- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #5.701
zeytın renklı ultrason cekılıyor ya 18- 22 haftalar arası ne kadar onun ucreti*
bilmiyorum zaman ne gösterecek ama bu aralar psikolojim de pek iyi değil. ,işi tamamen bırakmayı bile düşünmüyo değilim
cnm bizim süt izni günde 1.5 saat sadece.
bisürü detay var da benm canım sıkılıyo. işi bırakmak istiyorum. ama sonra iş bulabilirmiyim onuda bilmiyorum. bide ben bırakırsam eşimde bırakır diye de tereddütteyim. eşimle birlikte çalışıyoruz ya burda. yada bırakmasa bile ben ayrılınca nasıl geçiniriz nasıl ederiz. kafam hiç yerinde değil.bu ara sürekli beynim kurcalanıyo.
ayrılırsam doğumdan sonra erken çağıracaklar diye tereddütteyim canım ya.
cok sükür canım inş. hayırlı doğumlar olsun bi avazda kurtulursun inş. bebişine kavusursun...
iyi calışmalar pazar günü zaten bat bakalım gelcekmi kırmızılarrrr yine
herşeyin hayırlısı
Eki Görüntüle 357741 Eki Görüntüle 357742 Eki Görüntüle 357743 Eki Görüntüle 357744 Eki Görüntüle 357745 Eki Görüntüle 357746 Eki Görüntüle 357747 Eki Görüntüle 357748 Eki Görüntüle 357749 Eki Görüntüle 357750 Eki Görüntüle 357751 Eki Görüntüle 357752
canım bu ilk aldıklarım dı.bundan sonra bikaç bişey daha aldım.fazla değil ama.
odasını da pazartesi göstermiştim gördün mü bilmiyorum.
öyle işteee
ey Allahım ne öküzler var ya töbe töbee nasıl adammış kıs o öle... aman uzak durun valla gerekirse abinle konuşşşş almasın işe falan bebişimmm ya....
onun dısındada kafana hic bişiyiii takma minnakım herşey ii olucakkkk eymen kısmetiyle gelicek aranıza....
oyyy duymazz olurmuuu tatlım ya... her bişiyi hissediyooo annişinin ruh hali nasıl üsgünmü neselimiiii bosunamııı anne karnında klasik müzik dinletiyolar böleee güsell sarkılar dinlet oğluşunaa böle sakin bebişşş olur... ruhuna ii gelirr cok faydalııı müzikkk ruhun gıdasıııbol bol konuş onunla sev göbişiniiii emin ol hepsini hissediooo anlıooo
zeytın renklı ultrason cekılıyor ya 18- 22 haftalar arası ne kadar onun ucreti*
Biraksanda elimi
Sevgin bana yeter
Susarim öpüsüne
Avunur da söylemem
Belki yalandir oyundur
Derim ya, yine de korku basar
Yazik ki agir agir
Çökmüs yüregine
Nefret degil mi bu
Yalan sevismeler
Sen degilsin sanki yarisi
Yatagimin
Üsürüm sarilsam bile
Isyanim yanisima ölüm bile
Susuyor
Ardina dönüp giden senmisin
A kadin
Gururum yere düser
Yeter ki bak yüzüme
Üstüme basip geçme
Yar
yine istanbula süper bir karla uyandık ve ben yine servisle geldim servisle gelince maşallah 7.30 ta burda oluyorum kendime süper bi kahvaltı hazırladım çayımla yudumluyorum hepinizi çoook seviyorumm
ya canım iş yerinde bazı sıkıntılar oldu benm sinirlerim çok bozuldu. zaten bide hamilelikten sıkıntıya gelemiyorum. kendini bilmez bi asistan yüzünden alt üst oldu düzenim. şirkettekilerde ben gidince napacaklarını düşünür durumdalar şimdi. eğer o kızı da çıkarırlarsa hepten rezil olucaz senn yokluğunda diyorlar. o yüzdende onun terbiyesizliklerine kimse ses etmediğinden onunda hepten bitarafları kalktı buda benm sinirimi çok bozdu. 3 kuruşluk kendini bilmez biri bütün şirketin düzenini alt üst ediyor ve şuan ben izne ayrılınca napıcaz bide o giderse mahvoluruz derdinden kimse bişey demiyor iice sinirim bozuldu.zeytin gözlüm bebişkom pat diye iş bırakılmaz hemen şimdi gidebildiği yere kadar götürmeye bak gitmiyorsa doğum iznine ayrıl bence güzelce al oğlunu kucağına sonra bütün haklarından faydalan yattığın yerden paranı al ohh mis gibi en hoşuma giden taraf bu benim 4 ay havadan para sankidaha süt iznin olucak senin ama oraya gelene kadar şimdiden düşünmeye gerek yok emi mükemmeliyetçiliği bırak şimdi eymen rızkıyla zaten gelecek emin ol buna...baktın doğumdan sonra işe başladın yapamaıyorsun çıkarsın işten 3-5 sene çalışma büyüt bebişini güzel güzel bu süre zarfındada sakın geçinemeyiz diye korkma rabbim herşeyi ayarlamıştır sen takılma sonra eymen okula kreşe filan başlar sende o zaman iş bulur çalışmaya devam edersin ama zaten bi sorun olmazsa işi hiç bırakmazsın ama daha şimddden bunu bu kadar düşünüp abartıp ne kendini ne eşini ne de eymenimizi üzmeye hakkın yok sonuçta okumuş etmiş insansın her zaman iş bulursun merak etme o zamanki şartlar neyi gösterecek bilinmez daha şimdiden sakın düşünme bunları tamam mı
zeytinimm o beiştendemi almıştın ama bize göstermedin hiçama çoook güzelmiş çoook beğendimmmm
hiç cücümle bana göre diil böle öküslerr
yine süper bir şarkıııı. afiyet olsun sanaaa.mis gibi kahvaltını et bakalım.
ya canım iş yerinde bazı sıkıntılar oldu benm sinirlerim çok bozuldu. zaten bide hamilelikten sıkıntıya gelemiyorum. kendini bilmez bi asistan yüzünden alt üst oldu düzenim. şirkettekilerde ben gidince napacaklarını düşünür durumdalar şimdi. eğer o kızı da çıkarırlarsa hepten rezil olucaz senn yokluğunda diyorlar. o yüzdende onun terbiyesizliklerine kimse ses etmediğinden onunda hepten bitarafları kalktı buda benm sinirimi çok bozdu. 3 kuruşluk kendini bilmez biri bütün şirketin düzenini alt üst ediyor ve şuan ben izne ayrılınca napıcaz bide o giderse mahvoluruz derdinden kimse bişey demiyor iice sinirim bozuldu.
benim sorumluluğumda oolan kız bana trip yapıyo düşün yani. beni dinlemez oldu. en ufak bişeyde gelip ofis arkadaşlarıma dert yanıyo. hatta abartmış gitmiş beni patronlara şikayet etmiş. işte bana en çok koyanda bu. kimsede bu terbiyesize bişe dememişki hala triplerine devam ediyor.
zeytinimm o beiştendemi almıştın ama bize göstermedin hiçama çoook güzelmiş çoook beğendimmmm
hiç cücümle bana göre diil böle öküslerr
bebişim sensiz yapamayacaklarsa senin kkıymetini bilirler diycem ama malesef kıymet bilen bir iş yeri ve patron hiç görmedim ömrü hayatımda hsadece herkezin sırtını sıvazlar onlar sen nasıl olsa izne ayrılacaksın bence ağırlığını koymaya devam et hatta kızabilirsin tabiki bu şekilde sinirin geçeceğini düşünüyorsan seni dinlemek zorunda madem senin sorumluluğundaymış dilediğin gibi dinlettir kendini gerisi düşünme bile ama kendini de yıpratma lütfen bu şekildeki dengesizler her yerde var malesef ki o yüzden ya görmezden geleceksin yapabiliyorsan ya da sakınma bişeyini emin ol daha kıymetli oluyorsun o zaman
yiğenimin beşiği ya o. söylemiştim hani. kendisi 3 ay yatamadı bile çok hareketli olduğundan elini kolunu çarptı hep rahat edemedi.kaldırmışlardı onlarda.şimdi bana verdiler.
valla bana görede hiç değil de.
eşimin arkadaşı camış. hemde çok seviyo o ayıcığı.
şimdide işten ayrıldığı için çok üzülüyo.abinle konuşalım onu alsın nasıl olsa eleman alacak diyo. bide evli 2 çocuğu var evde kira. o yüzden de eşim çok üzülüyo.
ama adam camış yaaaa. dedim ben istemiyorum onunla birlikte çalışmak. o buraya işe başlarsa bizim seninle tüm düzenimiz alt üst olacak. neden öyle olsun diyo.
dedim görmedinmi adam senn karakterini bile değiştirmeye çalışıyo. biz 3 sene beraber çalıştık değiştiremedi de şimdi mi değiştirecek diyor.
bide o arkadaşı bize yakın oturuyo. buraya işe başlayınca hergün biz götürüp getiricez bu belli bişey. biz şimdi ne güzel karı koca beraber geliyoruz. işten çıkınca canımız nereye isterse oraya gidiyoruz. şimdi eminim şuraya gidelim dicem yalçın var onu götürücez dicek. çocuk doğduktan sonra ben işe başlayınca her sabah anneme bebeği bırakıp her akşam ondan alımaya gitmem lazım. onu bile etkileyecek biliyorum.
bunları hep söyledim eşime. yok öyle olmaz bizim işimiz olursa o kendi gider felan diyo. ama ben eşimi çok iyi tanıyorum. arkadaşını otobüslerle göndermez. önce onu götürelim sonra biz gideriz dicek.
bide ben kendi arabamda yabancı olucam. bikaçkez beraber biyere gitmemiz gerekti. hemen ön koltuğa geçip kuruluyo. bide çenesiz hiç susmuyo. düşünsene hergün böyle olduğunu. ufff
çok mu abartıyorum bilmiyorum ama tüm olacakları şimdiden biliyorum. eşimde öyle bişey olmaz konuşalım abinle yazık çok zor durumda kalacaklar işe alsın onu diyo. napıcam ben ne desem bilmiyorum.
evet şirket sahibi abim ve 2 tanede arkadaşı var. ama şirketi kuran abim.offf zeytinim bee iki ucu boklu değnek sinir oluyorum böyle insanlara dediklerinde bence haklısın ve ççokta haklısın benim kocişte öle tabi böyle bişeyle karşılşamadım hiç ama olsa emin ol o da bırakmaz arkadaşı beni de bırakmaz öle iki arada bi derede kalır sinir olan biz oluruz çok haklısın ... abin şirket sahibimi omu alıyor işe hayırdır yani öle bişi varsa işe gitme abin sonra alır gene seni ne düşünüyorsun bu kadar yaww yada sözü geçen biriyse yine halleder senin iş olayını takma çok kafana dicektim
inşallah etkilemez o adam hayatınızı gerçi kocişin önemli onun tavırları diğeri istediği kadar etkilemeye çalışsın öenmli olan senin eşin ki adamcık bu güne kadar etkilenmemiş ama iş başka arkadaşlık başka belki ben kocamla yalnız kalmak istiyorum onunla gidip gelmek istiyorum ki ben o şekilde isterim offffffffffff ben çok fenayım valla ya hala bu huyumdan vazgeçmemişim demekki bunu anladım şimdi hayatımda illa kociş olcak tek yanımda başkasına yer yok
hee bu arada zeytinimm o beşiğe bayıldııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet şirket sahibi abim ve 2 tanede arkadaşı var. ama şirketi kuran abim.
ya düşününce bende üzülüyorum bu adamın 2 çocuğu var.evi kira naparlar nasıl geçinirler iş bulamazsa. aldırayım sevaptır diyorum ama diğer taraftan karakteri bozuk adamın. arkadaşlığı çok iyiymiş de ailesine karşı tavrı önemli değilmiş falanda filanda.eşim öyle diyo.
ama biz etkilenicez biliyorum. bende senn gibiyim.eşim yanımda olsun başkası olmasın. bide şuan düzenimiz çok güzel sabah kalkıp geliyoruz beraber akşam beraber gidiyoruz.arabada sohbet ede ede evimize gidiyoruz ne güzel.
ama şimdi o başlayınca ön koltukta o. onlar sohbet muhabbet edecek ben arkada el gibi öyle gidip gelicem.
ben bunları düşündüğüm için acaba kötü bi insanmıyım yaa
sağol teyzesi. o yatak odası beşiğimiz olacak. kendi odasına geçene kadar yatak odasında yanımda yatırıcam bi süre.
evet şirket sahibi abim ve 2 tanede arkadaşı var. ama şirketi kuran abim.
ya düşününce bende üzülüyorum bu adamın 2 çocuğu var.evi kira naparlar nasıl geçinirler iş bulamazsa. aldırayım sevaptır diyorum ama diğer taraftan karakteri bozuk adamın. arkadaşlığı çok iyiymiş de ailesine karşı tavrı önemli değilmiş falanda filanda.eşim öyle diyo.
ama biz etkilenicez biliyorum. bende senn gibiyim.eşim yanımda olsun başkası olmasın. bide şuan düzenimiz çok güzel sabah kalkıp geliyoruz beraber akşam beraber gidiyoruz.arabada sohbet ede ede evimize gidiyoruz ne güzel.
ama şimdi o başlayınca ön koltukta o. onlar sohbet muhabbet edecek ben arkada el gibi öyle gidip gelicem.
ben bunları düşündüğüm için acaba kötü bi insanmıyım yaa
sağol teyzesi. o yatak odası beşiğimiz olacak. kendi odasına geçene kadar yatak odasında yanımda yatırıcam bi süre.
valla ne yalan söylim erkekler böyle şeyleri düşünmedikleri için onlara biz kötü geliyoruz ama bilmiyorlarki belkide evlliliklerimizi bir nevi biz kurtarıyoruz bu şekilide düşünerek eğer eşin çok baskı yaparsa abine söyle ama açıklamanı da yap adam böyle böyle bizim evliliğimizi çok etkileyecek abi dersin eğer gelirse artık sonra abinde eşinle konuşur bir şekilde olmadı filan der evet insanların hayatı bizim için çok önemli ama hiç bişey ve hiç kimse eşimden ve ailemden önemli değil kusura bakmasın o adamcağız da önce eşine güzel davranmayı öğrensin yoksa bu şekilde giderse işleri hiç rast gitmeyecek bunu öğrenmesi gerek bir an önce
abine de adamın yapısını güzelce anlat bizimle işe gidip gelcek eşim onu bırakmaz otobüslere filan de abinde herhalde seni düşünür diye düşünüyorum hem senin için rahat etmiş olur söylemekle hemde olacakları ben görüyorum abicim dersin o da onu işe almaz ayy bende çok fenayım sanki bir insanın işine engel oluyormuşum gibi ama kötü arkadaş hiç bir zaman yarar vermez kimseye bu böyledir ve Allah durumumuzdan haberdar bizi görüyor ne için çabaladığımızı evliliğimiz için....
bugün abime dicem eşimin bi arkadaşı işten ayrılmış. istersen bi çağıralım görüş. kafana yatarsa alırsın dicem. zaten görüştükten sonra benimle de konuşacaktır abim. napalım felan diye.
ne bileyim yaaa. eşim inanılmaz önem veriyo ona bende hiç ama hiç sevmiyorum o odunu. kaç kez onun yüzünden tartıştık. eşimde diyo sabit fikirlisin. kafana koyduğundan dışarı çıkmıyosun. kafana koymuşsun böyle olacak böyle olacak vazgeçmiyosun felan diye kızıyo bana. bende dedim ben sana olacakları söylüyorum.onun burada çalışması bizim evliliğimizi bile etkileyecek ama sen ısrarla abine söyle diyosan benim istemediğimi bil ama söylerim dedim.
hee bu arada madem abin patronn dilediğin gibi geçir hamileliği valla benim abim patronum olcak oooyyyyy 1 yıl ücretli izin yapardımmsonrasında da haftada 4 gün çalışırdım öğlenlerde izin alır bebişimi görmeye giderdim yürümeye de başladımı alırdım işe gelirdim beraberce çalışırdıkk
iyi demişsin eşimde bana öyle der sabit fikirliymişim kafamdaki neyse o olmalıymış
o zaman eşinle önce şu şekilde anlaşma yap bence eğer işe alınırsa bizimle gelip gitmeyecek de ok bi de bakalım cevabı ne olacak ben arabamda o adamla gelip gitmek istemiyorum hergün sinir olmak istemiyorum de cevabını gör ona görede abine söyle
işte malesef benim abim fazla prensip sahibi. o yüzden başka yerde çalışsam daha rahat olurdum.
daha hamile olduğumu yeni öğrendiğinde bile ne kadar izin hakkın var ücretli mi ücretsiz mi diye sordu düşün artık.
geçenlerde de dedi çık müdürünle konuş izin tarihlerini belirle. sonra çağırdı beni müdür. işte sen gidersen çok zor olacak bizim için na kadar izin kullanacaksın.eğer iyiysen biraz daha gel git felan. doğumdan sonra ne kadar gelmeyeceksin.
dedim en fazla 3 hafta kalaya kadar çalışırım doğumdan sonrada 3 ay yasal iznim var ama insaf edin 3 aylık nasıl bırakayım dedim. tamam konuşuruz onu bidaha falan dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?