nasıl bi kandırmaca.ödediğim para önemli değilde insan aldatıyosunuz.
bide emek harcamış yapmışsınız elinize sağlık ama resimdekiyle alakası yok bu gelenin kusura bakmayın beğendiğimi söyleyemicem dedim.

ohh ii yapmışsın cvp gelmedii tabiii dimi...
ayy ya sinir bozuyooo

ohh ii yapmışsın cvp gelmedii tabiii dimi...
ayy ya sinir bozuyooo

yok gelmedi. ama yazar sanırım bakalım.
bisürü böyle converse modelli patik satanlar vardı bu fiyata. bunda kargo ücreti yok yazıyo diye dedim boşuna kargo ödemeyeyim bide. keşke diğerlerinden alaydım.

Ayy cücüm düşünmeyelim tamam mı hayata devam edelim zaman çabık geçer belki o zaman kocişin rüyasını okudunmu ben bişi içmişim doktora gitmişiz doktor bir yıl bebişe ara demiş kociş çok üzüülmüş kıyamam sabah kabus görmüş gibi anlatıyoodu
ayy inş. Bebişim ya gelsin meleğin inş......
Bende hic bi belirtii yok bakalım bekleyip görces kuzummmm 4 mart dahada cok var Bu ayda gecmedi bi türlüüü

yok gelmedi. ama yazar sanırım bakalım.
bisürü böyle converse modelli patik satanlar vardı bu fiyata. bunda kargo ücreti yok yazıyo diye dedim boşuna kargo ödemeyeyim bide. keşke diğerlerinden alaydım.

neyse bosver bebiş takma kafanaaa oldu bi kere sağlık olsun

öle yapalım kuzum düşünmemek lasımm zatenn
ivit okudumm bebişim ya hayırlara cıksın inş... iyi düşün ii olsun önemli olan ilk yorum sende iyiye yormuşsunn içinizi daraltmayın pamukummm
tersine cıkarmışşş rüyalarrrr

Inşallah bebişim hayırlara çıksın dilerimki bebişe çıksın mesela

takmıyorum kuzu. sağlık olsun.
ama bu ara kargoya ödediğim paranın haddi hesabı yok
habire netten bişeyler alıyorum.en ucuzu 5 tl. 5-8-9 -6 hep böyle battım battım

öle bebiş valla napcaksınn cıkıp dolaşamıyosun mecbur netten alıyosunn kolay diil valla
kargoya verilen para insana dokunuyoo valla

nasılsın canım sesin cıkmıyooo ....
yoğunluk bittimi yorulmuşsundur simdiii canım ya
naptın fırsat bulupta blogunu actınmı tatlışşşş

Hehehe gittik tontişim ama ben dondurucudan kuşbaşı et çıkarmıştım bozulmaısn diye aradım anneyi çok yemek yok dedi tamam dedim ben yapıcam zate et ok dedi :)) patlıcanlı biberli güzel bi yemek yaptım anniştede makarna dolma çorba filan vardı bide sonra kaynım mantar kızarttı yedik içtik valla sonrada kuzeyle güneyi izledik izliyomusun bilmiyom ama güneye inanılmaz kııl oldum
inş. Bebişim sen sakın takma kafanaaa tımammııı gelicek bebişlerrrr
Dün gittinizmi annişe yemeğee niler vardı yemektee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…