bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

[/QUOTE]

ivit biz geliriz valla kuzucumm
tımam git ye yemeğiniii lokumumm benimmm

bu akşam yine toplantı yapıcaz bakalım ne çıkacak masadan....uyum çok önemli evet...beril çok sevdiğim bi öğretmenimin ismiyidi...kızım olacağını öğrendiğimde ilk aklıma gelen beril olmuştu...

napıyosunus bakiiiimmmmmmm.
Geldim anneme mama yidim.
Siz napıyosunus bakiimmm.
Ben naptım biliyomusunuussss. Kociş arabayla gitmiyo şimdi işe otobüsle gidiyooo. Bende bindim tek başına arabaya arabayla geldim

slm zeytinim...oğluşun biraz korkuttu seni ama şimdi duruldu herhalde...ne zamn gidiyosun doktora...nst ye ne zamn giricen?

slm zeytinim...oğluşun biraz korkuttu seni ama şimdi duruldu herhalde...ne zamn gidiyosun doktora...nst ye ne zamn giricen?
korkutmaya devam ediyo valla canım yaa. dün akşam yine fenaydı.
eşimi her aradığımda yoksa doğuruyomusun diye açıyo telefonu
aslında bugün kontrolüm vardı da.cuma gidiim diyorum.37. hafta olsun rapor alayım çalışamaz diye.şirkete göndereyim. doğum sonrasına kaybım olmasın. 1 hafta şirket beni idare etmiş olacak böylece.

napıyosunus bakiiiimmmmmmm.
geldim anneme mama yidim.
siz napıyosunus bakiimmm.
ben naptım biliyomusunuussss. kociş arabayla gitmiyo şimdi işe otobüsle gidiyooo. bende bindim tek başına arabaya arabayla geldim

napalım valla annişle tlfonda konuşuyodumm....
dikkat ettin dimii bebişimm...
aferim sana kıs

napalım valla annişle tlfonda konuşuyodumm....
dikkat ettin dimii bebişimm...
aferim sana kıs

dikkat ettim evet.rahat geldim ya. ama ilk önce tedirgin olmadım desem yalan olur.sonuna geldim ya bişey olursa didim kendi kendime.
otobüsle gelecektim de üst geçitleri felan hep kaldırmışlar.metrobüs yapılırken.gidiş geliş zor olur diye atladım geldim

ayyy komediymiş cidden zaten türk filmlerine hastayım ya hala denk gelincee izlerimm
hayal ismii cidden güselmişşş tuttum bu ismii...
hümayı bende cok beğenirim kuzu hatta abimlere dimiştim hüma koyun diyee sonra abiş azra istedii bide tanıdıklarının kızının adı hümaymışş aynı olmasın didii

ivit uzun süre ara verincee insaannn bi acayip oluyo....
ii yapmışsın bebişim dikkatli kullan Allaha emanet...

benimkide öyle canım korkutuyo beni..ilaç alıyorum halen...bence cumayı bekleme canım...cumaya çok var...nst ye gir..2 haftlacağı bea önce doktora gittiğimde sancımı falan hissetmemiştim sancım çıktı yatırdı doktor....ne olcağı belli olmaz...son haftalardayız...

ivit uzun süre ara verincee insaannn bi acayip oluyo....
ii yapmışsın bebişim dikkatli kullan Allaha emanet...
evet ya bayadır kullanmıyodum ama zorlanmadıımmmm. artık oğluşumlada gezeriiimmmmmmmm.

ben hiç nts ye girmedim daha. oğlum pek kıpırtılı sağlığı yerindedir diye rahatım. son günler hatta sanki benm için. az kaldı yaa. ev işlerini bitirmeye çalışıyorum.
ıyıyız canım bız asıl sen nasılsın duurumlar nasıl anlat bana tecrubelerınden yaralanayım
bende iyiyim. izne ayrıldım artık.bi yandan ev işlerini halletmeye çalışıyorum bi yandan da annemle ilgilenmeye çalışıyorum.yoruluyorum biraz.az kaldı ama oğluşum geliyo yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…