- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.381
amanın nostaljiii rüzgarları esmeye devam ediyooo desene....
kıs deliler kısın sesinii asıcıkkk cıldırıkk hatunlar yaaa
evet canım dalin toz, dalin sıvı bide dalin yumuşatıcı.
çatlak ya deterjan kokusuyla avunacakmış
vayyy nostaljik hatun yaaaa
ayyy cücümmm nasıl özlemişim bu şarkıları yaa süper süperrr
zeytinimm bugün çok sıkıcı bi günnn gerçi cumları insanın eaklı evde olunca işte boğuluyosss
bende bi granüllü sabun tozu aldım canm bide sıvı bebe deterjanı hangisiyle yıkarım bilmiyorum.canım ben granürlü sabun tozuyula yıkamayı düşünüyorum....deneriz hangisi hoşumuza giderse onu kullanırız artık....bide biberonu falan kaynatmak lazım onuda yapmamız lazım...her şeyin acemisi olmak ne zor....bende aldım 2 tane emzirme atlet şeklinde...
öle kısımm naparsınnn işte git düşün durumum ne kadar vahim....
hehe
yaaa kıslarr ya ne yemek yapcam bennnnnnn üffffff aklıma hic bişiy gelmioooooooooooo
ayyy cücümmm nasıl özlemişim bu şarkıları yaa süper süperrr
zeytinimm bugün çok sıkıcı bi günnn gerçi cumları insanın eaklı evde olunca işte boğuluyosss
bende bi granüllü sabun tozu aldım canm bide sıvı bebe deterjanı hangisiyle yıkarım bilmiyorum.
ben biberon almadım ki oğluşa. inşallah gerek kalmaz.
bende 2 dir napcamı bilemiyorum hep geçiştiriyorum.
dün yayla çorbası yanınada 2 dk gözleme yaptım yufka vardı.
önceki gün makarna patates püresi yanınada sosis kızarttım al sana yimeeekkk
hep geçiştiriyorum yaa kociş bigün isyan edicek.
dün didim valla hiç gücüm yok yoksa güzel yemekler hazırlarım sana.
biliyorum aşkım sana hiç bişe dedimmi ben ne güzel yemek işte bunlar bide ona mı takıyosun didi.
bende bi granüllü sabun tozu aldım canm bide sıvı bebe deterjanı hangisiyle yıkarım bilmiyorum.
biliyorum aşkım sana hiç bişe dedimmi ben ne güzel yemek işte bunlar bide ona mı takıyosun didi.
bizde dün öğlen makarna yedik akşam acıkınca tost yaptımm öle gectiii ....
şimdiide hic bişiy yok aklımada bişiy gelmioooo tükendimmmm yemek konusundaa:44:
kocişte bişiy dimesss yapmasammm öle takılmass yanide benim içime sinmiooo yemeksiz ev olmasın diyom...
bide sen calışıyonn bebişimm hamişsindee yine ii yapıyosunnn okadarınıı
bende evdeyim yaniii
yarın çalışmıyosun dime canım sen. oh ii işte. 2 gün yatış.
bende yarın gelmicem işe. oda felan gelecek ya.
ya canım inşallah gerek kalmaz dediğin gibi de.ben sağıp vermem gerekirse de biberon vermeyi düşünmüyorum. kaşıkla doyurucam. ilk önce biberon verince sonra memeyi tutmuyo çoğu bebek o yüzden.inş.gerek kalmaz tabi canım ama tedbir işte...sezeryan falan olursa ilk etapta süt gelmeyebiliyo sağıyosun mecburen lazım biberon...
ben bugün abime gideyim diyorum. orda yerim akşam gidersem.bizde dün öğlen makarna yedik akşam acıkınca tost yaptımm öle gectiii ....
şimdiide hic bişiy yok aklımada bişiy gelmioooo tükendimmmm yemek konusundaa:44:
kocişte bişiy dimesss yapmasammm öle takılmass yanide benim içime sinmiooo yemeksiz ev olmasın diyom...
bide sen calışıyonn bebişimm hamişsindee yine ii yapıyosunnn okadarınıı
bende evdeyim yaniii
al benden de o kadar işte ahh bu vicdan yokmu bu vicdann
oleeeyyyy zeytinimde evdeebende evdeyim tatlım bize kocişle tatil haftasonu
ya canım inşallah gerek kalmaz dediğin gibi de.ben sağıp vermem gerekirse de biberon vermeyi düşünmüyorum. kaşıkla doyurucam. ilk önce biberon verince sonra memeyi tutmuyo çoğu bebek o yüzden.
ben bugün abime gideyim diyorum. orda yerim akşam gidersem.
sende bi çorba felan yap. yada senn buzlukta bişey kalmadı mı? bezelye felan varsa yapıver yanına pilav oldu bitti.
yok kıs benm kocişte demez yazık yemek yapmıcam desem gık demez. kendisi hazırlar bişeyler.hakkaten yaa ne takıyosun bebem yaa Allaha çok şükür ki çok güzel kocişlerimiz var iyi niyetli halden anlayan hamile olmayı bırak benim kociş çalışıyorum diye yapmasam bile gık demez hatta çok uğraştığım yemeklerde niye yoruyosun kendini diyor kahvaltılık hazırlarız bişiler beraberce yeris diyor çok şükretmeliyiz kocişlere
al benden de o kadar işte ahh bu vicdan yokmu bu vicdann
oleeeyyyy zeytinimde evdeebende evdeyim tatlım bize kocişle tatil haftasonu
ya canım inşallah gerek kalmaz dediğin gibi de.ben sağıp vermem gerekirse de biberon vermeyi düşünmüyorum. kaşıkla doyurucam. ilk önce biberon verince sonra memeyi tutmuyo çoğu bebek o yüzden.
ben bugün abime gideyim diyorum. orda yerim akşam gidersem.
sende bi çorba felan yap. yada senn buzlukta bişey kalmadı mı? bezelye felan varsa yapıver yanına pilav oldu bitti.
öle valla kuzummm cok sükür kocişler anlayışlııı ama içimize sinmiyoooo istiyorumm böle hep donatıyım sofrayıııı sevdiği yemekler olsun ahhh bu vicdan yokmu bide aşk
canım kocişim benimmmmmmmmm sabah cay boğazımda kaldımm boğuluyodummm ayy bi koktuuu panik oldu hemencikkk aşkım iyisinn dimiii böleee fırfır olduu aşkım iyiyim diyommm yokk cok kötü oldun diooo cok koktumm... kıyamam yaa kocişkomu cok sefiyommm
valla git kuzumm gidilcek yer varsa hic durma
benim buzlukta sadece taze fasulye kaldıı oda olmas gecen gün yedikkk nyse ya bulurum bişiylerr olmadıı yapmammmm
bi bakıyım mıtfağaaa
ohhh ben dün gece ile bu geceden yırttım diğer günleri hatırlamıom valla hee çarşambada kayınvalidemde yimiştik bu gece gene ordayıs köfte partimiz oluyo bizim ekmek arası köfte paates yapıp yiyos tabi o an kaç ekmek yiyom bilmiyom bizim burda fırında minik ekmek yapıyolar pofidik pofidik onlardan alıyos hımmmm ağzım sulandı valla ya hiç yemek yemiom böle günlerde akşamı iple çekiomm
ohh mis misss bende cok severim köfte patatess afiyet olsun bebişimm....
yenioo valla o an insann anlamıoo kac tane hüplettiğinii
pattes köftee pattes köftee pattes köfteee
bak benimde aklıma düşürdünüs şimdiiii
çok açııım çoook uykum vaarrr başım ağrıyooo ooffff sıkıldım keşke hamile olsam yaaaaaa
pattes köftee pattes köftee pattes köfteee
bak benimde aklıma düşürdünüs şimdiiii
bende cok acımm valla yaa ufff nasıllda canımızz cektiiii köfte patatoooo oy oyyyyy bileydim önceden kıyma cıkarırdımmm buzluktan neyse yarın yapımm kocişleee ziyafet yapalımmm hava güsel olsada piknike gitsekkkk
ayyyyyyyyy kuzu yaa keske hamiş olsakkk keskeee
sorma sorma aklımızaa girdi bikeremmm cıkmasss artıkk
ahh patates ahhh köfteee
ohh yandannn
ayy sorry yaa valla ne bilem bu kadar aç olduğunuzu ben bi kendim sanıyom aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?