- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.421
zeytinimmm bayıldım tek kelimeyle bence kırmızı olması daha hoş durmuş illa erkek diye mavi olması şart değil ve emin ol kırmızı çok daha açmış bence ve mükemmel yaaaaa süper dolabı da kocamanmış ama adamları arayıp stikerları söyle daha fazla göndersin bide avizeyi söle istersen bu da çok güzel bence ama cünkü heryerde yuvarlak görüyoruz bu çok değişik ama içine sinmediyse ara söle işlerini doğru dürüst yapsınlar hatta tekstili de söle kırmızı değil mavi istemiştim de ama böle kalsın bişi demiyorum de zaten hamileyim beni psikopata bağlamayın filan deazcık tırssınlar
bu arada odayı ilk görmenin mutluluğunu yaşıyorummm uyusunn bu şişkolar
beğendinmi gerçekten yaa.
yok kırmızı olması beni de çok rahatsız etmedi. ama en azından cibinliğin de kenarını kırmızı yapsalardı ne bileyim işte. benm o odada kırmızı halı vardı. odaya halı almayayım o kırmızı kalsın hem renk katar hemde tekstilin kırmızılarıyla uyum sağlar diyorum.
bide balık süslemeli olacak dedik sadece yatağa 1 kulp şifonyere 2 balık kulp takmışlar o kadar. tekstili gemi ve deniz feneri felan balık alakasız olmuş yani.
bende sökücem o balıkları. yiğenimin odası da gemili onun bisürü aksesuarları kulpları felan var. onları alıp takıcam. dolabıda onun süsleriyle süslerim.
avizeyi siz beğenirseniz kalsın dicem zaten. cibinlik yırtık geldi zaten sinirlendim aradık hemen bu yırtık diye getirin yenisini yapalım felan dedi adam. yarın götürücem. üzerine yıldız koymuşlar bari gemi koyun dicem yıldız yerine.tekstiliyle uysun diye.
bak şimdi zeytinim sen bu ürüne para verdin kocişe cadılık yapmayı biliyosun yok öle emirin gemilerini toplamak işlerini adam gibi yapsınlar söle ara yada çağır bi adamları gelsin bütün herşeyi istediğin gibi değiştir göz yumma boşver cibinliğin kenarını kırmızı yaptır bide anlaştığımız gibi olammış bişicik de doğru dürüst yapsınlar sen nie yapıyosun ya parayı alırlarken ii ama bütün eksiklerini yanlışlarını söle tatlım düzeltmek zorundalar ve düzeltirlerde bu senin ilk bebişin herşey güzel olcak de emi...
bu arada kırmızı halı süperrrrrr olurrr ben erkekte kırmızı hastasıyım çok yakışıyyorr hele bebişleree müthişşş
bu arada müthiş beğendim gerçekten söylüyorum bak süperrrr
Eki Görüntüle 355392 yatağımız
Eki Görüntüle 355393 yatak içi tekstilimiz
Eki Görüntüle 355394 şifonyerimiz
Eki Görüntüle 355395 duvar rafı ile şifonyer
Eki Görüntüle 355396 avizemiz (henüz asılmadı)
Eki Görüntüle 355397 oyuncak sandığımız
Eki Görüntüle 355398 eşyaların odadaki yerleri
Eki Görüntüle 355399 odadaki dolabımız. (süslenecek)
mobilyaya balık süslemeleri yapılacaktı sadece 1 tane kulp takılmış.
yatak tekstilinin kenarları maviydi kırmızı yapmışlar.
avizeyi yuvarlak avize istemiştim bundan yapmışlar.
dolap süslemek için aksesuarlar balık sticker ları gelecekti 3 tane balık getirmişler felan. biraz canım sıkıldı açıkçası.
bide daha perdemiz ve halımız olmadığından pek iyi durmuyo oda ama onlarla tamamlanınca sanırım daha güzel olur.
günaydın kızlar...
madamım yine döktürmüşsün maşallah..napıyon kuzum..?
zytinim bayıldım oda gerçekten çok güzel olmuş hele şimdi halılar perdeler cibinlik felan olsun süslemeler hiç bişi gözüne batmaz o zaman..
ama madamım doğru söylüyo kafana takılan canını sıkan herşeyi söle değiştirsinler.benim mobiyam gri altın varak karışımı şeker kırlentleri felan var altın varaklı çeyiz görmeye gelmişlerdi sıcak tabi havalar o zaman kuzenim kolunu koymuş 10 dk felan öyle durdu kalkıyorlardı bi baktım siyah olmuş ıslak değdiği zaman siyah oluyo 2 defa yani toplamda 10 tane değiştittirdim kızdım lekeler vardı ünite felan gelip sildiler felan ..sende niye kendin yapıyosun ki boşver ara yapsınlar..
günaydın kızlar...
zytinim bayıldım oda gerçekten çok güzel olmuş hele şimdi halılar perdeler cibinlik felan olsun süslemeler hiç bişi gözüne batmaz o zaman..
ama madamım doğru söylüyo kafana takılan canını sıkan herşeyi söle değiştirsinler.benim mobiyam gri altın varak karışımı şeker kırlentleri felan var altın varaklı çeyiz görmeye gelmişlerdi sıcak tabi havalar o zaman kuzenim kolunu koymuş 10 dk felan öyle durdu kalkıyorlardı bi baktım siyah olmuş ıslak değdiği zaman siyah oluyo 2 defa yani toplamda 10 tane değiştittirdim kızdım lekeler vardı ünite felan gelip sildiler felan ..sende niye kendin yapıyosun ki boşver ara yapsınlar..
günaydın prensesim napıyosunn nasılsın çook güzel bir haftasonu geçirdim buugün güzel başladım pazartesiye sen naptın dinlenebildin mi
hayırdır inş...
şimcik bebişim ben yeni bir işe başlıyomuşum evimin yanındaymış iş yeri maaşı az ama kabul etmeyi düşünürken sen ve zeytin geliosunuzz...
sonrammm diyosun ki bize gidelim gidiyoss giderken diyosunkiii hamileyimmm böle bi sevindirik oluyorusss anlatamam sana...sonra zeytin dioki erkek hemde diooo alla alla diorum karnı yok daha nasıl erkek diorum ölece gidiyoruss size bebekim...
sonra bakıyorum kocişkomda bize katılıyor sizin eve giriyoruss...
sonra kocişler sohbet ediyolar ...
sende diosunkii bende bi bulgur pilavı yapıyım diyosun bide et köfte yaparım diyosunn...
öle sofraya oturuyoruss...
sonra sen herkese bulgur pilavı veriyosun senle bana kalmıyo pilavdan ...
ben diyorumkii üzülme bizde et köfte yeriss diorum...
sen böle tebessüm edip yan odaya gidiyosun...
bende arkandan geliyorum bakıyorum beyaz baş örtü örtmüşsün namaz kılıyosun
nasıl hosuma gidiyoo ama böle tebessüm ediyorummmm ölece uyandım.....
hayırdır inş. bebişkommmmmmmmmmmmm geliomuu bebişin Allahın izniyle
napıyosun fıstıkım cücüüüü son haftaya girdik dananın kuyruğu kopacak bu hafta sonu ne var ne yok heyecanlımısın ben hiç diilim gelcek bu uyuz kırmızılar gene ve yine erken gelirse yarın öbürgün başlarr
naptın bebem haftasonu güzel geçtimi?*
eymenimizin odası çok tatlı dime yaa
günaydın balım...
nasılsın canımcım...
nasıl gecti haftasonu
yeminle yaşlı gözlerle okudumm bebeğim ne kadar güzel bişi görmüşsün ayy tüylerim ürperdi valla yaaa inşallah inşallah hayırlara çıksın ikimize çıksın bu rüya inşallah minnoşum ve beyaz başörtüsüyle namaz çok anlamlı benim için bu ara biraz namazımı boşladığım için kenimden nefret ediyorum tez vakitte toparlamam lazım kendimi bak rüyalara bile girdim silkelendim resmen bu rüyayla ben teşekkür ederim fıstığım
ayyyy çok heyecan yaptım bak şimdi ama yaaa kıs demekki hamiş kalıyos sonra siz istanbula taşınıyonuz sonra biz bizde toplanıyos zeytinimimde emeni kocişi alıp bize geliyoo
beğenmenize sevindim yaa. avize nasıl sence? ben aslında yuvarlak olanlar varyaayy cok beğendim zeytinimm cok güselll olmuşş içim açıldı sabah sabah...
süper valla minnoşum bu arada eksiklerini yaptır benceee okdar para verdin ...
ama cok güselllllll ya cok ....
ya canım ben orda akvaryum modelinin süslemeleri olsun tekstili cibinliği olsun dedim. orda yoktu o zaman.meğer böyle yapıyolarmış. ne bilim yaa. bide şimdi baktım yapılan sözleşmeye manyak adam 4 sticker yazmış dolabı süslemek için daha yeni farkediyorum onuda.kocaman dolaba 4 stickergünaydın kızlar...
hayırdır inş...
şimcik bebişim ben yeni bir işe başlıyomuşum evimin yanındaymış iş yeri maaşı az ama kabul etmeyi düşünürken sen ve zeytin geliosunuzz...
sonrammm diyosun ki bize gidelim gidiyoss giderken diyosunkiii hamileyimmm böle bi sevindirik oluyorusss anlatamam sana...sonra zeytin dioki erkek hemde diooo alla alla diorum karnı yok daha nasıl erkek diorum ölece gidiyoruss size bebekim...
sonra bakıyorum kocişkomda bize katılıyor sizin eve giriyoruss...
sonra kocişler sohbet ediyolar ...
sende diosunkii bende bi bulgur pilavı yapıyım diyosun bide et köfte yaparım diyosunn...
öle sofraya oturuyoruss...
sonra sen herkese bulgur pilavı veriyosun senle bana kalmıyo pilavdan ...
ben diyorumkii üzülme bizde et köfte yeriss diorum...
sen böle tebessüm edip yan odaya gidiyosun...
bende arkandan geliyorum bakıyorum beyaz baş örtü örtmüşsün namaz kılıyosun
nasıl hosuma gidiyoo ama böle tebessüm ediyorummmm ölece uyandım.....
hayırdır inş. bebişkommmmmmmmmmmmm geliomuu bebişin Allahın izniyle
iyi olmaya çalışıyorum balım ya grip oldum zor duruyom işte...
sen napıyon kuzum senin nasıl geçti hafta sonun..?
bu arada rüyan çok güzelmiş cucum çok etkilendim inşallah inşallah çıkar rüyan...
beğenmenize sevindim yaa. avize nasıl sence? ben aslında yuvarlak olanlar varya Eki Görüntüle 355445 bu şekilde olacaktı . diğer bize getirdikleri sanki daha kıza göre gibi gelmişti o yüzden böyle yuvarlak olsun demiştim. ama öyle yapmamışlar.
ya canım ben orda akvaryum modelinin süslemeleri olsun tekstili cibinliği olsun dedim. orda yoktu o zaman.meğer böyle yapıyolarmış. ne bilim yaa. bide şimdi baktım yapılan sözleşmeye manyak adam 4 sticker yazmış dolabı süslemek için daha yeni farkediyorum onuda.kocaman dolaba 4 stickerneyse ayarlıcam ya bişekilde.
ayy süper rüyaaaa. hayır olsun inşallah.
iyiyim kuzucumm benim....
yok valla heyecan falan benimde gelcek gibi kırmızılar bende zaten belirti sıfır ama senden umutluyum ben....
öle karamsar olma bebişkom...
biz dün market alışverişine gittik pedimi aldım yine
valla bebişim dün cok güseldiii öle gezdikk tozduk incek köyüne gittin ankaradan 25 km uzakta köyde gözleme ayran içtik havada güseldiii... böle temiz hava aldık...sonra dönüşte market alışverişimizi yaptık evimize geldikkk....
ama cumartesi evdeydim kociş projeye gitti...
bugünde hava yağmurlu yinetam uyumalık o yüzden uyudum
siz naptınız bebişim haftasonu nasılldı....
bayıldım eymenin odasına ya cok güselmişşş cokkkkkk
ivit bende cok etkilendim rüyadan cok güseldiii ama ya...
kuzucum bende aynı sekildeee namaza çağrılıyorussss ...
ve kılmamız lasımm benide cok etkilediii...
maşallah ama ya cok güseldiiii cok ...
inş. bebişkom sen hamiş kal ben hamiş kalıyım ondan sonraaa bebişler olsun eymen abileriyle oynasınlar...
biz istanbula taşınalım bölee her hafta birimizin evinde toplaşalım inş....
bebişim benimmmmmmmmmmmmmm
ivit cok beğendim valla bebişim...
valla canımcım güsel avize ben beğendimm...
ama senin içine sinmediyse değiştir yani böle bi hakkın var...
fırfırıklii olması mı sana tuhaf geldiii...
işte sözleşmeyiii cok ii okumak lasımm üç kağıtcılık yapıyolar böle....
ayy ivit minnakım ya cok güsell rüya dimiii hayırlara cıksın inş...
beğenmenize sevindim yaa. avize nasıl sence? ben aslında yuvarlak olanlar varya Eki Görüntüle 355445 bu şekilde olacaktı . diğer bize getirdikleri sanki daha kıza göre gibi gelmişti o yüzden böyle yuvarlak olsun demiştim. ama öyle yapmamışlar.
ya canım ben orda akvaryum modelinin süslemeleri olsun tekstili cibinliği olsun dedim. orda yoktu o zaman.meğer böyle yapıyolarmış. ne bilim yaa. bide şimdi baktım yapılan sözleşmeye manyak adam 4 sticker yazmış dolabı süslemek için daha yeni farkediyorum onuda.kocaman dolaba 4 stickerneyse ayarlıcam ya bişekilde.
ayy süper rüyaaaa. hayır olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?