bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

gayet iyi. daha ne olsun. güzel valla. modeli ne bunun. isim olarak yani. kraft ın hangi modeli yani.
kraftın sıtesınde 3 tane park yatak var canım orda en sondaki yenı model yazıyor acıklamasında

ayy az kaldı yawruna kavusacaksın arkadasım nerde dogum yapcan ? Allah tek nefeste kurtarsın hayatım kac kılo ıle hamıle kaldın .. kacla dogum yapacaksın hemen hemen ?

avcılar hospital de canım doğum.
ben 62 ile hamile kaldım. ilk 5 ay bitiminde 5 kilodan az almıştım. ama şuan 80 kiloya ulaştım. zaman olarak da 1 ay var. aşırı kilo aldım. o yüzden çok moralim bozuk.

ben 62 ile hamile kaldım. ilk 5 ay bitiminde 5 kilodan az almıştım. ama şuan 80 kiloya ulaştım. zaman olarak da 1 ay var. aşırı kilo aldım. o yüzden çok moralim bozuk.
zeytın bebegın saglıklı mı ?
kılosu boyu yerınde mı? beslenmıiş mi? eger bu soruların cvbı evetse o zaman ıyıkı sısmanlamıssın derım ben 5 bucuk aylık hamıleyım 59 ıle hamıs kaldım 71 kıloyumm cok aldım ama umrumda degıll
Zaten oğlun sana oyle bır kılo verdırecek kii:) eymen paşaaa

zeytinimmm adı eymenmi olucak yoksaaaa oğlumun adaşııı :)))

Yaman Sevda -Çelik

Gün senin günün kapına geldim
Bir demet gülü yoluna serdim
Ah şu kalbimin külünü verdim
Gel yapma gel, sende sevdin

Ah sevda ah sevda, böyle yaman sevda
ah sevda ah sevda başı duman sevda

Ah o gülüşün, bana dönüşün
Döner durur başım yaman bu sevda
Nerede yüzün o kara gözün
Yanıyorum her bakışta

Bir dahamı aman, of aman aman
Kaçıncı bu acı bilmem kaçıncı
Ah aman aman, of aman aman
Yanıyorum her bakışta

Bir sefer bakıp ateşe attın
Sen beni yakıp nereye kaçtın
Bil peşindeyim sana ne yaptım
Gel yapma gel, sende yandın

Ah sevda ah sevda, böyle yaman sevda
ah sevda ah sevda başı duman sevda

Ah o gülüşün, bana dönüşün
Döner durur başım yaman bu sevda
Nerede yüzün o kara gözün
Yanıyorum her bakışta

Bir dahamı aman, of aman aman
Kaçıncı bu acı bilmem kaçıncı
Ah aman aman, of aman aman
Yanıyorum her bakışta

hey gidi heyy yıllarımızın şarkısı ....dün arkadaşla aklımıza geldi ve dinliyoruz şimdi süpermiş yaaa

yine patlatmışsın şarkını kuzummmmgünaydın bebişimm ....
hey gidi günler çelik bayadır yok ortalardaa:44:

Günaydın kuzucukk valla şuan dinlemedeyim doyamadım sabahtan beri
napıyosun kahvaltı ettin mi bak ben neler yedim anlatimm çorba gibi çok alakasızım bugün artık gırtlağımdan geçenlerin haddi hesabı yok iice şişiyom benşimdi sabah evden çıkmadan önce kestane balım çörekotum tarçınımı yedim işe gelince incirimi cevizimi yedim üstüne doymadım evde yaş pasta vardı biraz çoktu bozulmadan yiyelim diye iş yerine getirdim kocaman bi dilimde ondan yedim ohhh yarasın bana
Akşam kociş diyoki hanimiş benim pekmezim getirin yicem diyoo Ama pekmez çok etkili oldu
yine patlatmışsın şarkını kuzummmmgünaydın bebişimm ....
Hey gidi günler çelik bayadır yok ortalardaa:44:

dinle bebişim dinle....
napım şimcik kahvaltı yapıyom... tost yaptım onu yiyom....
ohh afiyet olsun minnakıma vallaa...kıs seker komasına gircen arada tuzlu biiylerde yiii
aman biz dün calışmadıkkk kociş 6 da geldiii cok finaydııı zatennn öksürüp duruyoooo kötüydü yaniii sonra bide projeye gitti gecen hafta gidemedi diyeee 12 ye doğru geldiii hemencik uyuduuu cok finaydııı bu ayda bölemi gecicek yaaasinirim bozulduuu benimde salak salak konuşuyommm

OHH AFİYET OLSUN MİNNAKIMMa öle düşünme cücüm bakarsın bu şekli hayırlı olurmuş bebiş gelirmiş hem daha ooo uzun günler var önünüzde ama bu arada da siz takviyelerinizi alın eksik etmeyin onları kendine şöle güzel bir karışım hazırla kocişede daya pekmezi yesin hem şifa bulur daha çabuk iileşir
bizimde geçen ay boşa geçmişti ayy gıcık bi durum hakkatten ama işte biz büyütüyoz aslında rabbim istesin yeterki

bebişkom daha önce sordummu hatırlamııyorum ama sen neden çalışmıyorsun sanki daha önce çalışıyodun diye hatılıyom yoksa yanılıyommu kocişten yana bi durummu var

ivit öle tabii hayırlısı olsun bebişim...daha vakit var bebişimmm çalışırıs Allahın izniyle yeterki Rabbim kaderimize yazmış olsun inş...
ivit karışım yapımmm ama adetin ilk günü başlatın diooo napalım bu ay böle olsun dimii kuzucumm...
sen neler yaptın akşam ...

bebişkom daha önce sordummu hatırlamııyorum ama sen neden çalışmıyorsun sanki daha önce çalışıyodun diye hatılıyom yoksa yanılıyommu kocişten yana bi durummu var

ben calıştım bi dönem türk telekom çağrı merkezinde....
zaten öncesindede çalışyodum yani ünvç öncesi 1 yıl çalıştım yayın evinde...
şimdi kocişim cok destekliyoo calışmam için hic bi sorun yok kocişten yana ama ne bilim bi sürü başvuru yaptım gidiyodum görüşmeye hic uygun bulmadım kendimeee yani cumartesi bile çalışıcaksın akşam 8 de falan işten cıkıyosun ölee bi süre ara verdim bu serüvene....evede alıştım sanırım...
bide bu sehirde calışmak bile istemiyorummm delimiyim neyim...
aslında hep aklımda kendi işimizi kurmak var ben aslında ahcılık okuluna gitmek istiyorum gitmek istediğim okulda istanbulda www.msa.com.tr/Mutfak-Sanatları
işte buraya gitmek istiyorum yıllardır tek hayalim sonrasındada iş cok kolay kendi yerimi acabilirim iş garantisi veriyolar zaten ...
biras tuzlu tabiii ama inş. eninde sonunda gercekleştiricem bu hayalimiii

ya minnakım valla kader bizi öle bir araya getiriyorki şaşkınlardayım
kızıımmm bizimde ablamla tek hayalimiz bu kendi yerimiz bizim böyle el becerimiz çoktur pasta kurabiye süslemeler filan hep öle bi yer açmak istiyor ablam bende destekçisi olacağım benim işim çok şükür şimdilik ii ben sermayeden ortak olacağım iş çıkışları gideceğim filan hep bununn hayalini kuruyoss bi bakmışsın bi kaç seneye hepimiz ortak olmuşuz siz istanbula gelmişsiniz sen kursu bitiriyosun ve güzel bi yer açıyoruz bide işler tutuyor ohhh değmeyin keyfimizeayy çok heyecan yaptımmmm yaaaa
ev hayatı rahat hakkaten benim işim bu olmasa çok zor bende yapamam sanırım her yerde hele haftasonu çalışmak kociş evde yatçak ben çalışçam neyse rabbim mecbur bırakmasın yoksa çalışçaz napak
benim kuzenimde şimdi türktelekomda çalışıyor çağrı merk o da
bu arada minnakım gönderdiğin sayfa açılmadı

ayy bi ortak yönümüzz daha valla ne süper olur kuzu yaa düşünseneee böle şirinmi şirin bi yerrr kurabiyeler pastalar dolmişlerr böle hep ev yemekleriii tertemizzz...
süperr süperr valla olmıcak bişiy diillll yaparız neden olmasın....ayyy cocuklar okuldan cıkıp geliooo yanımızaa amanınnn ne güselll hayalll inş. gercek olcak....
ivit kuzucum senin işin cok sükür rahat haftasonun var erkenden evinde olabiliyosun ölee sıkmıyolar cok sükür bebişim....
yoksa gercekten evlilikle calışma hayatını yürütmek zor...
bekar olsamm 8 de evde olsam da önemli diil sorumluluk yok cünküüü ama evli oluncaaa cok farklı....
ayy cok zor iş bebeğim yaa ben bi geliyodum eve pestil gibiii Allah kolaylık versinn kuzene valla ....
ayy dur tekrar yollım ben arada acıp bakıyommm ahh ahh diyomm geziniyomm bigün aranızda olcam diyip kapatıyomm
Başvuru Formu | MSA
biras gezinn kuzumcok güsel seyler var yaa.. benim gitmek istediğim bilemiyom prof ahcılığamı gitsem pasta ve ekmek mii bilemedimm
pasta ekmek 11.800
prof. ahçılık 13.900
işletmecilikte alırsan pastacılık 14.500
ahcılık işletmecilik 16.600

vııyyyy minnakım çok para bu beeeee annaaaammmm gerek yok biz el birliği ile öğrenirirz kendimiz
valla sen bu kursa gidipte ortak olursak biz ezilcez yanında neyse oama o zaman seni patroniçe yaparız
ama hayalimiz çok güzel bizde ablamla hep öle düşünüyoruz çocuuklar okuldan sonra doğru yanımıza
inşallah inşallah bir gün gerçek olur ama bu okul çok paraymış bee başka daha uygunu yokmu bunun

ivit bebekim ya cok para bilmiyom bendee aslında sermaye yapsam daha iiel birliğiylede yapabilirizzz tabiii neyse o günler gelsinn inş. ist taşınırsak ozaman oturup konusuruzz bolcaa olmadı gitmem seninle normal bi pastacılık kursuna giderizzz ...
valla var tabi uygun yerler ama bu cok profesyonel öğretioooo bebişimm ....
gitmesemde olur tabii yeterkii bu hayal gercek olsun kücük ufak bi mutfağımız olsun şirin müsterilerimiz olsunn fatmagülü isliyonmu sen onun yeri gibiii gül mutfağıı bayılıyommm onun yerine yaa....
cocuklarımız gelsinn annişler gelsin yardım etsinnn ayyy cok heyecann yaptımm vallaha tosbikimmmm yaaaaaaaaa

ayy bak şimdi benide telaş sardı süper olurr yaa ben bayılıyom fatmagülün oraya izlemez olurmuyum hiç izliyom dört gözle hemde
istanbula geldiğinde seni oraya götürürüm gideriz şöyle mis gibi kahvaltı yaparız bende daha hiç gitmedim ama çok güzel yaa

ayyy süperrr vallaaaa kuzum benide telaşşşş aldı şimcik....
aaa biliyonmuuu orayıı minnakımmm kim işletiooo bebişimmm ayy süpermişş valla giderizz geldiğimdeee

sağol minnakım hemen bakimm bakalım neymişş

yolladımmm bebişimmm dinle bakalımm seksenlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…