- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.801
oyyy bu hafta çok yoğunuz biz ya ta cuma gecesinden başlıyoruz bir nişanla cumartesi günü eniştemiz ayağından ameliyat olcek sabah onunla birlikte gidicez o gün öle geçer pazarda işyerinden arkadaşın düğünü var oraya gidicez ahanda hafta bitti
ayyy hadi inşallah gelmesin kırmızıların bu topike acil bebişler lazımm baya uzun zaman oldu güzel haberler almayalı yaww
çok yorma kendini sen yine alçım çıktı da hafifledim diye emiitam iyileşsinki ilerde bi hasar kalmasın emi fıstıkk
ayyy turann köyüüüü cücümün köyüüüü bende gidicemm oraya yaaa bende bendeeeegündüzleri cücümle vakit geçiririz ne güzel geceleri de oyy oyy mis miss bizim bir haftamız giresunda geççek sanırım daha gidemedik evlendiğimizden beri kociş benim memleketi çok gördü ama ben göremedim onunkisini haziran gibi oraya gidicez sanırım diğer tatiller hakkında hiçbir fikirceğizim yok
miray kimin bebeğinin ismiydi ben hep sen diye hatırlıyorum yoksa başkasımıydı o yawww kafam karıştı şimdi bakk:44:
biz sana isimler buluruz tatlımm nasıl isimler seversin anlamlımı olsun eskilerden mi olsun kuranda mı geçsin illa,yoksa sıradışı bir isim mi?
benden sahra, rüya,azra
miray kimin bebeğinin ismiydi ben hep sen diye hatırlıyorum yoksa başkasımıydı o yawww kafam karıştı şimdi bakk:44:
Biz sana isimler buluruz tatlımm nasıl isimler seversin anlamlımı olsun eskilerden mi olsun kuranda mı geçsin illa,yoksa sıradışı bir isim mi?
ayy niden öle isim bulamadınız tatlış ya....
Valla isim önemlii ama secim zor...
Artık bulmanız lasımm bebiş yaa..kızce sabızsızzz
Herkes sölesin sevdiği isimleriii belkim sanada yardımcım oluruss....
Nisa,oylum,erva,ecrin,begüm,şevval,zeynep,beren,bengü,neva....
Benden bukadar valla...
benden sahra, rüya,azra
yok canım miray ismini hiç düşünmedik biz...eskilerden istemiyoruz da anlamı güzel olsun çağa uygun olmasıda önemli ismini beğensin istiyorum...önerilere açığız canım..
babasına isim beğendirmek çok zor canım...nisayı,bengüyü şevvalı bende beğenirim ama eşim istemedi...senin aklına yine gelirse yaz canım sağol...
azrayı bende severim eşimde bi ara 2.ismi olabilir dedi sonra vazgeçti...oyyy oyyyyy.....
miray kırmızıçilek vardıya onun kızının adıydıı...
onunda bebişi doğmuştur yaa..Allahım güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzum
kızlar benim midem acayip bulanıyo bi kaç gündür vardı ama bugun arttı ne yapsam gecer ki
CÜCÜÜÜÜMM SEN BENİM CANIMSIN SÖYLEMİŞMİYDİMMMMMMMMMQUOTE=cucu1984;23680796]amanın ne yoğunluk kuzum bu böle...düğün düğün gezcen valla oh bol bol kurtlarını dök
neyse bebişimmm öbür haftaya kalsın piknikk
ayyy gelceksin tabiikisidee ....
mis mis gezcesss...hem orası seninde köyün artık bebişim benimmm
CÜCÜÜÜÜMM SEN BENİM CANIMSIN SÖYLEMİŞMİYDİMMMMMMMMMQUOTE=cucu1984;23680796]amanın ne yoğunluk kuzum bu böle...düğün düğün gezcen valla oh bol bol kurtlarını dök
neyse bebişimmm öbür haftaya kalsın piknikk
ayyy gelceksin tabiikisidee ....
mis mis gezcesss...hem orası seninde köyün artık bebişim benimmm
yok canım miray ismini hiç düşünmedik biz...eskilerden istemiyoruz da anlamı güzel olsun çağa uygun olmasıda önemli ismini beğensin istiyorum...önerilere açığız canım..
Babasına isim beğendirmek çok zor canım...nisayı,bengüyü şevvalı bende beğenirim ama eşim istemedi...senin aklına yine gelirse yaz canım sağol...
Azrayı bende severim eşimde bi ara 2.ismi olabilir dedi sonra vazgeçti...oyyy oyyyyy.....
Eşim bu aralar rana ismini düşünüyo....2 isim koyucaz 2.ismi bana ait ama onada karışıyo....cucum duru ismini bende istiyorum...dün akşam dedim hatta....duru,inci.kayra,masal bana yakın isimler ama yinede karar veremiyorum...
Eşimde duruya sabun diyo,inciye incim incim diye çağırırlar diyo,kayra erkek ismi diyo,masalada bi şey dedi.deli ediyo beni şakayla karışık bunları söylüyo bana..ama ne derse derin 2.ismi bana ait..böyle takılır takılır ama yine sözüme gelir...bulabilsem keşke..içime tam olarak sinsin keşke.....
HEEE DOĞRU YAAA UNUTTMUŞUM BEN :)))
VALLA DOĞURAN GELMİYOO ARTIKK[
AMANIINNNN NEDEN BULANIOKİİ ACEPP
AY BENİMDE DÜN AKŞAM BAYA BULANDI HEMENCİK UYUDUM NAPİMM
Benim en beğendiğim isimler
duru,esila,yade,melin,ela,hüma,beril,hazal,imge,hazan,zümra(y),hazel,hayal,
HEEE DOĞRU YAAA UNUTTMUŞUM BEN :)))
VALLA DOĞURAN GELMİYOO ARTIKK[
AMANIINNNN NEDEN BULANIOKİİ ACEPP
AY BENİMDE DÜN AKŞAM BAYA BULANDI HEMENCİK UYUDUM NAPİMM
hayal hüma süpermiş bebişim hazalda süperr zümra:) da güselmişşş
cıldırıkk
benim en beğendiğim isimler
duru,esila,yade,melin,ela,hüma,beril,hazal,imge,hazan,zümra(y),hazel,hayal,
ayy neden karışıyooo bakım öle kendi secmiş ilk ismi bıraksın sende istediğini sec yaf....
Valla masal cok güselmiş ama uyumda önemlii iki isim oluncaa ne bilemmm içine sinmesiii lasım....ayy alem he kocişinduru sabun dio hee kayra banada erkek ismi giibi gelioooo erkeğe daha cok yakışır.... Ama masal duru güsel...
Karar seninnn
ela isminide severim ben meselaa
duru,beril,hayal güzel evet....zümra değilde zühre hoşuma gidiyo bide....ama karar vermek çok zor ya....ama en yakın duru ve masal bana kandırmam lazım eşimi:)) rana ismini düşünüyo eşim ama sence nasıl bir isim? Benim bulacağım isimde rananın yanına uyması lazım...ayyy kafam karıştıııı...
Yine dediğime gelecekte şimdi öyle muhalefet ediyo işte....ya çok alemdir benim koçiş...her isme bi kulp takıyo güldürüyo beni...duru ve masal yakın geliyo bana ama yinede kararsızım...dediğin gibi rana isterse eşim benim koyacağım isminde ona uyması lazım....sence rana nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?