bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

doktorun dediği gibi kötü hissedersen bırakırsın 3 ay bile az gelcek bebeğin geldikten sonra ama hiç yoktan iyidir tabeee
bilmiyorum zaman ne gösterecek ama bu aralar psikolojim de pek iyi değil. ,işi tamamen bırakmayı bile düşünmüyo değilim

cnm bizim süt izni günde 1.5 saat sadece.
bisürü detay var da benm canım sıkılıyo. işi bırakmak istiyorum. ama sonra iş bulabilirmiyim onuda bilmiyorum. bide ben bırakırsam eşimde bırakır diye de tereddütteyim. eşimle birlikte çalışıyoruz ya burda. yada bırakmasa bile ben ayrılınca nasıl geçiniriz nasıl ederiz. kafam hiç yerinde değil.bu ara sürekli beynim kurcalanıyo.

Zeytincim....benim fikrim izne ayrılmandan yana...artık dinlenmen lazım...hem hazırlıklarını da tammlarsın...
ayrılırsam doğumdan sonra erken çağıracaklar diye tereddütteyim canım ya.

ben yine terelelliye bağladım işi. pek keyfim yok ya. benm psikolojim bozuldu galiba.

niye bölee oldu minnakım ya hayat bu malesef herşey istediğimiz gibi olmuyooo ama hemencik psikolojini bozmaa ne gerekiyosaa nasıl içine siniceksee öle yap tatlım benim...
işi bırakman gerekiyosa bırak nasıl geciniriss nolur bunuda düşünmek lasım ama her bebek rızkıyla gelirr belki sana daha ii şartlarda bi iş bulma olanağının olucakkk bilemiyosunnn neyin hayır neyin şer olduğunu o yüzden öle cokta kafanı bulandırmaa gönlün ve kalbin seni yanıltmassss bebişimmm

ben yine terelelliye bağladım işi. pek keyfim yok ya. benm psikolojim bozuldu galiba.
bebegım nasılsın ben geldımmm .. bebegın nasıl bakalımmm

merhaba canım nasılsın .. nasıl gıdıyor hayat

ii değilim cnm ben yaa. saçma sapan ağlıyorum zırt pırt. nolucak ne bitecek nasıl olacak. ayrılırsam naparız. herşey beynimde alt üst durumda.
eşim çok kızıyo böyle mükemmeliyeçi olmama. herşey mükemmel olmaz herzama akışına bırak diyo ama yapamıyorum kafam allak bullak.
hamilelikten mi böyleyim bilemedim.

hoşgeldin canım. iyi olmaya çalışıyorum zeynepcim. sen nasılsın?
bebeğimde iyi teyzesi bi yaramazlık yok çok şükür
iyiyim Allahıma sukurler olsun .. OĞLUM da cok ıyı dun doktora gıttık .. kesın erkekmiş benım oglum .. yiğidimin malını gördük .. psıkolojık olarak bıraz sıkıntılısın sanki hayırdır neyın var .. bebıs ıcın ne hazırlıklar yaptın anlat bakalım ( ayrıca kusura bakma hamılelık unutkanlıgını cok ağır sekılde yaşıyorum bebeğin erkek di değil mi?))

valla bu ara sıkıntılıyım canım toparlanamadım. evet benimde erkek canım.
canım çokda bi haırlık yapmadım açıkçası. fazla olmamak kaydıyla ihtiyaçlarını kıyafetlerini almıştım daha önce. hafta sonu onları yıkadım. ütüleyip yerleştirmem lazım.
odası geldi işte onun kokusu çıksın diye bekliyorum.ağır kokuyo baya. sürekli odanın camı açık.
evde yapmam gereken şeyler var ama sıfır güç bende.işten eve gittiğimde ölü gibi oluyorum. hiçbirşey yapamıyorum.

valla çocuğunu kendin yetiştirmek gibisi yoktur zannediyorum yürüyüşünü gülüşünü ilk önce senin görmen kadar güzeli yok diye düşünüyorum ama çalışan hanım olmakta zor amaann ne zor yaaaa gerçi ben daha çalışmıyorum ammaa bilmiyorumm

Kızlar bebişimşn uyku setini,alt açma takımını ,battanyelerini yıkadım....mis gibi kokuyo ev...dalinin granüllü subunuyla yıkadım....

yaaa zeytın sen halen calısıyor musunn ? helal olsun vallahii ... oda aldın ogluna hemii ayy ne güsell .. cok sevindım vallahiii... ben alamıyorum malesef hem evim de koyacak yerım yok hem maddı olarak agır gelıyor .. ozel kutuna da bı baksannn bacımmm ..

oyy yirim ben senii ya...
ama bölee seyleri kafana takma bebişim yaa...nolcaksa olcakkk herşey güselll olucak Allahın izniyle eşinde haklı bu kadar mükemmelliyetci olma bebişşş ya herşey dört dörtlük olamaz kii sen şimdilik işini falan bırakma baktın cok zorlanıyosunn cık doğum izninee bebişini doğur sonra 3 ayını gecir birlikte böle sacma sapan düşüncelerden uzakk sonrasına Allah kerim baktın bebişinden kopamıyosun o zaman bırakırsın işiniii bebişkom ya...sonra oğluşun biras serpilince yeni bi iş ararsınn takılma nolur böle seylere kısmetiyle gelioooo eymencikkk yaaa nolur bosuna karamsarlığa düşmee

bebegım nasılsın ben geldımmm .. bebegın nasıl bakalımmm

merhaba canım nasılsın .. nasıl gıdıyor hayat

miraba canım... ii gidiooo herşey yolunda cok sükür canım sende nevar ne yok kesinleşmişşş oğluşun oluyomuş senindee cok sükür maşallah canım

Kızlar bebişimşn uyku setini,alt açma takımını ,battanyelerini yıkadım....mis gibi kokuyo ev...dalinin granüllü subunuyla yıkadım....

oyy yirimm ya minnak prenses
ne güsell kokmuştur şimcikk dalin dalinnn
ellerine sağlık minnakım

evet hersey kesınleşti şükürler olsun sadece Hayırlısıyla dogurmak kaldı .. sen nasılsın napıyorsun calısmalar nasıl gıdıyor :).

öyle tabi ama çalışmak zorundayım canım.sadece eşimin kazandığıyla geçinmemiz çok zor.borçlar var.bide bebek geliyo.
çalışıyorum evet.daha 3-4 hafta daha çalışıcam.ama bittim artık.zorlanıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...n-olmasin-diyenler-buyrun-topigimize-542.html
canım bak odası bu. aldık diyorum da dedesi ödüyo parasını.
bende kızıyorum kendime ama elimde değil inan. psikolojik olarak kötüyüm gerçekten.
ben bırakırsam eşimde bırakacak diye de huzursuzum. o zaten buraya başlamayı hiç istemedi.ama önceki işinde şartları çok kötüydü beni kıramadı geldi.

evet hersey kesınleşti şükürler olsun sadece Hayırlısıyla dogurmak kaldı .. sen nasılsın napıyorsun calısmalar nasıl gıdıyor :).

cok sükür canım inş. hayırlı doğumlar olsun bi avazda kurtulursun inş. bebişine kavusursun...
iyi calışmalar pazar günü zaten bat bakalım gelcekmi kırmızılarrrr yine
herşeyin hayırlısı

doğru diyosun her evim içini insan kendi biliyo valla allah hayırlısını versin inşşş odasıda pekk güzelmişşş güle güle büyüsün içindeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…