- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.701
evet anlaşabilmek güzel olur herhalde eltiyle bende büyük elti olucam inşallah ama henüz yok tekim...:)
şimdi senin bahçen süper olur yaz geliyor..inşallah bebişinde gelir en kısa zamanda...
yok zaten ciddiye almadım da bir anda kötü olmadım değil.
benimde döngüm şaştı artık 26 günde bir oluyorum yaklaşık 3 ayden beri.
sen rahim filmi çekilmedin demi balım.?
çalışmalar bugun alçının çıkmasıyla başlayabilir ama mumurta gününde çalışmıştık artık bu ay kısmet bi beklentim yok.çok istiyorum hemen tekrar hamile olmayı ama içimde de aynı şeyleri tekrar yaşama korkusuda var. karışık durumlar.
sabır versin bebişe de sana da sıkılmasın orda oyun filan oynat canı sıkılırsa çıkmak istersaglıklıca al kucagına az kaldı yani geliyo cimcime
ben geldim...
nasılsınızz sevgi pıtırcıkları....
ayyy kuzum madamım benim tlf kafayı sıyırdı sanırsammm ya sadece konuşuyorum o kadanncvp yazamadım kusura bakma bebişim....
beltek kursuna kaydoldum bebiş ya...
gazi ünv. televizyon reklamcılığı ve tanıtım filmi kursuna yazıldım sabahtan beri ordaydımmm cok kalabalıktııı vallaha neyseki öğle arasından önce sıra geldide kkayıt yapıldı....
kızcelerrrr keyifler nasıllllllll ösledim sizi ya....
yoldada zeytinim aradııı valla nasıl sıkılmışşş kuzucum yaa kıyamam netide açılmamışş daha hala didim açılır öğleden sonra inş...
ha bire iş yapıyomuşşş kızdımm onadidim dinlen kısss...duramıyom diooo alışmışşş tabii çalışmayaa ....
rabbim herşşeyin hayırlısını versin hakkınızda sen merak etme herşey güzel olacakk fıstıkk kızın gelecekk misler gibi huzur ve neşe getircek sen bunları düşünn mutlu ol gelirsede sağlığıyla buyursun gelsinn
ayyy bende elti oluccam inşallah ama ne zaman belli deellbende tekiiimmmm görümceyim aynı zaman da hehhe benden de ne kadar görümce olursa işte dengeler bozulsunnnn bebeişler gelsiinnnnn benimde hepten şaştı minnak geçen ay bir hafta önceden damlalar halinde geldi bu ay malum hop oturup hop kalktık 3 gün sonra geldi nasip yaa amaaann Allah biliyo ben ne karışıyorsam
yok canım çekilmedi her ay çekilcem inşallah onu da sallıyomm bakalım sonum ne olcekkk
ama acaip göğüs uçlarım acıyor yıllardır insanların acır ben hep merak ederdim nasıl bişi die geçen ayda acıyordu ama bi kaç gündür çok acıyooo
şimdilik 3 elti bi görümce anlaşıyoruz ama görümcemle ben daha iyi geçiniyoruz eltiilerim biraz çenelidir ama bana sökmüyor çeneleri anca arkamdan konuşuyolar onuda eşim hallediyo bana laf ettirmiyor sağ olsun bahçem yavaştan başladı güzelleşmeye minik sarı çiçekler açtı her yerde kendiliğinden ben daha çiçek ekmedim düzenleme yapılcak çardak kurulcak iş çok bahar geldi. toprağı kazıcam sebzelere yer hazırlıcam bi iyleşsin ayağım hepsini yaparım. bebişi de yaparım inşallah
günaydın ....
artık zeytinim çalışmadığı için topiği ilk ben açayım bu sabah
ben regl oldum dün akşam karnım çok ağırıyo...
madamım nerde kaldın ...:26:
cucumda kalkmadı herhalde
28 yaşındayım madamım ama çocukluktan beri yazlıkta annem yapıyodu ondan ögrendim arada gelip bu boyle şu şoyle diyo annemyaparsın tabi kuzum yaa herbişeyi yaparsın sen evelallahh ayy bahçenin fotosunu çekte gönder bize içimiz açılsın birazz bu arada kaç yaşındaydın goodjinim bu kadar hamaratlık nerden geliyor böyle toprak ekmeler biçmelerrr
kızz cücümm minnakımm hoşgeldinnn ne kursuymuş o anlamadım sen mi gidicen napıcan orda ne kursu bu ne zaman başlıyosun artık bizimle olamıycan mı yanii oofff offfffffffff üzüldüm ama şimdi ben yaaaa
28 yaşındayım madamım ama çocukluktan beri yazlıkta annem yapıyodu ondan ögrendim arada gelip bu boyle şu şoyle diyo annem
AAAA SÜPERMİŞ YAA BEBEĞİMM ÇOK EĞLENCELİ OLACAKTIR EMİNİMM REKLAMLARINIZDA BENİ OYNATINN TAMAM MI BEBİŞKOM
ivit güsele benziyooo benide cok heyecanlandırdı zaten enteresan diye sectim bu bölümüü
ayyy reklam yüzümüz sen olucaksınn bebişimmmmm eminimmm cok tutucakkk
AAAA SÜPERMİŞ YAA BEBEĞİMM ÇOK EĞLENCELİ OLACAKTIR EMİNİMM REKLAMLARINIZDA BENİ OYNATINN TAMAM MI BEBİŞKOM
ivit güsele benziyooo benide cok heyecanlandırdı zaten enteresan diye sectim bu bölümüü
ayyy reklam yüzümüz sen olucaksınn bebişimmmmm eminimmm cok tutucakkk
heh tamam işte nerde eğlence biz ordaolcak olcak süper olcak saat kaçtan kaça miniğim
yaniiii eğlencee adamıyızzzz:118:hehoyttttt
saat 1 den 6 ya kadannnnnn kuzucummm uzun bayağıııı bide 3 ay sürcekmişş
siz naptınız haftasonuuu bebekim nasıl gecti.....
heh tamam işte nerde eğlence biz ordaolcak olcak süper olcak saat kaçtan kaça miniğim
yaniiii eğlencee adamıyızzzz:118:hehoyttttt
saat 1 den 6 ya kadannnnnn kuzucummm uzun bayağıııı bide 3 ay sürcekmişş
siz naptınız haftasonuuu bebekim nasıl gecti.....
ayyy bende elti oluccam inşallah ama ne zaman belli deellbende tekiiimmmm görümceyim aynı zaman da hehhe benden de ne kadar görümce olursa işte dengeler bozulsunnnn bebeişler gelsiinnnnn benimde hepten şaştı minnak geçen ay bir hafta önceden damlalar halinde geldi bu ay malum hop oturup hop kalktık 3 gün sonra geldi nasip yaa amaaann Allah biliyo ben ne karışıyorsam
yok canım çekilmedi her ay çekilcem inşallah onu da sallıyomm bakalım sonum ne olcekkk
ama acaip göğüs uçlarım acıyor yıllardır insanların acır ben hep merak ederdim nasıl bişi die geçen ayda acıyordu ama bi kaç gündür çok acıyooo
ben geldim...
nasılsınızz sevgi pıtırcıkları....
ayyy kuzum madamım benim tlf kafayı sıyırdı sanırsammm ya sadece konuşuyorum o kadanncvp yazamadım kusura bakma bebişim....
beltek kursuna kaydoldum bebiş ya...
gazi ünv. televizyon reklamcılığı ve tanıtım filmi kursuna yazıldım sabahtan beri ordaydımmm cok kalabalıktııı vallaha neyseki öğle arasından önce sıra geldide kkayıt yapıldı....
kızcelerrrr keyifler nasıllllllll ösledim sizi ya....
yoldada zeytinim aradııı valla nasıl sıkılmışşş kuzucum yaa kıyamam netide açılmamışş daha hala didim açılır öğleden sonra inş...
ha bire iş yapıyomuşşş kızdımm onadidim dinlen kısss...duramıyom diooo alışmışşş tabii çalışmayaa ....
şimdilik 3 elti bi görümce anlaşıyoruz ama görümcemle ben daha iyi geçiniyoruz eltiilerim biraz çenelidir ama bana sökmüyor çeneleri anca arkamdan konuşuyolar onuda eşim hallediyo bana laf ettirmiyor sağ olsun bahçem yavaştan başladı güzelleşmeye minik sarı çiçekler açtı her yerde kendiliğinden ben daha çiçek ekmedim düzenleme yapılcak çardak kurulcak iş çok bahar geldi. toprağı kazıcam sebzelere yer hazırlıcam bi iyleşsin ayağım hepsini yaparım. bebişi de yaparım inşallah
ayy gıcık kırmızılarrrnapalım balımmm umutlarımız hic bitmezzz hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin inş... ama cokta bekletemesinlerrrr
sakın üzme kendini tımam mıııı ballı kaymakım....
du bi çay alim uzun uzun anlatçam minnak
tımam hadii alda gel bebişimmmbende kayfe yapım kendime sölee:126 rta şekerliii
Mevsim değişikliğinden sanırım balım ya...
valla bende hep erteliyorum ama karar verdim ramazan bayramından sonra yaptırıcam eğer gerek kalırsa...
aa seninde kaynın varmı madamım kaç yaşında...
valla nidense ben çok istiyorum eltim olmasını ama benim görümcem yok tek gelinim şu anda beni çok seviyolar yeni gelin gelince onu severlerse kıskanırım valla...
cucummm valla çook sevindim senin için çok iyi olmuş azcık değişiklik olsun ya.
hep evde canın sıkılıyo.
ayrıca nasıl bişey merak ettim kursu hee:26:
ayy valla ne özendim anlatamam hee
bir senin bahçen goodjinim birde madamın terası...
çok eltiymişsiniz siz ya sen küçük eltisin sanırım ..ama aferim tavrını koymuşsun goodjinim..
yok üzülmdim balım ne yapalım hayırlısı böyleymiş..
valla balım ii olcak dediğin gibi çatladım evde değişiklik olcak bide eğlenceliii gibi görünüyoo....
valla bebişkom reklam filmleri bide tanıtım filmleri hakkındakii herbişiyii öğretcekler sanırım tam olarak bende daha bilmiyommm gidelim görelimmm valla 14 nisanda başlıcakk kısmetse
KURSA AİT M.E.B. EĞİTİM MODÜLLERİ: 213GIM141 STÜDYO PROGRAMLARI
213GIM143 ÖN YAPIM AŞAMALARI 1
213GIM145 PROGRAM ÇEKİM AŞAMASI
213GIM151 DİJİTAL VİDEO DÜZENLEMESİ
213GIM142 DRAMALAR ve BELGESEL PROGRAMLAR
213GIM144 ÖN YAPIM AŞAMALARI 2
213GIM147 KAMERA KONUMLANDIRILMASI
342PR0025 REKLAMCILIKTA ARAŞTIRMA
işte bu dersleri görcess bebekimmm sınavıda tanıtım filmi cekicesss ona göre gecer not alıcassss öle iştee
süpermiş vallaa kuzum...:26:du bi çay alim uzun uzun anlatçam minnak
tımam hadii alda gel bebişimmmbende kayfe yapım kendime sölee:126 rta şekerliii
valla balım ii olcak dediğin gibi çatladım evde değişiklik olcak bide eğlenceliii gibi görünüyoo....
valla bebişkom reklam filmleri bide tanıtım filmleri hakkındakii herbişiyii öğretcekler sanırım tam olarak bende daha bilmiyommm gidelim görelimmm valla 14 nisanda başlıcakk kısmetse
KURSA AİT M.E.B. EĞİTİM MODÜLLERİ: 213GIM141 STÜDYO PROGRAMLARI
213GIM143 ÖN YAPIM AŞAMALARI 1
213GIM145 PROGRAM ÇEKİM AŞAMASI
213GIM151 DİJİTAL VİDEO DÜZENLEMESİ
213GIM142 DRAMALAR ve BELGESEL PROGRAMLAR
213GIM144 ÖN YAPIM AŞAMALARI 2
213GIM147 KAMERA KONUMLANDIRILMASI
342PR0025 REKLAMCILIKTA ARAŞTIRMA
işte bu dersleri görcess bebekimmm sınavıda tanıtım filmi cekicesss ona göre gecer not alıcassss öle iştee
ne kadar ücret cucum? burda olsa bende giderdim herhalde..
süpermiş vallaa kuzum...:26:
ne kadar ücret cucum? burda olsa bende giderdim herhalde..
ivit güselll bebişim bide ünv. hocaları derse giriyoo o cok hosuma gitti...
10 lira sadece belediyenin hizmetiii bebişim...
valla bursada varmı bilmiyom ama istanbulda var istek miş sanırım adı bizimki beltek ...
bi araştır istersen belkide vardırr:44:
Mevsim değişikliğinden sanırım balım ya...
valla bende hep erteliyorum ama karar verdim ramazan bayramından sonra yaptırıcam eğer gerek kalırsa...
aa seninde kaynın varmı madamım kaç yaşında...
valla nidense ben çok istiyorum eltim olmasını ama benim görümcem yok tek gelinim şu anda beni çok seviyolar yeni gelin gelince onu severlerse kıskanırım valla...
cucummm valla çook sevindim senin için çok iyi olmuş azcık değişiklik olsun ya.
hep evde canın sıkılıyo.
ayrıca nasıl bişey merak ettim kursu hee:26:
ayy valla ne özendim anlatamam hee
bir senin bahçen goodjinim birde madamın terası...
çok eltiymişsiniz siz ya sen küçük eltisin sanırım ..ama aferim tavrını koymuşsun goodjinim..
yok üzülmdim balım ne yapalım hayırlısı böyleymiş..
daha 2 bekar kaynım var onlar bakalım nasıl eltiler bulacaklar bize
bahçenin fotolarını ara ara paylaşırım sizle bi toparlansın bi gün batımı bide karlı olarak böle bahçe
Eki Görüntüle 371055 Eki Görüntüle 371056
ivit güselll bebişim bide ünv. hocaları derse giriyoo o cok hosuma gitti...
10 lira sadece belediyenin hizmetiii bebişim...
valla bursada varmı bilmiyom ama istanbulda var istek miş sanırım adı bizimki beltek ...
bi araştır istersen belkide vardırr:44:
daha 2 bekar kaynım var onlar bakalım nasıl eltiler bulacaklar bize
bahçenin fotolarını ara ara paylaşırım sizle bi toparlansın bi gün batımı bide karlı olarak böle bahçe
Eki Görüntüle 371055 Eki Görüntüle 371056
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?