bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

cücümmmm geldi geldi baktım minnak çok tatlısınnnnnnnnnnnnnn

ben bu gidişle alırım internet merak etme sen
almasamda unutturmam kendimi bi şekilde haberleşiriz
bende özlerim szi

al meleğim evet sen bize ordan eymenin fotolarını felan atarsın..
ben çok şanslıyım benimde evde netim yok ama alt katta beyaz eşya mağazası var onlar şiferyi verdiler zaten sınırsız kullanabilirsiniz dediler ii oldu..

günaydın hatunlarrr nasılsınızzz

günaydın perimm ben iyiyim sen nasılsın.?

bende özledim cucum bugün netim hızlanmış himen açtım...işer yoğun ama sizi özledim...

berreeemmm aferim sanaa benimde içim dışım bal tarçın çörekotu pekmez olduu bakalım inşallah işe yararda gelir bebişler

hoşgeldin fıstık napıyosunn

valla aferim bize madamım ama ben pekmez içmiyom..:26:
onu koçiş içti..
yanlışmı yaptık acep..

ivittt böyle güzel oldu teyzesi.
akşama da perdesi gelecek. ama ben akşam eve gidemicem sanırım.resim çekip gönderirdim yarın ama. annem kötüymüş. dün kalkamamış bile yemek felanda yapamamış. dudağından parça alıp biopsi yaptılar.sadece ılık çorba içebilirsin demiş doktorlar. çok kötü olduğundan kalkıp çorba yapamamış.bana da bişe demediler.babamda hiç anlamaz yemek yapmaktan.sinir oldum.

bende cok ösledimm balım ya...
aman hızlansın hızlansınnn bizi senden mahrup etmesinn
olsun iş bitmesss sen arada bak bizee bebişimm....
berroş incir cevizde yiii kıss biz madamımla yiyos ha biree

ivit cok güselll olmuşşş valla bebişim....
olsun tatlışım yaa olmadıı madamıma atarsın o gösterir bizee...
oyyy kıyamam yaa...
hicmi kimse yok bi tas corba yapcak ya komsulardan rica etseydiii baban bari....
tabii canımmm git sen yanınaaaa bebiş...
kız evladıı başka oluyooo iştee annelerrde bambaşkaaa

aynen kzuum bitmez işler..
aa bak onu yemiyodum onuda yiyem bari kuzum pek sevmem ama ne yapcaz katlancaz artık herşeye...

berroşumm evet keçiboynuzunu kocişler yiycek pekmezi ama ben çok sevdiğim için dayanamayıp ölesine yiyomm içti bitirdi yok devam devam bebişler olana kadar kocişe de devam etsin sende bırakma olacak Allahın izniyle
hahhahahh evet yaa ben pek bi tombik olunca herkes ısırırmış beni çok sveerlermiş sokağa çıkınca ama ben hatırlıyom bu yüzden hiç çıkmak istemezdim sokağa
ayy geldimii hataverip duruyoduuu tımam bebüşümm....ayy komikizz yasana cekmişimmm bebişimmmm sende tam yemelikmişsin valla

oyy cücümmle artık yemediğimiz şey kalmadı haa bak bugün incirimi cevizimi yemedim du hemen yiyim garii

aynen kzuum bitmez işler..
aa bak onu yemiyodum onuda yiyem bari kuzum pek sevmem ama ne yapcaz katlancaz artık herşeye...

ye ye balım şifa olsun hepimizee....
valla bende ha bire yiyomm seker komasına gircemcok güseldirr kıss doldur içine cevizi dolmiş yapp ye gariiii

öyle yaparım artık madamıma gönderirim son halini odanın.o size gösterir.

ya kimse yok hakkatten. komşuluk felanda yok zaten onların apartmanda. sadece annemlerin binada 96 daire var ama kimse kimseyi tanımıyo garip bi yer

ben akşama gidip yemek felan yapiim anneme.
dün düşünemedim salak gibi. gittim yiğenimi sevmeye. keşke anneme gitseydim.

aaaa ama babana tembihle sen bi durum olduğunda bildirsin öle şey olurmu yaa yemeksiz belki kardeşin yapmıştır ondan ama sen git kuzum yanlarında ol bişi yapamasanda dur yanıbaşlarındaa

ayyy güldürdün beniii minnakk ya...baktılar dolmiş dolmişş bacaklarr tam yemelikk ben olsamm bende ısırırımmm
canım benim yaaa sokaktan soğutmuşlarr bebişimi....

aynen valla ha biree yiyosss tosuncuklar olcasssss herşey bebişler içinnnn valla....
dün akşam incirimi yiyodummm cevizleee kocişş diooo hanimişşş benim pekmezimmm diyooo ayyy dur kendin istedinnn getiriyimm didimm dayadımm hemencik pekmeziii
enerji patlamasııı yasıcaasss valladu bakalımm Allahım sonumuz hayır etsin gelsin bebişler....
ayyy kuvvet macunudamıı alsakk kiii kocişleree

ayy valla ben şöle duymuştum kuzum reglin 2.günü başlayıp 12. günü bırakıcakmışın ballı tarçınlı çörek otunu ama koçiş içebilir diye biliyom...
kıss senin bu tombikliğin nereye gitmiş kii şimdi çıtı pıtı kalmışsın kuzum benimde sapsarı saçlarım varmış beni alman zannediyorlardı küçükken aynı yabancılaar benziyodum

ye ye balım şifa olsun hepimizee....
valla bende ha bire yiyomm seker komasına gircemcok güseldirr kıss doldur içine cevizi dolmiş yapp ye gariiii

ayyy kıss cucum aklıma incir tatlısı geldi bak onu severim ondan yapayım barı bu akşam...
arada tuzluda ye barşi bebişim...

Son düzenleme:

öle yaparsın bebişimmm ...
ayy niden öle komşuluk yokkk amannnn sinir oluyommm öle yerleree ankarada aynen öle işteee....
nerde eski komşuluklar valla bizim apartmandaa kapının üstünde herkesin anahtarı dururdu 4 dairee zatenn amcamlar biz babanannem bide kiracımız olurduuuu ama aileden biri gibii güven vardııı şimdii kim kime güvencekkk....
ayy git bebişim git annişinin yanınaaa ....
nerden bilcennnn tatlımmmm haber verselerde illakii giderdinnn....

yok yok bebişim almayın tavsiye etmiyom...:111::111::111::111:

yuuhh o ne be mahalle gibi maşallah
kız Allah iiliğini versin inşallah heh bi o kalmıştı ondan da alak bare ayy bugün bizim evin karşıısına A101 market açılıyorr çok heyecanlıyımm cücümmm annemin evinin yanında vardı anneme her gittiğimde muhakkak bakardım ne var ne yok diye çok seviyorum öle yerleri indirimkli güzel şeyleri oluyor kociş diyoki ohh battık artık sen eve gelmeden bi saat önce oraya uğrarsın biliyorum diyortanıyo beniama bizim evin orda sadece bi tane büyük bir market var bide acaip kazık bi yer mecbur kalıyoruz şimdi acil bişi lazım olduğunda taa aşşada var oraya inmek arabayı sattığımızdan beri zor geliyo valla ama bu A101 süperr olcek baktım indirim fırsatlarında ne var diye kuvvet macunu varmışş ay ne güldümmm sen öle diince
dün akşam bende unuttum balımı yattım bide akklıma geldi kocişe dedim aaa unuttum ben yedim diyoo vayy dedimmm kendine müslüman sonram banada getirdi hemen yidik yattık rahatladık

ayy ivit kıs cok güseldirr o daa zaten hemen hemen aynı sanırım süttemi pişiyodu nee tam hatırlamadım şimcikkk:44:
ne bilemmmm yiyommm tuzluda yiyomdaa genel bi iştah artışı var bendee ha biree yemek istiyomm
kociştee hemencikk doyuyoooo bende bölee kalıyommaşkım doydunmuu falannn kendime yer yapıyommmbende iştahh fora cünkümmm sonraa bırakıyommm ayy komedii oldukkk iiicee yaaa

kıs valla alalımm onuda yisinlerr
ayy inanmıyomm bebişş ya bizim evin karşısındada A101 market var şaka gibiii
cidden cok indirimliii bebişşş bim gibi aynııı ...
valla ürünleride güselll yoğurdu falan su böreği yufkası cok güsellll....
valla her bişieyiii güselll bende hep oraya gidiyommm günlük bişiy lasım olursaaa kociştee gelirken illa uğrar ....abırcıbır
öle büyük alışveriş için carrefour gidiyoss zaten A101 de öle cok sebze meyve gelmiyooo bazı seylerrr....
aman unutmayın kuzumm yiyinn gariiii

aaaa ama babana tembihle sen bi durum olduğunda bildirsin öle şey olurmu yaa yemeksiz belki kardeşin yapmıştır ondan ama sen git kuzum yanlarında ol bişi yapamasanda dur yanıbaşlarındaa
yok yaa demiş ben çorba yaparım.şehriye çorbası yapmaya çalışmış pilav gibi olmuş olmadı diye dökmüş geri.sonrada keman dersi varmış oraya gitmiş. evdeki olan yemekleride babam ısıtmış kendine yemiş.anneme de katı yemek yasak kalmış öyle yaa.düşündükçe deliriyorum.

aynen öyle bi zorda kalınca kapısını çalacak kimsen yok.çok kötü bişey. bizim önce oturduğumuz yerde komşularla aile gibiydik.

yuuhh o ne be mahalle gibi maşallah
aynen öyle canım bi apartman 1 mahalle kadar.her katta 6 daire var. girişle beraber 16 kat.

aramızda deneyenlerr varrmış meğerrr
yok yok bebişim almayın tavsiye etmiyom...:111::111::111::111:

sen gördün mü benim küçüklüğümü kuzumm göndermişmiyim sanada
valla ne tombiktim yaa hayattımda hep gelgitler oldu ama lise sonda bi halim vardı tanıyamazdınız beni taki üniversite 1'in sonlarına doğru kilo vermeye başlamıştım kiloyu öle kendiliğinden gitti en az düştüğüm kilo 56 o da en sevdiğim arkadaşım bizim apartmandaydı onu evlendirirken çok üzülmüştüm o da bende çok zayıflamıştım kendi düğünümde bile 60 kiloydum
berrem hani senin bebişliğini görelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…