bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

şimdilik 3 elti bi görümce anlaşıyoruz ama görümcemle ben daha iyi geçiniyoruz eltiilerim biraz çenelidir ama bana sökmüyor çeneleri anca arkamdan konuşuyolar onuda eşim hallediyo bana laf ettirmiyor sağ olsun bahçem yavaştan başladı güzelleşmeye minik sarı çiçekler açtı her yerde kendiliğinden ben daha çiçek ekmedim düzenleme yapılcak çardak kurulcak iş çok bahar geldi. toprağı kazıcam sebzelere yer hazırlıcam bi iyleşsin ayağım hepsini yaparım. bebişi de yaparım inşallah

o korkuları çıkar at içinden tatlımm vaktimizi boşa harcamayalım bence benimde düşüğüm oldu ama bak kaç ay oldu hala yok ben bu süre içinde iki bebiş daha düşürebilirdim diye düşünüyorum kendimce rabbim tabiki içimizde kalmasını nasip etsin ama elden bişey gelmiyor mmalum ama benim hiç korkum yok düşerse yine yaparıss hep yaparıss
kızz cücümm minnakımm hoşgeldinnn ne kursuymuş o anlamadım sen mi gidicen napıcan orda ne kursu bu ne zaman başlıyosun artık bizimle olamıycan mı yanii oofff offfffffffff üzüldüm ama şimdi ben yaaaa

inş.canım inş...rabbim isteyen herkesin evini bebek kokutsun inş...

yaparsın tabi kuzum yaa herbişeyi yaparsın sen evelallahh ayy bahçenin fotosunu çekte gönder bize içimiz açılsın birazz bu arada kaç yaşındaydın goodjinim bu kadar hamaratlık nerden geliyor böyle toprak ekmeler biçmelerrr

kızz cücümm minnakımm hoşgeldinnn ne kursuymuş o anlamadım sen mi gidicen napıcan orda ne kursu bu ne zaman başlıyosun artık bizimle olamıycan mı yanii oofff offfffffffff üzüldüm ama şimdi ben yaaaa[/QUOTE]

yok kuzum benim haftasonu gidicem hic sizi bırakırmıyımmmm minnakım benimmm
14 nisanda başlıyooo zaten belediyenin kursları varya ama bu kurs gazi ünv. eğitim veriyooo bayağııı ii yani MEB onaylı sertifikalar bende didim bos oturcağıma gidiyimmm haftasonlarıı hemde eğlenceliii reklam filmi tanıtım filmi falan cekicesssınavıda öle olcak bakalımm niler yaşıcasss valla

ayy gıcık kırmızılarrr napalım balımmm umutlarımız hic bitmezzz hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin inş... ama cokta bekletemesinlerrrr
sakın üzme kendini tımam mıııı ballı kaymakım....

28 yaşındayım madamım ama çocukluktan beri yazlıkta annem yapıyodu ondan ögrendim arada gelip bu boyle şu şoyle diyo annem

AAAA SÜPERMİŞ YAA BEBEĞİMM ÇOK EĞLENCELİ OLACAKTIR EMİNİMM REKLAMLARINIZDA BENİ OYNATINN TAMAM MI BEBİŞKOM
kızz cücümm minnakımm hoşgeldinnn ne kursuymuş o anlamadım sen mi gidicen napıcan orda ne kursu bu ne zaman başlıyosun artık bizimle olamıycan mı yanii oofff offfffffffff üzüldüm ama şimdi ben yaaaa

yok kuzum benim haftasonu gidicem hic sizi bırakırmıyımmmm minnakım benimmm
14 nisanda başlıyooo zaten belediyenin kursları varya ama bu kurs gazi ünv. eğitim veriyooo bayağııı ii yani MEB onaylı sertifikalar bende didim bos oturcağıma gidiyimmm haftasonlarıı hemde eğlenceliii reklam filmi tanıtım filmi falan cekicesssınavıda öle olcak bakalımm niler yaşıcasss valla[/QUOTE]

hımmm anladım şimdi çok iyimiş yaa toprakla iç içe olmak bende severim uğraşmayı bizimde devasa bi terasımız var geçen yaz baya bişi ektik en güzeli de cherry domatesleriydi hergün taze taze yedik valla böğütrlen bilem yedik
28 yaşındayım madamım ama çocukluktan beri yazlıkta annem yapıyodu ondan ögrendim arada gelip bu boyle şu şoyle diyo annem

heh tamam işte nerde eğlence biz ordaolcak olcak süper olcak saat kaçtan kaça miniğim

Mevsim değişikliğinden sanırım balım ya...
valla bende hep erteliyorum ama karar verdim ramazan bayramından sonra yaptırıcam eğer gerek kalırsa...
aa seninde kaynın varmı madamım kaç yaşında...
valla nidense ben çok istiyorum eltim olmasını ama benim görümcem yok tek gelinim şu anda beni çok seviyolar yeni gelin gelince onu severlerse kıskanırım valla...

cucummm valla çook sevindim senin için çok iyi olmuş azcık değişiklik olsun ya.
hep evde canın sıkılıyo.
ayrıca nasıl bişey merak ettim kursu hee:26:

ayy valla ne özendim anlatamam hee
bir senin bahçen goodjinim birde madamın terası...
çok eltiymişsiniz siz ya sen küçük eltisin sanırım ..ama aferim tavrını koymuşsun goodjinim..

yok üzülmdim balım ne yapalım hayırlısı böyleymiş..

daha 2 bekar kaynım var onlar bakalım nasıl eltiler bulacaklar bize
bahçenin fotolarını ara ara paylaşırım sizle bi toparlansın bi gün batımı bide karlı olarak böle bahçe

ayy canım nasıl güsell bi yerde yaşıyosunn valla ...
kimbilir baharda ne hale getirirsinnn süper süper....
bi ayaklandan da Allahın izniyleee bak niler yaparsın niler

ayy valla süper bebeişim yaaa..
bakam bakam dur...

inanmıyorum yaaa
ne kadar güzel evinin manzarası goddjin ya bayıldım yemin ederim
kendi eviniz sanırım demi..bebişin çok şanslı olcak çok...herşey organik doğal temiz hava süper valla
inşallah iyi huylu anlayışlı inanlar çıkarsın Allah kayınlarımızın karşısınada bizde anlaşalım demi ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…