bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

KÖFTE: Rüyada köfte görenin oburluk derecesinde iştahlı olduğuna ve bu yüzden huyundan vazgeçmesi gerektiğine
KIZ CÜCÜM BU BİZİ ANLATIIYOR İŞTEEE

BULGUR :Bulgur kaynatmak, kırdırmak ve onu eve taşımak bereketle yenecek rızka, Bulgur pilavı zekatı verilen ve bundan dolayı bereket hasıl olan nimete delalet eder.
Evde bolluk anlamındadır. Rüyasında evine çuvalla bulgur girdiğini gören kişi, tahmin bile edemeyeceği bir bolluğa kavuşur.

BAŞÖRTÜSÜ :İffetli kadına, uzun ömürlü kiz çocuğuna , Temiz ve yeni başörtüsü varlıklı ve iyi kocaya

cücüm senin kızın benim oğlum olcak sanırım sonra ben senin kızını alıcam ona süper bi kayınvalide olacağıma dair söz veririmm:))

Son düzenleme:

ivit cok güseldii valla
calışmak iidir bebişimmm ii yapmışsınız
ayy öle kafadengi arkadaşlar olunca cok güselll geciyooo gercekten gülmektennn ölüyosun
cok ii yapmışsınız babayı ziyaret etmekle bebişimm benimm...
olmıcak valla benimde başlamam lasımm....namaza içim hep istiyo ne yalan ama ne engelliyo hic aslında seytana uymayalım bebişim
bizim evdede anniş babiş kılıooo ...
benim kocişimde kılıoo cok sükür Allahım kabul etsin...
herşeye vakit buluyoss namazada vakit ayırmamız lasımm...
sende sağol dsotum benim bende seni sefiyomm

valla bebişimmm son yolladığın avize daha erkeksii güsell ama karar senin öbürününde şirinliği var fırfırıklıııı senin içine hangisi siniyosaa o kalsınnn tımam mııı bebişş

zeytinim bu da güzel ama öbürü daha gösterişli sanki ama yinede karar senin eymenin annesi sensin
bak benimde oğlum olcakmış nerden bildin kzum yaa

tmm avizemiz kalsın o zaman teyzoşlar beğendiğine göreeee gösterişli kalsıınnn.
ben bilirim bitane paşa daha geleceeekkk.
ay kuzum inşallah gelsin meleğinde kız gelsin erkek gelsin farketmes.

ivittt bizi anlatıyooo valla bebişşşoburikslerrr
bulgur maşallah ya bereketmişşş bak ni güselllllllll
başörtüsüde cok güselll ayy süpermişşş ya
ni anlamlı rüya görmüşümmm geliooo gelioo bebiş gelioo inş...

ayyyyyyyyy sen benim kızımımı alıcaksınnn sana vermicemde kime vercemm meleğimm.....
ayy yirim seni yirimmmmm

valla bebişimmm son yolladığın avize daha erkeksii güsell ama karar senin öbürününde şirinliği var fırfırıklıııı senin içine hangisi siniyosaa o kalsınnn tımam mııı bebişş

yok kuzu öyle derken şekil olarak öyle yuvarlak olacaktı. ben onu şekil olarak anlatabilmek için netten herhangi bi resim koydum.

ooo ne güzel maşallah yaa rabbim herkese kılmak nasip etsin inşallah bebişkom bizlere de benim kocişime de benimki sadece cumaya gidiyo sanki diom bi namaz o neyse rabbim çok büyük inşallah bir gün kılacak hep dua ediyorum ama önce benim kendimi toparlamam lasım dime
cücüm kendime araba buldum kocişle iki gündür konuşuyoruz sana araba alalım diyo bende minnak bişi ne varsa o olur diyorum benim bi arkadaşta vardı bak modeli bundan koyun gibi araba
2005 CHEVROLET Spark 1.0 SE 14500 TL Galeriden 2.El Satılık - IlanNo: 3445414
baksana yaa ne tatlı dimeee hem ucuz hemde çok az yakıyo bunlar

merhaba canımm tabikide katılabilirsin hamilesin maşallah ne güzel rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsinn kendini tanıtırmısın birazcık
merhaba :)=)nasılsınız kızlar aranıza katılabılır mıyım ?

e verirseniz almayı düşünüyorum inşallah sizden iyi kız ailesimi bulcam bu devirde
ayyyyyyyyy sen benim kızımımı alıcaksınnn sana vermicemde kime vercemm meleğimm.....
ayy yirim seni yirimmmmm

aynen öle tombişim hiiç farketmiyor benim için yeterki gelsinlerrr
tmm avizemiz kalsın o zaman teyzoşlar beğendiğine göreeee gösterişli kalsıınnn.
ben bilirim bitane paşa daha geleceeekkk.
ay kuzum inşallah gelsin meleğinde kız gelsin erkek gelsin farketmes.

evet tontişim süpersin içim açıldı bugün sayende valla

kızlarr az biraz çıkıyorum çabuk gelicem kimse bi yere ayrılmasın zeytinimle cücüme emanet berrem kaçıp kaçıp duruyor çünkü bak yeni arkadaşımızda geldi topikimz boş sanmasıın emi

aminnn canım benım ben zeynep 1 senelık evlıyım nerdeyse :) 5 aylık hamıleyımm .. cınsıyet konusunda kesin bırsey soyleyemeyecegımm .. doktor once kız dedı sonra erkek dedı galıba oglum olacak ...yarın kesın bellı olacak ..19 haftalık hamıleyımRabbım ısteyen herkese versin inşallahhhh

ivit kılıo valla benimde kılmam lasımmm bebişim...
Allah büyüktür bebişimmm inş. başlar kuzummm...
sen başla sana bakarak belkim başlar...
bende araba almak istiyom dün bizde yol üstünde Dacia-Ürün Gamı-Sandero Stepway-Tanıtım
bizde buna baktık ama ikinci el tabiii 20 milyardı....
cok güselmişş bebişimmmm yaa cok şirinn fiyatıda cok iyiymişşşş bayıldımmm alın valla kuzum yaaaaa

yok kuzu öyle derken şekil olarak öyle yuvarlak olacaktı. ben onu şekil olarak anlatabilmek için netten herhangi bi resim koydum.

anladımmm bebişim... model olarak gösterdin ama bu gelen fırfırıklı güselmişşş ama karar senin bebiş o nolcakk....

bende senin gibisinimi bulcam kuzum benimmm....
hayırlara cıksın kuzummm benimmmm inş. gelsin bebişler....

kızlarr az biraz çıkıyorum çabuk gelicem kimse bi yere ayrılmasın zeytinimle cücüme emanet berrem kaçıp kaçıp duruyor çünkü bak yeni arkadaşımızda geldi topikimz boş sanmasıın emi

madamım öle deme ben hem çok yoğun hemde çok hastayım beni gören herkez çok kötü gözüküyosun diyo yanımda makina olsa çekicem size zati halimin resmini..

zeynep'cim hoşgeldin memnun oldum tanıştığıma ben berree 24 yaşıma giricem bu cumartesi:)
19 aylık evliyim bursa'da yaşıyorum ama şuan çok hastayım :2: aramıza hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…