bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

güseller güseli bebiş günaydınlar olsun....
ohh valla ne ii yapmışsınn mis gibi bi uyku cekmek gibisii yok....
ivit kuzumm ya hava süper vallla bölee kırlarda koşasım var benimdeeee ayy haftasonu yaparız bişiyler bebişimmmkoşarısss piknike giderisss belkimm

gelmesin gelmesin gelmesinn nolur bebiş gelsinn
kırmızılar 9 ay uğramasın inş...

inşş canımmmm dün akşam adet sancısına benzer bişi yaşadımmm ama inşş bebiş habercisidir çokta umutlanmak istemiyorummmm dua ediyorumm rabbime bebiş yoksa hemen adet olayımda umutlanmayayım diyeee

napıyosun tatlımmm ayağın nasıl bugünn

napıyım madamım oturuyorum köskös bu güzel havada sen napıyosun
alçımı çıkardık bi baktım şişlik ve morluk daha duruyo alçı daha rahatmış şimdi çok agrıyo bandajlı kalıcak şişlik inene kadar
ama olsun alçıyı taşımak daha zordu bandajdan sıkılınca acabiliyorum en azından

günaydın kızlar neşeniz daim olsun ne güzel hava issinınca içimizde ıssııınıyo heyooooooooooo

hoşgeldin canım...
valla aynen oldu havalar ısındı içimizde ısındı..
sen nelr yapıyosun şimdi senin yerindede olmak var senin bahçende hamak varmı şöle göle karşı...

günaydın canlarr nasılsınızzz

hoşgeldin canım ben iyiyim sen nasılsın bakalım..?

ahhh kuzum benim yaainşallah bi gün gelirim...
valla kıs ben erken başlamışım

Herkese merhabaaa kıssslarrrr

hoşgeldin apekim naber bebiş napıyo...?

ayy ben cundayı da çok sevmiştim yaa keşkem gene gitsek ama turla filan çok eğlenceli
evet saklı kentli tatil maceralarımız süperdi süpeeerrrrrr

valla bende çok sevdim ama biz 1 hafta kaldık canım birde adaya biraz uzaktı kaldığımız yer ama ablamlarla gitmiştik geçen sene gündüz deniz havuz akşam üstü cunda gecede denize karşı balkon keyfi okey felan oynuyorduk...bu sene ablam hamiş olmayaydı turan köyü istiyordu eşim hep beraber cucumların köyü orası...

ben tekrar gitmek istiyorum muğlaya...

iyiyim berrecimm işte ne olsunnn temizlik yapmak lazımm ama daha elimi süremedim aslında sürsem iyi olur nisanda kayınvalideler eltimlerle birlikte bize kalmaya geliceklerr temiz görünelim dimi amaa

hoşbulduk canım......bebiş sabırsız canım....erkenden gelmek istiyo...2 haftadır zorla tutuyoruz içerde ...bakalım ne kadar tutabilecez...sen ne ediyon bakim!!!

inşş canımmmm dün akşam adet sancısına benzer bişi yaşadımmm ama inşş bebiş habercisidir çokta umutlanmak istemiyorummmm dua ediyorumm rabbime bebiş yoksa hemen adet olayımda umutlanmayayım diyeee

ayy inş. bebiş habercisidir...
ivit insan geciktikce dahada umutlanıyooo ya....
hepimiz aynıyız valla
hayırlısı olsun bebişimm inş... hamissindir

inş. gelirsinnn balım ya her zaman kapım açık
ivit sen erkenn sıcaklamaya başladınn du bakalım daha bu nekiii
ayy gelmiyonuzmu turan köye bebişşşbende gelirsiniz diye düşünüyodumm

merhaba canım....bende idare ediyorum canım...ilaçlarla,yatmayla iyi olmaya çalışıyorum...perşembe kontrölüm var...bakalım ne olcak...

olsun dinlen kalkma tatlış sabır az kaldııı ...
hayırlı haberler alıcaksın inş. doktordan....
kızının ismi ne olcaktııı bellimiydii:44:

hoşbulduk canım......bebiş sabırsız canım....erkenden gelmek istiyo...2 haftadır zorla tutuyoruz içerde ...bakalım ne kadar tutabilecez...sen ne ediyon bakim!!!

bu ara bebekler ya gelmek istemiyo yada erkenden gelmek istiyooo akıl erdirmek zor vallaaa ama canım inşş sağlıcakla zamanında gelsin inş...

inşş canımmmm en kısa zamanda hepimiz inş....

şu güneşin tadını çıkaramıyorum malesef ayağımdan dolayı bereecim
hamak kurmanın zamanı geldi kışın kaldırmıştık hamgımızı uff ben kapının onunde otururıyım bari en azından

inş.canım sağol...ah cucum kızım gelmeye niyetlendi halen ismi yok...babası isim beğenmiyo..benimde içime sinen bi isimde bulamadım...isim önerilerine açığızzz....

bu ara bebekler ya gelmek istemiyo yada erkenden gelmek istiyooo akıl erdirmek zor vallaaa ama canım inşş sağlıcakla zamanında gelsin inş...

evet malesef peri...benimkide erken gelmek istedi işte.....sağol canım....

oyyy bu hafta çok yoğunuz biz ya ta cuma gecesinden başlıyoruz bir nişanla cumartesi günü eniştemiz ayağından ameliyat olcek sabah onunla birlikte gidicez o gün öle geçer pazarda işyerinden arkadaşın düğünü var oraya gidicez ahanda hafta bitti
ayyy hadi inşallah gelmesin kırmızıların bu topike acil bebişler lazımm baya uzun zaman oldu güzel haberler almayalı yaww

çok yorma kendini sen yine alçım çıktı da hafifledim diye emiitam iyileşsinki ilerde bi hasar kalmasın emi fıstıkk
ayyy turann köyüüüü cücümün köyüüüü bende gidicemm oraya yaaa bende bendeeee gündüzleri cücümle vakit geçiririz ne güzel geceleri de oyy oyy mis missbizim bir haftamız giresunda geççek sanırım daha gidemedik evlendiğimizden beri kociş benim memleketi çok gördü ama ben göremedim onunkisini haziran gibi oraya gidicez sanırım diğer tatiller hakkında hiçbir fikirceğizim yok

Kızlarrrr kızıma isim önerileri istiyorum...halen bi ismi yok yavrumun!

miray kimin bebeğinin ismiydi ben hep sen diye hatırlıyorum yoksa başkasımıydı o yawww kafam karıştı şimdi bakk:44:
biz sana isimler buluruz tatlımm nasıl isimler seversin anlamlımı olsun eskilerden mi olsun kuranda mı geçsin illa,yoksa sıradışı bir isim mi?

ayy niden öle isim bulamadınız tatlış ya....
valla isim önemlii ama secim zor...
artık bulmanız lasımm bebiş yaa..kızce sabızsızzz
herkes sölesin sevdiği isimleriii belkim sanada yardımcım oluruss....
nisa,oylum,erva,ecrin,begüm,şevval,zeynep,beren,bengü,neva....
benden bukadar valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…