bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

götürürde ben hakkımı haftasonuna sakliimm pazar günü hava ısıncakmışş dışarda bi kahvaltıı denize karşıı ohhhh aşk tazeleyelimmm

ohhhhhhh valla denize karşıdaa ne yenirr mis mis...süper fikir tatlışımm valla ...
aşkınıza aşk katın
bende bayılıyom dışarda kahvaltıyaaa yemekten dah keyiflii oluyooo nidensee

ben simcik giyiniyimm ...
kociş gelmeden hazır olımm....
sizi cok sefiyomm minnoşlar
öpüldünüzzz.......

ohhhhhhh valla denize karşıdaa ne yenirr mis mis...süper fikir tatlışımm valla ...
aşkınıza aşk katın
bende bayılıyom dışarda kahvaltıyaaa yemekten dah keyiflii oluyooo nidensee

şık giyinip gözlükleri takıp bide açık büfe kahvaltı denise karşı ohhhhhhhhhhhhhhhh sefam olsunnn
yemekte güzelde bende kahvaltıyı daha çok seviyorummm evde kahvaltı yapmaktan hoşlanmıyorummm ama dışarda kahvaltıya bayılıyorummm

bendeeeee bendeeee ikiz istiyom
ayy kzuum bizde onlardan almıştık ama ben onu yiyemedim ama...beğenmedim.
maşalalh ne güzel ikiz bebekleri varmış bende çok istiyorum ikiz ...

afiyet olsun minnakımm benimyaaa
görüşürüz bebemm bende yedim yememi
bende en çok kahvaltı seviyorum arkadaşlarla dışarda yapıos süper oluyo valla sen nerde yaşıodun perimerim ben unuttum gene

ben burdayımmmmmm

hee ii bari kuzuu. sen gitme.

az önce patronlara mail attım sağlığım daha fazla el vermediğinden izne ayrılıyorum diye.isterseniz evden internet üzerinden size destek verebilirim dedim.
abim de demiş bende ttnet internet bağlantısını sana vereyim onu kullan.
eğer fiyatları yüksekse onu istemem ben eve alayım dicem.

kocişş aradı 3 ,3:30 bulur dedi gelmem öle giyindim kalakaldım bekleyelimmm neyse minnaklarımla vakit geciririm bende canıma minnet valla

TTNET Bİraz pahalı gibi sanki yaa gerçi 29 liralık kullanıyorduk biz 4gb idi yetmedi tabi bize 12 gb aldık oda sanırım 39 ama şimdi sanıyorum sınırsıza geççez

TTNET Bİraz pahalı gibi sanki yaa gerçi 29 liralık kullanıyorduk biz 4gb idi yetmedi tabi bize 12 gb aldık oda sanırım 39 ama şimdi sanıyorum sınırsıza geççez
superonline de sınırsız paket 55 di.
49 da turkcell t20 alırsan yanında telefonla beraber 55 di.
bende öyle alırım alırsam.kocişin olur telefonda

turkcelin şeysi ne oluyor ne internetiymiş o bebişimm
neysem sen al da ne olursa artıkk
superonline de sınırsız paket 55 di.
49 da turkcell t20 alırsan yanında telefonla beraber 55 di.
bende öyle alırım alırsam.kocişin olur telefonda

yedim yuttum valla minnak hade hade sen de yicennn
hosbuldumm bebişimm...
vallaha ölee iyikii varsınızzz minnaklar yaa...
yidinmiii hamburgerii yuttun dimiii ...
ayy kuzu ya cok açıktımm

kıslaaarrr mirabaaa
apeeeeekkkkk bişe dicem sana. sen hastane çantasını hazırlayıp fermuarını kapattın mı ??

turkcelin şeysi ne oluyor ne internetiymiş o bebişimm
neysem sen al da ne olursa artıkk

yedim yuttum valla minnak hade hade sen de yicennn
süperonline fiber internet. yani ev telefonuna felan ihtiyaç olmayan şey var ya.o internet.
bide kampanyasında 6 tl mine fazla verirsen tukcell t20 telefon veriyolar sana. çok tatlı telefon beğendim ben.
onu didim sana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…