- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.721
ayy valla süper bebeişim yaaa..
bakam bakam dur...
inanmıyorum yaaa
ne kadar güzel evinin manzarası goddjin ya bayıldım yemin ederim
kendi eviniz sanırım demi..bebişin çok şanslı olcak çok...herşey organik doğal temiz hava süper valla
inşallah iyi huylu anlayışlı inanlar çıkarsın Allah kayınlarımızın karşısınada bizde anlaşalım demi ama..
bak bak bebişim inş. vardır ...
bu arada istek yazmışım istanbuldaki ismekmiş
cucum kıss o zaman burda bi tane var öyle onun adıda busmek...
herhalde bunlar aynı bakam bakam bi..
Mevsim değişikliğinden sanırım balım ya...
valla bende hep erteliyorum ama karar verdim ramazan bayramından sonra yaptırıcam eğer gerek kalırsa...
aa seninde kaynın varmı madamım kaç yaşında...
valla nidense ben çok istiyorum eltim olmasını ama benim görümcem yok tek gelinim şu anda beni çok seviyolar yeni gelin gelince onu severlerse kıskanırım valla...
cucummm valla çook sevindim senin için çok iyi olmuş azcık değişiklik olsun ya.
hep evde canın sıkılıyo.
ayrıca nasıl bişey merak ettim kursu hee:26:
ayy valla ne özendim anlatamam hee
bir senin bahçen goodjinim birde madamın terası...
çok eltiymişsiniz siz ya sen küçük eltisin sanırım ..ama aferim tavrını koymuşsun goodjinim..
yok üzülmdim balım ne yapalım hayırlısı böyleymiş..
du bi çay alim uzun uzun anlatçam minnak
tımam hadii alda gel bebişimmmbende kayfe yapım kendime sölee:126 rta şekerliii
valla balım ii olcak dediğin gibi çatladım evde değişiklik olcak bide eğlenceliii gibi görünüyoo....
valla bebişkom reklam filmleri bide tanıtım filmleri hakkındakii herbişiyii öğretcekler sanırım tam olarak bende daha bilmiyommm gidelim görelimmm valla 14 nisanda başlıcakk kısmetse
KURSA AİT M.E.B. EĞİTİM MODÜLLERİ: 213GIM141 STÜDYO PROGRAMLARI
213GIM143 ÖN YAPIM AŞAMALARI 1
213GIM145 PROGRAM ÇEKİM AŞAMASI
213GIM151 DİJİTAL VİDEO DÜZENLEMESİ
213GIM142 DRAMALAR ve BELGESEL PROGRAMLAR
213GIM144 ÖN YAPIM AŞAMALARI 2
213GIM147 KAMERA KONUMLANDIRILMASI
342PR0025 REKLAMCILIKTA ARAŞTIRMA
işte bu dersleri görcess bebekimmm sınavıda tanıtım filmi cekicesss ona göre gecer not alıcassss öle iştee
gooduummm bu nasıl dehşet bir manzaradırr sen bu manzaraylamı uyanıyosunn yarabbiim nasıl bi güzellikkk ömrüne ömür olur insanın valla yaa ne gölü bu hangisidaha 2 bekar kaynım var onlar bakalım nasıl eltiler bulacaklar bize
bahçenin fotolarını ara ara paylaşırım sizle bi toparlansın bi gün batımı bide karlı olarak böle bahçe
Eki Görüntüle 371055 Eki Görüntüle 371056
evet bebem benimde bi kaynım var şeker mi şeker 24 yaşında evin yaramaz oğlanı ama biz çok seviyoruz onu bakalım nasıl birini getircek gerçi ben diyorum ben bulcam sana kız kendimle anlaşabilen birini diyorum tamam yengem diyo
ben hem görümceyim hemde görümcem var yakında hala da olucamm heyoo
aldın mı bebişim kahveniiii iç bakim mis misyaktın mı bide cigara
cumartesi günü eminönündeydik koca bir gün hamiş arkadaşlarla akşamıda kocalarımız karşılamaya geldi bizi yemek yedik hep beraber oturduk bi yerlerde sohbet muhabbet gırgır şamata sonra ölü gibi uyudm pazar da kocişle araba pazarına gittik çok tatlı bi araba beğendim kırmızı daihatsunun minik bi jipi öle işte baktık baktık geri geldiksonra kocişime ddidiim bana mangal yaparmısın dedim tabikiside dedi sonra evimizde mangal yaptık hatta acılı adana yaptık şişte çok komikti ama lezzetli ooldu ablamlarıda çağırdık yedik içtik llah kabul etsin sonra uyudukk sen ne yaptın kuzummm kocişin pazar çalışmış galiba gooduummm bu nasıl dehşet bir manzaradırr sen bu manzaraylamı uyanıyosunn yarabbiim nasıl bi güzellikkk ömrüne ömür olur insanın valla yaa ne gölü bu hangisi
ivit bebişim yaptım kayfemiii orta sekerlii....yakmam mı hicaman inş. bu ay son sigaralarımı içiyorumdurrr gelsin bebişlerde bırakıyımmm
ohh ne güsel gecmişş valla kuzucum özendim şimcikk eminönü sefanız olsun valla bebişim....
mangallarda yakılmışşş afiyet bal olsun lokumuma...
valla cumartesiii gezdik tozduk haftasonu havada misdii....
gittik balkon için ön gezii yaptık geldikkk haftaya alırıss didi kociişşşş kart ekstrelerini ödiyimm sonrammm didi pikiii didim bende....
bayağıı fiyat tutuyooo cünkümm
valla pazardaa cıktık sölee gezindik sonra yimek yedik eve geldik kociş akşam 6 da gitti saat 11 de geldiii bende survivora baktımm güldümmm öle mustafa topaloğlunaakomediii adam yaaa nereye geldikk böle diooo öle işte bebişimmm bolcada calıştık mımırtalarrr catlarken
ayy valla süper bebeişim yaaa..
bakam bakam dur...
inanmıyorum yaaa
ne kadar güzel evinin manzarası goddjin ya bayıldım yemin ederim
kendi eviniz sanırım demi..bebişin çok şanslı olcak çok...herşey organik doğal temiz hava süper valla
inşallah iyi huylu anlayışlı inanlar çıkarsın Allah kayınlarımızın karşısınada bizde anlaşalım demi ama..
burası malesef bizim değil herkese nasip etsin inşallah böyle bi yer çok seviyorum burayı ben burda geçti hep yazları çocukluğumun denizde yakın 10 dk gidiliyo yazın kışın herzaman güzel
mehşur terkos gölü burası istanbulun suyu burdan gidiyo
ben daha çekerim fotograf zaten çok seviyorum makinemle geziyorum hep şipşak:)
evet bebem benimde bi kaynım var şeker mi şeker 24 yaşında evin yaramaz oğlanı ama biz çok seviyoruz onu bakalım nasıl birini getircek gerçi ben diyorum ben bulcam sana kız kendimle anlaşabilen birini diyorum tamam yengem diyo
amin canım gerçkten çok güzel ben burda yaşasam başkada bişey istemem yaa.
kira ne kadar pahalıdır herhlade böyle bir manzara karşın evde..
eğer boş evler varsa bizdemi gelse ne...
kafan rahat şehir gürültüsünden uzak ohh misler gibi vallaa..
burda evler çok pahalı değil çünki eski ev yenisini yaptırmıyolar sadece tadilat en fazla 400 lira kiralar güzel ev bulmak sorun sadece
istanbulda büyüdüm ama buranın tadı başka yaşlanmıyorum burda
minnak kuzular nasılsınız bakalım
hamiş sultan 2 gundur sancı cekıyordu evde bugun hastaneye gıttı dr söyle soyledıiyiyizz hamiş sultann ....sen nasılsınnn oğluşun nasıllarr
aldın mı bebişim kahveniiii iç bakim mis misyaktın mı bide cigara
cumartesi günü eminönündeydik koca bir gün hamiş arkadaşlarla akşamıda kocalarımız karşılamaya geldi bizi yemek yedik hep beraber oturduk bi yerlerde sohbet muhabbet gırgır şamata sonra ölü gibi uyudm pazar da kocişle araba pazarına gittik çok tatlı bi araba beğendim kırmızı daihatsunun minik bi jipi öle işte baktık baktık geri geldiksonra kocişime ddidiim bana mangal yaparmısın dedim tabikiside dedi sonra evimizde mangal yaptık hatta acılı adana yaptık şişte çok komikti ama lezzetli ooldu ablamlarıda çağırdık yedik içtik llah kabul etsin sonra uyudukk sen ne yaptın kuzummm kocişin pazar çalışmış galiba
ivit bebişim yaptım kayfemiii orta sekerlii....yakmam mı hicaman inş. bu ay son sigaralarımı içiyorumdurrr gelsin bebişlerde bırakıyımmm
ohh ne güsel gecmişş valla kuzucum özendim şimcikk eminönü sefanız olsun valla bebişim....
mangallarda yakılmışşş afiyet bal olsun lokumuma...
valla cumartesiii gezdik tozduk haftasonu havada misdii....
gittik balkon için ön gezii yaptık geldikkk haftaya alırıss didi kociişşşş kart ekstrelerini ödiyimm sonrammm didi pikiii didim bende....
bayağıı fiyat tutuyooo cünkümm
valla pazardaa cıktık sölee gezindik sonra yimek yedik eve geldik kociş akşam 6 da gitti saat 11 de geldiii bende survivora baktımm güldümmm öle mustafa topaloğlunaakomediii adam yaaa nereye geldikk böle diooo öle işte bebişimmm bolcada calıştık mımırtalarrr catlarken
aaaaaaaaaa kimin yaaa üzüldüm bak şimdii amma inşallah gün gelir sizin olurrr şuanki oturduğumuz evde bizim diil ama keşke bizim olsaaarabbim kendimizin de olmasını nasip etsinn burası malesef bizim değil herkese nasip etsin inşallah böyle bi yer çok seviyorum burayı ben burda geçti hep yazları çocukluğumun denizde yakın 10 dk gidiliyo yazın kışın herzaman güzel
mehşur terkos gölü burası istanbulun suyu burdan gidiyo
ben daha çekerim fotograf zaten çok seviyorum makinemle geziyorum hep şipşak:)
hamiş sultan 2 gundur sancı cekıyordu evde bugun hastaneye gıttı dr söyle soyledı
- 'rahiminde acılma var bu gıdsle erken dogum yapmak zorunda kalacaksın '
bende ortalıgı bırbırıne kattımmmm .. 1 hafta once dr a sana geldım o zaman farketmedın mı dıyee
idrar tahlılı verdım bobreklere baktırdım ben bayagıı kapmısım sıfayı .. yuksek derecede lokosıt cıktı ıdrarımda bobregımde şişlik !! rahımde 1 cm acılma var ama o normal boyle ısteee
ya kuzum anneme anlatıyorum dıyorum kı bole bole durum var .. sen hastalık hastası oldun dıyor .. ablama syluyorum bu ayda ne rahım acılmasıymıs dıyor bende dedım kı telefonu kapatınca .. bende bı sorun var herhaldeoyy kıyamam ya gecmiş olsun....
ayy bu doktorlarda bi acayip yani hee...
canım ya neden böle olduukii şimdiii bi sorun olmazmışşş dimi.....
sağlıklı olsunda erken doğum olsun ama cokta erken olmasınn ömür annişi üzmee kuzum....
dikkat et kendinee tatlım ya....
napman gerekiyomuşşş pekiii kendini yorma yat falan didimii
ohh cücüm sizde faideli zamanlar geçirmişsiniz aynı bizz ne gezmeden geri kaldık ne sevmedengöğüslerimin ucu çok acıyoo cücümmm gene bu arada bu sabah doktora gösterdim sonuçları gayet güzel dedi folik yazdı gönderdi beni
balkon hazırlıkları başlamış hade yapın da son halini göster bize minnakk keşke bu yaz doya doya görüşebilsekk kuzum yaa keşkeeee
evet bizde akşam izledik az biraz acaip güldüm adam yeni farkına varmış nereye geldiğinin aaaaaaaaaa kimin yaaa üzüldüm bak şimdii amma inşallah gün gelir sizin olurrr şuanki oturduğumuz evde bizim diil ama keşke bizim olsaaarabbim kendimizin de olmasını nasip etsinn
ivit bebişimmm cok faideliiii zaman gecirdik....ivit aynen ya hem gezerim hem severim bize her yol paris valla
ayy süper kuzucumm cok sükürr herşey güselll hamiş kalcak benim bebişim inş. bu ya....
sen zaten folik kullanmıyomuydun bebişim....
ivit başladı valla balkon sefalarııda başlar yakındaa sizin terasa yetişemez bizim balkon ama napammm....
valla bayağı para tutcakkk ama güselll olcakkk sanırsammm
süperdiii ya ben her yıl izlerim zatennn kociş eve geldiii nasıl gülüooo diooo başladımı seninkilerrrrr didim ivittt i
ayy bebişimm inş. görüşürüsss yaa....
bi sekildee ama süper olurrr ne kyifliii geciririzzz
ya kuzum anneme anlatıyorum dıyorum kı bole bole durum var .. sen hastalık hastası oldun dıyor .. ablama syluyorum bu ayda ne rahım acılmasıymıs dıyor bende dedım kı telefonu kapatınca .. bende bı sorun var herhalde
cok korktum cücü inan kii .. yat dınlen yemegın bıle ayagına gelsın dedi ? kımım var evde kocam her gun sabah gıdıyor ıse gece gelıyor ;( polıs de... koca ıstanbul kıme dersın kı bı tabak corba yap bana ?
hamiş sultan 2 gundur sancı cekıyordu evde bugun hastaneye gıttı dr söyle soyledı
- 'rahiminde acılma var bu gıdsle erken dogum yapmak zorunda kalacaksın '
bende ortalıgı bırbırıne kattımmmm .. 1 hafta once dr a sana geldım o zaman farketmedın mı dıyee
idrar tahlılı verdım bobreklere baktırdım ben bayagıı kapmısım sıfayı .. yuksek derecede lokosıt cıktı ıdrarımda bobregımde şişlik !! rahımde 1 cm acılma var ama o normal boyle ısteee
cucum kıss o zaman burda bi tane var öyle onun adıda busmek...
herhalde bunlar aynı bakam bakam bi..
valla öle yap madamım sen bul ki anlaşın..
ayy hadi gözünüz aydın allah sğ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
benimde bi arkadaşım vardı pek samimi değildik ama kaynımda tanıyordu onu şimdik arkadaş olmuşlar 1 yıl oldu bakalım güsel gidiyomuş kaynım iş yeri açtı aradan biraz zaman geçsin söz yapıcam diyor..
ama sanırım kızın babası istemiyormuş diyorum sizin abinle kaderiniz aynı herhalde benimde babam çok zor kabul etti çünküm..
ohh cücüm sizde faideli zamanlar geçirmişsiniz aynı bizz ne gezmeden geri kaldık ne sevmedengöğüslerimin ucu çok acıyoo cücümmm gene bu arada bu sabah doktora gösterdim sonuçları gayet güzel dedi folik yazdı gönderdi beni
balkon hazırlıkları başlamış hade yapın da son halini göster bize minnakk keşke bu yaz doya doya görüşebilsekk kuzum yaa keşkeeee
evet bizde akşam izledik az biraz acaip güldüm adam yeni farkına varmış nereye geldiğinin
ivit bebişimmm cok faideliiii zaman gecirdik....ivit aynen ya hem gezerim hem severim bize her yol paris valla
ayy süper kuzucumm cok sükürr herşey güselll hamiş kalcak benim bebişim inş. bu ya....
sen zaten folik kullanmıyomuydun bebişim....
ivit başladı valla balkon sefalarııda başlar yakındaa sizin terasa yetişemez bizim balkon ama napammm....
valla bayağı para tutcakkk ama güselll olcakkk sanırsammm
süperdiii ya ben her yıl izlerim zatennn kociş eve geldiii nasıl gülüooo diooo başladımı seninkilerrrrr didim ivittt i
ayy bebişimm inş. görüşürüsss yaa....
bi sekildee ama süper olurrr ne kyifliii geciririzzz
ya kuzum anneme anlatıyorum dıyorum kı bole bole durum var .. sen hastalık hastası oldun dıyor .. ablama syluyorum bu ayda ne rahım acılmasıymıs dıyor bende dedım kı telefonu kapatınca .. bende bı sorun var herhalde
cok korktum cücü inan kii .. yat dınlen yemegın bıle ayagına gelsın dedi ? kımım var evde kocam her gun sabah gıdıyor ıse gece gelıyor ;( polıs de... koca ıstanbul kıme dersın kı bı tabak corba yap bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?