bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hoşdulduk tatlımmm ben iyiyim çok şüküür sen nasılsın bebişin nasıll??

valla abdest olursa iyi olur ama olmasada problem değil dua olduğu içinde normal okusanda olabilirr

bebiş iyi teyzesi.bi yaramazlık yok çok şükür. sadece artık baya sıkıştı sanırım. itip duruyo kendine yer açmak için ama boşa çabalıyo yavrum

valla şirketteyim ya abdest alacak uygun biyerde yok şimdi burda.tuvaletler felanda çok temiz değil. sadece erkekler çalışıyo bide ben o yüzden.
napayım ben böyle okuyayım da allah kabul ederse.

canım bişey sorucam. bunu okurken abdest alıp başımızı kapatmak gerekirmi? iş yerindeyim ya ben. burda normal okusam olur mu ki.
hamiş hamiş okusam belki bi faydam dokunur.

olur canım okuyabilirsin o şekilde...Allah razı olsun..

sen oku öle rabbim niyetini biliyo kabul ederr inşşş

kızlar bişi sorcam pre-seed diye bi jel var daha öncede duymuştum ama almaya yeltenmemiştimm dün eşim alalım dedi aldık bakalım siz kullandınız mı duydunuzmu burda bişiler okudum baya heyecanlandım amaaa sizede sorayım dedimm:26::26::26:

olur canım okuyabilirsin o şekilde...Allah razı olsun..

canım ben 30 tane okudum.yemeğe gidip geleyim devam edicem. inşallah 100 e tamamlıcam bugün onu. allahım kabul eder inşallah.
hep evlat dileyerek okudum arkadaşına uğur getirsin oğlum inşallah. rabbim olumlu sonuçlar almayı nasip etsin.

son 50 kızlaarrr
ben heyecan ve stres yapmaya başladım galibaaa.
evimi de bi düzene sokamadım allahım yetişecek mi onca iş yaa.ben ayrılsammı işten acaba.

berrem sana mesaj yazdımm
valla onu kullanıpta hamile kalan çok kişi okudum ben tontişim inşallah olur bebiş bu vesileyle bizde kullanırızz

zeytinim sen aldınmı raporunu
aldım canım. çalışabilir diye rapor aldım. 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur diyor raporda. üstünede kendi isteğimle çalışmaya devam edicem gibi bişe yazıp imzalattılar.
doktor dedi bunu aldın diye devam etmek zorunda değilsin. kendini kötü hissedersen hemen gel çalışamaz raporu vereyim.

yetiştirirsin inşşş doğumdan sonra kaç ay iznin var

cnm yasal olan doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izin. ben doğumdan önce 3 hafta alıcam inşallah. doğumdan sonrada 13 hafta. 3 ay yani.

doktorun dediği gibi kötü hissedersen bırakırsın 3 ay bile az gelcek bebeğin geldikten sonra ama hiç yoktan iyidir tabeee

sonrada bildiim kadarı ile yani bizde kamuda varda sizi tam bilmiyorum süt izni denen şey var yeni kanuna göre 6. ayına kadar günde 3 saat 6. aydan sonra günde 1,5 saat süt iznin oluyor ve bunu günün istediği saatinde kullanabiliyorsun yada bizim burda bir arkadaş o şekilde yapmadı haftanın bir günü işe gelmeyerek kullandı bu artık müdürle olan bağına kalmış bişi bir arkadaşta onların hepsinin toplamını kullandı yani izni bitmişti aslında ama süt izinlerini toplatıp 45 iş günü olarak kullanıp işe gelmedi bir de şuan senin 30 ya da 20 gün hamilelikten dolayı rapor alma hakkın var bunu kullanmadıysan doğumdan sonra da kullanıyorsun kısacası bizim bir arkadaş binada 7 aylık olmuş bebeği yeni işe başladı mesela bu izinlerle ama bu dediklerim size de uyuyormu bilmiyorum bi araştır bakalım

Zeytincim....benim fikrim izne ayrılmandan yana...artık dinlenmen lazım...hem hazırlıklarını da tammlarsın...

kuzuş napıon yaw nie yazmıyon bak giricem birazdan toplantıya yine iki kelam edeydik

ayy bebiş gecmişi okuyodum...
kociş evdeydi bugün tatil kar sebebiyleşimcik kızılaya gitti kociş sende gel didi ama cok fina kar buz düşerim falan bideee diye gitmedimm aslında cok sıkıldım amaa...
bunaldım evdeeöle iştee bebişkommm bıcı bıcı yapmam lasımmm cok zor gelioooo üfff nebilem kırmızılarda gelcekk sankii öle bi aralardayımm bugünn
sen nasılsın bebekim....
toplantıyamııı gidiyonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…