bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

valla madamım aradım şimdik ama cucumun gittiği kursdan yokmuş bende ingilizceye gideyim dedim ama oda hafta sonu yokmuş akşamlarıda yok ee ben çalışıyorum kaldı artık özel ders alcaz mecburen öğrenmek istiyorum çokk.
babam beni vermedi kuzum ya çok zor zamanlar atlattım çok baskı yaptı ayrıl die işten çık dedi 2 ay neler çektim ..
oysaki o kadar beklemiştim koçişi şimdi anlatmaya kalksam koca bir sayfa yazarım neler çektim neler önce eşim beni tanımıyor ama ben onu uzaktan seviyor hoşlanıyordum sonra oda sevdi ama naza çekti bigün ben kendimi çektm hiç konuşmadım onunla gurur yaptım sonra evlenme teklifiyle geldi sonram babam reddetti..neler neler anlatamam babamın oturup ağlayarak ayrıl dediğini biliyorum bana çok fazla düşkün..

annem calısmak zorunda trabzonda ve babaannem var onu bırakamaz kuzum yaa .. ablam da muglada yasıyor evlı ve 2 cocuklu burdada kımsem yok ınan kımsem olsa nolur 1 bardak su ıstemeye cekınırım ben .. kalkıp yemek psırecegım kocam gelecek aksam off offf

:) tamam canım ya .. ömür uzmuyor benı de daha dogrusu yanlızlık koyuyor desekkk

oyy canım yaa...
yorucu yemekler yapma sakın hemencik bi makarna pişirrr...
senin dinlenmen lasımm eşinde anlayışla karşılar bunu...
sonucta hamişsin ve doktor yat demiş...
yalnız olmak gercekten cok zor özellikle böle günlerde ben aynı senin gibiyimm valla

iç bebeğim iç doktor hatta bunu akstama dedi hamilelik döneminde bile kulllanıcaksın dedi hemen içmeye başlıyom yarın sabahtan itibarenn

evet inşallahh öle olcazzz tatlımm
ayy cücüm du sana da anlatimm sabah kocişe anlattım öldük sabah kahvaltıda
bütün gece rüyamda ananemin bi tavuğu varmış sözde köydeyim bende bütün gece tavuk gördüm kısacası kocaman iri güzel beyaz bi tavuk kociş demesinmi aşkım sen sanırım bugün yumurtlıcan değerlendirmek lazım diyeeebencede çok mantıklı dedimm

evet canım şimdik herkes alıştı çok şükür yolunda herşey...şimdi eşimden iyisi yok babam için çok sever Allah bozmasın..
kıyamam senin annişinede yaa
yakınmı evin madamım annenlere ne kadar sıklıkta gidiyon annişine benim annişim nerdeyse hergün çağırıyodu ama olmuyo gidemiyorum her zaman haftada 2 gün gidiyorum bazen 3 oluyo..

Son düzenleme:
Yok bebem cok yakin diiliz arabamiz varken sorun olmuyodu da satinca biraz ara acildi ayri kitalardayiz ha diince gidilmiyo ama yinede gitmeye calisiyorum onlarda geliyo bi sekilde halkediyoss

Yok bebem cok yakin diiliz arabamiz varken sorun olmuyodu da satinca biraz ara acildi ayri kitalardayiz ha diince gidilmiyo ama yinede gitmeye calisiyorum onlarda geliyo bi sekilde halkediyoss

ayy balım benim yaa..
neyse yakında araba alcan Allah'ın izniyle o zaman gidersin sık sık kuzum..
akşam eşimle konuşuyoruz istanbulda otursak keşke ben çok seviyorum diyorum sen orda gezmeyi seviyorsun kalabalık şehir bir yerden bir yere gitmek için 2 saat önceden çıkman lazım diyo...
sen eve geldinmi balım..?

günaydın kızçelerim....
güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum hepinize...

valla eşin çook doğru söylemiş hakkaten öyle baya bi önceden hazır olman lazım trafik malum bilemiyosun da tontişimmm ama keşke burda olsanızzzzzzzzzzzzzzz
berrem bu yaz tatil varmı planlarınız da
günaydın minik serçecikkk küçük minnak şey senii
günaydın kızçelerim....

günaydın eyy sevgili topikçimmmmm ve burayı güzelleştiren siz değerli dostlar hepinize mutlu bir gün dilerimmmm
dün akşam saat 8.30 ta kocişle yatağıma yattık sözde dizi izlicez internetten sanırım ben anında uyudummm ve sabah ola hayrolaaa hiç uykum yoookk şuan cin gibiyim maşallahhh bana ama sabah zor uyandım eşim diyokii yuuuhh akşam 9 dan beri uyuyoonn

balım geldinmi....
valla bende çok gelmek istiyorum hatta geçen gün dedim koçişe müze kartlarımızın son kullanma tarihi mayıs daymış aşkım bitmeden gidelim dedim gülüyo:)
kuzum aslında tatil planımız var ama tatil tarihimiz belli değil.
biz sende 2 hafta yapıyoruz tatil ama 1 hafa ramazandan sonra diğeri kurbandan sonra oluyo ..
bu sene 1 haftasında erzuruma gitmeyi düşünüyoruz ama uçakla çünkü 20 saat zaten otobüsle yol sürüyo 2 günümüz öyle geçer diye düşünüyoruz zaman kaybı olmasın diye uçakla gidicez bi aksilik olmazsa..
diğer 1 haftada ben ağvaya gitmek istiyorum kuzum..
geçen sene gittiğimiz yerde çok güzeldi ama gezilcek pek yeri yoktu sakinlik bakımından güzeldi..

Ayy evet kuzum ağva o konuda 10 numaara tam kafa dinlemelik bide bak marmara adasına gittin mi bilmiyorum ama orada müthişmiş gerçi bende gitmedim ama giden yakınım çok oldu çok beğenmişler
erzurumda napcanız birimi var orda tontişimm gidin tabi yaa ama uçakla yol çekilmessssssss
bizim de müze kartlarının süresi bittiiii bi balayında kullandık o kadar daha da gitmedik bi yere sözde her hafta gidicektikk

ayy orayada bakam bakam kuzum dur...
erzurumda eşimin akrabaları var benim hiç görmediğim onları ziyarete gidicez..
cunda adasıda çok güzeldi ama yemek yemeğe bile doğru düreüst bir yer bulamadık
ağvanın hep resimlerine bakıyorum hayal kuruyorum hamakta uyumak kitap okumak istiyorum...ahh ahhh
muğlada güzeldi demi saklıkent felan...

günaydın kızçelerim....

günaydınnn minnoşumm....aminn hepimizin günleriiii güsel mutlu huzurlu gecsin....

günaydınn güsellikk
işte öle yatakta dizi izlemekkk güzeldee hic bi zaman sonunu getiremiyonnsen başını bilemmm getirememişsinnn kuzucumm
uyunurr valla kısss uyudukca uyuyasııı geliooo insanınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…