- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.361
hayırlı cumalar fıstıkımm nasılsın....
hayırlı cumalar canıımmm.nasılsın bakalım. prensesimiz nasıl?
aminnn bebişimm hepimizin kocişinin namazını kabul etsin inş. amin....
öle valla evde olmak bi yandan ii bi yandan cok zorr
ayy kocişte beğenmişşşş cok sevindimmm cok sekerr bişiydii yaa yakışır bebişime...
ivit doğumdan sonraa daha ii olurr iner göbişşşş cok sirin durur...
dimek ii firma bebişkommm paketi falan nasıldııı düzgünmüü markafonii gibi falanmıı
sağolun kızlarr....ben daha iyi gibiyim bugün..2 gün baş ağırısıyla uğraştım...bebiş iyi kızlar...bugün eşyalarını yıkıyıcam,kurursa ütü yapıcam...kendi eşyalarımıda tabi....hazır olsun istiyorum ne olacağı belli olmaz...sizlerde iyisiniz di mi?
sağolun kızlarr....ben daha iyi gibiyim bugün..2 gün baş ağırısıyla uğraştım...bebiş iyi kızlar...bugün eşyalarını yıkıyıcam,kurursa ütü yapıcam...kendi eşyalarımıda tabi....hazır olsun istiyorum ne olacağı belli olmaz...sizlerde iyisiniz di mi?
normal geceliğin kendi paketi vardı üstünde birde firmanın poşetine koymuşlar. bide kargo poşetine sonrada. sağlam paketliydi yaniyakadan itibaren düğmelerin yan taraflarından satenle indirlişler. sabahlığın yakasıda saten şerit geçiyo bide kuşağıda saten. ve aynı renk satenler. o yüzden takım gibi oldu
geçti mi baş ağrın bari cnm. bnde cumartesi oda gelsin de pazar yada cumartesi akşamı yıkarım hepsini.
çantayı hazırlamam lazım benmde artık. yaklaşıyo doğum.
anam cumartesi yarın yayarın odamıs geliyoooo
evt demekki sana da pijama gecelik alırkeeenn ordan bakıcaaasssağlam firma dimikkk bebiş...
ohh valla takım olduuu mis gibii işte güle güle giy ii günlerdeee inş...
bol bol emzir eymenciği ...
teyzoşununnnn tatlı lokumuuu
kıs cuma cuma diyorum bende ama sanki cumartesiye çok var gibi düşünüyodum.heyecan yaptım bak şimdiii.ahanda panik yaptıı leyla yaaa...bugün cumaya bebişim...bak ne dicem bol bol resim cek odanın tımam mıııııııı sabırsızlıkla bekliommmm
oyy ii baş ağrın cok sükür gecmişşş canım ya 2 gün cektin he ...
ayy minnakın esyalarııı yıkanıcak ütülenicekkk ne güsel telaşlarrr canımcımmm ne cabuk gecti ya maşallahhh...
sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza inş.... zeytinim,sen,koleramm,snek ve tüm hamişlerrr inş...
geçti mi baş ağrın bari cnm. bnde cumartesi oda gelsin de pazar yada cumartesi akşamı yıkarım hepsini.
yine kimsecikler yok valla kaynatmış gitmişler minnoşlar gecmi kalıyomm topiğe yaf:44:
ama napım ev kadını olmak zor vallayatakları topla evi topla etrafı düzenleee kahvaltı bulaşıkları ancaa yettimmm yanınızaa bacılarrrrrrrrrrr
neyse gelirsiniz diye umutttt içinde bekliommmmm
güle güle giy prenses çok yakışacağına eminim bu arada odanın fotolarını bekliyoruuuzzzzzoyy ii baş ağrın cok sükür gecmişşş canım ya 2 gün cektin he ...
ayy minnakın esyalarııı yıkanıcak ütülenicekkk ne güsel telaşlarrr canımcımmm ne cabuk gecti ya maşallahhh...
sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza inş.... zeytinim,sen,koleramm,snek ve tüm hamişlerrr inş...
evt demekki sana da pijama gecelik alırkeeenn ordan bakıcaaass
inşallah doğsunda emziririm. en kısa zamanda gelsin sennde meleğiinnn
kıs cuma cuma diyorum bende ama sanki cumartesiye çok var gibi düşünüyodum.heyecan yaptım bak şimdiii.
geçti çok şükür canım ama işte çektim çekeceğimi....evet canım zamn geçti gitti.az kaldı hazır olmak lazım artık....rabim böyle tatlı telaşları sanada nasip etsin canım..
ever canım şükür....artık hazır olsa iyi olur...son ayda krndimizle anca ilgilenebiliriz....kız bebişlerde erken gelir gelebilir diyolar....beke deterjanı almayı unuttum bugün çıkıp alıcam bi aksilik olmazsa...kendi çantamda da ufak tefek şeyler eksik onları tamamlayacam işte....odasını sevsinler paşanın...sağlıkla kullansın oda takımını)
oooo biz sabahın köründe açıyos tükkanı fıstık sen uyu oohhhh bundan iisi şamda kayısı minnoşumm
ayyy snek dedin de acaba naptı herşey yolundadır inşallahhhh
güle güle giy prenses çok yakışacağına eminim bu arada odanın fotolarını bekliyoruuuzzzzz
inş. bebişim ben bi hamiş kalıyımda Allahın izniyle iş pijamaya kalsınnn oyy ya inş...
ii cok sükür cnmcım ...ivit ya cok az kaldııı...amin hepimize nasip etsin isteyen herkeseeeeeeeeeeeee
öle valla haklısınnn kuzumm
sen nasılsın pamıkımmm...
ivit ya naptı acaba gelmiyodaaa haber alalımmm inş. iyidir kuzucukkk yaa.... Allahım korusun tüm hamişleriii ve bebişleriiiiiiiii....
bizlerede nasip etsinnn kuzu yaa.....
benmde emzirme için çamaşır felan almam lazım. çorap felan. bikaç bişey kaldı. ben baya oldu bebek deterjanı aldım da henüz yıkamaya başlayamadım. hem toz aldım hem sıvı. acaba hangisiyle yıkamak lazım.geçti çok şükür canım ama işte çektim çekeceğimi....evet canım zamn geçti gitti.az kaldı hazır olmak lazım artık....rabim böyle tatlı telaşları sanada nasip etsin canım..
ever canım şükür....artık hazır olsa iyi olur...son ayda krndimizle anca ilgilenebiliriz....kız bebişlerde erken gelir gelebilir diyolar....beke deterjanı almayı unuttum bugün çıkıp alıcam bi aksilik olmazsa...kendi çantamda da ufak tefek şeyler eksik onları tamamlayacam işte....odasını sevsinler paşanın...sağlıkla kullansın oda takımını)
pazartesi resimleri gösteririm canım.inşallah güzel olmuştur.heyecanla bekliyorum bende.güle güle giy prenses çok yakışacağına eminim bu arada odanın fotolarını bekliyoruuuzzzzz
inş. bebişim ben bi hamiş kalıyımda Allahın izniyle iş pijamaya kalsınnn oyy ya inş...
amin kuzum ya inşallah bu ay geldin kuzucuklarımızz
benmde emzirme için çamaşır felan almam lazım. çorap felan. bikaç bişey kaldı. ben baya oldu bebek deterjanı aldım da henüz yıkamaya başlayamadım. hem toz aldım hem sıvı. acaba hangisiyle yıkamak lazım.
pazartesi resimleri gösteririm canım.inşallah güzel olmuştur.heyecanla bekliyorum bende.
gelecek gelecek az kaldı. minişler peşpeşe geliyooooo.
Çok seneler geçti senden sonra
Ben hep yalancı aşklar yaşadım
Hiçbir zaman ölmeyen şarkılar gibi
Ben hiç seni unutmadım
Şimdi hatırlarım eski günleri
Belki döner gelirsin bir sabah
Ağlamaktan usanmadan
Hergün ağladım durmadan
Şimdi beni yalvartmadan gel
Yaz yağmuru düşer durur yüreğime
Bir küçük aşk yeter benim hasretime
Sen de benim yağmurum ol
Damla damla yağ gönlüme
oy oy arkadaşla bulduk bu şarkıyı oda inliyo şimdi şikayete gelceklerrr
evet canım dalin toz, dalin sıvı bide dalin yumuşatıcı.ayy gelsinler bebişimm ya inş...
keyifler nasıl minnakımmm ni var ni yokk
inş. minnakım inş... peşpeşe hamiş kalalımmmmmmmmmmmmmmmm
dalin sıvı detarjanmı aldın minnakkk bende görmüştüm markette kokladım nasıl bi kokuu yaa bayıldımmm böleeee
kociştee güldüüü bana ama napimm bari kokusuyla avunayımmm şimdilikkk
Çok seneler geçti senden sonra
Ben hep yalancı aşklar yaşadım
Hiçbir zaman ölmeyen şarkılar gibi
Ben hiç seni unutmadım
Şimdi hatırlarım eski günleri
Belki döner gelirsin bir sabah
Ağlamaktan usanmadan
Hergün ağladım durmadan
Şimdi beni yalvartmadan gel
Yaz yağmuru düşer durur yüreğime
Bir küçük aşk yeter benim hasretime
Sen de benim yağmurum ol
Damla damla yağ gönlüme
oy oy arkadaşla bulduk bu şarkıyı oda inliyo şimdi şikayete gelceklerrr
benmde emzirme için çamaşır felan almam lazım. çorap felan. Bikaç bişey kaldı. Ben baya oldu bebek deterjanı aldım da henüz yıkamaya başlayamadım. Hem toz aldım hem sıvı. Acaba hangisiyle yıkamak lazım.
Pazartesi resimleri gösteririm canım.inşallah güzel olmuştur.heyecanla bekliyorum bende.
Gelecek gelecek az kaldı. Minişler peşpeşe geliyooooo.
evet canım dalin toz, dalin sıvı bide dalin yumuşatıcı.
çatlak ya deterjan kokusuyla avunacakmış
vayyy nostaljik hatun yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?