- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.441
ooo süper yaaa yaşasın gezimek eğlenmek gözleme yemek
bizde cumartesi kocişle evde bol verimli zamanlar geçirdikk
sonra akşam işyerinden bi arkadaşa bi arkadaşlarla oturmaya gittik ikiside 7 aylık hamişler ve çok komilker bütün gece gülmekten işedim saat 2 de geldik eve pazar sabahıda uyandık anca kocişin babasının mezarlığınna gittik sonra annemlere gittik yedik içtik gece döndük bugünde burdayızzz
evey cücüm böle oolmıcak ya valla derhal kaldığım yerden başlamam lazım namaza içim çok huzursuz bu yüzden ne güzel kılıyordum ben aslında evlenince savsakladım kociş kılmıyor diom beni de etkliiyosun bak benimle ne alaksı var diyo ben sana kılma mı diyorum sanki diyor o da haklı ama olmuyor işte sanki bizim evde herkes kılar o yüzden onlardan gördükçe bende kılardım şimdi böle oldu 5 vakit bayadır kılmıyorum yarım yamalak oluyor Allah beni yakçak vallaneyse bu rüya çok iyi bir vesile oldu bana sağol dostum seviyorum seni
fırfırlı ya sanki kız gibi geldi. bide çok saçma 100 küsür aldılar o avizesi için manyaklar üzerine bozdolabı süsü yapıştırmışlarsade beyaz yapmışlar kenarlarına fırfır üstüne buzdolabı süsü manyaklar bilsem ben hiç avize almazdım. beyaz düz olanlar 20-25 lira zaten. öyle alıp kendim süslerdim. hehe
ama neyse ya. hayırlısı. siz güzel diyosanıs kalsın öyle.farklı bi şekil en azından.
zeytinim bu da güzel ama öbürü daha gösterişli sanki ama yinede karar senin eymenin annesi sensin
bak benimde oğlum olcakmış nerden bildin kzum yaa
KÖFTE: Rüyada köfte görenin oburluk derecesinde iştahlı olduğuna ve bu yüzden huyundan vazgeçmesi gerektiğine
KIZ CÜCÜM BU BİZİ ANLATIIYOR İŞTEEE
BULGUR :Bulgur kaynatmak, kırdırmak ve onu eve taşımak bereketle yenecek rızka, Bulgur pilavı zekatı verilen ve bundan dolayı bereket hasıl olan nimete delalet eder.
Evde bolluk anlamındadır. Rüyasında evine çuvalla bulgur girdiğini gören kişi, tahmin bile edemeyeceği bir bolluğa kavuşur.
BAŞÖRTÜSÜ :İffetli kadına, uzun ömürlü kiz çocuğuna , Temiz ve yeni başörtüsü varlıklı ve iyi kocaya
cücüm senin kızın benim oğlum olcak sanırım sonra ben senin kızını alıcam ona süper bi kayınvalide olacağıma dair söz veririmm:))
KÖFTE: Rüyada köfte görenin oburluk derecesinde iştahlı olduğuna ve bu yüzden huyundan vazgeçmesi gerektiğine
KIZ CÜCÜM BU BİZİ ANLATIIYOR İŞTEEE
BULGUR :Bulgur kaynatmak, kırdırmak ve onu eve taşımak bereketle yenecek rızka, Bulgur pilavı zekatı verilen ve bundan dolayı bereket hasıl olan nimete delalet eder.
Evde bolluk anlamındadır. Rüyasında evine çuvalla bulgur girdiğini gören kişi, tahmin bile edemeyeceği bir bolluğa kavuşur.
BAŞÖRTÜSÜ :İffetli kadına, uzun ömürlü kiz çocuğuna , Temiz ve yeni başörtüsü varlıklı ve iyi kocaya
cücüm senin kızın benim oğlum olcak sanırım sonra ben senin kızını alıcam ona süper bi kayınvalide olacağıma dair söz veririmm:))
valla bebişimmm son yolladığın avize daha erkeksii güsell ama karar senin öbürününde şirinliği var fırfırıklıııı senin içine hangisi siniyosaa o kalsınnn tımam mııı bebişş
ivit cok güseldii valla
calışmak iidir bebişimmmii yapmışsınız
ayy öle kafadengi arkadaşlar olunca cok güselll geciyooo gercekten gülmektennn ölüyosun
cok ii yapmışsınız babayı ziyaret etmekle bebişimm benimm...
olmıcak valla benimde başlamam lasımm....namaza içim hep istiyo ne yalan ama ne engelliyo hic aslında seytana uymayalım bebişim
bizim evdede anniş babiş kılıooo ...
benim kocişimde kılıoo cok sükür Allahım kabul etsin...
herşeye vakit buluyoss namazada vakit ayırmamız lasımm...
sende sağol dsotum benim bende seni sefiyomm
merhaba :)=)nasılsınız kızlar aranıza katılabılır mıyım ?
ayyyyyyyyy sen benim kızımımı alıcaksınnn sana vermicemde kime vercemm meleğimm.....
ayy yirim seni yirimmmmm
tmm avizemiz kalsın o zaman teyzoşlar beğendiğine göreeee gösterişli kalsıınnn.
ben bilirim bitane paşa daha geleceeekkk.
ay kuzum inşallah gelsin meleğinde kız gelsin erkek gelsin farketmes.
ivittt bizi anlatıyooo valla bebişşşoburikslerrr
bulgur maşallah ya bereketmişşş bak ni güselllllllll
başörtüsüde cok güselll ayy süpermişşş ya
ni anlamlı rüya görmüşümmm geliooo gelioo bebiş gelioo inş...
aminnn canım benım ben zeynep 1 senelık evlıyım nerdeyse :) 5 aylık hamıleyımm .. cınsıyet konusunda kesin bırsey soyleyemeyecegımm .. doktor once kız dedı sonra erkek dedı galıba oglum olacak ...merhaba canımm tabikide katılabilirsin hamilesin maşallah ne güzel rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinn kendini tanıtırmısın birazcık
e verirseniz almayı düşünüyorum inşallah sizden iyi kız ailesimi bulcam bu devirde
aynen öle tombişim hiiç farketmiyor benim için yeterki gelsinlerrr
evet tontişim süpersin içim açıldı bugün sayende valla
ooo ne güzel maşallah yaa rabbim herkese kılmak nasip etsin inşallah bebişkom bizlere de benim kocişime de benimki sadece cumaya gidiyo sanki diom bi namaz oneyse rabbim çok büyük inşallah bir gün kılacak hep dua ediyorum ama önce benim kendimi toparlamam lasım dime
cücüm kendime araba buldum kocişle iki gündür konuşuyoruz sana araba alalım diyo bende minnak bişi ne varsa o olur diyorum benim bi arkadaşta vardı bak modeli bundan koyun gibi araba
2005 CHEVROLET Spark 1.0 SE 14500 TL Galeriden 2.El Satılık - IlanNo: 3445414
baksana yaa ne tatlı dimeee hem ucuz hemde çok az yakıyo bunlar
tesekuur ederım :merhabaaa...
hoşgeldin.tabiki katılabilirsin ne demek.
ıstanbuldayım canım avrupa yakası :) sen ?hosgeldin zeynepcim tabikiii katılabilirsin canım...
ay hamişsin maşallah yaaa Allahım sağlıklı sıhhatlı kucağına almayı nasip etsin...
hangi sehirdesinn canım...
yok kuzu öyle derken şekil olarak öyle yuvarlak olacaktı. ben onu şekil olarak anlatabilmek için netten herhangi bi resim koydum.
merhaba canımm tabikide katılabilirsin hamilesin maşallah ne güzel rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinn kendini tanıtırmısın birazcık
e verirseniz almayı düşünüyorum inşallah sizden iyi kız ailesimi bulcam bu devirde
aynen öle tombişim hiiç farketmiyor benim için yeterki gelsinlerrr
evet tontişim süpersin içim açıldı bugün sayende valla
kızlarr az biraz çıkıyorum çabuk gelicem kimse bi yere ayrılmasın zeytinimle cücüme emanet berrem kaçıp kaçıp duruyor çünkü bak yeni arkadaşımızda geldi topikimz boş sanmasıın emi
ıstanbuldayım canım avrupa yakası :) sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?