- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.381
madamımla açılışı yaptık ama bugün ne gelen var ne gidenn....
nyse ben bi markete gidim gelimm minnaklarr belkim ozamana kadar birilerii gelirr
kelebekler nasılsınızzz bahar temizliği öncesi temizlik yapıyorummm daaa buralara pek takılamıyorumm ama arada gelip sizi takip ediyorummm
minnakım ben geldimm zeytinim hastanedeymiş gece eli yüzü gözü hep şişmiş bide elleri morarmış acile gitmişler bu sabah test yapılmış sonuçalrını bekliyomuş whatsapp tan yazdı bana
hoşgeldin canımm ama hemen gitmişsin
kelebekler nasılsınızzz bahar temizliği öncesi temizlik yapıyorummm daaa buralara pek takılamıyorumm ama arada gelip sizi takip ediyorummm
minnakım ben geldimm zeytinim hastanedeymiş gece eli yüzü gözü hep şişmiş bide elleri morarmış acile gitmişler bu sabah test yapılmış sonuçalrını bekliyomuş whatsapp tan yazdı bana
hoşgeldin canımm ama hemen gitmişsin
cucu peçeni kapat erkekim geldi:) nasılsın bakalımohh valla ne güselll darısı başıma benimde öle bi temizlik yapmam lasımmm ama baharı göremedikk henüzzkolay gelsin canımcımm...
ayy gelmişsin gitmişsin bende markete kadar gittim ...
ayyy tatlım yaaa dünde ayaykcıklarııı şişmiştiii kuzucuk kıyamam yaa...
yaa niden benim whatsapp ım yokkkocişe dün akşam bayağı bi duygu sömürüsü yaptımmm yaa ona kalsa alırda simcikkk sıkıntıya girerisss masraf bitane değilkiii neyse canım gün doğmadan neler doğarr....
cucu peçeni kapat erkekim geldi:) nasılsın bakalım
amanın erkek
napım zeynooo işte bi yandan sigara böreği sarıyom bi yandan sütlaç yapıyommm öle canım istediii havada yağmurluuu .....
bi yandan sarkı dinliyommm öle işteee...
sen nasılsınn bakalımm...nasıl gidio hamişlikk
bende habi gayret temızlık yapıyorm oyle bır gırdım kk!ya bakalım kım var kım yok dıye .. guzel gıdıyor hamıslık aksam bayagı mısafırım var esımın polıs arkadasları gelıyor .. arada sırada gırer bakarım canımmm .. mercımek corbası bezelye pılav fırında tavuk ve salata yapacagımm ...optum senii
ohh valla ne güselll darısı başıma benimde öle bi temizlik yapmam lasımmm ama baharı göremedikk henüzzkolay gelsin canımcımm...
bende bahar temizliğinde elime ayağıma dolaşıcak şeyleri atmakla başladımm ilk önce atılcakları atayımda temizlikte birdde onlarla uğraşmayayyımmm
hoşbulduk canımmm takılıyommm bi geliyom bi gidiyommm evdeki atılcakları atıyorum iyi olduuu vallaaa sen sonuç almaya gitmiştin noldukii tekrar merak ettim senii
ohh valla ne güselll darısı başıma benimde öle bi temizlik yapmam lasımmm ama baharı göremedikk henüzzkolay gelsin canımcımm...
ayy gelmişsin gitmişsin bende markete kadar gittim ...
ayyy tatlım yaaa dünde ayaykcıklarııı şişmiştiii kuzucuk kıyamam yaa...
yaa niden benim whatsapp ım yokkkocişe dün akşam bayağı bi duygu sömürüsü yaptımmm yaa ona kalsa alırda simcikkk sıkıntıya girerisss masraf bitane değilkiii neyse canım gün doğmadan neler doğarr....
amanın erkek
napım zeynooo işte bi yandan sigara böreği sarıyom bi yandan sütlaç yapıyommm öle canım istediii havada yağmurluuu .....
bi yandan sarkı dinliyommm öle işteee...
sen nasılsınn bakalımm...nasıl gidio hamişlikk
gıtmıyom kuzuu burdaymmmm:) zeytın nerdeeeeee
selam canım evet gittim almaya ama çıkmamış bugünde işim var gidemedim çok merak etmiyom zaten biraz uzakta artık araç çıkınca gider alırımm
:
öle valla bende ayıklasam bi ton atılcak sey varhic sevmiyom kalabalık ama yığılıyooo bi şekildeee ne bilemmm tatlımmm kolay gelsinn sana
öle valla bende ayıklasam bi ton atılcak sey varhic sevmiyom kalabalık ama yığılıyooo bi şekildeee ne bilemmm tatlımmm kolay gelsinn sana
selam canım evet gittim almaya ama çıkmamış bugünde işim var gidemedim çok merak etmiyom zaten biraz uzakta artık araç çıkınca gider alırımm
minnakımmm bebişim ben geldimmm zeytinimin sonuçları iimiş ama doktor artık yatıp dinlenmen lazım dimişşş
ayy çok güldüm ya ört peçeni cücüüüü
ohh menümüz zengin yine maşallahh
oh valla senin yerinde olmak isterdim şimdik ne güzellllll
biz senden daha meraklıyızz herhaldee
vallaaa o kadar çok şeyi o anda atamıyoz sonradan birleşince bizi uğraştırıyooo
ohh en sevdiğim şey atmak 3 gün sonra lazım olunca yenisini almakk
biz senden daha meraklıyızz herhaldee
vallaaa o kadar çok şeyi o anda atamıyoz sonradan birleşince bizi uğraştırıyooo
ohh en sevdiğim şey atmak 3 gün sonra lazım olunca yenisini almakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?