bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar merhaba.annemdeyim ordan yazıyorum.
cucum neti aldım dedim ama internete bağlanamadım. bi sorun var. hizmet yok yazıyor bağlanmaya çalışınca. giremezsem kk ye merak etmeyin.
haber vereyim dedim.
öpüyorum hepinizi.

miraba bebişimm....
tühh ya nekadarda sevinmiştik bebişimm
neyse napalım sağlık olsun inş. hallolurda bağlanırsın....
sen ve eymen ii olunda gerisi hallolur...
mucksss
bende evde yalnızımmm kociş projeye gittii ...
hafta sonunu öle boş gecirmedikk valla calış calış calış
inş. gelir meleğimizzz bu ay hepimizinnn inş...

günaydın ....
artık zeytinim çalışmadığı için topiği ilk ben açayım bu sabah
ben regl oldum dün akşam karnım çok ağırıyo...
madamım nerde kaldın ...:26:
cucumda kalkmadı herhalde

canlarım nerelerdesiniz uyanın uyanın heyyyyyy
beree geçmiş olsun yeni bir başlangıç olsun. bu sefer bebiş gelsin

kendi işlerimi yapacak kadar iyi daha tam ağrısı geçmedi idare ediyorum evime gelince kendimi daha iyi hissediyorum

evet insanın kendi evi gibi varmı...
eltindemi kalıyordun bi süre sanki öyle hatırladım...:26:

zeytincim geçmiş olsun canım...senin paşanla benim kızın ne aceleleri varsa erkne gelmek istiyolar...ama benim kızım daha aceleci.inş.biraz daha beklerler..

aa regl mi o ne yaa ayy ne gıcık şeyyy( bak artık tepkilerimiz bile sallamaca tontişim takmıyoruz ve takılmıyoruz bende sonuçlarımı doktora gösterdim bu sabah bişeyin yok dedi engel olabilecek bebiş yapabilirsin dedi salladı beni gönderdi bende bişi demedim içimden olcak elbet diiip durdum
aferim benim kuzuma sabahları muhakkak gel emi yalnız komayın benmi buralarda bir başıma
günaydın canımm iyiyiz sen nasılsın ne var ne yok bat ne zaman
günaydın hatunlarrr nasılsınızz

merhaba tatlım nasılsın kızçen nasıl
herkese merhaba kızlarrr

merhaba canım...ialçlarla dinlenmeyle içerde tutmaya çalışıyorum işte...zor geçiyo günlerim ama dayanıyorum...perşembe günü kontrölüm var yine sancı çıkarsa doğuma girebilirim...inş.çıkmazda biraz daha büyür...

çok sevindim kuzum sonuçlarının temiz çıkmasına...
evet sallamıyorum artık hatta kafama bilem takmıyorum...
dün annanemle dedemi ziyarete gittik köye hemde kendimize bişiler ektik neyse anannemin kulakları tıkanmış duymuyo o yüzden bağırark konuşuyodu demesinmi deden soruyo yokmu onlarda daha bişey diye bende yok dedim diyo kısarlarmı yoksa dedi diyoo bende tabi güldüm yok değiliz dedim aslında orda oturup ağlamam gerekirdi ama çok kalabalık bi ortam olduğundan tepkimi gösteremedim...yaşlı insanlar nede olsa...

Son düzenleme:
ayy canım yaa inşallah iki hafta daha dursun hatta hepsini beklesin ama ne kadar kalırsa o kadar ii gerçi artık küvezlerde ana karnı gibi valla sağlıkla gelsin de ne zaman dilerse rabbim yapmıştır onun hesabını
sancı nasıl çıkarsa hemen doğumammı alıyolarmış
ayy kıyamam sana bebem onlar yaşlı insanlar düşünmeden konuşurlar onlara çocuk gözüyle bakmak lazım dediklerini de ciddiye almamak gerek tontişimm yaşlılaar yaşlıllaarr ah bu tontiş yaşlılaarrrr
sağol bebem yaa valla öle dedi gönderdi beni işte
artık evindesin mutlu ve huzurlu ol sağlığına kavuş kalk bir an önce ayağa hade bakalım goodjinn bebiş çalışmalrına ara verildi dime şimdi ne zaman başlıyonuss
aynen öyle evim evim güzel evim
sağ olsun baktılar bana 1hafta

sağol canım inş.bekleyecek...34.haftadan sonra küvezede gerek kalmıyomuş genelde....ama kilosu önemli...organları gelişmiş durumda zaten...geçen gittiğimde nstde sancım çıktı ialçla müdahele etmeselerdi hergeçen gün sancım artacak doğum yapacaktım..sancım çıktığında 31+6 günlüktüm...erken olduğu için ilaçla durdurdular işte...bu sefer de sancı çıkarsa doktor bebeğe bakacak doğmasına bi engel yoksa müdahele etmeyecek doğum beklenecek..doktora kalmış bi şey işte yine alaç verip biraz daha bekletedebilir.....

evden doğuma gider gibi çıkacağım....her şey hazır zaten...ama 37 haftayı görebilsem keşke...

aynen öyle evim evim güzel evim
sağ olsun baktılar bana 1hafta

evet anlaşabilmek güzel olur herhalde eltiyle bende büyük elti olucam inşallah ama henüz yok tekim...:)
şimdi senin bahçen süper olur yaz geliyor..inşallah bebişinde gelir en kısa zamanda...

yok zaten ciddiye almadım da bir anda kötü olmadım değil.
benimde döngüm şaştı artık 26 günde bir oluyorum yaklaşık 3 ayden beri.
sen rahim filmi çekilmedin demi balım.?

çalışmalar bugun alçının çıkmasıyla başlayabilir ama mumurta gününde çalışmıştık artık bu ay kısmet bi beklentim yok.çok istiyorum hemen tekrar hamile olmayı ama içimde de aynı şeyleri tekrar yaşama korkusuda var. karışık durumlar.

sabır versin bebişe de sana da sıkılmasın orda oyun filan oynat canı sıkılırsa çıkmak ister saglıklıca al kucagına az kaldı yani geliyo cimcime

rabbim herşşeyin hayırlısını versin hakkınızda sen merak etme herşey güzel olacakk fıstıkk kızın gelecekk misler gibi huzur ve neşe getircek sen bunları düşünn mutlu ol gelirsede sağlığıyla buyursun gelsinn
ayyy bende elti oluccam inşallah ama ne zaman belli deellbende tekiiimmmm görümceyim aynı zaman da hehhe benden de ne kadar görümce olursa iştedengeler bozulsunnnn bebeişler gelsiinnnnn benimde hepten şaştı minnak geçen ay bir hafta önceden damlalar halinde geldi bu ay malum hop oturup hop kalktık 3 gün sonra geldi nasip yaa amaaann Allah biliyo ben ne karışıyorsam
yok canım çekilmedi her ay çekilcem inşallah onu da sallıyomm bakalım sonum ne olcekkk
ama acaip göğüs uçlarım acıyor yıllardır insanların acır ben hep merak ederdim nasıl bişi die geçen ayda acıyordu ama bi kaç gündür çok acıyooo

ben geldim...
nasılsınızz sevgi pıtırcıkları....
ayyy kuzum madamım benim tlf kafayı sıyırdı sanırsammm ya sadece konuşuyorum o kadanncvp yazamadım kusura bakma bebişim....
beltek kursuna kaydoldum bebiş ya...
gazi ünv. televizyon reklamcılığı ve tanıtım filmi kursuna yazıldım sabahtan beri ordaydımmm cok kalabalıktııı vallaha neyseki öğle arasından önce sıra geldide kkayıt yapıldı....
kızcelerrrr keyifler nasıllllllll ösledim sizi ya....
yoldada zeytinim aradııı valla nasıl sıkılmışşş kuzucum yaa kıyamam netide açılmamışş daha hala didim açılır öğleden sonra inş...
ha bire iş yapıyomuşşş kızdımm ona didim dinlen kısss...duramıyom diooo alışmışşş tabii çalışmayaa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…