bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

cok guselmıs bacım . Rabbım sag salim doğmasını içinde huzurla uzun ömürle yatmasını nasıp etsin :) cok güzelmiş oğlumuzzzun odası dedesinin kesesine berekett

cok sükür canım inş. hayırlı doğumlar olsun bi avazda kurtulursun inş. bebişine kavusursun...
iyi calışmalar pazar günü zaten bat bakalım gelcekmi kırmızılarrrr yine
herşeyin hayırlısı
sa ol hayatım Allah razı olsun gelmesin kırmızılar .. kırmızılara hayır en yakın zamanda hamile kalırsın insallahhh

maşşallahh maşşalllahhhh neler neler almışsın annesiiiiii çok güzellerrrr çantanlaa şu kedili takım var yaa onlara bayıldımmm

sa ol hayatım Allah razı olsun gelmesin kırmızılar .. kırmızılara hayır en yakın zamanda hamile kalırsın insallahhh

valla napalımmm inş. gelmess gelirsede ya sabır ya Allah dicess yeni bi umutla yine beklicess Allahım ne zaman yazmışsa ozamanı beklicess kısmet canımcım ya

sen düşünme bakım bunlarııı aaaa kızcammm ama bebiş....
eymeni etkilosunn....
bebişim herşey güselll olur sen üzülmee... kocişinde niye bıraksın şimcikkk işiniii bebişş gelioo bebişş işi bırakmak kolaymı ölee....
sorumluluk yüklencekk baba oluyooo kolaymı önceden kolaydıı belkiii ama şimdii bırakmass sen üsülmee....

sağol teyzesi....seninde evin dalin dalin koksun inş..

doğru diyosun her evim içini insan kendi biliyo valla allah hayırlısını versin inşşş odasıda pekk güzelmişşş güle güle büyüsün içindeeee
öyle canım ya her evde var sıkıntılar. teşekkür ederiz teyzesi daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun.

cok guselmıs bacım . Rabbım sag salim doğmasını içinde huzurla uzun ömürle yatmasını nasıp etsin :) cok güzelmiş oğlumuzzzun odası dedesinin kesesine berekett
amin inşallah canım daha güzeli senn oğluşun olsun.

maşşallahh maşşalllahhhh neler neler almışsın annesiiiiii çok güzellerrrr çantanlaa şu kedili takım var yaa onlara bayıldımmm
onlar ilk alışverişlerim işte.ben çıkıp görerek bişey alamıyorum.hep netten alışveriş.

off kafam bi dünya yaaa. ben işten çıkayım diye düşünüyorum şimdi eşim arıyo bi arkadaşı var onu işten çıkarmışlar diyo..bizim buraya eleman alınacaktı satış için abine söylesekmi felan diyo. bende sevmiyorum o arkadaşını yaa. çocuk odunun teki kendisi eşine ayı gibi davranıyo. benm eşimde öyle davransın istiyo.
geçen çağırdılar onlara gittik. benm elimde çay bardakları vardı mutfağa götürecektim. eşim kalktı kapıyı açayım sana diye. geri oturttu abartma abartma o kadar üstüne düşme felan diyo. çocuk bakma muhabbeti oldu gece ben kalkıp bakacakmışım eşimi kaldırmaya hakkım yokmuş. bende dedim yapmasını biliyosunuz eşşek gibi de bakacaksınız.
sinir bi adam yaaa

valla napalımmm inş. gelmess gelirsede ya sabır ya Allah dicess yeni bi umutla yine beklicess Allahım ne zaman yazmışsa ozamanı beklicess kısmet -canımcım ya
kahvaltı yapmıstım o . bulasıklarımı topluyordum demin .. kapım caldı kım oo dedimm .. bı anda oglum tekme attı .. telefonla konusurken tekme atıyor . gercekten bei duyuyor mu cucu *

hayırlı dogumlar ınsallahh .. Hepımıze Rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsinnn :)

aminnn canım isteyen herkesin inşşş...
kız nettende güzel şeyler buluyosun bebek bu sonuçta aldıkların olucakk hem bazı şeyler ucuzada oluyooo
öle adamlarada pek takılmaaa odun oldukları yetmediği gibi başkalarınıda kendilerine benzetmeye çalışıyolar

duyuyor tabi canım hemde nasıl herşeyi duyuyorlar.
ben konuşunca oğlum resmen benimle konuşuyo. en hareketli olduğu tepiştiği sırada da babası konuşsun anında susuyo. babasını acayip dinliyo.

ey Allahım ne öküzler var ya töbe töbee nasıl adammış kıs o öle... aman uzak durun valla gerekirse abinle konuşşşş almasın işe falan bebişimmm ya....
onun dısındada kafana hic bişiyiii takma minnakım herşey ii olucakkkk eymen kısmetiyle gelicek aranıza....

oyyy duymazz olurmuuu tatlım ya... her bişiyi hissediyooo annişinin ruh hali nasıl üsgünmü neselimiiii bosunamııı anne karnında klasik müzik dinletiyolar böleee güsell sarkılar dinlet oğluşunaa böle sakin bebişşş olur... ruhuna ii gelirr cok faydalııı müzikkk ruhun gıdasıııbol bol konuş onunla sev göbişiniiii emin ol hepsini hissediooo anlıooo

duyuyor tabi canım hemde nasıl herşeyi duyuyorlar.
ben konuşunca oğlum resmen benimle konuşuyo. en hareketli olduğu tepiştiği sırada da babası konuşsun anında susuyo. babasını acayip dinliyo.
ayy senın yerınde olmak ısterdım hayatım ne kadar az kaldı dogumuna .. kısa zamanda ogluna kavusacaksın ınsallah :) ahh zaman nasıl gececek zeytinim yaaaaqa

valla daha önce eşimle bunun için tartıştım. o arkadaşı daha çalışıyodu.işinden memnun değilmiş felan. abimde tanıdık bildik birisini bulalım satışa felan demişti. oda hemen onu alalım diye tutturdu bende kızdım istemiyorum gelmesin o. senn yanında oldukça biz sorun yaşıcaz dedim. ne alaka felan diye kızdı bana.
şimdide işten ayrılmış. abine söylesek felan diyo şimdi.
bende dedim ben kendim ayrılmayı düşünüyorum sen arkadaşımıda aldıralım diyosun dedim.

ayy senın yerınde olmak ısterdım hayatım ne kadar az kaldı dogumuna .. kısa zamanda ogluna kavusacaksın ınsallah :) ahh zaman nasıl gececek zeytinim yaaaaqa
zaman öyle bi geçiyoki canım inanamazsın. benim bide çok zor geçti.
1.5 ayım var canım benim. o kadar beklerse tabi.

üsüldümm valla balım neysekiii halletmişsinn misafirmii vardı yine bebişşş

yok balım biz kendimize tavık yapcatım hani senden almıştım ya bi kere yoğurlu sos hazırlayıp bekletiyoduk dolapta benim şimdi zamanım yok bekletmsem olurmu dicektim ama koçiş mesaiye kaldı yapmadım öle o yüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…