- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.741
inşallah bebem inşallah bu ay olsun bekle bekle bekle hala bekliyoss
ben folik kullanıyodum bebem ama bayadır savsakladım aklıma gelince içiyom oda binde bir bu aralarama başlıcam şimdi yine aksatmadan iççem sen içiyon dime
bekliyoss napalım elimizden başka bişiy gelmioooinş. gelirlerr valla
iç iç bebişimm mademm doctorda dimişşşş....bende aynen valla içiyodummm şimdi bıraktımmmm içim dışım folik olduu3 ay kullandım şimdiii hic valla...
aslındaaa içmek lasımmm
aaa tatlım neden oldu şimdi böyle yaa sürekli yat dinlen açılmasına izin verme o rahminin tamam mı inşallah ömür bebek sağlıkla gelir zamanında dünyanızaa
aferim kız sende git tabi busmektir o busmek doğruuu
aa kuzum baban seni neden zor verdii e tabi daha yaşın kaç başın kaç dimeee haklı adammm
annem calısmak zorunda trabzonda ve babaannem var onu bırakamaz kuzum yaa .. ablam da muglada yasıyor evlı ve 2 cocuklu burdada kımsem yok ınanayy canım yaa sende benim gibi yalnızsınn
valla gerekirse annişi cağır gelsin baksın sana bebiş ya....
benim öle durumum olsaaa hemencik cağırırımmm valla annişi....
doktor sölemişşş hastalık hastasııı olurmuuu hic....
sen yorma sakın kendiniii yat dinlen valla bi wc bide yemeğini al hemencik uzann....
işin zor tatlışım Allah kolaylık versin valla...
bi arkadaşın bi akraban falan yokmu istanbuldaa:44:
:) tamam canım ya .. ömür uzmuyor benı de daha dogrusu yanlızlık koyuyor desekkkaaa tatlım neden oldu şimdi böyle yaa sürekli yat dinlen açılmasına izin verme o rahminin tamam mı inşallah ömür bebek sağlıkla gelir zamanında dünyanızaa
aferim kız sende git tabi busmektir o busmek doğruuu
aa kuzum baban seni neden zor verdii e tabi daha yaşın kaç başın kaç dimeee haklı adammm
annem calısmak zorunda trabzonda ve babaannem var onu bırakamaz kuzum yaa .. ablam da muglada yasıyor evlı ve 2 cocuklu burdada kımsem yok ınankımsem olsa nolur 1 bardak su ıstemeye cekınırım ben .. kalkıp yemek psırecegım kocam gelecek aksam off offf
:) tamam canım ya .. ömür uzmuyor benı de daha dogrusu yanlızlık koyuyor desekkk
inşallah bebem inşallah bu ay olsun bekle bekle bekle hala bekliyoss
ben folik kullanıyodum bebem ama bayadır savsakladım aklıma gelince içiyom oda binde bir bu aralarama başlıcam şimdi yine aksatmadan iççem sen içiyon dime
bekliyoss napalım elimizden başka bişiy gelmioooinş. gelirlerr valla
iç iç bebişimm mademm doctorda dimişşşş....bende aynen valla içiyodummm şimdi bıraktımmmm içim dışım folik olduu3 ay kullandım şimdiii hic valla...
aslındaaa içmek lasımmm
hımmm o kursların başlangıcı eylül ayıdır o zaman haftasonu olanı da bulursun eminim
vay beee demek öle minnak ama sonunda evlendiinnnnvalla annem babaama kızını istemeye gelecekler dediğinde babacığımın boğazı düğümlenmişti adamcık eyemeden içmeden kesildi çok ağlamıştım bende o haline çoookkk hiç kıyamıyorum onlara hiççç ama şimdi herkes mutlu annem hariç o hala alışamadı ağlıyoo valla madamım aradım şimdik ama cucumun gittiği kursdan yokmuş bende ingilizceye gideyim dedim ama oda hafta sonu yokmuş akşamlarıda yok ee ben çalışıyorum kaldı artık özel ders alcaz mecburen öğrenmek istiyorum çokk.
babam beni vermedi kuzum ya çok zor zamanlar atlattım çok baskı yaptı ayrıl die işten çık dedi 2 ay neler çektim ..
oysaki o kadar beklemiştim koçişi şimdi anlatmaya kalksam koca bir sayfa yazarım neler çektim neler önce eşim beni tanımıyor ama ben onu uzaktan seviyor hoşlanıyordum sonra oda sevdi ama naza çekti bigün ben kendimi çektm hiç konuşmadım onunla gurur yaptım sonra evlenme teklifiyle geldi sonram babam reddetti..neler neler anlatamam babamın oturup ağlayarak ayrıl dediğini biliyorumbana çok fazla düşkün..
iç bebeğim iç doktor hatta bunu akstama dedi hamilelik döneminde bile kulllanıcaksın dedi hemen içmeye başlıyom yarın sabahtan itibarenn hımmm o kursların başlangıcı eylül ayıdır o zaman haftasonu olanı da bulursun eminim
vay beee demek öle minnak ama sonunda evlendiinnnnvalla annem babaama kızını istemeye gelecekler dediğinde babacığımın boğazı düğümlenmişti adamcık eyemeden içmeden kesildi çok ağlamıştım bende o haline çoookkk hiç kıyamıyorum onlara hiççç ama şimdi herkes mutlu annem hariç o hala alışamadı ağlıyoo
ivit içiyim valla...
tabi hamişliktede devam etcesss folik kullanmaya...
ayy bi gelsinlerdeee bak hic aksatmayızz....
annişlerii hep sağlıklı beslencekkk mutlu huzurlu olcakkk...
iç bebeğim iç doktor hatta bunu akstama dedi hamilelik döneminde bile kulllanıcaksın dedi hemen içmeye başlıyom yarın sabahtan itibarenn
ivit içiyim valla...
ben de içiyordum folik bıraktım ama başlamam gerek kan ilacıda alıyorum hala
iç bebeğim iç doktor hatta bunu akstama dedi hamilelik döneminde bile kulllanıcaksın dedi hemen içmeye başlıyom yarın sabahtan itibarenn
ivit içiyim valla...
evet inşallahh öle olcazzz tatlımm
ayy cücüm du sana da anlatimm sabah kocişe anlattım öldük sabah kahvaltıda
bütün gece rüyamda ananemin bi tavuğu varmış sözde köydeyim bende bütün gece tavuk gördüm kısacası kocaman iri güzel beyaz bi tavuk kociş demesinmi aşkım sen sanırım bugün yumurtlıcan değerlendirmek lazım diyeeebencede çok mantıklı dedimm
Ayy Allah iyiliğinizi versinn ya...komedii ikilii
valla mantıklı hemencik bu akşam değerlendirin bu rüyaaa bos diil
kuzucum ben cıkıyomm artık makarna yapcammm kociş yoldaymışş cok öptüm
hımmm o kursların başlangıcı eylül ayıdır o zaman haftasonu olanı da bulursun eminim
vay beee demek öle minnak ama sonunda evlendiinnnnvalla annem babaama kızını istemeye gelecekler dediğinde babacığımın boğazı düğümlenmişti adamcık eyemeden içmeden kesildi çok ağlamıştım bende o haline çoookkk hiç kıyamıyorum onlara hiççç ama şimdi herkes mutlu annem hariç o hala alışamadı ağlıyoo
evet canım şimdik herkes alıştı çok şükür yolunda herşey...şimdi eşimden iyisi yok babam için çok sever Allah bozmasın..
kıyamam senin annişinede yaa
yakınmı evin madamım annenlere ne kadar sıklıkta gidiyon annişine benim annişim nerdeyse hergün çağırıyodu ama olmuyo gidemiyorum her zaman haftada 2 gün gidiyorum bazen 3 oluyo..
Yok bebem cok yakin diiliz arabamiz varken sorun olmuyodu da satinca biraz ara acildi ayri kitalardayiz ha diince gidilmiyo ama yinede gitmeye calisiyorum onlarda geliyo bi sekilde halkediyoss
ayy balım benim yaa..
neyse yakında araba alcan Allah'ın izniyle o zaman gidersin sık sık kuzum..
akşam eşimle konuşuyoruz istanbulda otursak keşke ben çok seviyorum diyorum sen orda gezmeyi seviyorsun kalabalık şehir bir yerden bir yere gitmek için 2 saat önceden çıkman lazım diyo...
sen eve geldinmi balım..?
günaydın kızçelerim....
güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum hepinize...
valla eşin çook doğru söylemiş hakkaten öyle baya bi önceden hazır olman lazım trafik malum bilemiyosun da tontişimmm ama keşke burda olsanızzzzzzzzzzzzzzz
berrem bu yaz tatil varmı planlarınız da
günaydın minik serçecikkk küçük minnak şey senii
balım geldinmi....
Valla bende çok gelmek istiyorum hatta geçen gün dedim koçişe müze kartlarımızın son kullanma tarihi mayıs daymış aşkım bitmeden gidelim dedim gülüyo:)
kuzum aslında tatil planımız var ama tatil tarihimiz belli değil.
Biz sende 2 hafta yapıyoruz tatil ama 1 hafa ramazandan sonra diğeri kurbandan sonra oluyo ..
Bu sene 1 haftasında erzuruma gitmeyi düşünüyoruz ama uçakla çünkü 20 saat zaten otobüsle yol sürüyo 2 günümüz öyle geçer diye düşünüyoruz zaman kaybı olmasın diye uçakla gidicez bi aksilik olmazsa..
Diğer 1 haftada ben ağvaya gitmek istiyorum kuzum..
Geçen sene gittiğimiz yerde çok güzeldi ama gezilcek pek yeri yoktu sakinlik bakımından güzeldi..
Ayy evet kuzum ağva o konuda 10 numaara tam kafa dinlemelik bide bak marmara adasına gittin mi bilmiyorum ama orada müthişmiş gerçi bende gitmedim ama giden yakınım çok oldu çok beğenmişler
erzurumda napcanız birimi var orda tontişimm gidin tabi yaa ama uçakla yol çekilmessssssss
bizim de müze kartlarının süresi bittiiii bi balayında kullandık o kadar daha da gitmedik bi yere sözde her hafta gidicektikk
günaydın kızçelerim....
güzel mutlu huzurlu bir gün diliyorum hepinize...
günaydın eyy sevgili topikçimmmmm ve burayı güzelleştiren siz değerli dostlar hepinize mutlu bir gün dilerimmmm
dün akşam saat 8.30 ta kocişle yatağıma yattık sözde dizi izlicez internetten sanırım ben anında uyudummm ve sabah ola hayrolaaahiç uykum yoookk şuan cin gibiyim maşallahhh bana ama sabah zor uyandım eşim diyokii yuuuhh akşam 9 dan beri uyuyoonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?