bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyy canım benimmm keşke yakın olsakk vallaha yaa ama valla sütlaç için diil sigara böreği için olabilir ama
akşam bende köfte patates köftem var dolapta hazır bide patates püresi yapabilirm belkimmm bide tost most yaparım çay demleriz ohh mis misss
yok bebem henüz mp3 e atamadım ama gördüm şarkıları ikisinide çok severim minnakımmmmm
ivit o yüzden başta düşünemeden atmak lasımm

yaşasın atmak atıpta yenisini almak ozaman
dinledinmi sarkılarııı kuzucm

keşkemm valla....ne olursaa yollardık birbirimizeee
ayy senin yemeklerde cok iyiymişş bebişimmm hazırmı alıyon et köfteyii bebişş kendinmii yapıyonnn....
hımm benimde öle bugün aklıma düştü bu şarkılarrr hey gidii heyyy

ayy bacım ktu bısey yok ınsallah ayy oanık oldum vallaha ne demıs dr haberınız var mı ? o da bu gıdişle işte doguracak ondan korkuyorum vallahı ee durum de cücü
ımmmmmm bende gelcem bnaane yaaa.. hepsını yerım siler süpürürüm sızede hıc bıseycık kalmazzzz

yok bebem hazır diil kıyma alıp kendim yoğurdum onada yeni başladım yoğurmayı sevmediğim için ya yemezdik yada hazır alırdık çoğu dışarda yerdik köfteyi ama şimdi alıştım hoşuma gidiyor alıyorum yoğuruyorum ne kadar yiceksek bölüyorum atıyom buzluğa süperrr aklımıza estikçe çıkarıp yiyoruzz

yokmuşş yokmuşşş cok sükür iyilermişş tatlımmm benimde aklım ondaydıı madamım sölediğinden berii cok sükür....
artık calışma dimiş zaten doktorrr evde dinlen demişş.. öle işteee sekerimm son durum...
ayy gel gel sende gel afiyet bal olsun ömürle sana....asıcıkta bize bırak ama biz madamımlaaa birass oburiks durumundayızzz istah cok yerindee

evet bende öle yapıyomm eskiden bende yapmazdımmm sonra annişten öğrendimmm şimcikk 1 kilo kıymayı hazırlıyıp atıyom buzluğa cok rahat oluyooo bebişimm....
bide mangal diye bi yer var orda yiyos dışardaaa inegöl köfte yada kasap köftesiii o da süperr valla
onun dışındaa sevmiom hazırlarııı

ayy cücüm damakk zevklerimiz bilem aynı vallaha yaaa maşallah bizeee

ayy cücüm damakk zevklerimiz bilem aynı vallaha yaaa maşallah bizeee

ivit vallaha aynaya bakıyooo gibi oluyomm seninle konuşurkenn:108:
ayy zeytin gelmicekmii artık bebişşş ya benim tlfondan msj atıyom gitmiooo msj ayarlarıyla oynadım naptımm elim durmas kiii...
mail atsam okurmukiii acep tlfondann kuzummm :44:

amanın kuzu şimdi hesapladımda benim mımırtlama bugün dioo şansa bakinş. kociş ii gelirr vallaha
diğer mımırtlamada 18 mart ....
beklenen bat 1 nisan ...
ayy şaka günüü
şaka gibi olur bana kırmızılar gelmezse

bebem zeytin işe gitmemiş annesindeymiş haftaya da izne çıkıyo sanırım çalışmıcak artıkını abisi olur demiş
bugün başlıyordur o bebeğim asıl mımırtlama 18 marttır öle yazıyor çükü bende hep öle sanıyordum bigün dikkatlice okudum meğersem öle diilmiş du bende hesaplim benimkini

anladım minnoşumm...
gelmesin tabi artıkk dinlensin bigüsell...
ay kuzum sen iletişime gecersen sölersin msj attığımı mail attım ama bilmiyom okurmuu....
aaa ölemiii amanın dimik öle bende öle sanıyodummm vallaha
bu hafta yoğun calışmak lasım yaneee
hadii sende hesaplaa bebişimm benimm

benimde bat 31 mart
mühim günlerimde dün başlamış olmakla birlikte (neyseki değğerlendirdik allahtan )
17 martta mımırtlama günümmüş senden önceye attı gene beni görüyonmu sen neyseki çok diil bir güncükk
bu ay yine çok heyecanlı olcak bebekim test aldınmı benn aldım gene 20 tane gg dan 10 gün varken başlıcam test yapmaya ya tutarsa diye

benimde bat 31 mart
mühim günlerimde dün başlamış olmakla birlikte (neyseki değğerlendirdik allahtan )
17 martta mımırtlama günümmüş senden önceye attı gene beni görüyonmu sen neyseki çok diil bir güncükk
bu ay yine çok heyecanlı olcak bebekim test aldınmı benn aldım gene 20 tane gg dan 10 gün varken başlıcam test yapmaya ya tutarsa diye

bebem berroşumunda pc si bozulmuş iş yerinde o da ondan gelemiyorrbende maşallah ayaklı gazete gibinim
berroşta hic gelmiyooo topiğee hayırdır inş... yoğun sanırım işleriii:44:

söledim tatlımm birazdan girerim belki kk ya didi

ayy heyecan başlıyooo yinee...
ivit neysekiii aramızda 1güncükk var
yok ben almadım kuzum yaa ben yapmıcaam günüm gecmedennn hele bi gecsinndee ozaman heyecan yaparım test alırımmm

bebem berroşumunda pc si bozulmuş iş yerinde o da ondan gelemiyorrbende maşallah ayaklı gazete gibinim

söledim tatlımm birazdan girerim belki kk ya didi

hee valla son dakika haberlerii sende kuzummflaş flaş flaşş
anladım bebekimmm ayy gelsin gelsinn ösledim valla ayy napcas biz zeytinsizzzneyse sağlıkla doğumunu yapsınnn en önemlisi o

uff işte senle bu konuda farkllıyık bi tek ben çok heyecan yapıom sen bekliyon hangisi ii karar veremedim incirini cevizini ye muhakkak mesela bu akşam sütlacı bol tarçınlı ye minnak
ayy heyecan başlıyooo yinee...
ivit neysekiii aramızda 1güncükk var
yok ben almadım kuzum yaa ben yapmıcaam günüm gecmedennn hele bi gecsinndee ozaman heyecan yaparım test alırımmm

uff işte senle bu konuda farkllıyık bi tek ben çok heyecan yapıom sen bekliyon hangisi ii karar veremedim incirini cevizini ye muhakkak mesela bu akşam sütlacı bol tarçınlı ye minnak

ivit sanırım bitek bu konuda....
ben bekliyomm valla sonra gelince yıkım oluyooo bende o yüzden bebekimm beklicemmm...
ayyy dün gece muz üzerine bal döktüm bide cevizz mis miss kocişle yedikk
ivit zaten cok severim ben sütlaçı bol tarcınlıı...
yiyom bebekim yiyommm hatta sekerim ölcülse kaç cıkar bu ay bilmiyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…