- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.541
yok yok bebişim almayın tavsiye etmiyom...:111::111::111::111:
kıs valla alalımm onuda yisinlerr
ayy inanmıyomm bebişş ya bizim evin karşısındada A101 market var şaka gibiii
cidden cok indirimliii bebişşş bim gibi aynııı ...
valla ürünleride güselll yoğurdu falan su böreği yufkası cok güsellll....
valla her bişieyiii güselll bende hep oraya gidiyommm günlük bişiy lasım olursaaa kociştee gelirken illa uğrar ....abırcıbır
öle büyük alışveriş için carrefour gidiyoss zaten A101 de öle cok sebze meyve gelmiyooo bazı seylerrr....
aman unutmayın kuzumm yiyinn gariiii
yok yaa demiş ben çorba yaparım.şehriye çorbası yapmaya çalışmış pilav gibi olmuşolmadı diye dökmüş geri.sonrada keman dersi varmış oraya gitmiş. evdeki olan yemekleride babam ısıtmış kendine yemiş.anneme de katı yemek yasak kalmış öyle yaa.düşündükçe deliriyorum.
aynen öyle bi zorda kalınca kapısını çalacak kimsen yok.çok kötü bişey. bizim önce oturduğumuz yerde komşularla aile gibiydik.
aynen öyle canım bi apartman 1 mahalle kadar.her katta 6 daire var. girişle beraber 16 kat.
yok yaa demiş ben çorba yaparım.şehriye çorbası yapmaya çalışmış pilav gibi olmuşolmadı diye dökmüş geri.sonrada keman dersi varmış oraya gitmiş. evdeki olan yemekleride babam ısıtmış kendine yemiş.anneme de katı yemek yasak kalmış öyle yaa.düşündükçe deliriyorum.
aynen öyle bi zorda kalınca kapısını çalacak kimsen yok.çok kötü bişey. bizim önce oturduğumuz yerde komşularla aile gibiydik.
aynen öyle canım bi apartman 1 mahalle kadar.her katta 6 daire var. girişle beraber 16 kat.
ayy ivit kıs cok güseldirr o daa zaten hemen hemen aynı sanırım süttemi pişiyodu nee tam hatırlamadım şimcikkk:44:
ne bilemmmm yiyommm tuzluda yiyomdaa genel bi iştah artışı var bendee ha biree yemek istiyomm
kociştee hemencikk doyuyoooo bende bölee kalıyommaşkım doydunmuu falannn kendime yer yapıyommm bende iştahh fora cünkümmm sonraa bırakıyommm ayy komedii oldukkk iiicee yaaa
aramızda deneyenlerr varrmış meğerrr
sen gördün mü benim küçüklüğümü kuzumm göndermişmiyim sanada
valla ne tombiktim yaa hayattımda hep gelgitler oldu ama lise sonda bi halim vardı tanıyamazdınız beni taki üniversite 1'in sonlarına doğru kilo vermeye başlamıştım kiloyu öle kendiliğinden gitti en az düştüğüm kilo 56 o da en sevdiğim arkadaşım bizim apartmandaydı onu evlendirirken çok üzülmüştüm o da bende çok zayıflamıştım kendi düğünümde bile 60 kiloydum
berrem hani senin bebişliğini görelimmm
ayy ivit kıs cok güseldirr o daa zaten hemen hemen aynı sanırım süttemi pişiyodu nee tam hatırlamadım şimcikkk:44:
ne bilemmmm yiyommm tuzluda yiyomdaa genel bi iştah artışı var bendee ha biree yemek istiyomm
kociştee hemencikk doyuyoooo bende bölee kalıyommaşkım doydunmuu falannn kendime yer yapıyommm bende iştahh fora cünkümmm sonraa bırakıyommm ayy komedii oldukkk iiicee yaaa
aaaaaaa inanmıyom kız cücüm hayatımızda yaşantımız da marketimiz bilem aynııı yuuhhh
yesinler kıs du bakim markete bu akşamm ama kaççak delik arıcaz kendimize
evet bimden daha çok seviyorum ben orayı daha kaliteli ürünleri ben özellikle kokulu çöp poşetlerini seviyomm hem ucuz hem kaliteliçöp poşeti hastalığı var da bende illa kokulu olcek
hımm o zaman artık birbirimize haber verebilirz indirimde şu var bu var diye ayy süper olcakk valla bi market ama beni ne kadan heyecanlandırdı bilemezsin
biz artık büyük alışverişler için kaynıma sulanıyos o araba aldıı ya şimdi sağolsun veriyo hemen benim akılllı kocişte parasını patrona borç vermişti adam ödemedi hala nisanda ödicekmiş ufff dedim yaa bekle bekle dur şimdi bende hala deli gibi araba bakıom kendime eşim dioki valla sen ciddi ciddi alcan bu arabayı diyo herhalde dedim boşuna mı aldık ehliyeti bizz
kuzum sen naptın direksiyon sınavın oldumu senin
off yaaa bak şimdi içim fena oldu yaa kıyamam ki hiç annelere babalara benn
ben gidip bişeyler yiyip geleyim kızlar
bende bi kere yaptım ama sütle değildi kuzum ...
ayy maşallah ye meleğim ye yaa can boğazdan gelir seviyoz yani biz yemeğe bu bizim içimizde var benim koçişte bazen bakıp gülüyo kızarım diye bişeyde demiyıo...
kuzum benim biz böle bir araya gelsek ne güzel olur demi bir birimize bakınca iştahımız açılır bende evde kurabiye getirmiştim sabah kahvaltıda yaptım 6 tane kurabiye yemişim..
valla bizde daha 4 günlük evliydik muğladan almıştık meleğim saklıkentten...
görmedim balım dur mailimi açamda bakam...
ayy kıyamma ya ne kadar çok seviyomuş arkadaşını
benim 1 tane fotom var çok belli olmuyo ama yanımda değil evde flaşımda öğlende alırım mail atarım kuzum...
bak bakalım bu akşammm biz kacarıss onlar kovalarrayyy ne güldüm heee
ivit yaa hayatımız gibi marketlerimizde aynıııvalla haber veririsss birbirimizee bebişşş indirimleriii falann
ayy ivit böle kırmızı falan oluyooo cilekliibende alıyom ondannn dışarıya cöpü koyuncaaa mis kokuyooo kapıcıdaa böle yüzüme bakıyooo
biz bugün gitcesss carrefoura kociş erken cıkarım gideriss didiii evde hicc bişiy yok kahvaltılık bilemmm bitti:18:öle bi iki parcada alıncaaa saçma sapan seyler alıyommmdaha masraflı oluyoooo gidippp söle adamakıllı alışveriş yapalımm...
herhalde alcaksın bebişimmmm araba asvaltların tozunu attırcakkk benimmm tosbikim....
24 mart bebişşş bakalım bakalım ....
bende bi kere yaptım ama sütle değildi kuzum ...
ayy maşallah ye meleğim ye yaa can boğazdan gelir seviyoz yani biz yemeğe bu bizim içimizde var benim koçişte bazen bakıp gülüyo kızarım diye bişeyde demiyıo...
kuzum benim biz böle bir araya gelsek ne güzel olur demi bir birimize bakınca iştahımız açılır bende evde kurabiye getirmiştim sabah kahvaltıda yaptım 6 tane kurabiye yemişim..
valla bizde daha 4 günlük evliydik muğladan almıştık meleğim saklıkentten...
görmedim balım dur mailimi açamda bakam...
ayy kıyamma ya ne kadar çok seviyomuş arkadaşını
benim 1 tane fotom var çok belli olmuyo ama yanımda değil evde flaşımda öğlende alırım mail atarım kuzum...
cücüm ya bende kilo aldımm napçaz baldı kaymaktı vitamindi derken sonu kiloya dönüştü odadaki arkadaşlara ha bire yyin yiyin diyorum ben sürekli bişiler alıyos yada ben evden getiriyom abur cubur pasta börek yapınca filan yaa kızım diyo yiyon yiyon sen zayıf kalıyosun şişen biz oluyoruz diyorlardı nazara geldim beeeeeeeeeeeeeeeebir aydır giymediğim kotuma zor sığıyorum bu sabah çok zorlanırım diye çıkardım giymedimmmm
off bak gene karnım acıktı gördün mü iştee te böleyim hemen acıkıyom
öğrencek ablası öğrencekk zamanla en güzel yemekleri yapıcekkk
ayyy bizde ordan aldık bu sene kuzum keçiboynuzuyla poleni balayından da bu antalya taraflarında da böle ballı çerez varya kavanozda ondan almıştık adam herahlde halimizden anlayıp bize keçiboynuzu pekmezi de alın polen de alın filan demişti ne gülmüştüm dedim bu adam işi biliyo halimizden anlıyo
evet tatlım arkadaşım ankaraya evlendi gitti kimseleri yoktu orda nişanlıykene eşinin iş yeri yeni yer açmıştı orda bunu da başına verdiler daha fazla maaş verdiler filan öyle olunca bunlarda gitmişlerdi ben çok üzülmüştüm tabi o da aynen öle ama nasip kısmet şimdi ordalar ikizleri oldu konu komşusu var sürekli burayada geliyo ii yani çok mutlu şimdi
ayy az kalmış tontişim heyecan yapma sakın rahat ol halledersin sen inanıyom sana kuzummm
bende markete gidicektim migrosa ama hiç yemiyo şimdi çoğunlukla burdan alıp eve götürüyom sırf kazık yemiyim diye bizim marketten
ama şimdi bugün maaş günü paracıkları aldık diye ben hepicini harcarım o yüzden kendimi akşamki açılışa saklıycammm orda harcarım şimdi tencere tava gelmiştir orayadaayy bilmiyon bende tava hastalığı var bide bütün tavaları alasım geliyoo
acıktımm neyse bir arkadaş geldi çok şükür o da açmış fastfood yices galiba minnakk
günaydın canııımmmm. sen nasılsın bakalım.
amin canım amiinnn.
oyyyy yerim onun pamuk ellerini beeennnn.
bende sizi ösleriiimmmmm.
teyzesi bak cibinliğimizi kırmızı yaptırınca nasıl oldu.
Eki Görüntüle 367966
ne o hüzün sarmışşş ağlanmışşş yapmayın valla bende ağlarımm şimcikk...
zeytin gözlümmmm üzülmeee sakın bebişim yaa..
bende öle cok üsülüyom kiii valla ama dayanamayıp alcan sen internetiii ben biliommm
madamımmmmmmm tatlı kuzummm nasılsın....günün güzelll olsun
berroşumm nasılsın balım....özlettin kendinii...
periiiii günaydınn canım nasılsınn....
berreeemmm aferim sanaa benimde içim dışım bal tarçın çörekotu pekmez olduu bakalım inşallah işe yararda gelir bebişler
hoşgeldin fıstık napıyosunn
madamım mailin boş gelmiş bebeklik foton yok..
ama şarkılar süpre ben kolpaya bayılıyorum yatağın soğuk tarafı ve nasıl öğrendin unutmayı...hep dinliyorum.
ben yemeğe çıkıyorum dönüşte görüşmek üzere hoşçakalın
kızlarrr ben big king yemeğe gidiyom gelince görüşürüzzzzz
toptann cevap vereyim kızlar iyiyim valla nolsunnn buraya yazdıktan sonra internette bişiler bakınıyodum burayı unuttummzeytinimmmm çok güzel olmuşşş canımmmm allah sağlıcakla gelmeyi nasip etsin inşşş
tımam hadii afiyetler olsunnn balımm...
ohhhhh afiyet olsun bebişime valla hadiii bakalımm cabıkm gelin bende 2 gibi cıkıcamm kociş gelcekkk alışverişe gidivercess gariiii
öle oluyoo dimiii unutuyoo insan bazen yenilemeyincede sayfayııı
öle valla arada unutuyorummm burayıı ama sizler hep kalbimdesiniz
ayy bugün aybaşı dimiiiii unutmuşummmm benimkide beni yemeğe götürse ne iyiii olurduuuuu
oyy canım benimm yaa benimde hep kalbimdesinizzz ya nasıl bi yer ettinizzz hayatımda bi bilsennn
15 mart ivit geneldee maaş günüayy bizde alışverişe gitcess kocişlee hemencikkk en üst kata cıkarırımm ben onu yemek katınaa...
zaten avm ye gidipte yemek yemeden gelinirmii
sendee sölee götürsünnn bebişş seni yemeğeee ağlamayana meme yok valla
belkide düşünüp götürürrr tatlışımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?