- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.641
hoşdulduk tatlımmm ben iyiyim çok şüküür sen nasılsın bebişin nasıll??
valla abdest olursa iyi olur ama olmasada problem değil dua olduğu içinde normal okusanda olabilirr
canım bişey sorucam. bunu okurken abdest alıp başımızı kapatmak gerekirmi? iş yerindeyim ya ben. burda normal okusam olur mu ki.
hamiş hamiş okusam belki bi faydam dokunur.
bebiş iyi teyzesi.bi yaramazlık yok çok şükür. sadece artık baya sıkıştı sanırım. itip duruyo kendine yer açmak için ama boşa çabalıyo yavrum
valla şirketteyim ya abdest alacak uygun biyerde yok şimdi burda.tuvaletler felanda çok temiz değil. sadece erkekler çalışıyo bide ben o yüzden.
napayım ben böyle okuyayım da allah kabul ederse.
olur canım okuyabilirsin o şekilde...Allah razı olsun..
selam kızlar sizden bişi rica edicem ...
bua arda hoşgeldin kedimerimm....
benim arakdaiım var bebek çok istiyo tüp bebek yaptırdı bugün belli olucak tutp tutmadığı ne olur dua edin akşam saat 5 den sonra yaptırıcakmış test salatı tefriciye okuyodu bende aldım 500 tane okuyorum şimdi hepimziin duası olsun istiyorum 3 5 ne kadar okuyabilirseniz okurmusunuz...buraya yazarsanız bende sayıya dahil ederim
kızlar bişi sorcam pre-seed diye bi jel var daha öncede duymuştum ama almaya yeltenmemiştimm dün eşim alalım dedi aldık bakalım siz kullandınız mı duydunuzmu burda bişiler okudum baya heyecanlandım amaaa sizede sorayım dedimm:26::26::26:
berrem sana mesaj yazdımm
valla onu kullanıpta hamile kalan çok kişi okudum ben tontişim inşallah olur bebiş bu vesileyle bizde kullanırızz
son 50 kızlaarrr
ben heyecan ve stres yapmaya başladım galibaaa.
evimi de bi düzene sokamadımallahım yetişecek mi onca iş yaa.ben ayrılsammı işten acaba.
merhaba kızlarrrr.......
son 50 kızlaarrr
ben heyecan ve stres yapmaya başladım galibaaa.
evimi de bi düzene sokamadımallahım yetişecek mi onca iş yaa.ben ayrılsammı işten acaba.
aldım canım. çalışabilir diye rapor aldım. 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur diyor raporda. üstünede kendi isteğimle çalışmaya devam edicem gibi bişe yazıp imzalattılar.zeytinim sen aldınmı raporunu
yetiştirirsin inşşş doğumdan sonra kaç ay iznin var
merhaba hoşgeldinnn
yetiştirirsin inşşş doğumdan sonra kaç ay iznin var
aldım canım. çalışabilir diye rapor aldım. 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur diyor raporda. üstünede kendi isteğimle çalışmaya devam edicem gibi bişe yazıp imzalattılar.
doktor dedi bunu aldın diye devam etmek zorunda değilsin. kendini kötü hissedersen hemen gel çalışamaz raporu vereyim.
cnm yasal olan doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izin. ben doğumdan önce 3 hafta alıcam inşallah. doğumdan sonrada 13 hafta. 3 ay yani.
aldım canım. çalışabilir diye rapor aldım. 37. haftaya kadar çalışmasında sakınca yoktur diyor raporda. üstünede kendi isteğimle çalışmaya devam edicem gibi bişe yazıp imzalattılar.
doktor dedi bunu aldın diye devam etmek zorunda değilsin. kendini kötü hissedersen hemen gel çalışamaz raporu vereyim.
cnm yasal olan doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izin. ben doğumdan önce 3 hafta alıcam inşallah. doğumdan sonrada 13 hafta. 3 ay yani.
kuzuş napıon yaw nie yazmıyon bak giricem birazdan toplantıya yine iki kelam edeydik
hoşgeldin minnak. nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?