bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aaaaaaa inanmıyom kız cücüm hayatımızda yaşantımız da marketimiz bilem aynııı yuuhhh
yesinler kıs du bakim markete bu akşamm ama kaççak delik arıcaz kendimize
evet bimden daha çok seviyorum ben orayı daha kaliteli ürünleri ben özellikle kokulu çöp poşetlerini seviyomm hem ucuz hem kaliteliçöp poşeti hastalığı var da bende illa kokulu olcek
hımm o zaman artık birbirimize haber verebilirz indirimde şu var bu var diye ayy süper olcakk valla bi market ama beni ne kadan heyecanlandırdı bilemezsin
biz artık büyük alışverişler için kaynıma sulanıyos o araba aldıı ya şimdi sağolsun veriyo hemen benim akılllı kocişte parasını patrona borç vermişti adam ödemedi hala nisanda ödicekmiş ufff dedim yaa bekle bekle dur şimdi bende hala deli gibi araba bakıom kendime eşim dioki valla sen ciddi ciddi alcan bu arabayı diyo herhalde dedim boşuna mı aldık ehliyeti bizz
kuzum sen naptın direksiyon sınavın oldumu senin
off yaaa bak şimdi içim fena oldu yaa kıyamam ki hiç annelere babalara benn

ayyy cok finaa öle yaa...
zorda kalıncaa gidiceğin bi kapı olmasııı güselll valla....
Allahım ele güne muhtaç etmesin iyikiii siz varsınız bebişşş....
üzülme gidersinn bugünn bakarsın annişee babanada söle öle bi durum olunca haberdar etsin seniii canım

bende bi kere yaptım ama sütle değildi kuzum ...
ayy maşallah ye meleğim ye yaa can boğazdan gelir seviyoz yani biz yemeğe bu bizim içimizde var benim koçişte bazen bakıp gülüyo kızarım diye bişeyde demiyıo...
kuzum benim biz böle bir araya gelsek ne güzel olur demi bir birimize bakınca iştahımız açılır bende evde kurabiye getirmiştim sabah kahvaltıda yaptım 6 tane kurabiye yemişim..

valla bizde daha 4 günlük evliydik muğladan almıştık meleğim saklıkentten...
görmedim balım dur mailimi açamda bakam...
ayy kıyamma ya ne kadar çok seviyomuş arkadaşını
benim 1 tane fotom var çok belli olmuyo ama yanımda değil evde flaşımda öğlende alırım mail atarım kuzum...

cücüm ya bende kilo aldımm napçaz baldı kaymaktı vitamindi derken sonu kiloya dönüştü odadaki arkadaşlara ha bire yyin yiyin diyorum ben sürekli bişiler alıyos yada ben evden getiriyom abur cubur pasta börek yapınca filan yaa kızım diyo yiyon yiyon sen zayıf kalıyosun şişen biz oluyoruz diyorlardı nazara geldim beeeeeeeeeeeeeeeebir aydır giymediğim kotuma zor sığıyorum bu sabah çok zorlanırım diye çıkardım giymedimmmm
off bak gene karnım acıktı gördün mü iştee te böleyim hemen acıkıyom
öğrencek ablası öğrencekk zamanla en güzel yemekleri yapıcekkk

bak bakalım bu akşammm biz kacarıss onlar kovalarrayyy ne güldüm heee
ivit yaa hayatımız gibi marketlerimizde aynııı valla haber veririsss birbirimizee bebişşş indirimleriii falann
ayy ivit böle kırmızı falan oluyooo cileklii bende alıyom ondannn dışarıya cöpü koyuncaaa mis kokuyoookapıcıdaa böle yüzüme bakıyooo
biz bugün gitcesss carrefoura kociş erken cıkarım gideriss didiii evde hicc bişiy yok kahvaltılık bilemmm bitti:18:öle bi iki parcada alıncaaa saçma sapan seyler alıyommmdaha masraflı oluyoooo gidippp söle adamakıllı alışveriş yapalımm...
herhalde alcaksın bebişimmmm araba asvaltların tozunu attırcakkk benimmm tosbikim....
24 mart bebişşş bakalım bakalım ....

ayyy bizde ordan aldık bu sene kuzum keçiboynuzuyla poleni balayından da bu antalya taraflarında da böle ballı çerez varya kavanozda ondan almıştık adam herahlde halimizden anlayıp bize keçiboynuzu pekmezi de alın polen de alın filan demişti ne gülmüştüm dedim bu adam işi biliyo halimizden anlıyo
evet tatlım arkadaşım ankaraya evlendi gitti kimseleri yoktu orda nişanlıykene eşinin iş yeri yeni yer açmıştı orda bunu da başına verdiler daha fazla maaş verdiler filan öyle olunca bunlarda gitmişlerdi ben çok üzülmüştüm tabi o da aynen öle ama nasip kısmet şimdi ordalar ikizleri oldu konu komşusu var sürekli burayada geliyo ii yani çok mutlu şimdi

ayy az kalmış tontişim heyecan yapma sakın rahat ol halledersin sen inanıyom sana kuzummm
bende markete gidicektim migrosa ama hiç yemiyo şimdi çoğunlukla burdan alıp eve götürüyom sırf kazık yemiyim diye bizim marketten
ama şimdi bugün maaş günü paracıkları aldık diye ben hepicini harcarım o yüzden kendimi akşamki açılışa saklıycammm orda harcarım şimdi tencere tava gelmiştir orayadaayy bilmiyon bende tava hastalığı var bide bütün tavaları alasım geliyoo
acıktımm neyse bir arkadaş geldi çok şükür o da açmış fastfood yices galiba minnakk

bilmiyomkiii bebişş bende yapmadımm bi kere annişin arkadşında yimiştim bide tv izledim sütle diye hatırlıyomm....
aman yiyelimde balımm gidişimiz gidiş değilll bu bizee yağ kilo olarak geri dönüyoosorma valla biz bi araya gelsekkkk ha bire yerisss şimdi böleysekk aaa nolur ye ısrarlarr falannn duba gibi olurusss vallaatosuncuklar topiği kurarısss sonraaaohh afiyet olsunnn ...
bi hamiş kalsakkk su balları pekmezlerii keserisss en azından tatlııı cok yiyosss ben bide helva yiyom sabahlarıı vazgecilmezimm

bilmiyomm kuzucum yaa nolcak bizim sonumuzzz bu istah :18:aynen bende almıyosun sen nasılsaa diolarrr bende yi babam yiiii ama sankimmm alıyommmm yaaa
ayy bi hamiş kalsakta bebişşş yoksa biz böleee karışımlar falan derkennn iştahımız dahada açılıyooo vallasorma ya bende hep açım zatennnnn ha bire mutfak kedisi gibi dolanıyomm ne var ne yokk araştırma içindeyimmmm tatlı yiyom tuzlu canım istiooo tuzlu yiyince tatlıııı ahh ahh canım şimdiii burger cektiii

ayy kzuum bizde onlardan almıştık ama ben onu yiyemedim ama...beğenmedim.
maşalalh ne güzel ikiz bebekleri varmış bende çok istiyorum ikiz ...

ivit az kaldııı bebişşş inş.. heyecan yapmam kuzucummm...
hallederim Allahın izniyle...
amanınn kıs yavaş harca hemencikk bitircek maaşııı ya bak şimdiii....kıss tava cok güseldir valla wok tava aldım gecen günnn böleee sote falan cok ii oluyooo aaaa bak ben A101 den krep tavası almıştım 2 ay önce falan cok iii cıktııı vallaa.. aklında olsun...
benim 5 li tava setim var ama atıcamm yenisini almak istiyommm fina oldularr ...
aman fastfood dimi bana yaa canım istediii cokk zaten burger isteyipp duriii canım...
kocişş bugün yandııı yineee bana burger yedircekkk

madamım mailin boş gelmiş bebeklik foton yok..
ama şarkılar süpre ben kolpaya bayılıyorum yatağın soğuk tarafı ve nasıl öğrendin unutmayı...hep dinliyorum.

ben yemeğe çıkıyorum dönüşte görüşmek üzere hoşçakalın

günaydın canııımmmm. sen nasılsın bakalım.

amin canım amiinnn.
oyyyy yerim onun pamuk ellerini beeennnn.
bende sizi ösleriiimmmmm.

teyzesi bak cibinliğimizi kırmızı yaptırınca nasıl oldu.
Eki Görüntüle 367966

berreeemmm aferim sanaa benimde içim dışım bal tarçın çörekotu pekmez olduu bakalım inşallah işe yararda gelir bebişler

hoşgeldin fıstık napıyosunn

toptann cevap vereyim kızlar iyiyim valla nolsunnn buraya yazdıktan sonra internette bişiler bakınıyodum burayı unuttumm zeytinimmmm çok güzel olmuşşş canımmmm allah sağlıcakla gelmeyi nasip etsin inşşş

tımam hadii afiyetler olsunnn balımm...

kızlarrr ben big king yemeğe gidiyom gelince görüşürüzzzzz

ohhhhh afiyet olsun bebişime valla hadiii bakalımm cabıkm gelin bende 2 gibi cıkıcamm kociş gelcekkk alışverişe gidivercess gariiii

öle oluyoo dimiii unutuyoo insan bazen yenilemeyincede sayfayııı

öle valla arada unutuyorummm burayıı ama sizler hep kalbimdesiniz
ayy bugün aybaşı dimiiiii unutmuşummmm benimkide beni yemeğe götürse ne iyiii olurduuuuu

öle valla arada unutuyorummm burayıı ama sizler hep kalbimdesiniz
ayy bugün aybaşı dimiiiii unutmuşummmm benimkide beni yemeğe götürse ne iyiii olurduuuuu

oyy canım benimm yaa benimde hep kalbimdesinizzz ya nasıl bi yer ettinizzz hayatımda bi bilsennn
15 mart ivit geneldee maaş günüayy bizde alışverişe gitcess kocişlee hemencikkk en üst kata cıkarırımm ben onu yemek katınaa...
zaten avm ye gidipte yemek yemeden gelinirmii
sendee sölee götürsünnn bebişş seni yemeğeee ağlamayana meme yok valla
belkide düşünüp götürürrr tatlışımmm

götürürde ben hakkımı haftasonuna sakliimm pazar günü hava ısıncakmışş dışarda bi kahvaltıı denize karşıı ohhhh aşk tazeleyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…