- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.341
hayırlı cumalar şekercikler bugün gec gidicem eltime dinleniyim azcık dedim
kızlar herkese günaydın. nasılsınız?
hayırlı cumalar canımm dinlen tabi ya Allah kolaylık versin zor gerçekten
günaydın böceğim çiçeğimm eymenim nasıııı teyzesi yesin onu
hayırlı cumalar şekercikler bugün gec gidicem eltime dinleniyim azcık dedim
arım balım peteğimgünaydın fıstıkım. eymen paşa iyi çok şükür.
babamız artık eymen diye sevmeye başladıçok mutluyum çok.
ben bi geçen kartaalll oğluumm. kartal eymen iyimisin oğlum felan karnımı sevdim. artık oda arada eymeeen nasılsın babacım felan seviyo
okumaya gittinmi dün canım. nasıl geçti. yas evi gerci üzücü olurda.
bende çok mutluyum valla aferim işte böle kociş akıllandı sende az huyuna gittin işte sonuç süper oldu aman rabbim nazarlardan korusun
evet tatlım gittik çok kalabalıktı ve 6 hoca geldi hepsi hafız ve nerdeyse 1 saatte hatim ettiler hayranlıkla baktım sadece maşallah ne güzel yaa çok güzel okudular Allah kabul etsin mekanı cennet olsun...
valla yas eviydi ama en rüküşü bendim diim sosyeteydi herkes hele bi tanesine huyuz oldum hocanın karşıısna oturmuş hırkasınıda çıkarmış kısa kollu BİDE HAVALI BİŞİdi kimisi makyajlı filan ayıp yane nereye gittiğinin insanlar farkında diilller rabbim herşeyin hayırlısınıda komşunun da arkadaşında dostunda evladın da
evet valla bende susutum biraz sonuç ii oldugeçen bi sordu eminmisin eymen isminde başka isimler bak istersen felan dedi. bende eminim hem anlamlı hem kuranda geçiyo hemde modern duruyo bunlar bana yeter dedim. sen bilirsin dedi
ya böyle okumalara süs püs o biçim makyaj gidenlere hasta oluyorum. benm kayganam da öyle mevlütlere acayip süslenir
maşallah ama güzel okuma olmuş. rahmetlinin ruhu şad olsun. rabbim taksiratını affetsin.
eymen en sevdiğim erkek ismi bu yüzden bende çok seviniyorum senin bu ismi koymana sanırım da bu ismi ben sokmuştum galiba aklınaama benim kuzen koymuştu ve ben koyamazdım içimde kalmıştı yane o yüzden çok ii oldu çokk
bende çok seviyorum. yok canım senden değil. hani hatırlarmısın annem diye bi dizi vardı. vahide gördüm orda anneydi. onun kızının erkek arkadaşı vardı adı eymen di. ilk orda duymuştum beğenmiştim.
sonra yiğenime isim karar verirken yengemde bende eymen istedik. sonra farklı nedenlerden eymen olmadı. ben diyodum benm bigün oğlum olursa ben koyayım bari. şimdide oğlum oluyooo
heeheh aynene bende orda duymuştum ilk defaa süper ya aynı yerden beğenmişiz benim az çıkmam lazım tontiişm
bende tam düşünüyodum bu cucu nerelerde niden gelmedi bugünbi baktım gelmiişşşş
yine kimsecikler yok valla kaynatmış gitmişler minnoşlar gecmi kalıyomm topiğe yaf:44:
ama napım ev kadını olmak zor vallayatakları topla evi topla etrafı düzenleee kahvaltı bulaşıkları ancaa yettimmm yanınızaa bacılarrrrrrrrrrr
neyse gelirsiniz diye umutttt içinde bekliommmmm
merhaba hanımlarrrr.......hayırlı cumalar herkese...
ben burdayım fıstıkım. öyle bi bakim dedim etrafa kimse kalmayınca. seni düşünüyodum baktım gelmişsiiinnn.
cucum gecelik çok tatlı.bedenide tam oldu. süper seçim yapmışıs. sabahlıkla da gerçekten takım gibi oldu.
bitek biraz uzun dizlerin baya altında.ama olsun çok şık bişey.
merhaba hanımlarrrr.......hayırlı cumalar herkese...
evde olunca öyle olur canım ev işi felan.eşininde namazını allah kabul etsin. benmkide cumada gelsinde yemeğe gidelim diye bekliyorum bende.ayy anca gelebildim bebişimmm yaa kociş bugün gec cıktııı cumaya gidicek bugün sonrada işee...
evi topla anca valla ... dahada duş alcamm:44:aman benimde işim hic bitmioooo
ayy gercektenmi bedenii oldu yaniiii cok sevindimmm kıss belliydii sahane bi gecelikkkk yıkılıoooo valla
olsunn uzun olsun uzun geceliğinde havası başka oluyooo severimm ben
evde olunca öyle olur canım ev işi felan.eşininde namazını allah kabul etsin. benmkide cumada gelsinde yemeğe gidelim diye bekliyorum bende.
bedeni tam oldu valla. hatta doğum yapınca karnım daha küçük olacak dahada güsel durur. kociş dedi pek havalıymış tüllü müllü. ve 1 günde geldi izmirden hayret valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?