bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ohh ii yapmışsınız kuzum yemeklerde süpermişşş valla afiyet olsunn mantar kızartması bende cok severim her türlüsünüü severim mantarın aslında fırında böle kasarlı tereyağlı favorimmm
ayy biz tvde muhteşem yüzyıla bakıyoss sonra hemen peşinden netten kuzey güneye bakıyosss Allahım hemde nasıl sinir oldummm gerizekalıı sanki kendiii akıl etti onca şeyiiii ayy boğasım geldiii valla yasıkk kuzeye ya herkes sırtından vuruyoo simayın yaptıklarııı ayyy o kızı bi boğasım var varyaa neyse kuzey kurtulduu ama tehlikeli uyuss ya peşini bırakmıyoooo cok ii diziii ya gercek hayatlaaa birebirr cok iyi oyuncularrr hepiciğiiii

öle bebiş valla napcaksınn cıkıp dolaşamıyosun mecbur netten alıyosunn kolay diil valla
kargoya verilen para insana dokunuyoo valla

hakkatten dokunuyo.
gecelik geldi şimdi. 6 tl de onaaaa
güsel ama beğendim.biras büyük gibi göründü gözüme.eve gidince denerim bakalım.büyük olursa değiştiririm. yine kargo parası öderim

hakkatten dokunuyo.
güsel ama beğendim.biras büyük gibi göründü gözüme.eve gidince denerim bakalım.büyük olursa değiştiririm. yine kargo parası öderim

kargolar sana calışıyooo valla bebişşş
zengin ettin hepsiniii
ii beğenmene sevindimmmm inş. olurda bi daha kargo parası ödemezsinnn
etiketlerii naptın sipariş verdinmii
onada kargo parası ödersin böle sürüp giderrr

ayyy ben olsam kuzeyin yerinde hiç korumam güneyi birazda o yaytsın hapiste

cenaze öle namazından sonraymış saat 1 den sonra gömülcek sanırım o yüzden biraz daha vaktim varmış kocişi aradımda oo bana haber vercekmiş mezarlık bbenim bulunduğum noktaya çok yakın
AY KESİNLİKLE BU KARGO PARASI BENİ ÇOĞU ŞEYDEN VAZGEÇİRİYOR İİ DE OLUYORR
hakkatten dokunuyo.

ivit kuzum ya bendee olsamm korumam valla gitsin yatsınn ohh cadıı anasıdaaaa karalar bağlasınn tek evladı içinn
ii bariiii bebişimmm 1 e kadar beraberiss... kim vefat etti komsu falanmııı bebişim...

ayy sorma bende bu kargo ücreti yüzünden coğu seyi almaktan vazgeciyommm cıkıp kendim dolaşır bakar alırım diyommm ancak cok beğenmem lasımmm almam için ama ii oluyoooo haklısın işte zeytinin öle bi şansı yok cıkamıyoo diye mecbur kalıooo kuzucukkk

etiketleri kendim yapıcam kuzu. zaten sadece kağıt o zımbayla takılıyo tüle. ben bitanesini çalıcam ordan beğendiğim birini. yazıcam hoşgeldin kartal eymen üstüne. word de. çıktı alıcam oldu sana etikeeetttt.

başın sağolsun canım.

aman vazgeçirsin daha iyi yaa. ben battım artık. ama fırsatım yok çıkıp alamıyorum.tekbaşına gidemiyorum kocişte alışverişten nefret ediyooo

evet yaa ben mecburen böyle idare ediyorum.

cok ii düşünmüşsün bebişşş zaten nedirkiii yaparsın kendinn senin eserin olcekkk hastane cikolatalarııı
olsun bosver bitti zaten alıncaklarrr takma kafanaaa bişiycik olmass ....

bizim eniştenin ananesi tontişim 93 yaşında filan daha geçen sene ayaktaydı süsleniyo sürekli saçlarını tarardı ablammların düğünde gayet dinçti ama kadıncaz artık yaşıda ilerlediği için sanırım 15 günde gidiverdi mekanı cennet olsun inşallah

oyy ni güselll yaşam doluymuşş benim babaannemde 93 yaşında vefat etti Allahım mekanlarını cennet etsin tontişler yaa...

oyy oyy benim babannem ben doyamadan öldü 72 yaşındayıd ananem 81 de öldü ama doyulmuyorki

doyulmuyokii kuzum yaa annanem hayatta cok sükür Allahım uzun ömür versin mavişime....
ama babannem tam tarihtii böle bi anlatırdıııı otur dinleee öle güseldikii sohbetiii kahvaltısını hazırlardı çiçeğini vazoya koyardııı herşyini tam koyardı recelinden yumurtasına tereyağına zeytin her bişiyyyy babanne yemiyosun niye indiriyosun bukadarını diyodukkk olurmu kızım derdi biri üstüne gelse demezmii yediğine bakk ayy ömürdüü ömür

ayyy kıyamam ben ona yaa süpermiş maşallah ama ömrüde uzun olmuş yine rabbim hepsinin mekanını cennet eylesin

aminn bebişim aminnn rabbim önce bebişkolarımızı versin kucağımıza onları hayırlı bir evlat olarak yetiştirelim mürüvvetlerini görelim bide oldu olcak evlatlarını görelim ondan sonra düşünürüs artıkk
amin bebişim öle olsun ivit maşallah uzun yaşadııı bizde inş. öle sağlıklı uzun mutlu huzurlu bi ömür yaşarıss

ayy kuzumm inş. gelsin bebişler inş... onların bebişlerinide görürüssss ALLAHIM HEPİMİZE UZUN ÖMÜR VERSİN....

bebem ben cenazeye gidemedim ya kocişlerde gitmemiş mezarlık başka yerdeymiş o yüzden gidemediik akşama kurana gidicez sen nerdeydin

bebem ben cenazeye gidemedim ya kocişlerde gitmemiş mezarlık başka yerdeymiş o yüzden gidemediik akşama kurana gidicez sen nerdeydin

bebüşümm gidemedin dimikkk ...
olsun kurana gidersinizz ...
benimde kociş geldi cok acıkmıştık makarna yaptım yidik hemencikk öle simdi odasındaa kocişkomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…