- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #6.821
napıyosunus bakiiiimmmmmmm.
Geldim anneme mama yidim.
Siz napıyosunus bakiimmm.
Ben naptım biliyomusunuussss. Kociş arabayla gitmiyo şimdi işe otobüsle gidiyooo. Bende bindim tek başına arabaya arabayla geldim
[/QUOTE]BENDE GELİCEM VALLA YAA OLMAZ BÖLE AYY CÜCÜM ÇOK ACIKTIM Bİ YEMEK YİYİMDE GELİM BEN
pamukkk helvam ya...
sende benim canımsınn bebişim....
ivit doğurannn gelmiooo ben gelcem ama bi hamiş kalıda öncee
evet önemli olan rana da karralıysa eşin onun yanına uyması gerek senin bu seçtiklerinden en uyumlu olan bana göre rana beril ile rana hayal ama bunlardan da en güzeli ne dersen rana beril derim ben hee bide soy ismi çok öenmli üçüde uyumlu olmalı böyyle söylerken su gibi akmalı
Geldim anneme mama yidim.
Siz napıyosunus bakiimmm.
Ben naptım biliyomusunuussss. Kociş arabayla gitmiyo şimdi işe otobüsle gidiyooo. Bende bindim tek başına arabaya arabayla geldim
Aferimm kuuzma ii yapmışsın ama çok dikkatli ol tamam mıı
korkutmaya devam ediyo valla canım yaa. dün akşam yine fenaydı.slm zeytinim...oğluşun biraz korkuttu seni ama şimdi duruldu herhalde...ne zamn gidiyosun doktora...nst ye ne zamn giricen?
geldim anneme mama yidim.
siz napıyosunus bakiimmm.
ben naptım biliyomusunuussss. kociş arabayla gitmiyo şimdi işe otobüsle gidiyooo. bende bindim tek başına arabaya arabayla geldim
napalım valla annişle tlfonda konuşuyodumm....
dikkat ettin dimii bebişimm...
aferim sana kıs
ESKİDEN Bİ TANE TÜRK FİLMİ VARDI KIZIN ADI HAYALDİ BUNA AŞIK OLDU Bİ ADAM ŞÖYLE DEMİŞTİ "SEN RÜYA MISIN " DEDİ KIZDA GAYET KENDİNDEN EMİN Bİ ŞEKİLDE LAFI KOYMUŞTU "HAYIR BEN HAYAL'İM " O GÜNDEN BERİ HAYAL İSMİNİ SEVERİMM
HÜMA DA ESKİDEN ANLATILAN HİKAYELERE GÖRE GÖKYÜZÜNDE SÜREKLİ UÇAN VE YERE İNMEDİĞİ VARSAYILAN CENNET KUŞU DEMEKMİŞ BİRDE ŞÖYLE YAZIYOR insanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş,mutluluk,Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi
bni görmediniz mi yaaaaa
dikkat ettim evet.rahat geldim ya. ama ilk önce tedirgin olmadım desem yalan olur.sonuna geldim ya bişey olursa didim kendi kendime.
otobüsle gelecektim de üst geçitleri felan hep kaldırmışlar.metrobüs yapılırken.gidiş geliş zor olur diye atladım geldim
korkutmaya devam ediyo valla canım yaa. Dün akşam yine fenaydı.
Eşimi her aradığımda yoksa doğuruyomusun diye açıyo telefonu
Aslında bugün kontrolüm vardı da.cuma gidiim diyorum.37. Hafta olsun rapor alayım çalışamaz diye.şirkete göndereyim. Doğum sonrasına kaybım olmasın. 1 hafta şirket beni idare etmiş olacak böylece.
ıyıyız canım bız asıl sen nasılsın duurumlar nasıl anlat bana tecrubelerınden yaralanayımayyy ben görmedim valla. nasılsın canım. oğluşun nasıl
ben geldım kuzular :)
evet ya bayadır kullanmıyodum ama zorlanmadıımmmm. artık oğluşumlada gezeriiimmmmmmmm.ivit uzun süre ara verincee insaannn bi acayip oluyo....
ii yapmışsın bebişim dikkatli kullan Allaha emanet...
ben hiç nts ye girmedim daha. oğlum pek kıpırtılı sağlığı yerindedir diye rahatım. son günler hatta sanki benm için. az kaldı yaa. ev işlerini bitirmeye çalışıyorum.benimkide öyle canım korkutuyo beni..ilaç alıyorum halen...bence cumayı bekleme canım...cumaya çok var...nst ye gir..2 haftlacağı bea önce doktora gittiğimde sancımı falan hissetmemiştim sancım çıktı yatırdı doktor....ne olcağı belli olmaz...son haftalardayız...
bende iyiyim. izne ayrıldım artık.bi yandan ev işlerini halletmeye çalışıyorum bi yandan da annemle ilgilenmeye çalışıyorum.yoruluyorum biraz.az kaldı ama oğluşum geliyo yakında.ıyıyız canım bız asıl sen nasılsın duurumlar nasıl anlat bana tecrubelerınden yaralanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?