- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.681
cok guselmıs bacım . Rabbım sag salim doğmasını içinde huzurla uzun ömürle yatmasını nasıp etsin :) cok güzelmiş oğlumuzzzun odası dedesinin kesesine berekettöyle tabi ama çalışmak zorundayım canım.sadece eşimin kazandığıyla geçinmemiz çok zor.borçlar var.bide bebek geliyo.
çalışıyorum evet.daha 3-4 hafta daha çalışıcam.ama bittim artık.zorlanıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-olmasin-diyenler-buyrun-topigimize-542.html
canım bak odası bu. aldık diyorum da dedesi ödüyo parasını.
bende kızıyorum kendime ama elimde değil inan. psikolojik olarak kötüyüm gerçekten.
ben bırakırsam eşimde bırakacak diye de huzursuzum. o zaten buraya başlamayı hiç istemedi.ama önceki işinde şartları çok kötüydü beni kıramadı geldi.
cucum msn ye gelll...tarif sorcem..
sa ol hayatım Allah razı olsun gelmesin kırmızılar ..cok sükür canım inş. hayırlı doğumlar olsun bi avazda kurtulursun inş. bebişine kavusursun...
iyi calışmalar pazar günü zaten bat bakalım gelcekmi kırmızılarrrr yine
herşeyin hayırlısı
Eki Görüntüle 357741 Eki Görüntüle 357742 Eki Görüntüle 357743 Eki Görüntüle 357744 Eki Görüntüle 357745 Eki Görüntüle 357746 Eki Görüntüle 357747 Eki Görüntüle 357748 Eki Görüntüle 357749 Eki Görüntüle 357750 Eki Görüntüle 357751 Eki Görüntüle 357752
canım bu ilk aldıklarım dı.bundan sonra bikaç bişey daha aldım.fazla değil ama.
odasını da pazartesi göstermiştim gördün mü bilmiyorum.
öyle işteee
sa ol hayatım Allah razı olsun gelmesin kırmızılar ..kırmızılara hayır en yakın zamanda hamile kalırsın insallahhh
öyle tabi ama çalışmak zorundayım canım.sadece eşimin kazandığıyla geçinmemiz çok zor.borçlar var.bide bebek geliyo.
çalışıyorum evet.daha 3-4 hafta daha çalışıcam.ama bittim artık.zorlanıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-olmasin-diyenler-buyrun-topigimize-542.html
canım bak odası bu. aldık diyorum da dedesi ödüyo parasını.
bende kızıyorum kendime ama elimde değil inan. psikolojik olarak kötüyüm gerçekten.
ben bırakırsam eşimde bırakacak diye de huzursuzum. o zaten buraya başlamayı hiç istemedi.ama önceki işinde şartları çok kötüydü beni kıramadı geldi.
miraba canım... Ii gidiooo herşey yolunda cok sükür canım sende nevar ne yok kesinleşmişşş oğluşun oluyomuş senindee cok sükür maşallah canım
Oyy yirimm ya minnak prenses
ne güsell kokmuştur şimcikk dalin dalinnn
Ellerine sağlık minnakım
sağol teyzesi....seninde evin dalin dalin koksun inş..
balımm kusura bakma ben cıktından sonra yazmışsın sanırım ben görmedim ya üsüldüm simcikkk
cucum üzülme ben sonradan fark ettim çıoktığını ama hallettim sonra mağdur olmadım yani..
aminn canım benimmm içten duaların için cok sağollll bebişine sağlıkla kavuş Rabbim sizi hic ayırmasınn ömrünüz uzun olsunn
öyle canım ya her evde var sıkıntılar. teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun.doğru diyosun her evim içini insan kendi biliyo valla allah hayırlısını versin inşşş odasıda pekk güzelmişşş güle güle büyüsün içindeeee
amin inşallah canım daha güzeli senn oğluşun olsun.cok guselmıs bacım . Rabbım sag salim doğmasını içinde huzurla uzun ömürle yatmasını nasıp etsin :) cok güzelmiş oğlumuzzzun odası dedesinin kesesine berekett
onlar ilk alışverişlerim işte.ben çıkıp görerek bişey alamıyorum.hep netten alışveriş.maşşallahh maşşalllahhhh neler neler almışsın annesiiiiii çok güzellerrrr çantanlaa şu kedili takım var yaa onlara bayıldımmm
off kafam bi dünya yaaa. ben işten çıkayım diye düşünüyorum şimdi eşim arıyo bi arkadaşı var onu işten çıkarmışlar diyo..bizim buraya eleman alınacaktı satış için abine söylesekmi felan diyo. bende sevmiyorum o arkadaşını yaa. çocuk odunun teki kendisi eşine ayı gibi davranıyo. benm eşimde öyle davransın istiyo.sen düşünme bakım bunlarııı aaaa kızcammm ama bebiş....
eymeni etkilosunn....
bebişim herşey güselll olur sen üzülmee... kocişinde niye bıraksın şimcikkk işiniii bebişş gelioo bebişş işi bırakmak kolaymı ölee....
sorumluluk yüklencekk baba oluyooo kolaymı önceden kolaydıı belkiii ama şimdii bırakmass sen üsülmee....
kahvaltı yapmıstım o . bulasıklarımı topluyordum demin .. kapım caldı kım oo dedimm .. bı anda oglum tekme attı .. telefonla konusurken tekme atıyor . gercekten bei duyuyor mu cucu *valla napalımmm inş. gelmess gelirsede ya sabır ya Allah dicess yeni bi umutla yine beklicess Allahım ne zaman yazmışsa ozamanı beklicess kısmet -canımcım ya
hayırlı dogumlar ınsallahh .. Hepımıze Rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsinnn :)
aminnn canım isteyen herkesin inşşş...öyle canım ya her evde var sıkıntılar. teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun.
amin inşallah canım daha güzeli senn oğluşun olsun.
onlar ilk alışverişlerim işte.ben çıkıp görerek bişey alamıyorum.hep netten alışveriş.
off kafam bi dünya yaaa. ben işten çıkayım diye düşünüyorum şimdi eşim arıyo bi arkadaşı var onu işten çıkarmışlar diyo..bizim buraya eleman alınacaktı satış için abine söylesekmi felan diyo. bende sevmiyorum o arkadaşını yaa. çocuk odunun teki kendisi eşine ayı gibi davranıyo. benm eşimde öyle davransın istiyo.
geçen çağırdılar onlara gittik. benm elimde çay bardakları vardı mutfağa götürecektim. eşim kalktı kapıyı açayım sana diye. geri oturttu abartma abartma o kadar üstüne düşme felan diyo. çocuk bakma muhabbeti oldu gece ben kalkıp bakacakmışım eşimi kaldırmaya hakkım yokmuş. bende dedim yapmasını biliyosunuz eşşek gibi de bakacaksınız.
sinir bi adam yaaa
kahvaltı yapmıstım o . bulasıklarımı topluyordum demin .. kapım caldı kım oo dedimm .. bı anda oglum tekme attı .. telefonla konusurken tekme atıyor . gercekten bei duyuyor mu cucu *
öyle canım ya her evde var sıkıntılar. teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun.
amin inşallah canım daha güzeli senn oğluşun olsun.
onlar ilk alışverişlerim işte.ben çıkıp görerek bişey alamıyorum.hep netten alışveriş.
off kafam bi dünya yaaa. ben işten çıkayım diye düşünüyorum şimdi eşim arıyo bi arkadaşı var onu işten çıkarmışlar diyo..bizim buraya eleman alınacaktı satış için abine söylesekmi felan diyo. bende sevmiyorum o arkadaşını yaa. çocuk odunun teki kendisi eşine ayı gibi davranıyo. benm eşimde öyle davransın istiyo.
geçen çağırdılar onlara gittik. benm elimde çay bardakları vardı mutfağa götürecektim. eşim kalktı kapıyı açayım sana diye. geri oturttu abartma abartma o kadar üstüne düşme felan diyo. çocuk bakma muhabbeti oldu gece ben kalkıp bakacakmışım eşimi kaldırmaya hakkım yokmuş. bende dedim yapmasını biliyosunuz eşşek gibi de bakacaksınız.
sinir bi adam yaaa
kahvaltı yapmıstım o . bulasıklarımı topluyordum demin .. kapım caldı kım oo dedimm .. bı anda oglum tekme attı .. telefonla konusurken tekme atıyor . gercekten bei duyuyor mu cucu *
ayy senın yerınde olmak ısterdım hayatım ne kadar az kaldı dogumuna .. kısa zamanda ogluna kavusacaksın ınsallah :) ahh zaman nasıl gececek zeytinim yaaaaqaduyuyor tabi canım hemde nasıl herşeyi duyuyorlar.
ben konuşunca oğlum resmen benimle konuşuyo. en hareketli olduğu tepiştiği sırada da babası konuşsun anında susuyo. babasını acayip dinliyo.
valla daha önce eşimle bunun için tartıştım. o arkadaşı daha çalışıyodu.işinden memnun değilmiş felan. abimde tanıdık bildik birisini bulalım satışa felan demişti. oda hemen onu alalım diye tutturdu bende kızdım istemiyorum gelmesin o. senn yanında oldukça biz sorun yaşıcaz dedim. ne alaka felan diye kızdı bana.ey Allahım ne öküzler var ya töbe töbee nasıl adammış kıs o öle... aman uzak durun valla gerekirse abinle konuşşşş almasın işe falan bebişimmm ya....
onun dısındada kafana hic bişiyiii takma minnakım herşey ii olucakkkk eymen kısmetiyle gelicek aranıza....
zaman öyle bi geçiyoki canım inanamazsın. benim bide çok zor geçti.ayy senın yerınde olmak ısterdım hayatım ne kadar az kaldı dogumuna .. kısa zamanda ogluna kavusacaksın ınsallah :) ahh zaman nasıl gececek zeytinim yaaaaqa
üsüldümm valla balım neysekiii halletmişsinn misafirmii vardı yine bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?